BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Pa ne mogu da vjerujem, zasto od svih klubova da ga BAyernu prodaju. Ova cijela smijesna liga je podredjena jednom klubu i proizvodnji igraca za jedan klub. Mislio sam da se napokon pojavila ekipa koja nije podanik u toj Bundesligi ali ako se desi ovaj smijesni transfer ocito sam se prevario. Cuj najboljeg igraca i najveceg svjetskog talenta da puste Bayernu...
A i Gece je pizdica prava firgo je mogao otici u neki veliki klub u inostranstvu koji je pozelio i on u Bayern da ode...
A i Gece je pizdica prava firgo je mogao otici u neki veliki klub u inostranstvu koji je pozelio i on u Bayern da ode...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Hare je pisao o smrti.
Nisam licemjeran u šta možeš biti siguran. Kao navijaču Bayerna mi je drago vidjeti da smo upecali takvog igrača, no kao ljubitelja Bundeslige mi je pomalo krivo (čudno) što sam napisao i jučer iza ponoći kada je napisano da dolazi Gotze.
Sretno vam protiv Reala i da Bog da i vi i mi prošli u finale LP.
Nisam licemjeran u šta možeš biti siguran. Kao navijaču Bayerna mi je drago vidjeti da smo upecali takvog igrača, no kao ljubitelja Bundeslige mi je pomalo krivo (čudno) što sam napisao i jučer iza ponoći kada je napisano da dolazi Gotze.
Sretno vam protiv Reala i da Bog da i vi i mi prošli u finale LP.
Ja da sam Klop sutra mi on ne bi trcao pa makar isp'o ****.s izdajicu,previse sam alergican na ovakve
"You'll Never Walk Alone"
kakvoj smrti, jesi li ti normalan.Neutral je napisao/la:Hare je pisao o smrti.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Moralni mediokriteti i potkupljive duše lagano preplaviše svijet, i kod nas ih ima. Ako je sve na prodaju i ako će to neko da pokuša da pravda, znači li to da kolektivna svijest planete nije iznad nivoa (skupe) prostitutke?
Definitivno, svijet kao ovakav više ne treba da postoji iz milion razloga...
Definitivno, svijet kao ovakav više ne treba da postoji iz milion razloga...
- youngredcomps
- Kontakt:
proFCB je napisao/la:
mislim na ta 2-3 nova igraca koji ce biti nove zvijezde
@henderson eriksen je liverpoolov,ne smije ga Klop dovesti
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
ma @HzBvB je napisao da bi volio da pogine,al fkt mi nije jasno sta si se ti zapeo...jesi se to prepao da ga kletva ne stigne pa da ne pogine dok bude isao prema Minhenu..Hare_BvB je napisao/la:kakvoj smrti, jesi li ti nromalan.Neutral je napisao/la:Hare je pisao o smrti.
de Bgt ne peglaj vise oko toga..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Halali, HzBvB je to napisao ne tiHare_BvB je napisao/la:kakvoj smrti, jesi li ti normalan.Neutral je napisao/la:Hare je pisao o smrti.
@mma_hz
Okej Kordiću, ne ljuti se
Moram malo
..tamo rukama golove daju,ovamo se igraci prodaju..
A ti fol se zabrinuo oko "pogibije"
A ti fol se zabrinuo oko "pogibije"
FK SARAJEVO.
-
BigBigBang
- Kontakt:
I kad su ovako iz Arsenala odlazili za parama pa mi neko spomene trofeje kao razlog
valjad u branjenju ovih placenika u Arsenalovom kontekstu imali su taj argument zadnjih godina pitam se koji ce biti u odbranu Gecea? Frajer je sa Borussijom osvojio u Njemackoj sve i igra polufinale LP u kojima su neporezeni ako to nisu dovoljno dobri rezultati onda ste je bolje? Ako je istina da ce se ovaj transfer desiti ovaj Gece je obicno **** i placenik. Lik dijete Dortmunda i ode u Bayern a Dortmund glavni konkurent i rival Bayerna u ligi kakav placenik.
I to cijena je bagatela kad se gleda danasnje stanje na trzistu cuj 37 miliona eura, pa jesu li ovi iz Borusije normalni?
I to cijena je bagatela kad se gleda danasnje stanje na trzistu cuj 37 miliona eura, pa jesu li ovi iz Borusije normalni?
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 23 apr 2013, 11:50, ukupno mijenjano 2 puta.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ali kakav tajming covjece ja ne mogu da vjerujem 
Juda će navodno zarađivati 12 milja. Jebomepas ako sad Fronk, Svinja i još koji neće dignuti njušku na to. Možda smo im uvalili Trojanskog konja. 

