jesi li ti lud jarane??? Pa kad bi neko Misketu zviždio ja bi mu jezik isčupo na sred tribine matere mi mile..Necromacer je napisao/la:NEKA SE MISKE **** LAGANO...NAJBOLJI NA TERENU JE BIO DANAS...GINE SUPAK...IMAM OSJECAJ KAO DA NAS JE DANASNJOM PARTIJOM NAMJERNO ISPROVOCIRAO...sada ce mu raja poceti zvizdati i on ce jedva docekati da ode iz repke...zivi bili pa vidjeli!
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
-
- Kontakt:
Sada vec djelim misljenje sa vecinom, i u potpunosti sam razocaran Zvjezdanovim pristupom. Koljeno, i povrede na koljenu nisu banalne stvari, da se preko noci moze oporaviti tako da mi sve ovo smrdi.
I jos nesto necu, i ne zelim ni slutiti sta ce biti kada se otkrije taj njegov snimljeni razgovor sa Rui Costom ( ako je to istina naravno )... Ne daj boze da nas je on prodao... to bi mi najteze palo...
I jos nesto necu, i ne zelim ni slutiti sta ce biti kada se otkrije taj njegov snimljeni razgovor sa Rui Costom ( ako je to istina naravno )... Ne daj boze da nas je on prodao... to bi mi najteze palo...
Pirke_TM87 je napisao/la:Sada vec djelim misljenje sa vecinom, i u potpunosti sam razocaran Zvjezdanovim pristupom. Koljeno, i povrede na koljenu nisu banalne stvari, da se preko noci moze oporaviti tako da mi sve ovo smrdi.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Haha nisam nekoliko sati ovdje provirio i vec su nove teorije zavjere nastale. Nastavite bosnje. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Za mene će Miske ostati najdraži igrač u repki, bez obzira na ovo. Glupo je sad pljuvati po njemu, stvarno nema smisla, puno je on uradio da bi sad pljuvali po njemu. 100% je neka zajebancija iz saveza bila u pitanju.

AVANTI RAGAZZI BLU! TM87
Daj Bože da postoji taj razgovor jer bi mi igrali na SP jer bi Portugal bio suspendovan jer je podkupio Misimovića.
FEDERER= KLOC
Miske je gigant i da nije bio povrijedjen sigurno je imao dobre razloge sto nije igrao
Volim te Zeljo!!!
Hajde ba sta glumis nekog pametnjakovica ovdje cijeli dan?Principatus je napisao/la:Haha nisam nekoliko sati ovdje provirio i vec su nove teorije zavjere nastale. Nastavite bosnje.

Glupa rasprava.Treba ovo zakljucati."PRODAO" ha ha ha nisam se dugo ovako nasmijao."I treba nas prodat"
Savez i suge nas prodaju 13 godina pljujte po njima..
Savez i suge nas prodaju 13 godina pljujte po njima..
- majestic24
- Kontakt:
Sad je Misimovic svetac,a do prije 10 dana ste se kunete u ciru. ebali vas oni.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Principatus
- Kontakt:
1. Miske se posvadjao sa Ibisevicem
2. Miske se posvadjao sa Blazevicem
3. Miske nije povredjen, nego mu se nije igralo
4. Miske je prodao utakmicu.
5. Miske je alien sa druge planete.

2. Miske se posvadjao sa Blazevicem
3. Miske nije povredjen, nego mu se nije igralo
4. Miske je prodao utakmicu.
5. Miske je alien sa druge planete.
Seljacino pokraj tebe i tebi slicnih i mis je pametan.Madafaka je napisao/la:Hajde ba sta glumis nekog pametnjakovica ovdje cijeli dan?Principatus je napisao/la:Haha nisam nekoliko sati ovdje provirio i vec su nove teorije zavjere nastale. Nastavite bosnje.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Hm....
Nedaj boze da isto **** bude kao sa hasanom!!
Gdjes onda?
Nestao najbolji igrac u bosni!!:D
Moje misljenje: Bio je povrijedzen 100%
Neki kazu da inat nije igrao :
Paa dee maloo::.....
Bil bilo bolje covjeka stavit na teren sta je mozda 60- 80 % spreman i onda zbog njega primit gol??
Miske je bio na terapijama neki 2 SATA PRIJE UTAKMICE !
TO JE BILA SILA VFL-W!!
OVO JE BILA PREVAZNA TEKMA ZA VFL-W!!
I AKO JE SLAGAO ,, EHH NEKK GA JE URADIO GOLMAN U ..!!
Nedaj boze da isto **** bude kao sa hasanom!!
Gdjes onda?
Nestao najbolji igrac u bosni!!:D
Moje misljenje: Bio je povrijedzen 100%
Neki kazu da inat nije igrao :
Paa dee maloo::.....
Bil bilo bolje covjeka stavit na teren sta je mozda 60- 80 % spreman i onda zbog njega primit gol??
Miske je bio na terapijama neki 2 SATA PRIJE UTAKMICE !
TO JE BILA SILA VFL-W!!
OVO JE BILA PREVAZNA TEKMA ZA VFL-W!!
I AKO JE SLAGAO ,, EHH NEKK GA JE URADIO GOLMAN U ..!!

