Cuj to.Saban je napisao/la:I da ponovim: Ne postoji povreda koljena zbog koje ne mozes igrati u srijedu, a vec u subotu si spreman za najveca iskusenja. Jednostavno - NE POSTOJI.
Zvjezdan Misimović
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Edin Dzeko i Vedad Ibisevic su strasni napadaci, no u srijedu su pokazali koliko mogu bez Misimovica. Niti jedne sanse nisu napravili, a razlog je to sto nema lopti. Eh sad se vratite unazad, pa razmislite imal razloga da se pljuje po Misketu.
ON JE JEDAN OD ONIH, KOJI NISU BOJKOTOVALI UTAKMICE REPREZENTACIJE BOSNE I HERCEGOVINE, JEDAN OD ONIH KOJEG NIKAD PREMIJE NISU ZANIMALE, NITI SAVEZ, NITI ISTA. ON JE JEDAN OD ONIH KOJI JE IGRAO ZA BOSNU I HERCEGOVINU ZBOG NARODA, A NE ZBOG SAVEZE I PARA.
I AKO NAPUSTI REPREZENTACIJU, U STO CISTO SUMNJAM JER JE LJUDSKA VELICINA, ON CE TO OBJASNITI NA PRAVI NACIN.
Njemu je oduzeta kapitenska traka, iako je stvarni vodja ove ekipe, nije se nikad bunio zbog toga(pomisao o napustanju reprezentacije je bila uzrokovana necim drugim), i data je covjeku(kojem svaka cast, po pitanju igre u odbrani), KOJI JE ODBIO JEDNO VRIJEME IGRATI ZA BIH, pritom zaboravljajuci da ne igra za savez vec za drzavu i narod.
ON JE JEDAN OD ONIH, KOJI NISU BOJKOTOVALI UTAKMICE REPREZENTACIJE BOSNE I HERCEGOVINE, JEDAN OD ONIH KOJEG NIKAD PREMIJE NISU ZANIMALE, NITI SAVEZ, NITI ISTA. ON JE JEDAN OD ONIH KOJI JE IGRAO ZA BOSNU I HERCEGOVINU ZBOG NARODA, A NE ZBOG SAVEZE I PARA.
I AKO NAPUSTI REPREZENTACIJU, U STO CISTO SUMNJAM JER JE LJUDSKA VELICINA, ON CE TO OBJASNITI NA PRAVI NACIN.
Njemu je oduzeta kapitenska traka, iako je stvarni vodja ove ekipe, nije se nikad bunio zbog toga(pomisao o napustanju reprezentacije je bila uzrokovana necim drugim), i data je covjeku(kojem svaka cast, po pitanju igre u odbrani), KOJI JE ODBIO JEDNO VRIJEME IGRATI ZA BIH, pritom zaboravljajuci da ne igra za savez vec za drzavu i narod.
Koliko ja znam, Misimovic je izjavio da je skrivio koljeno u Lisabonu. 