**** prika, ali i mi smo ko i vi očito samoposluga za ove s više para.BigBigBang je napisao/la:I kad su ovako iz Arsenala odlazili za parama pa mi neko spomene trofeje kao razlog![]()
valjad u branjenju ovih placenika u Arsenalovom kontekstu imali su taj argument zadnjih godina pitam se koji ce biti u odbranu Gecea? Frajer je sa Borussijom osvojio u Njemackoj sve i igra polufinale LP u kojima su neporezeni ako to nisu dovoljno dobri rezultati onda ste je bolje? Ako je istina da ce se ovaj transfer desiti ovaj Gece je obicno **** i placenik. Lik dijete Dortmunda i ode u Bayern a Dortmund glavni konkurent i rival Bayerna u ligi kakav placenik.
I to cijena je bagatala kad se gleda danasnje stanje na trzistu cuj 37 miliona eura, pa jesu li ovi iz Borusije normalni?
Zadnja izmjena: KSIVLE, dana/u 23 apr 2013, 11:51, ukupno mijenjano 2 puta.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Momak je rodjen u Bavarskoj i vjerovatno će mu to biti "izvlakuša" zašto je otišao u Bayern.
Mada i glup zna da su pare u pitanju
Mada i glup zna da su pare u pitanju
Ja te volim, volim Željo..
Izvor Elvise?KSIVLE je napisao/la:Juda će navodno zarađivati 12 milja. ?
Der Mann für die entscheidenden Tore.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ali lik ima ugovor do 2016 ako je vec mali stakor odlucio da poleti za parama zasto Dortmund nije trazio neku astronomsku cifru, win win situacija bi im ispala kako god? Pa ona krampa Gomez je kostao 40 miliona eura, zasto Dormund nije trazio 60?KSIVLE je napisao/la:Juda će navodno zarađivati 12 milja. Jebomepas ako sad Fronk, Svinja i još koji neće dignuti njušku na to. Možda smo im uvalili Trojanskog konja.
**** prika, ali i mi smo ko i vi očito samoposluga za ove s više para.BigBigBang je napisao/la:I kad su ovako iz Arsenala odlazili za parama pa mi neko spomene trofeje kao razlog![]()
I to cijena je bagatala kad se gleda danasnje stanje na trzistu cuj 37 miliona eura, pa jesu li ovi iz Borusije normalni?
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Momci, navijači Dortmunda, moram priznati da sam razočaran ponašanjem moje uprave i da ja osobno tako nešto u ovom trenutku ali niti u slijedečim godinama nikako ne bih napravio.
Činjenica je da je Borussia Dortmund trenutno u prva 4 kluba Europe i da im je tu i mjesto sa ovakvim poslovanjem, igračkim kadrom i odličnom upravom.
I sad se ja osobno pitam zašto je to Bayern uradio? Prije dva dana priča o dominaciji BVB i Bayerna a sada otimanje najboljeg igrača Borussie??? Čemu to? Nije mi jasno.
Nikako to ne bih napravio. Pogotovo ne u ovakvom trenutku gdje je Borussia iznimno jaka sa odličnim igračima i super posloženim financijama.
Ja želim iznimno jaku Borussiu jer će to značiti iznimno jak Bayern a ne da im mi sada uzimamo najboljeg igrača.
Želim da Bundesliga bude strah i trepet u Europi a ovakvim ponašanjem Bayerna to je definitivno puno teže napraviti pa čak i nemoguće.
Isto tako, neću sad biti licemjeran i reći ne veselim se Gotzeu. To nikako ne mogu reći. Ali ja to u ovom trenutku, ma niti u slijedećih 5 godina ne bih uradio pa kako god mi Gotze bio drag igrač i klasa od igrača.
Znam da mi i sada možete ovdje spotaknuti i Ze Roberta, Lucia, Deislera, Ballacka, Klosea i još mnoge druge i nije da se nisam veselio tim igračima ali ono su ipak bila druga vremena kad Bayern definitivno nije bio toliko financijski jak kao sada pa si nije mogao priuštiti kupovine skupih igrača kao sada.
Ima toliko dobrih igrača na stranom tržištu ali ne, baš smo morali kupiti najboljeg od najvećeg domaćeg rivala.
Isco, Muniain, Silva, Nasri, Sneijder, Hazard ( prošlo ljeto ), Nico Gaitan, James Rodriguez, Ben Arfa, Moutinho, Banega, Wilian, Konopljanka, Neymar, Jovetić, Wijnaldum, Mertens, Giovinco ( prije 2 godine ), Payet, Cabella, Belhanda, Vela, Griezmann, Lamela........ Ako se tu nešto vrhunsko ne nađe onda stvarno nemam riječi. Sve ove igrače sam dosta puta gledao i nisam ih bezveze nabrojao i valjda bi netko htio doći u Bayern!