- Omerbavarac
- Kontakt:
De malo ba, koji vam je. Jedina istina je da je bio povrijedjen i tacka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Stvari su totalno jasne da nista nije jasno.
Sa svim se mogu sloziti ali sa ovom njegovom danasnjom odigranom utakmicom nikako.
Povreda koljena i bol za dva tri dana se u ku-rcu moze kompletno zalijeciti.
Ako je imao ikakvih ekcesa,problema,handrenja u repci koji se klinac zataskava uostalom da se to htjelo uraditi danas utakmicu je mogao pogledati sa klupe ili tribine i mirna Bosna.
Ovako samo bezveze nadolivanje ulja.
Tako da narod nije ni kriv,ali mi je jedino krivo zasto se na muku jos vise pristaje.
Sa svim se mogu sloziti ali sa ovom njegovom danasnjom odigranom utakmicom nikako.
Povreda koljena i bol za dva tri dana se u ku-rcu moze kompletno zalijeciti.
Ako je imao ikakvih ekcesa,problema,handrenja u repci koji se klinac zataskava uostalom da se to htjelo uraditi danas utakmicu je mogao pogledati sa klupe ili tribine i mirna Bosna.
Ovako samo bezveze nadolivanje ulja.

Tako da narod nije ni kriv,ali mi je jedino krivo zasto se na muku jos vise pristaje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
I ja imam provjerene informacije da je Miske prodao tekmu. Dobio je ispod stola čitavih 7 eura i to u kovanicama, da se nebi mogli otkriti serijski brojevi kao na novčanicama.Iker C je napisao/la:Daj Bože da postoji taj razgovor jer bi mi igrali na SP jer bi Portugal bio suspendovan jer je podkupio Misimovića.

sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
steta, ponisti sudija misketu regularan gol 

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
I ja imam provjerene informacije da je Miske prodao tekmu. Dobio je ispod stola čitavih 7 eura i to u kovanicama, da se nebi mogli otkriti serijski brojevi kao na novčanicama.mahalas je napisao/la:Iker C je napisao/la:Daj Bože da postoji taj razgovor jer bi mi igrali na SP jer bi Portugal bio suspendovan jer je podkupio Misimovića.

SRAMOTA STO SE SPRDATE SA HEROJOM
Miske molim te, ali iskreno te molim nikada vise nemoj obuci dres reprezentacije za koju si ostavljao toliko godina srce na terenu. Ne budi papak i ne dozvoli da neki placeni novinari pokusavajuci oprati Ciru tebi podvale. Molim te majstore nikad vise, mi kao ljudi nezasluzujemo da predvodis nas nacionalni tim do novih pobjeda. J.ebo vas Ciro papci jedni, fujjjj gadite mi se, fujjjj, evo povracam
Potpis.pinoche je napisao/la:Miske molim te, ali iskreno te molim nikada vise nemoj obuci dres reprezentacije za koju si ostavljao toliko godina srce na terenu. Ne budi papak i ne dozvoli da neki placeni novinari pokusavajuci oprati Ciru tebi podvale. Molim te majstore nikad vise, mi kao ljudi nezasluzujemo da predvodis nas nacionalni tim do novih pobjeda. J.ebo vas Ciro papci jedni, fujjjj gadite mi se, fujjjj, evo povracam
fudbal je uvjek vise od igre a pogtovo na ovakvim utakmicama gdje mnogo dobijas ali i gubis.mi koji volimo ovu drzavu puno bi dobili , ali ima onih koji ne vole ovu drzavu, sta oni gube ako se mi plasiramo na s.prvenstvo?. puno je razloga, a najveci cega se oni plase da se ne bi ova zemlja ujedinila pa su spremni na sve a imaju pravo jak lobi pa me ne bi iznenadilo da su preko mafije zaprijetili misimovicu i njegovoj familiji ako odigra dobro i mi se plasiramo da ce imati problema a to nije sala. tako da je sve moguce o ovome sto se nagađa, u biti mi misimovica gubimo zauvijek sto je meni pravo zao. uvjek nam je neka **** politika za vratom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.