Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Mora STOKA srat po čovjeku koji je najvjerovatnije imao posljednju šansu da ode na SVJETSKO, ali eto nije htio jer mu je stalo do premije koju zaradi za sedam dana u Wolfsburgu !?
Ili nije htio jer je on ipak "onaj" koji nije od "ovih" naših - možda je špijun ?!
Ili je bio ljut pa je odlučio da mu se ne ide tamo gdje idu samo najbolji, nakon čto je odigrao sve i jednu utakmicu da dođe na korak, na gol do svjetskog prvenstva - nakon svih neuspjeha sa Bakom Sliškovićem i blamaža sa Muzurovićem !?
**** te, nije stoka nego retardirani glupani zakržljalog mozga, "zbogom pameti" !!!
A kako izgleda tim i igra bez tog ljudine od momka i igračine od playmakera imali smo priliku da gledamo na Bilinom !
Ili nije htio jer je on ipak "onaj" koji nije od "ovih" naših - možda je špijun ?!
Ili je bio ljut pa je odlučio da mu se ne ide tamo gdje idu samo najbolji, nakon čto je odigrao sve i jednu utakmicu da dođe na korak, na gol do svjetskog prvenstva - nakon svih neuspjeha sa Bakom Sliškovićem i blamaža sa Muzurovićem !?
**** te, nije stoka nego retardirani glupani zakržljalog mozga, "zbogom pameti" !!!
A kako izgleda tim i igra bez tog ljudine od momka i igračine od playmakera imali smo priliku da gledamo na Bilinom !
Sad nije problem što Miske nije htio igrati, a kad je Hasan otišao bio je izdajnik.
Njasra će kod nas uvijek biti, samo što ga ekipa iz saveza, ili već ko, vješto krije...dok se baš
sve iz temelja ne promijeni, neće biti napretka...a ovome se već piše/zna godinama, tako da ništa od toga.
Njasra će kod nas uvijek biti, samo što ga ekipa iz saveza, ili već ko, vješto krije...dok se baš
sve iz temelja ne promijeni, neće biti napretka...a ovome se već piše/zna godinama, tako da ništa od toga.
Daj ljudi mante se suplje.Covjek osjetio bolove u koljenu i zasto mu ne vjerovati.A kad vidim ove uslje od saveza dobro iko igra za repku.samo nemojte opet onu "igra se za drzavu,narod" i sl.Dali bi vi dozvolili da vas kakav USLJO tipa Usanovica,Colakovica i sl. hinja j..e u zdrav mozak,a ti dolazis za dzaba da igras za svoju repku i ujedno rizikujes da sj...s svoju karijeru i zivotnu egzistenciju...Zato podrska Misketu.
A brzo smo zaboravili Savez,Kodru,BH FANATICOSE i druge probleme...Dok je SUGA u savezu nikad ali bas nikad necemo nigdje otici.UEFA i FIFA ce to kulturno odraditi,kao u proslim kvalifikacijama,karton Spahe protiv Madjarske,
i Grcka,karton Papca i odosmo mi u 3 p...e materine...E tako nam je dok se suge ne istjeraju...
A brzo smo zaboravili Savez,Kodru,BH FANATICOSE i druge probleme...Dok je SUGA u savezu nikad ali bas nikad necemo nigdje otici.UEFA i FIFA ce to kulturno odraditi,kao u proslim kvalifikacijama,karton Spahe protiv Madjarske,
i Grcka,karton Papca i odosmo mi u 3 p...e materine...E tako nam je dok se suge ne istjeraju...
E ovako, sto se mene tice, za mene ovaj covjek vise ne postoji. Jedini **** u repki i odma on da podigne nos. Za
mene je ovo izdaja da ne moze biti veca. Smatrao sam ga za naseg zmajceka, ponosio se njim, a danas sam se prosto sje..o kad sam vidio da igrao u bundesu. FUJ FUJ,,to je najbolji komentar za ovako jadno ponasanje i koji cinizam, doci na tekmu da gleda u zenicu. Prosto mi se sve zeludac okrece, treba jednostavno za sva vremena se odreci ovakvih polu-ljudi. Neka igraju samo oni koji igraju srcem za nasu repku, nek se ugledaju na jednog spahica, barbareza. Neznam ljudi jednostavno mi je sve ovo tesko primiti, da ti neko ovako zabije noz u ledja..Ja se danas
osjecam kao izdan, jednostavno ne mogu da vjerujem da nam se ovo i dalje desava i da ce se i dalje desavati kako
stvari izgledaju.Sta vise reci.....BOSNA U SRCU....