niko ne pljuje po miskete nit misli da je miske kriv za nesto krivi su ljudi u savezu koji su ga natjerali da uradi to sto je uradio jednostavno brkate loncice niko nista lose nije reko za misimovica niti jedng drugog igraca...newbie je napisao/la:Edin Dzeko i Vedad Ibisevic su strasni napadaci, no u srijedu su pokazali koliko mogu bez Misimovica. Niti jedne sanse nisu napravili, a razlog je to sto nema lopti. Eh sad se vratite unazad, pa razmislite imal razloga da se pljuje po Misketu.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Miske za mene ostaje i dalje igracina i covjek !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nažalost, povreda se zvala "ĆIRO", jbg izgleda da su se moje lične sumnje prije utakmice ostvarile, ali iskreno i ja bi na njegovom mjestu isto postupio.
Teorija zavjere broj 1: Nakon utakmice u Portugalu, je imao knflikt s Ibisevicem i zbog toga nije htio da igra u Srijedu, cak su se i pobili tj. bio fizicki i verbalni konflikt.
Teorija zavjere broj 2: Iz sigurnih informacija preko amidza, daidza, roditelja, preko dobrog prijatelja nekog od naseg reprezentativca saznajemo da je moga igrati, ali da nije htio iz nekog svog inata.
Teorija zavjere broj 3: Isto kao opcija dva, ali nije htio igrati zbog toga sto je Crio nnjega okrivio za poraz protiv Portugala u Lisabonu.
Mislim da bi ove ljude Bush htio imati u svojoj administraciji jer bi lakse dokazao da je Irak imao nuklearno oruzije. Gdje ste bili za vrijeme njegovog mandata.
Dzeko i Spahic govore jedno koji su bili na pripremama i cijelo vrijeme s Misimovicem da je bio povrijedjen, a vi opet po svome. Dalje Miske kaze da je bio povrijedjen, Njemacki mediji sve to prenose, covijek bio na terapijama, a Vi opet po svome.
A sto se tice te povrede koljena imate slucaj Jose Paolo Guerrero kod HSV-a, gdje je igrao protiv Koelna utakmicu u Bundesligi, pa zatim otisao na pripreme reprezentacije Peru-a, i nije igrao mec u Subotu u kvalifikacijama, pa je zatim igrao u Srijedu u Venezueli i na toj utakmici nakon 10 minuta pokidao prednje i zadnje ligamente.
Znaci moze se desiti takva povreda koljena, a da je igrao i napravio gresku svi bi mu hebali sve po spisku i govorili ako nije spreman sto je uopste igrao utakmicu i sto nije rekao da nije spreman jer imamo spremnih igraca itd itd. Znaci Miske sta god da je uradio ispao bi papak, jednostavno u BiH ima ljudi kojima ne mozes nikako udovoljiti. On je za mene i dalje najbolji igrac ove reprezentacije i licno vjerujem Dzeki i Spahicu i da govore istinu.
Teorija zavjere broj 2: Iz sigurnih informacija preko amidza, daidza, roditelja, preko dobrog prijatelja nekog od naseg reprezentativca saznajemo da je moga igrati, ali da nije htio iz nekog svog inata.
Teorija zavjere broj 3: Isto kao opcija dva, ali nije htio igrati zbog toga sto je Crio nnjega okrivio za poraz protiv Portugala u Lisabonu.
Mislim da bi ove ljude Bush htio imati u svojoj administraciji jer bi lakse dokazao da je Irak imao nuklearno oruzije. Gdje ste bili za vrijeme njegovog mandata.
Dzeko i Spahic govore jedno koji su bili na pripremama i cijelo vrijeme s Misimovicem da je bio povrijedjen, a vi opet po svome. Dalje Miske kaze da je bio povrijedjen, Njemacki mediji sve to prenose, covijek bio na terapijama, a Vi opet po svome.
A sto se tice te povrede koljena imate slucaj Jose Paolo Guerrero kod HSV-a, gdje je igrao protiv Koelna utakmicu u Bundesligi, pa zatim otisao na pripreme reprezentacije Peru-a, i nije igrao mec u Subotu u kvalifikacijama, pa je zatim igrao u Srijedu u Venezueli i na toj utakmici nakon 10 minuta pokidao prednje i zadnje ligamente.
Znaci moze se desiti takva povreda koljena, a da je igrao i napravio gresku svi bi mu hebali sve po spisku i govorili ako nije spreman sto je uopste igrao utakmicu i sto nije rekao da nije spreman jer imamo spremnih igraca itd itd. Znaci Miske sta god da je uradio ispao bi papak, jednostavno u BiH ima ljudi kojima ne mozes nikako udovoljiti. On je za mene i dalje najbolji igrac ove reprezentacije i licno vjerujem Dzeki i Spahicu i da govore istinu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
svaka mu cast za sve dosad,igracina,nema sta..al stvarno mi nesto smrdi tu..evo gledam snimak na eurosportu 2 danasnje utakmice WF..jarane trci ko konj..ozbiljno..mislim da to nije cista posla,ima tu nesto..jer ako je imao neki hematom u koljenu onda ne moze biti spreman za dva dana za cijelih 90 minuta..po mom subjektivnom misljenju mislim da nije htio igrati..mozda grijesim.al et..

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
90% od ovoga podrzavam, ali po meni nema razloga zbog kojeg bi neko odbio igrati onaku vaznu utakmicu. Povreda se posle danasnjeg nastupa definitivno iskljucuje. Igras subotu, u srijedu imas izvrnuto koljeno ili bilo koju drugu povredu koljena tolika jaku da ne mozes niti sa klupe uci, a onda odigras bez ikakvih problema svih 90 minuta u subotu. NEMOGUCE.newbie je napisao/la:Edin Dzeko i Vedad Ibisevic su strasni napadaci, no u srijedu su pokazali koliko mogu bez Misimovica. Niti jedne sanse nisu napravili, a razlog je to sto nema lopti. Eh sad se vratite unazad, pa razmislite imal razloga da se pljuje po Misketu.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
što bi postupio isto? pa ko je on da mu selektor nemože kritiku uputiti' I NALJUTI SE KO MALO DIJETE KO BALAVAC
Ja ne sumnjam u Misketa, nego Bog zna kakve su se igre igrale oko njega.Pa nemoguce je da u Portugalu onako slabo odigra.A u Zenici da ne igra nikako u najvaznijoj utakmici istorije.Pa evo ga veceras igra kao prepelica.Za ne povjerovat.Da li ćemo ikada sznati pravu istinu.
čuli ste spahića na pinku o događanjima u loži da mjesta nije bilo za porodice igrača nego za sumljive djevojke tj kurve od ušanovića i sličnih koje su sjedile u loži
sram ih bilooo

