BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

Johny
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Johny » 23 apr 2013, 09:31

Lokos19 je napisao/la:Bvb najavio javljanje povodom transfera.
Borussia Dortmund hat eine Stellungnahme zum angeblichen Transfer von Mario Götze nach München angekündigt. Demnach will der Revierclub am Vormittag Stellung zu den Spekulationen beziehen, teilte ein Sprecher mit. Laut «Bild» (Dienstag) soll der Nationalspieler beim FC Bayern bereits einen langfristigen Vertrag unterschrieben haben.
Moze prevod na Bosanski.

Hvala ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 23 apr 2013, 09:31

Lokos19 je napisao/la: ma sta ces, prati samo profil svojih navijaca
sve je kod njih lazno i na silu (lova) ;)

nije valjda da si povjerovo u njegovu dobru namjeru i brigu za drzavom? HAHA

ps: al nije za ovo kriv bauern niti rumeni, mafijas samo koristi sto moze. Krivi su Watzke i Susi :!:
ne znam šta bih rekao na sve ovo. jebote ogadi mi cili dan dok sam ustao. mislim da na sutrašnju utakmicu neću moć ni misliti nakon ovoga. još samo čekam službenu potvrdu.

naravno da nisam povjerovao da krme ima dobre namjere. zato sam i ironizirao njegovu "brigu" na topicu Bundesliga.

a susi i watzke jesu krivi, jer su dopustili da im svaki igrač kod produženja diktira uvjete i ubacuje u ugovor smiješne klauzule. trebalo je nekome **** mater i pokazat svima da bvb nije servis za razvoj igrača. postali smo ebeni arsenal. danas je momčadski potencijal toliki da mogu biti najbolji u europi, a sad se sve klima. samo sad čekam da saznamo koliku klauzulu hummy ima i za koliko ide u barcu.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 23 apr 2013, 09:34

Borussia Dortmund hat eine Stellungnahme zum angeblichen Transfer von Mario Götze nach München angekündigt. Demnach will der Revierclub am Vormittag Stellung zu den Spekulationen beziehen, teilte ein Sprecher mit. Laut «Bild» (Dienstag) soll der Nationalspieler beim FC Bayern bereits einen langfristigen Vertrag unterschrieben haben.
Znači istina je. Demanti se može dati i bez ebene presice.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 apr 2013, 09:35

Johny je napisao/la:
Moze prevod na Bosanski.

Hvala ;)

Nesto u fazonu da ce prijepodne BvB izdati saopstenje na ovu temu...s obzirom da nisu odmah demantovali ovo i nije dobar znak :lol:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 23 apr 2013, 09:38

secer je napisao/la:raduj se hare, raduj.
ak nist, onda bar zbog mene.
:mrgreen:
:lol:
Lokos19 je napisao/la:ps: al nije za ovo kriv bauern niti rumeni, mafijas samo koristi sto moze. Krivi su Watzke i Susi :!:
Mrljavi Facke nije u stanju zadrzati yebenog igraca. Pretprosle sezone ekipu napusta najbolji igrac, prosle takdje, a slag na tortu dolazi krajem ove kad nas napusta najbolji igrac (Lewa) + najveci talenat kojeg je Svabija ikad imala. :shock: I ono bi s Echte Liebe pravilo globalni marketniski atak. :lol: Rani se mrljo mrljavi.

Ovo je ozbiljan udar na dignitet kluba i ne bih se iznenadio da navijaci traze glave. Ja bih ga prvi napucao spicokom na Grenland, poserem se i na titule i na sve ako cemo svake sezone dozivljavati ovakve sokove.

WATZKE RAUS! :!:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 23 apr 2013, 09:39

Pa neka rasprodaju citav tim sta ce nam koji k...kakva je ovo politika kluba dodjemo ko samoposluga,za sta se onda Klopp bori sta da stvori?od cega da stvori?prodajte sve gospodo tako je najbolje,vratite se u proslost sa prosjecnim rezultatima,barem cemo imati para a vi cete se hvalit kako klub vise nije u finansijkom minusu suge familiju vam j.bm.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 23 apr 2013, 09:40

Lokos19 je napisao/la:barem smo cistog obraza, za razliku od vas.
al sve se placa sve se vraca, manU 99, chelsea dahoam, ...a vidim i rumeni ce iza resetaka amd (ako merkel da)
uf, sto mene za ovim zaboli qrac. :)
sto se tice transfera, men ne bi bio problem da roben ili kros predju u dortmund.
sto se tice dortmunda, pa ovo sto im se desave jeste ustvari sudbina malih klubova.
ono, bljesnu sezonu ili dvije, i onda se pojavi neki gigant koji ima potrebne ´suske´ da im razyebe sijelo.

al da zvuci yebeno dobro, zvuci.
levat i gocinjo za 37 milionceka (da, levat ce doc ko slobodan igrac) 8-)
sta ostane vama? brdo love za koju ce vackinjo dovesti dzeksona.

-------------dzeko--------------
rojs---------gundo---------kuba
---------bender------sahin------
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

quadro
Kontakt:

Post Postao/la quadro » 23 apr 2013, 09:41

BvB-u fali jedan Hoeness da bi bili ozbiljan klub. :mrgreen:

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 23 apr 2013, 09:42

ima tko link od pressice?

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 23 apr 2013, 09:44

Nije kriv Bayo sto iskoristi dobru priliku da se pojaca ha ya.........a vi ce te dobiti dovoljno love od ovog transfera da kupite 2 dobra igraca, kako bi ostali Bayina konkurenciija. ;) . O kako divan dan 8-)
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 23 apr 2013, 09:45

Johny je napisao/la:
Moze prevod na Bosanski.

