BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

alacious
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la alacious » 23 apr 2013, 15:08

http://www.fcbayern.telekom.de/en/news/ ... 5b969a1a89" onclick="window.open(this.href);return false;

Gdje ovdje piše nešto o Götze-u?

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 apr 2013, 15:10

Kako ne kontate da se u Njemačkoj ništa ne dešava slučajno. Skoro citam da su predstavnici Toyote boravili u Minhenu povodom saradnje sa BMW-om i rekli da nigdje ne vlada takva preciznost i sistematizacija. Al' japanci :roll: .Prakticnost je model koji se koristi u svim segmentima njihovog društva pa tako i u fudbalu. Hocu da kazem da se za ovaj transfer znalo i mnogo prije. Svi su znali da Mario G. nece ostat' u Dortmundu. Ali zasto da napušta Njemacku kada u istoj moze da napravi najvecu karijeru i postane vodja Elf-a. Bayernu se nije smio ponovit' Ozil i to je to. Sasvim sam siguran da se za Gecea nasla odlična alternativa baš u tom trenutku kada su ljudi koji se bave transfer problematikom i skrojili ovaj transfer samo sto za takve informacije obican puk treba da saceka. Novaca dovoljno ima i Borusia i u narednim godinama ostaje važan elemenat ne samo Bundeske nego i Evrope.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 23 apr 2013, 15:10

Gece kao nije htjeo da propusti priliku da trenira pod pep-om
koji mazanje cccc :evil:

sve u svemu *... u rasemu

IDEMO DALJE
i u finalu kupa smo pukli bauern bez gecea ;)

a ocekujem da svi navijaci sutra pred tekmu spale dres od ovog sh.upka
a klopp ako ga pusti da vise odigra i minut posrat ce se sam sebi na glavu
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 23 apr 2013, 15:11

Kakav **** sok :shock: ..nisam jutros mogao vjerovati kad mi jaran rece, reko stipu lafine ba...ne mogu vjerovati kako je bayern prgav klub..i gotze pickica prve klase. savrsen su par.
pi.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 23 apr 2013, 15:13

Kakav smrad. Neka ga u Bayernu. Dortmund će već naći zamjenu. Bayern sve može kupiti jer ga Švabija fila sa svih strana, al' nikad neće moći kupiti draž Dortmunda. Ped'er.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 23 apr 2013, 15:14

nadam se da ce gotze izvessti u tamo 80oj minuti da vidim sta ce navijaci :mrgreen:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 23 apr 2013, 15:14

alacious je napisao/la:http://www.fcbayern.telekom.de/en/news/ ... 5b969a1a89

drugo po redu

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 23 apr 2013, 15:16

alacious je napisao/la:http://www.fcbayern.telekom.de/en/news/ ... 5b969a1a89

http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... /41811.php" onclick="window.open(this.href);return false;

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 23 apr 2013, 15:17

Bokte,ne vidim kol'ko sam šokiran :?

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 apr 2013, 15:18

Sad kad se vratim na ovu tekmu sa Mainz-om...kako je samo nezainteresovano izgledao al' kontam nije njegov dan a i ne zeli se previse trositi pred Real...bio je daleko najgori na terenu :twisted:

Samo treba naci dobru zamjenu...valjda su u stanju to uraditi.Bio je Gotze 6 mjeseci van terena pa se igralo fino a i ona prva titula pod Klopp-om je bila bez njegovog znacajnog doprinosa.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 23 apr 2013, 15:22

Ne bi me iznenadilo da ne puste Lewata ovo ljeto! K'o fol da ne odu dva važna igrača za jednu godinu. To se da zaključiti po izjavi Watzkea. :?

Ja sam za to da ga prodaju 20-25 mil, a za to dovesti Džeka ili ih samo zamijeniti. ;) .

Kaže Klopp za tajming objave transfera: "Gotze nije htio da se objavi, njegov menadžer takođe, mi isto tako.... i zna se ko ostane još." :arrow: Bauern!
Koja su to go*na. Hoće da nam podvale koliko god mogu mamu im seljačku... :evil:

Sutra je BVB navažniji i nadam se da transfer Go(vne)cea u Bauern neće poremetiti navijače na stadionu i da će da bodre tim do pobjede. Siguran sam da će tako i biti. ;)

Kloppova izjava na kraju pressice:

"Lasst uns morgen einen ganz speziellen BVB-Abend daraus machen und Vollgas geben. Lasst alles, was euch an negativen Gedanken belastet, zuhause. Lasst uns gegen Real gewinnen."
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 23 apr 2013, 15:23

Upravo to, cista ****!!!!

Tako su i nama pricali kada je pussy presao u Gaychester. Svi su pricali da smo gotovi da nam nema ko dati gola a ono Arsenal dao vise golova sa vise razliciti igraca nego kada je bila ta pick**ca!