mene je ovo izdaja da ne moze biti veca. Smatrao sam ga za naseg zmajceka, ponosio se njim, a danas sam se prosto sje..o kad sam vidio da igrao u bundesu. FUJ FUJ,,to je najbolji komentar za ovako jadno ponasanje i koji cinizam, doci na tekmu da gleda u zenicu. Prosto mi se sve zeludac okrece, treba jednostavno za sva vremena se odreci ovakvih polu-ljudi. Neka igraju samo oni koji igraju srcem za nasu repku, nek se ugledaju na jednog spahica, barbareza. Neznam ljudi jednostavno mi je sve ovo tesko primiti, da ti neko ovako zabije noz u ledja..Ja se danas
osjecam kao izdan, jednostavno ne mogu da vjerujem da nam se ovo i dalje desava i da ce se i dalje desavati kako
Ostace BOSNA U SRCU ali kakva ce ostat to nema veze...alen985 je napisao/la:E ovako, sto se mene tice, za mene ovaj covjek vise ne postoji. Jedini **** u repki i odma on da podigne nos. Za

Sto smo ih tjerali tjerali smo,bila je prilika i propala je. Dovedose Ciru,pobjegose da igraju u zenicu i nastavljaju po starom.DENZEL1 je napisao/la:Daj ljudi mante se suplje.Covjek osjetio bolove u koljenu i zasto mu ne vjerovati.A kad vidim ove uslje od saveza dobro iko igra za repku.samo nemojte opet onu "igra se za drzavu,narod" i sl.Dali bi vi dozvolili da vas kakav USLJO tipa Usanovica,Colakovica i sl. hinja j..e u zdrav mozak,a ti dolazis za dzaba da igras za svoju repku i ujedno rizikujes da sj...s svoju karijeru i zivotnu egzistenciju...Zato podrska Misketu.
Sverc kartama nije djelo pojedinaca nego je organizovano od ljudi iz saveza,a jedine zasluzne za baraz ,a to su igraci sada razvlace. Vidim po forumu je na redu miske jer je igrao danas,a i ciro svaljuje na njega kao da je folirao za povredu.
Ali takvi smo mi,sad cemo pljuvati sami po sebi....
-
- Kontakt:
AA glupih ljudi !!! Vjerujete na sve sto se napise!! De malo prokontajte sta pisete!!alen985 je napisao/la:E ovako, sto se mene tice, za mene ovaj covjek vise ne postoji. Jedini **** u repki i odma on da podigne nos. Za
Ja želim da mislim da je Misimović ispravan jer ja znam po sebi zna se desiti npr u srijedu da jedva hodam radi otoka,stavim led i to za dan dva prođe.
FEDERER= KLOC
-
- Kontakt:
Ma daj..bavarian_bk je napisao/la:AA glupih ljudi !!! Vjerujete na sve sto se napise!! De malo prokontajte sta pisete!!alen985 je napisao/la:E ovako, sto se mene tice, za mene ovaj covjek vise ne postoji. Jedini **** u repki i odma on da podigne nos. Za

- Principatus
- Kontakt:
Fino, ovi sto su se od juce prijavili i otkrili fudbal za sebe pljuju i blate.
A kako da nece, kad im se to ovdje dozvoljava.
A kako da nece, kad im se to ovdje dozvoljava.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Tekma je prodata, snimljen je razgovor misketa i coste iz wfl-a, navodno je jedna od obavjestajnih agencija snimila i presrela razgovor izmedju njih dvojice, valjda ce uskoro biti sve objavljeno....
Tako su javili na TVSA
Tako su javili na TVSA
Zadnja izmjena: iPod, dana/u 21 nov 2009, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
hahahahahahhahahhahahha

ahahahahahaahahhahaahahahaha, Bravo TALENAT!iPod je napisao/la:Tekma je prodata, snimljen je razgovor misketa i coste iz wfl-a, navodno je jedna od obavjestajnih agencija snimila i presrela razgovor izmedju njih dvojice, valjda ce uskoro biti sve objavljeno....