Zasto vazda useremo u najvaznijim utakmicama, pa kome odgovara da u odsudnom casu onako usere reprezentaciju, koja se prosle godine šprdala sa Slovenijom.Ćiro je jedna lažovčina.NEka ide samo sto dalje od BiH hebo ga Tuđman.Zar smo mogli sebi dopustiti da jednu ovaku sansu "prodamo" za "male" pare.Ne moze me niko ubijediti da nije "odigrana" jedna velika igra oko ovog baraza.Ako cemo "prodavati" utakmice nabitnije, da se vise ne takmicimo u kvalifikacijama jer znamo da necemo otici ni na jedno veliko takmicenje.Da se džaba ne lože i ne troše zivote i zivce patriote ove zemlje.Neka nas je stid
pa cudno je da svaki ciklus kvalifikacija izgubimo jednog igraca...kao sto sam reko pred odlucujuce utakmice savez zajedno sa ludom je napravo cirkus...neko jenostvno nece d nosi na svojim plecima tugu naroda nece da igra izgubljene utakmice i to je to...krivi s nasi bjedni novinari sto se prodaju za kilo teletine ali et i ovi sto su pokusali nesto napisat bili su naljepljeni pa vjerovatno im se neda objasnjavat felericnom narodu da ciro nije Bog (tobe jarabi)harinjo je napisao/la:što bi postupio isto? pa ko je on da mu selektor nemože kritiku uputiti' I NALJUTI SE KO MALO DIJETE KO BALAVAC

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
O Misimoviću
Da li ima istine u glasinama kako se Zvjezdan Misimović naljutio zbog kritika kojim ste ga počastili nakon utakmice u Lisabonu?
- Prvi put to čujem. Ja sam bio sa njegovom braćom, lijepo smo se ispričali, nisam stekao takav dojam. I Misimović je bio cijelo vrijeme uz nas. Gdje ste to pročitali? Na portalu... Ma, kakav portal. Dobro, ako ćemo pošteno, Misimović je zakazao u Lisabonu. Svi ste to registrirali. Zašto se ljuti, na koga, zbog čega - pita se selektor.
Ciro Blazevic
Da li ima istine u glasinama kako se Zvjezdan Misimović naljutio zbog kritika kojim ste ga počastili nakon utakmice u Lisabonu?
- Prvi put to čujem. Ja sam bio sa njegovom braćom, lijepo smo se ispričali, nisam stekao takav dojam. I Misimović je bio cijelo vrijeme uz nas. Gdje ste to pročitali? Na portalu... Ma, kakav portal. Dobro, ako ćemo pošteno, Misimović je zakazao u Lisabonu. Svi ste to registrirali. Zašto se ljuti, na koga, zbog čega - pita se selektor.
Ciro Blazevic
MA to su primitivci koji iz sjene "uređuju" u savezu.Svasta ima oko saveza, nije tu Uške sam definitivno.Ja mislim da se on nista i ne pita.Nego mu neko dođe i naredi ovako ćeš, ovako češ.A te kurve, to su kurve ovih iz sjene.Za ne povjerovat tobe ja Rabbi
-
- Kontakt:
**** sve ako iko igdje ima naroda ko u Bosni !!
Ako igras dobro ,kralj si ,ako ti malo koljeno otekne (mozzda jes mozda nije ) odmah te narad blati ,ovaki si onaki si !
Pa ako je osjetio bolove ,trebbamo ga podrzati i ne tjerati ga da igra ,jel zbog jedne utakmice moze da sjebe koljeno za sva vremena !!
Malo se ''skulirajte''
Ako igras dobro ,kralj si ,ako ti malo koljeno otekne (mozzda jes mozda nije ) odmah te narad blati ,ovaki si onaki si !
Pa ako je osjetio bolove ,trebbamo ga podrzati i ne tjerati ga da igra ,jel zbog jedne utakmice moze da sjebe koljeno za sva vremena !!
Malo se ''skulirajte''
Miske nije igrao zato sto nije htio, covjek je vidio kako stoje stvari i taj primizivizam oko reprezentacije.Pa tim seljacima je bitnije da jedanput besplatno vide Lisabon, nego da se reprezentacija plasira na svjetsko.Eto zbog takvih miske nije igrao.Kao da je tim primitivcima bitan miske i reprezentacija.Njima je bitno da zadovolje neke svoje zelje
Kako se Bosna i Herzegovina pretvorila u seljacku zemlju....pa to je stvarno tuzno. Miske je profesionalac! Covijeku nije OK da je teren sj****, ljudi nemaju gdje sjest, nema prave organizacije, a i Ciro samo gura motivacija a ne bas taktiku! Ljudi probudite se...pogledaj te kako to izgleda sa Srbijom i Hrvatskom. Pogledaj te koje njima u savezu, kakvi su im uslovi. Da sam ja na njegovom mjestu i ja bi se bunio jer je covijek roden u Njemackoj! Haloooo....jeste li ikad bili tamo. Kod njih je bolja organizacija za djecije utakmica a kamoli reprezentacija.

najbolji post do sad ,SAMO JE JEDAN ZVJEZDAN MISIMOVICamerosm je napisao/la:Teorija zavjere broj 1: Nakon utakmice u Portugalu, je imao knflikt s Ibisevicem i zbog toga nije htio da igra u Srijedu, cak su se i pobili tj. bio fizicki i verbalni konflikt.
There is only one Zvjezdan Misimovic
Dzeko , Vedo, Miske , Sejo , Džezvica , Pjana , Spaha , Safet , Jaha , Keno
Dzeko , Vedo, Miske , Sejo , Džezvica , Pjana , Spaha , Safet , Jaha , Keno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.