BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

KSIVLE
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la KSIVLE » 23 apr 2013, 15:38

effe_sa je napisao/la:
90% je BVB-ovaca uz Bayern večeras (bar je trebalo biti, neki će večeras iz revolta biti protiv Bayerna). A sami ćete skontat sve za par dana najdalje dok se strasti smire.
ako ti uistinu vjeruješ u ovo onda sistrašno naivan dečko. nijedan navijač borussie neće večeras navijati za bayern.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 23 apr 2013, 15:39

Ovo mu zaista nije trebalo. Ne odlazak uopće nego tajming odluke. Sve najbolje BVB-u protiv Reala.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 23 apr 2013, 15:39

Kakav samo trenutak za ovakav izdajnicki akt.
"You'll Never Walk Alone"

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 23 apr 2013, 15:40

Ne znam zasto su pojedini iznenadjeni ovim transferom Gecea.
Bayern je uvijek kupovao sve sto valja u Bundesligi.Ponekad im se desi neki propust ali Boze moj.
Bez ikakve zelje da provociram moram da konstantujem da je BVB ipak "mali klub" u usporedbi sa bavarcima.
To zna i Gece,ocito.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 apr 2013, 15:41

Bademluk je napisao/la:@Semir bvb ti si jako primitivan i prost. Ja sam navijač Bayerna vjerovatno duže nego što si ti na ovom svijetu i nikad sebi ne bi dozvolio ovakve komentare i izjave. Bayern ti ovdje ništa nije kriv i nemaš potrebe da pričaš takve gluposti. Što je otišao je Gotzeova odluka i nesposobnost uprave BvB, a ne Bayerna. Umjesto što laješ ko ker, opusti se i uživaj u uspjehu svoje ekipe u LP. Navijaš večeras za Barcu, tvoja stvar...ja sam u svakom slučaju za BvB u Evropi, UVIJEK za njemačke klubove u evropskim takmičenjima. Jer samo kad skontaš da nije Bayerna BL ne bi bila što je danas. ;)
Upravo zbog toga volio bi da im Bayern kupi pola tima i da ih još više osakati.Čuj ti priča Bayern im nešto kriv a svoje debile u upravi štite ko polarne medvjede.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 23 apr 2013, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 apr 2013, 15:43

effe_sa je napisao/la: 90% je BVB-ovaca uz Bayern večeras (bar je trebalo biti, neki će večeras iz revolta biti protiv Bayerna). A sami ćete skontat sve za par dana najdalje dok se strasti smire.
Nekad bilo...moze veceras biti iz revolta ali ne vidim sta ce se promijeniti za par dana.Ja ne vidim zasto bi vise Dortmundu znacilo da Bayern uzme titulu...nikakve koristi od toga...cak i gore jer to ce samo privuci jos par zvijezda van Bundeslige da dodju u Bayern i tako naprave jos vecu razliku u prvenstvu i ta titula nece znaciti da Bundesliga ide dobrim putem vec samo jedan klub iz nje...

Vi mozete podrzavati BvB koliko hocete ali zaboravite na pravu konkurenciju...nije tu problem Gotzea,problem je poruke koji ovaj transfer salje za sve druge igrace koji bi jednog dana mogli preci u BvB ili nekog drugog Bundesligasa.

Vjerujem ja da ce zamjena doci ali o zvijezdama poput Isca,Dzeke mozemo sad samo sanjati...

P.S.I naravno da je iz Bayerna pustena informacija bas danas...da se malo udalje od afere rumenog ******.
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 23 apr 2013, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 apr 2013, 15:44

Gdje bi igrali Hofmann, Benkarit, Bittencourt, Dudziak, Ducksch? Neki od ovih malaca će eksplodirati sljedeće sezone, ako ne i svi. Zato odlazak Gotzea ne treba tragicno shvatiti. Imate pare za zamjenu, imate talente kao zamjenu. Win Win situacija. Da Gotze nije htio doći u Abyern i da ga je uprava htjela prodati nekom drugom, do transfera ne bi ni došlo. Zbrojite 2 i 2 i skontaćete da je Bayern najmanje kriv.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 23 apr 2013, 15:46

