Chicago Bulls
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
Sad je bitno da ostanu defanzivno fokusirani i da se ne pocnu gubiti u zadnjoj cetvrtini i pobjeda ne bi trebala doci u pitanje
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- samir_tm87
- Kontakt:
Titova-Juga je napisao/la:To je ta odbrana momci, bravČina !
Idemo istim tempom u zadnju četv. i dobiti ovo!
sta si se bolan nafuro vidis da su retardirani
- Titova-Juga
- Kontakt:
samir_tm87 je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:To je ta odbrana momci, bravČina !
Idemo istim tempom u zadnju četv. i dobiti ovo!
sta si se bolan nafuro vidis da su retardiranijoe johnson sam 2 suta uzima u 2 sec i oba fula, sta vise.. fula Boga oca
kad i kad sam ja reko da on nije sav svoj:D
Samire, nemam se šta furati, momci u crvenom su odlučili odbranom večeras pobijediti (kao i većinu utakmica ove sezone), i sviju razuvijeriti što su tako rano počeli pripremati teren za utakmicu Nets - Heat. Bullsi najbolje igraju kada ih se otpiše !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Počeli smo srati u napadu, nema više protoka lopte, ispaljujemo ćorke i dajemo im priliku iz kontri da se vrate sa bench igračima na parketu. Cccccc
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Sto me Brooks nasmija sa ovom ciglom.
Poceli smo stvarno u napadu forsirati, protoka nema. Treba Kirka vratiti, sigurno Thibs ce ga uvest kad se Deron vrati.
Poceli smo stvarno u napadu forsirati, protoka nema. Treba Kirka vratiti, sigurno Thibs ce ga uvest kad se Deron vrati.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Samo sad trebaju da izgube da pokvare odlicnu tekmu
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Dva slova.
J O
J O
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kakav hustle Noah-e svaka mu cast, igracina. Bravo Nate! Opet smo na +10
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
<-----------------Razvaljuje! 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Noha in the house 
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Brooklyn zvani bingaši... Kakve šuteve ljudi pogađaju u ove dvije utakmice to nema ni u p.materinoj
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
ccc S parkirališta nam zabijaju
- samir_tm87
- Kontakt:
joe johnson je debil samo takav, samo ga debil moze zabit svaka mu cast
on malo da stane da promisli moze imat duplo bolji ucinak -.-
jbg treba imati muda onako ošutati
- Titova-Juga
- Kontakt:
JO
očeeeeeeeeeeeeeeee
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Zahvaljujuci Noahu, koji je ostavio srce na terenu izjednacujemo seriju na 1-1. Rose bolan vrati se, kako ovo mozes mirno posmatrat s klupe.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la: Rose bolan vrati se, kako ovo mozes mirno posmatrat s klupe.
I ja se to pitam brate, sve mi je vise sumnjiva ta situacija. Znam da je mozda glupa usporedba, ali Air nikad ne bih ovo mogao gledati s klupe, pa cak ni igrac kao Noah...
Ovu smo utakmicu dobili sa sjajnom odbranom Kirka ali i njegovom ucinkovitosti u napadu te brilijantnom Noah-i.
Srce mu se valja po terenu !!!
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ma nije Derrick ovakav bio, neko dobro utjece na njegove odluke. Sigurno Reggie, nekako sam uvjeren.Titova-Juga je napisao/la:BIHfan je napisao/la: Rose bolan vrati se, kako ovo mozes mirno posmatrat s klupe.
I ja se to pitam brate, sve mi je vise sumnjiva ta situacija. Znam da je mozda glupa usporedba, ali Air nikad ne bih ovo mogao gledati s klupe, pa cak ni igrac kao Noah...
Ovu smo utakmicu dobili sa sjajnom odbranom Kirka ali i njegovom ucinkovitosti u napadu te brilijantnom Noah-i.
Srce mu se valja po terenu !!!
Uglavnom sjajna pobjeda, sad je sve na nasoj strani, idemo kuci i ocekujem da dokazemo i u UC nasu kvalitetu.
BYE BROOKLYN!
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kakva odbrana, cestitke igracima i Thibsu na izborenoj pobjedi. Slijedeca stanica Chicago, gdje dolazimo do prednosti u seriji 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cestitke!Odlicna odbrana,klupa kao i vodjenje ekipe veceras! 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.