ostali sucu kartoni u wc-u

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
jos dva valjda budu samo da se ne desi jedan faliozgmiky je napisao/la:evo zaoštrilo se, sad će kartoni
soxx je napisao/la:
Danas samo ovo, na manji ulog. Ne svidja mi se ponuda.
Hvala drug ma odigrao sam ga na kraju al na manji ulog.Hvala u svakom slucaju!EmirSioux89 je napisao/la:@jocker
Brate ovo su parovi koje sam ja izabrao i odigrao, nije neki velik ulog, Gulbis je dobar igrac znas i sam ako malo pratis Tenis, a znas kakav je Verdasco debil, nema koncentraciju nek ga malo lose krene izgubice lagano mec.Al opet ne garantujem 100%
Nesto nece da ode Privatna Poruka evo ti odgovor ovde, sretno
Tomic imao 2 brejk lopte ne iskoristi ih
Ja imam kontrahendikep , dovoljno mi je da Francuz uzme 3 gema , valjda obojica prodjemoEmirSioux89 je napisao/la:Aj kako Tomić izgubi set ne vjerujem![]()
Nadam se da ce u ovaj treci uci mnogo ozbiljnije i da ce ga uzeti bez problema...
slicno tako sam i ja u regularnom dijelu prolazio ali ovo u playofu je strasno, bacanje para samohoshafka je napisao/la:Pratim već duže vremena NBA i kladim se uglavnom na igrače(over/under), i bio sam u solidnom plusu tokom regularne sezone, bilo je dobrih dobitaka, ali ovo što se dešava u Play-offu je nevjerovatno, ništa ne mogu da pogodim. Uvijek igram 4 igrača( kvote su 1,85) na sistem 3 od 4, ako pogodim 3 vratim ulog i dobijem nešto sitno. Npr. na ulog od 10 km ako pogodim 3 para to je pogođena jedna kombinacija i dobitak je oko 16 km, dakle +6, ako pogodim 4 para dobitak je 63 km. Ovaj sistem mi je do sada bio isplativ, i nastavit ću ga igrati. Evo mojih tiketa od početka Play-offa, subota, nedjelja i ponedjeljak.
Da sam igrao sve kontra bio bih u plusu oko 70 km![]()
![]()
Ništa brate, drago mi je da je neko prepisaobevanda4 je napisao/la:da se ne trpa tamo tema: čestitke emire i hvala za gulbisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.