Joj sto bi volio da sutra Gotze zabije 2 komada Realu i nek zvizde :D

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 23 apr 2013, 15:49

Svi su uz Barcu!
slika

@badema niko tebi ništa nije rekao. ;) To što ja napišem je moja stvar. Možda u afektu, možda i nije. Moja stvar i moje mišljenje. Na ličnoj osnovi nikog ne vrijeđam s foruma i neću za razliku od tebe. ;)

Meni mnogi komentari s vašeg podforuma zasmetaju. Zato ih ne čitam više. Ako tebi smeta neki komentar s BVB podforuma preporučujem ti da primijeniš isti recept kao i ja. Ignore!
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 23 apr 2013, 15:50

KSIVLE je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:
90% je BVB-ovaca uz Bayern večeras (bar je trebalo biti, neki će večeras iz revolta biti protiv Bayerna). A sami ćete skontat sve za par dana najdalje dok se strasti smire.
ako ti uistinu vjeruješ u ovo onda sistrašno naivan dečko. nijedan navijač borussie neće večeras navijati za bayern.
Što bi bio naivan? Ja od kako znam za sebe i za LP uvijek sam uz njemačke klubove i znam mnogo normalnih ljudi koji tako misle. Bayern ti predstavlja BL u Evropi i mnogo je zaslužan što je BL danas sila u evropskom fudbalu. ;)

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 23 apr 2013, 15:53

Semir bvb je napisao/la:Svi su uz Barcu!

@badema niko tebi ništa nije rekao. ;) To što ja napišem je moja stvar. Možda u afektu, možda i nije. Moja stvar i moje mišljenje. Na ličnoj osnovi nikog ne vrijeđam s foruma i neću za razliku od tebe. ;)

Meni mnogi komentari s vašeg podforuma zasmetaju. Zato ih ne čitam više. Ako tebi smeta neki komentar s BVB podforuma preporučujem ti da primijeniš isti recept kao i ja. Ignore!
Citiraj gdje sam nekog uvrijedio molim te!! Ti bukvalno vrijeđaš što iz predhodnih komentara možemo zaključit ;)

A ne bi baš da ignorišem ovaj dio foruma, pošto je očito da je više normalnih navijača nego takvih poput tebe.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 23 apr 2013, 15:55

Bademluk je napisao/la: Što bi bio naivan? Ja od kako znam za sebe i za LP uvijek sam uz njemačke klubove i znam mnogo normalnih ljudi koji tako misle. Bayern ti predstavlja BL u Evropi i mnogo je zaslužan što je BL danas sila u evropskom fudbalu. ;)
čuj, zabolimekurac, mislite šta oćete.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 23 apr 2013, 16:00

Inače ovo ima materijala za bana. ;)
Bademluk je napisao/la:@Semir bvb ti si jako primitivan i prost.
Bademluk je napisao/la:Umjesto što laješ ko ker
Ajde ti navedi gdje sam te ja uvrijedio! ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 23 apr 2013, 16:02

Semir bvb je napisao/la:Inače ovo ima materijala za bana. ;)
Bademluk je napisao/la:@Semir bvb ti si jako primitivan i prost.
Bademluk je napisao/la:Umjesto što laješ ko ker
Ajde ti navedi gdje sam te ja uvrijedio! ;)
Pa nije to vrijeđanje ako govorim istinu. :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 apr 2013, 16:04

adnan24 je napisao/la:
effe_sa je napisao/la: 90% je BVB-ovaca uz Bayern večeras (bar je trebalo biti, neki će večeras iz revolta biti protiv Bayerna). A sami ćete skontat sve za par dana najdalje dok se strasti smire.
Vi mozete podrzavati BvB koliko hocete ali zaboravite na pravu konkurenciju...nije tu problem Gotzea,problem je poruke koji ovaj transfer salje za sve druge igrace koji bi jednog dana mogli preci u BvB ili nekog drugog Bundesligasa.
Prava konkurencija postoji, samo ljudi sa strane mogu reći da ne postoji. 2 titule BVB-a, te polufinale LP pokazuje da su 2 tima top.

Ova priča s Goetzeom je jedan poseban slučaj, jer ti znaš dobro da i u vremenima kad ste bili i puno lošiji mi nismo lako kupovali vaše igrače. Eto koliko ih je opšte prešlo iz BVB-a u Bayern?