Losa ti spika jarane.Momak koji je srcem odigrao sve utakmice za repku ne zasluzuje ovakvu pricu.Ja da sam na njegovom mjestu isto bi ucinio.Da me je malo koljeno zabolil ne bi igrao.Za koga da igram,sje..m nogu i ode karijera,a suge USANOVICI i ekipa i dalje bi svercali karte,dovodili kurve u loze,vodili Prolice i slicne majmu.e po Lisabonu.Spominjes Spahica i Barbareza,pa oni su napustili repku kad je Miske ostao igrati.Miske samo naprijed.alen985 je napisao/la:E ovako, sto se mene tice, za mene ovaj covjek vise ne postoji. Jedini **** u repki i odma on da podigne nos. Za
JEDAN JE SASA PAPAC...Zna frajer sta je savez.da smo izdrzali poceto saveza ne bi bilo.Ovo je za njih idealan scenarijo.Ciro ce dobit nogu,onda ce biti malo pobune,doci ce neko drugi,i onda ce nase OVCE od naroda opet skandirati njegovo ime a ekipa iz sa SLATKOG COSETA ce zadovoljno trljati ruke...
Evo upravo je Misimović "popljuvan" od strane jedne TV kuce u sportstkoj rubrici necu govorit o kome je rijec..
E hajd na stranu sada simpatije jest ovako jest onako. Hajd da probamo biti objektivni realni.
Sjeća li se neko jos situacije da je igrač bio toliko povrijeđen da nije mogao biti na klupi odigrati pa ni 20 minuta, a nakon samo 3 dana, odigra cijelu utakmicu i to u zavidnom tempu i formi. Meni on niti smrdi niti mirise odmah da se razumijemo, al eto po logici izgovor oko toliko teske povrede najmanje "pije vode"
E hajd na stranu sada simpatije jest ovako jest onako. Hajd da probamo biti objektivni realni.
Sjeća li se neko jos situacije da je igrač bio toliko povrijeđen da nije mogao biti na klupi odigrati pa ni 20 minuta, a nakon samo 3 dana, odigra cijelu utakmicu i to u zavidnom tempu i formi. Meni on niti smrdi niti mirise odmah da se razumijemo, al eto po logici izgovor oko toliko teske povrede najmanje "pije vode"
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
Ma da,povreda od koje koje se moglo odsustvovati mjesec dana ali mi imamo fenomena Misimovic,pa to njega prođe za 2 i pol dana a danas rovi,bije se,trci.Serem se na njegove izjave oko organizacije,ako je to u pitanju,onda nijedan igrac ne bi trebao igrati.Procurilo je danas mnogih informacija o ovome ali sumnjam da su tacne.Međutim najvise me pogađa cinjenica da je on propustio historijski mec svoje repke da i 3 dana kasnije nastupio protiv Nurnberga !
12.9.2009.
Pa nije slucno da su i izgubili hehehe, ima Boga.
Sta ste ocekivali od amaterske televizije. Miske kralju ako citas ovaj forum spucaj onim kretenima iz TVSA tuzbu pa da ih onda vidimo s svojim zavjerama hebali mater svoju. Umjesto da covijeka docekujemo kao kralja, jer je toliko da ovoj reprezentaciji i ovoj drzavi, mi ga pljujemo, mislim na pojednice.
Admine zakljucaj ovu temu na neki odredjeni period.
Admine zakljucaj ovu temu na neki odredjeni period.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
E neka su bas izgubili od Nirnberga

Sve to stoji on je igrao kad niko nije, profeisonalac itd. Međutim izabrao je navjazniju utakmicu u historiji ove drzave i repreznatacije da tjera neki hir i inat, znaci ako se ispostavi tačnim ove price rekla kazala, sve ono sto je dosad uradio zasjeniće ovim zadnjim potezom, da je Ronaldo ja ga vise ne bih volio vidjet u reprezentaciji, da nas neko prodaje kad njemu odgovara
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.