Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Wallace je smijesan ove sezone ...
- el-fighter
- Kontakt:
Na kraju zijanise 90-82 mada mi je na momente izgledalo da ce se uspjeti vratiti. Kada su napravili seriju 8-0 sa dvije trojke Johnsona (te 2 poena Watsona) mislio sam da su u stanju da preokrenu... Bullsi su ipak pokazali da su ozbiljna ekipa i sacuvali su prednost do kraja. Znao sam da Chicago ne moze odigrati onako losu odbranu dvije tekme za redom, a veceras su igrali odbranu za udzbenike, koja je pokazivala znake slabosti samo na momente. Kada se ovoj ekipi prikljuci Rose, to ce izgledati sjajno.
Netsi i veceras nastavili po starom. Lopez i Johnson su pokusavali da zadrze prikljucak za Bullsima,dok je Deron u potpunosti podbacio. Mirza ostao bez minuta veceras, a Hump i Evans su upisali 12 poena za 40 minuta provedenih na parketu.
Netsi i veceras nastavili po starom. Lopez i Johnson su pokusavali da zadrze prikljucak za Bullsima,dok je Deron u potpunosti podbacio. Mirza ostao bez minuta veceras, a Hump i Evans su upisali 12 poena za 40 minuta provedenih na parketu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Stvarno neznam vise sta da kazem za ovu ekipu, pomalo se i stidim napisat rijec "ekipa" jer oni to nikad sa ovim trenutnim igracima nece biti. Previse solo akcija, previse sebicnosti, team-igru neznam da li sam vidio tri puta ove godine. Trener ko Alisa u zemlji cuda. Cim im dodje nesto ozbiljnija ekipa oni se izgube.
Cast Lopezu koji je zvijer i Deronu koji je jos igracina jer oni su ih vracali sinoc ali vidi se kad klupa igra ili izadje jedan od njih dvojice da Brooklyn tone.
I ako Mirza do sad nije igro a nece ni igrati kako stvari stoje pomalo sam se nado da ce Brooklyn proci dalje ali sad se iskreno nadam da ce ispasti jer rus mora nesto mijenjat. Ne moze vise drzat PJ-a na kormilu a nekim igracima se mora dati noga do Madagaskara. Bogans, Blatche, Stack, Marshon...
Cast Lopezu koji je zvijer i Deronu koji je jos igracina jer oni su ih vracali sinoc ali vidi se kad klupa igra ili izadje jedan od njih dvojice da Brooklyn tone.
I ako Mirza do sad nije igro a nece ni igrati kako stvari stoje pomalo sam se nado da ce Brooklyn proci dalje ali sad se iskreno nadam da ce ispasti jer rus mora nesto mijenjat. Ne moze vise drzat PJ-a na kormilu a nekim igracima se mora dati noga do Madagaskara. Bogans, Blatche, Stack, Marshon...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Davno sam napisao 4:1 za Bullse, ali Noah nije igrao u prvoj utakmici nego 13-14 minuta tako da je očekivati 4:2 za Bullse.
PJ mora letjeti sa klupe Netsa. Toliko toga su loše uradili sa ugovorima pojedinaca da je to neshvatljivo. Mirza je izabrao pogrešnu ekipu i izgubio je dosta para jer je pristao na manji ugovor radi Howarda koji danas igra u Lakersima.
Rus sigurno čupa sam sebi kosu nakon ruku na srcu hajvanskih trejdova i izbora roostera. Imaš toliko sebičnosti u ekipi kao da je to grupa dječaka koja se želi dokazati kao i can against five.
Oba trenera su koristili Mirzu potpuno pogrešno. Pustite skokove, igru u reketu. Mirza je šuter i kao takav je trebao igrati. Što ga nisu nikada pokušali staviti na tricu, pa Bogans ništa ne radi osim što čeka u čošku tricu koju u većini slučaja promašuje. Furali su Mirzu da pravi nakve blokove što je besmisleno bilo. Imaš fenomenalnog šutera i ti ga guraš u reket. Daju milione takvim trenerima koji ne bi mogli voditi ni petoligaša u Evropi.
Zamisli igra se košarka 5 na 5, a ti u ekipi imaš 2 igrača viška(Evans i Bogans). Jedan će postići 4 poena, drugi maksimalno 6. Protivnička ekipa zatvori tri igrača i imaš dobiven meč.
PJ mora letjeti sa klupe Netsa. Toliko toga su loše uradili sa ugovorima pojedinaca da je to neshvatljivo. Mirza je izabrao pogrešnu ekipu i izgubio je dosta para jer je pristao na manji ugovor radi Howarda koji danas igra u Lakersima.
Rus sigurno čupa sam sebi kosu nakon ruku na srcu hajvanskih trejdova i izbora roostera. Imaš toliko sebičnosti u ekipi kao da je to grupa dječaka koja se želi dokazati kao i can against five.
Oba trenera su koristili Mirzu potpuno pogrešno. Pustite skokove, igru u reketu. Mirza je šuter i kao takav je trebao igrati. Što ga nisu nikada pokušali staviti na tricu, pa Bogans ništa ne radi osim što čeka u čošku tricu koju u većini slučaja promašuje. Furali su Mirzu da pravi nakve blokove što je besmisleno bilo. Imaš fenomenalnog šutera i ti ga guraš u reket. Daju milione takvim trenerima koji ne bi mogli voditi ni petoligaša u Evropi.
Zamisli igra se košarka 5 na 5, a ti u ekipi imaš 2 igrača viška(Evans i Bogans). Jedan će postići 4 poena, drugi maksimalno 6. Protivnička ekipa zatvori tri igrača i imaš dobiven meč.
strah me za ove protivnike nase na EP : Srbiju,Litvaniju,Cg... sta ce im MTV radit'...
a sljedece sezone ce da pokaze ko je i sta je i u NBA..u svakom slucaju i ove godine je puno napredovao i psihicki a i igracki a na EP ce da poludiiii jer njemu treba sloboda
a sljedece sezone ce da pokaze ko je i sta je i u NBA..u svakom slucaju i ove godine je puno napredovao i psihicki a i igracki a na EP ce da poludiiii jer njemu treba sloboda
Neutral je napisao/la:Davno sam napisao 4:1 za Bullse, ali Noah nije igrao u prvoj utakmici nego 13-14 minuta tako da je očekivati 4:2 za Bullse.
Kako mozes reci da su ga gurali u reket