Ovde je najveći problem što ljudi smatraju da je Bayern ukrao Dortmundu Goetzea. Bayern je to masno platio. A vaš revolt razumijem, pa ja bi bio pravo ljut da je onda Ribery otišao u Real ili Chelsea. A npr. Ballacku sam odlazak oprostio, jer dao je mnogo toga Bayernu i otišao onda za parama i novim izazovom.

A u ovom slučaju ste na neki način izdani, opaljen vam je šamar u lice, što jest, jest. Ali niste u pravu s nekim drugim tvrdnjama.

I još nešto, zašto je nemir u ekipi Dortmunda draži Bayernu nego Realu? Mogao je neko iz Reala Bildu proslijedit informaciju a ovi objave, jer uvijek žele biti prvi. Tako da po tom pitanju sam uvjeren da uprava Bayerna s tim nema veze. A mogu i druge krtice, za dobru lovu plasirat ovu informaciju, iz oba kluba... ;)

P.S.: I bezveze dižete svi tenzije, malo smirite, što će nam banovi na pdf-u BuLi-ja, kad ovde kulturna, informisana raja piše. Pobrišite sami te uvrede i izljubite se...... :D
A niste vi učestvovali u transferu da se koljete, mi navijamo i bodrimo, ali za ove uvrede nema potrebe. Znaju ovi na koje se odnosi.... :)
Zadnja izmjena: effe_sa, dana/u 23 apr 2013, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 apr 2013, 16:07

Drag mi je bio Gotze, al' poslije ovoga mjenjam mišljenje, fuj kakvo đubre.
Ok, preći u Bayern, hajd može se to shvatit' nekako, al' uradit' to u ovom trenutku, anfakinblivbl.

DaBogda završio k'o Sahin, al' ne da se kasnije vrati u BvB, nego da završi u nekom trećeligašu.

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 23 apr 2013, 16:08

mandraX je napisao/la:Drag mi je bio Gotze, al' poslije ovoga mjenjam mišljenje, fuj kakvo đubre.
Ok, preći u Bayern, hajd može se to shvatit' nekako, al' uradit' to u ovom trenutku, anfakinblivbl.

DaBogda završio k'o Sahin, al' ne da se kasnije vrati u BvB, nego da završi u nekom trećeligašu.
Pa nije on vjerovatno danas potpisao, to se sigurno davno obavilo sve. A to što je Bild juče objavio ni meni nije jasno.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 23 apr 2013, 16:08

Dakle da sumiramo.

Gotze je presao u Bayern za skoro 3 puta vecu platu nego sto je imao kao najplaceniji Borussijin igrac.

No Bayern je te pare POSTENO zaradio :lol: , a predsjedniku kluba prijeti cuza zbog visemilionske utaje. Inace, meni je sve ovo sto Bayern radi u poslijednjih 5-6 godina izuzetno sumnjivo. Nemoguce je da u skoro 100% jednakim uslovima za sve klubove u ligi oni imaju tako dominantnu finansijsku poziciju.

PS: Licemjerno je uopste govoriti da ljudi iz Bayerna nemaju veze s objavom informacije pogotovo uzeci gofnazu u kojoj se krmak enesovski nalazi. Dajte molim vas.
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 23 apr 2013, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 apr 2013, 16:09

Proglasite me BUDALOM, ali ja mislim da ce BVB novac koji ima na raspolaganju adekvatno uloziti i da se nece osjetiti odlazak Götze-a, jer se sada BVB-u otvaraju mnoge opcije.

Sto se tice vecerasnje podrske prema ekipi Bayerna ja sam ubjedjen da ce vecina navijaca BVB-a i vecina Nijemaca navijati veceras za Bayern. Jednostavno oni znaju razgraniciti rivalstvo izmedju Bundeslige i igranja u Evropi. Ja necu nikad zaboraviti svoju ekskurziju na ostrvo Amrum kada su navijaci BVB-a zajedno sa navijacima Schalke-a proslavljali titulu plavaca u Kupu UEFA.

Jednostavno Nijemcima je na prvom mjestu Bundesliga, pa tek onda klubovi - naravno kada je Evropa u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 23 apr 2013, 16:10

Pa Bild je novina kao i svaka druga, zeljna ekskluzive. Pitanje je samo kako je ovo procurilo.
#divovi

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.