Još jednom, prava je šteta što Bayern otima najboljeg igrača Borussie i po meni se to ne radi, pogotovo ne u trenutku dok je Dortmund al-pari sa Bayernom u Bundesligi te Ligi Prvaka.
Potpuno shvaćam vaš bijes i ljutnju jer to je kao da Borussia otme Bayernu Riberya i definitivno niti jednom navijaču Bayerna to ne bi bilo drago.
Činjenica je da je Borussia Dortmund trenutno u prva 4 kluba Europe i da im je tu i mjesto sa ovakvim poslovanjem, igračkim kadrom i odličnom upravom.
I sad se ja osobno pitam zašto je to Bayern uradio? Prije dva dana priča o dominaciji BVB i Bayerna a sada otimanje najboljeg igrača Borussie??? Čemu to? Nije mi jasno.
Nikako to ne bih napravio. Pogotovo ne u ovakvom trenutku gdje je Borussia iznimno jaka sa odličnim igračima i super posloženim financijama.
Ja želim iznimno jaku Borussiu jer će to značiti iznimno jak Bayern a ne da im mi sada uzimamo najboljeg igrača.
Želim da Bundesliga bude strah i trepet u Europi a ovakvim ponašanjem Bayerna to je definitivno puno teže napraviti pa čak i nemoguće.
Isto tako, neću sad biti licemjeran i reći ne veselim se Gotzeu. To nikako ne mogu reći. Ali ja to u ovom trenutku, ma niti u slijedećih 5 godina ne bih uradio pa kako god mi Gotze bio drag igrač i klasa od igrača.
Znam da mi i sada možete ovdje spotaknuti i Ze Roberta, Lucia, Deislera, Ballacka, Klosea i još mnoge druge i nije da se nisam veselio tim igračima ali ono su ipak bila druga vremena kad Bayern definitivno nije bio toliko financijski jak kao sada pa si nije mogao priuštiti kupovine skupih igrača kao sada.
Ima toliko dobrih igrača na stranom tržištu ali ne, baš smo morali kupiti najboljeg od najvećeg domaćeg rivala.
Isco, Muniain, Silva, Nasri, Sneijder, Hazard ( prošlo ljeto ), Nico Gaitan, James Rodriguez, Ben Arfa, Moutinho, Banega, Wilian, Konopljanka, Neymar, Jovetić, Wijnaldum, Mertens, Giovinco ( prije 2 godine ), Payet, Cabella, Belhanda, Vela, Griezmann, Lamela........ Ako se tu nešto vrhunsko ne nađe onda stvarno nemam riječi. Sve ove igrače sam dosta puta gledao i nisam ih bezveze nabrojao i valjda bi netko htio doći u Bayern!
Još jednom, prava je šteta što Bayern otima najboljeg igrača Borussie i po meni se to ne radi, pogotovo ne u trenutku dok je Dortmund al-pari sa Bayernom u Bundesligi te Ligi Prvaka.
Potpuno shvaćam vaš bijes i ljutnju jer to je kao da Borussia otme Bayernu Riberya i definitivno niti jednom navijaču Bayerna to ne bi bilo drago.
Ma kod potpisa novog ugovora mu je stavljena klauzula od 37 milijona..znaci ko god ponudi te pare automatski se ponuda prihvata i moze se razgovarat sa igracem oko plate.. 
FK SARAJEVO.
KSIVLE je napisao/la:Juda će navodno zarađivati 12 milja.
Kakve nebuloze ti pišeš.Plata će iznositi 7 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Levati dali za tele Martineza 40 a jednog Gecea dobili za 37.. 
FK SARAJEVO.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Te klauzule su klasicna manipulacija kluba od strane igraca i njihovih agenata. Daj mi novi ugovor i bolju platu a ja cu ti kroz klauzulu zabiti noz u ledja kad zelim. To treba ukinuti iz fudala ako potpises novi ugovor i primas tolike pare klub mora da diktira cijenu transfera a ne neka hebena klauzula.mma_hz je napisao/la:Ma kod potpisa novog ugovora mu je stavljena klauzula od 37 milijona..znaci ko god ponudi te pare automatski se ponuda prihvata i moze se razgovarat sa igracem oko plate..
Cijela politika Bayerna kroz historiju ove lige je slabljenje konkurenata, nekome prodaju muda pod bubrege a oni su najveci krivac zasto Bundesliga nikad nece biti br.1 liga na svijetu, dok god je ovakvog Bayerna.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 23 apr 2013, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.