Hvala ;)
pa nista
u principu samo da su najavili da ce se danas do podne obratiti javnosti povodom spekulacija oko transfera Götze-a u Minhen. Po informacijama "Bilda" isti je vec potpisao vec kod bauerna.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 23 apr 2013, 09:48

KSIVLE je napisao/la:a susi i watzke jesu krivi, jer su dopustili da im svaki igrač kod produženja diktira uvjete i ubacuje u ugovor smiješne klauzule. trebalo je nekome **** mater i pokazat svima da bvb nije servis za razvoj igrača. postali smo ebeni arsenal. danas je momčadski potencijal toliki da mogu biti najbolji u europi, a sad se sve klima. samo sad čekam da saznamo koliku klauzulu hummy ima i za koliko ide u barcu.
odkad ja to pricam? cak i sa antom raspravljo...
trebalo je se istrest na kagawi i na njemu prelomiti sve.
onda nebi imali niti ovu klausulu kod gecea niti bi levandovski usao sa tako kratkim ugovorom u sezonu

a zasto to nije uradjeno?
samo da bi se watzke mogo kurcit kako je napravio 30 umjesto 20 miliona dobiti...
bezze :twisted:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 apr 2013, 09:52

Znaci veceras lagano uz Messi-ja i kompaniju...ebo vas Bundesliga ovakva :lol: :roll:

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 23 apr 2013, 09:54

secer je napisao/la:
Lokos19 je napisao/la:barem smo cistog obraza, za razliku od vas.
uf, sto mene za ovim zaboli qrac. :)
da naravno, zaboravih... balkanski mentalitet :mrgreen:
secer je napisao/la: sto se tice transfera, men ne bi bio problem da roben ili kros predju u dortmund.
a bil ti bio problem da predje ribery ili lahm?
secer je napisao/la: ...i onda se pojavi neki gigant koji ima potrebne ´suske´ da im razyebe sijelo.
istina :!:
i zato krivim 100% nasu trojku koji nisu navrijeme zatvorili kapiju
:twisted:
secer je napisao/la: sta ostane vama? brdo love za koju ce vackinjo dovesti dzeksona.
ma i da dovedu i dzeksona i isca i eriksona... nije to to

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 23 apr 2013, 09:55

adnan24 je napisao/la:Znaci veceras lagano uz Messi-ja i kompaniju...ebo vas Bundesliga ovakva :lol: :roll:
nesto novo od domuzara :?
men se cini da ste bili i uz arsenal...
al sta da radimo :? lima su vazd ljubomorni na velike i lepe 8-)

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 apr 2013, 09:57

secer je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Znaci veceras lagano uz Messi-ja i kompaniju...ebo vas Bundesliga ovakva :lol: :roll:
nesto novo od domuzara :?
men se cini da ste bili i uz arsenal...
al sta da radimo :? lima su vazd ljubomorni na velike i lepe 8-)

Pa u sustini navijam za Bayern...ocigledno ne zele jaku Bundesligu a ispadanjem Bavaraca od Barcelone bi definitivno napravili dobar korak u tom pravcu.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 23 apr 2013, 09:59

Kicker

Mitten in die Dortmunder Vorfreude auf den Champions-League-Knaller gegen Real Madrid platzt der Wechsel des Jungstars: Mario Götze wechselt zum FC Bayern. Die Münchner, die damit andere Interessenten wie Barcelona, Manchester City, den FC Arsenal ausstechen, nutzen eine Ausstiegsklausel im Vertrag des Dortmunders: In dem Kontrakt bis 2016 ist eine Bestimmung enthalten, die ab Juni 2013 einen Wechsel für eine festgeschriebene Ablöse von 38 Millionen Euro ermöglicht.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 23 apr 2013, 10:06

Lokos19 je napisao/la:a bil ti bio problem da predje ribery ili lahm?
zasto b se bavarci sikirali kad domuz nikada, ama bas nikada nece imati para da ispljuje njihove plate.
dakle, ja kao realan covik ne razmisljam o fantazijama, niti san ljubitelj naucne fantastike.
Lokos19 je napisao/la:ma i da dovedu i dzeksona i isca i eriksona... nije to to
zasto ne bi bilo :?
mozda dovedete i pjanketa. ih, bili bi jaci no sad.
adnan24 je napisao/la:ocigledno ne zele jaku Bundesligu
djecko ba, mojne zivjeti u snovima.
svak gleda sebe tj. svak zeli najbolje.
sad, ako je gocinjo na prodaju tj. ako ima tu klauzulu, onda ce bayo poletit (ko i svi drugi),
pa tamam vi ispali u trecu ligu.
gecinjo ima potencijala da postane najveci arijevac kojeg je svabija imala te da ko takav sjede fireru uz kolino.
i ti mislis da bayo nece poletit :)

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 23 apr 2013, 10:09

adnan24 je napisao/la:...ocigledno ne zele jaku Bundesligu
Ne kontam, da li bi bila jaca odlaskom u ManC ili Real Madrid? BVB ako misli i dalje biti konkurent u Bundesligi oni isto moraju otvoriti vise kesu. Evo sad ako ovo bude istina, za 37 miliona mogu dovesti Dzeksona i opet ce im ostati novca. Bili bi cak i jaci nego ove sezone.

Bayernu se nije smjelo onako "cickati" sa titulama. Znate kakav je Uli :D

Znaci sad je red na BVB da dovede igraca sa kojim bi zadrzali to konkurentsko mjesto Bayernu.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 23 apr 2013, 10:11

Dovest ce qrac ako ode Goetze.Isco je jedina relevantna zamjena ali skuplja nego Goetze.Njegova klauzula je 45 miliona Eura.Pjanic nije ispod 25 a Dzeko isto tako.Naravno ako Barca pozeli ode i Hummy tako da u najavi vec imamo raspad sistema ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.