Edinho992 je napisao/la:Isplatim vas ja, samo ne dirajte Cirsteu![]()
Hmmm, jedino ako ćeš mi uduplat

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Edinho992 je napisao/la:Isplatim vas ja, samo ne dirajte Cirsteu![]()
Evo ga, 3-2. Valjda ce tako ostatiTorres_9 je napisao/la:jel moguce da ovaj lugano dobije 2 penala
opusti se čovječe i pripremi ticket neki jednostavan za sutraata je napisao/la:pozdrav..![]()
prelistah ovu temu pa vidim opet da sam na tapeti pojedincima..
ljudi dragi..
ata ne zavija u crno, samo sami sebe zavijate.. vas licni izbor je dal' cete me pratiti ili ne.. ti koji trazis tih 0.10 e na forumu si definitivno taj dan manje "izgubio" nego ja.. vidio si i sam, dvije uplate od po 200 KM.. i opet ja ne kukam.. zato kralju tisu..
pratis ako zelis, ako ne.. Boze moj, tvoja stvar.. al' ne prozivaj me !
ono sto su promjenili jeste da ne mozes vise vrsiti uplatu u poslovnici bar u sarajevu valjda nemaju dozvolu ...Consigliere je napisao/la:ima li iko da se kladi u Wwin-u? kako se vrsi uplata i isplata? znam da su nesto mijenjali pa....
nisu nešto raspoloženi za tuču, možda u nastavkubob je napisao/la:gledali ko Celta Vigo-Zaragoza imali naboja tj. udaraju li se, nakon dva zuta u startu stali nesto
boga mi tanko ovo, ocekivao sam jedno 4 ili 5 zutih u prvom, tako je i krenulo, ali sudija maximalno izbjegava dodjelu kartona, ali u drugom moze biti jos 8 tako da se nikad ne zna sa spancimazgmiky je napisao/la:nisu nešto raspoloženi za tuču, možda u nastavkubob je napisao/la:gledali ko Celta Vigo-Zaragoza imali naboja tj. udaraju li se, nakon dva zuta u startu stali nesto
4:2deno_TM87 je napisao/la:Ajde Verona samo jos vi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.