"Kad iole ozbiljan čovjek analizira Brooklyn Netse i njihovu grupu od šest visokih igrača na pozicijama pet i četiri, onda je već u startu jasno da tu neće biti prevelike minutaže za Mirzu, što on stoički podnosi. To tako biva. Ja znam, iz izvora bliskih Netsima, da oni na njega apsolutno računaju sljedeće dvije godine ugovora i da će imati u drugoj godini puno veću minutažu", kazao je Petrović za portal kliks
ABD. da veceras upise prve poene u PO !
nigdje nikog
Tu sam ja, al nema Mirzi minuta bez 20tak razlike 

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
bravodziza_23 je napisao/la:Tu sam ja, al nema Mirzi minuta bez 20tak razlike
7 minuta bez poena
ubise ih ljudi odbranom
Super rezultat 

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Evans 12 skokova 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neka su izgubli. Ovqaj PJ nema osjecaj za feeling
Neko mora ici opiz ovog Brooklyna ili Telka ili PJ, ja bihvise volio da to bude Teletovic. Neka ode u najslabiji klub, ali neka igra.

Neko mora ici opiz ovog Brooklyna ili Telka ili PJ, ja bihvise volio da to bude Teletovic. Neka ode u najslabiji klub, ali neka igra.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 9765_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; KARDASHIAN

Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
- skyisthelimit
http://www.netsdaily.com/2013/4/26/4270 ... -this-team" onclick="window.open(this.href);return false;
15.10 - 15.06 ...
- el-fighter
- Kontakt:
Ajd da su Evans i Hump razvalili mogao bih shvatiti da mu nije dao ni minut, ali doticni postigli zajedno 4 poena, a Mirzi ni minut. Izgleda da ce Bullsi ovo lagano rijesiti.
Velež do groba života mi moga
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Maverick, zgembo89 i 11 gostiju.