glupo je sto potezes prezvakanu temu al eto sta bi ti celik ima rezultat od 1-0 i igraca manje i sta je trebo napadat ja ti logike braco draga...a zeljo napado i imo tri suta na gol celika a celik dva suta toliko o tvom napadanjuAnonimac je napisao/la:Ma daj buraz, izvini, ali gluposti pričaš! Ne pokušavam ja predstaviti ništa, samo ste mi se na nešto popeli (kako navijači tako i vaš trener koji sebe diže u nebo) sa pričom kako se Čelik "nije branio". Priča ti je beze skroz, pominješ šuteve (to navodiš kao mjerilo). Pogledaj malo bolje sliku i skontaj dali je uopšte bilo pametno šutati kad ispred sebe imaš cijeli protivnički tim (ko god da je krenuo šutati imao bi u bloku 2-3 igrača). Željo jeste loše odigrao ali kad pogledamo vašu formaciju bolje nije ni moglo. Željo nema tehničare niti pojedince koji ovakve bunkere mogu razbiti, zato se toliko i patio. Još kad tome dodamo da pola tima nije igralo onda se nema o čemu dalje pričati jer da je Željo bio u punom sastavu vi bi kući išli bez bodova. Smješno je čuti da se tim sa ovakvom igrom nada Evropi.ciza je napisao/la:druze nista ovom slikom ne mozes poklazat,Celik se jest branio ,ali ti pokusavas da isto tako slabu igru Zelje hoces da predstavis kao neku tika taku i razvaljanje.(5 suteva u okvir gola obe ekipe,3-2tanko)
Branili ste se ko Žepa, to je jedino što sam htio slikom pokazati. Nemam namjeru se s tobom raspravljati i sa ovim komentarom završavam diskusiju na ovu temu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- samoposteno
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za tvoju informaciju, ovo je slika iz 11' minute susreta. Čelik tada nije vodio niti je imao igrača manje.samoposteno je napisao/la: glupo je sto potezes prezvakanu temu al eto sta bi ti celik ima rezultat od 1-0 i igraca manje i sta je trebo napadat ja ti logike braco draga...a zeljo napado i imo tri suta na gol celika a celik dva suta toliko o tvom napadanju
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Ovako stvari stojeAnonimac je napisao/la:Gdje su sad oni Čelikovi navijači!? Kažu Čelik napadao, nije se branio...
Slika sa ovog videa (druga akcija iz videa u 1. poluvremenu):
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... n8UCZxO7JQ
Čak nije ni prekid bio... ccc

Tako su oni sretno osvojili bod.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Anonimac je napisao/la:Gdje su sad oni Čelikovi navijači!? Kažu Čelik napadao, nije se branio...
Slika sa ovog videa (druga akcija iz videa u 1. poluvremenu):
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... n8UCZxO7JQ
Čak nije ni prekid bio... ccc
Druze, nista sa ovom slikom ne mozes pokazati. Ovako Čelik u gostima ne igra samo protiv Zelje, tako je igrano u Širokom i tako ce se igrati u narednim gostovanjima. Prepustiti inicijativu protivniku i cekati gresku i spucati kontru.
Niste vi nista puno pokazali jer sa igracem vise ste morali i trebali bolje.
Da li ima neko citavu utakmicu da postavi da pregledam fino jer nisam na stadionu dosta toga vidio. Hvala vam,
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- champions1921
Zna li neko koliko se love dobija za ucesce u jednom predkolu LP??
BUDI ŽELJO !!!
punochampions1921 je napisao/la:Zna li neko koliko se love dobija za ucesce u jednom predkolu LP??
- champions1921
terabajt je napisao/la:punochampions1921 je napisao/la:Zna li neko koliko se love dobija za ucesce u jednom predkolu LP??.
BUDI ŽELJO !!!
Za evropa ligu se dobije 100k po pretkolu tako piše na wiki a za LP nema taj podatak znači ne može biti manje od 100k.champions1921 je napisao/la:Zna li neko koliko se love dobija za ucesce u jednom predkolu LP??
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Europ ... rize_money" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champions_League" onclick="window.open(this.href);return false;
oko 300 000 e ja mislim mozda nesto malo manje.champions1921 je napisao/la:terabajt je napisao/la:punochampions1921 je napisao/la:Zna li neko koliko se love dobija za ucesce u jednom predkolu LP??.
Koliko je to kad se pretvori u eurice?
330 hiljada evra ili 600 hiljada maraka 
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
- justFlowFKZ
- Kontakt:
A za eventualni prolazak u istom?
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
- champions1921
x2 jer tada si ucestvovao u dva predkola..justFlowFKZ je napisao/la:A za eventualni prolazak u istom?
BUDI ŽELJO !!!
ja koliko znam mi smo prosle godine dobili za duplu krunu i za nastup i poraz od maribora 330.000€, sad ne znam jel ovo samo za evropu tih 330.000€ ili se pika i titula il se za titulu jos nesto dobija naknadno, volioi bih ako neko zna da objasni ovo malo.
Nije, nemojte ko pitari i oni su nasli podatak da je po 100 000 eura kolo u euro ligi valjda lijece savjest ali nemoramo mi biti takvi.Ima odredjen iznos koji je zagarntovan i iznos po kolu je ja mislim 60 000 eura u LP...champions1921 je napisao/la:x2 jer tada si ucestvovao u dva predkola..justFlowFKZ je napisao/la:A za eventualni prolazak u istom?
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 23 apr 2013, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma zna to onaj @AnelZ
Kad udje na forum objasnit ce valjda 
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cuj lijecimo savjest, pa to ti je pravilo svako kolo koje igras 90.000€, a u LP par hiljada više.pile87 je napisao/la:Nije, nemojte ko pitari i oni su nasli podatak da je po 100 000 eura kolo u euro ligi valjda lijece savjest ali nemoramo mi biti takvi.Ima odredjen iznos koji je zagarntovan i iznos po kolu je ja mislim 60 000 eura u LP...champions1921 je napisao/la:x2 jer tada si ucestvovao u dva predkola..justFlowFKZ je napisao/la:A za eventualni prolazak u istom?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- bistrikboy
- Kontakt:
130k za ucesce 200k za titulu ukupno 330,ako prodjes dobijes ponovo 130k...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- champions1921
To je to, samo nisam bio siguran.. Mozda sta povecaju ove sezonebistrikboy je napisao/la:130k za ucesce 200k za titulu ukupno 330,ako prodjes dobijes ponovo 130k...
BUDI ŽELJO !!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Tacno... U evropskoj ligi je to 90.000 eura, a u ligi prvaka 130.000 eura, a sampion dobija 200.000 eura kao sto si i rekao...bistrikboy je napisao/la:130k za ucesce 200k za titulu ukupno 330,ako prodjes dobijes ponovo 130k...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.