Tako i Borusija. Ima samo da procvjeta a vjerujem da ce naci i vise nego dobru zamjenu za njega. Dok je Kloppa bice lako! ;)
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 23 apr 2013, 15:27

samo sabura braco. niko nije ne zamjenjiv! sta se sve dobrog moze kupit za ovi 37 miliona pa opet danas-sutra prodat nekog za 20+ milioncica. samo dovodit mlado i dobro i napucat ovu "buy out" cifru i bujrum

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 apr 2013, 15:28

Nije mi samo jasno zasto nisu mogli sacekati koju sedmicu da objelodanje ovu vijest dok se zavrsi dvomec protiv Reala :? u najgorem trenutku najgora moguca vijest za Borussiu . Klub igra najvazniju tekmu u posljednjih 15 godina ,ne samo za plasman u finale,ima u tu i velike financijske dobiti ,tako da gori trenutak nisu mogli izabrati za ovako nesto . Vjerujem da ce ova vijest dosta narusiti atmosferu u i oko kluba. Gece je ispao picketina u smislu da je otisao kod najljuceg rivala,a mogao je komotno u United ili Real . Takodje velika je greska je klauzulu koju je postavila Borrussia,ako je vec produzio ugovor prije mjesec dana ako se ne varam,trebali su je povecati na na 60/70 miliona i na taj nacin osigura vece sanse da Gece ostane u klubu ili da naplate dobre pare prilikom njegovog odlaska ,tako bi imali vece sanse da dovedu neku dobru zamjenu . PS sretno veceras . Izmorite ih u svakom smislu 8-) :mrgreen:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 apr 2013, 15:30

Tweeds_10 je napisao/la:Kakav **** sok :shock: ..nisam jutros mogao vjerovati kad mi jaran rece, reko stipu lafine ba...ne mogu vjerovati kako je bayern prgav klub..i gotze pickica prve klase. savrsen su par.
Baš su prgavi dati 37 mil za igrača. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 apr 2013, 15:30

Der FC Bayern München bestätigt, dass sich der Klub mit Nationalspieler Mario Götze (20) darauf geeinigt hat, dass er ab dem 1. Juli 2013 für den FC Bayern München spielt. Der FC Bayern ist bereit, die zwischen Borussia Dortmund und Mario Götze vereinbarte Ausstiegsklausel zu erfüllen.

Aus Rücksicht auf das anstehende Halbfinalspiel in der Uefa Champions League zwischen Dortmund und Real Madrid (morgen, 24.4.13) wollte der FC Bayern München dies erst nach dieser Begegnung gegenüber dem BVB anzeigen.
Ovo je uprava objavila jutros (Bayernova) i to je ono što sam ja napisao. Mnogi će od vas reći da naša uprava ovo laže, ali ja sam vam rekao jutros kome je u interesu minirati sutrašnju utakmicu. Kao prvo jer se želi unijet nemir, a kao drugo što je taj klub htio Goetzea pa ga sad nije dobio.....
Znamo kakve su prilike u Njemačkoj i da bi svi željeli njemačko finale, nema kod Nijemaca te mržnje ko kod Španaca.

90% je BVB-ovaca uz Bayern večeras (bar je trebalo biti, neki će večeras iz revolta biti protiv Bayerna). A sami ćete skontat sve za par dana najdalje dok se strasti smire.

E sad koliko je moralno i nemoralno, ispravno, pravilno, ovako onako, to je druga priča.
Ali šta je danas moralno? Gdje se to igra sve po nekakvim poštenim pravilima?? ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 apr 2013, 15:32

BVB neće biti slabiji odlaskom Gotzea, svake godine napreduju, tako će biti i ovaj put. Jedan igrač ne čini ekipu. Imaće na raspolaganju ogroman budžet za transfere i reputaciju da dovedu vrhunske igrače. Ja se za njih ne brinem.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 23 apr 2013, 15:34

@Semir bvb ti si jako primitivan i prost. Ja sam navijač Bayerna vjerovatno duže nego što si ti na ovom svijetu i nikad sebi ne bi dozvolio ovakve komentare i izjave. Bayern ti ovdje ništa nije kriv i nemaš potrebe da pričaš takve gluposti. Što je otišao je Gotzeova odluka i nesposobnost uprave BvB, a ne Bayerna. Umjesto što laješ ko ker, opusti se i uživaj u uspjehu svoje ekipe u LP. Navijaš večeras za Barcu, tvoja stvar...ja sam u svakom slučaju za BvB u Evropi, UVIJEK za njemačke klubove u evropskim takmičenjima. Jer samo kad skontaš da nije Bayerna BL ne bi bila što je danas. ;)

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 23 apr 2013, 15:34

Saurman je napisao/la:
Tweeds_10 je napisao/la:Kakav **** sok :shock: ..nisam jutros mogao vjerovati kad mi jaran rece, reko stipu lafine ba...ne mogu vjerovati kako je bayern prgav klub..i gotze pickica prve klase. savrsen su par.
Baš su prgavi dati 37 mil za igrača. :mrgreen:
Ma da trebali su ga dobiti za dzabe jos... :twisted: :twisted:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 23 apr 2013, 15:36

Nije haman Ilkay džaba igrao na 10 protiv Furtha ,vjerovatno bi on trebao privremeno uskočiti umjesto prde a Nuri na njegovo mjesto :roll: .

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.