BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Anwalt: Götze-Beleidigungen im Internet können teuer werden ...
Je.bo majku jos hoce nas navijace da kazni da uzme jos para malo mu je.bem ga prokleta pa koji seljak od covjeka kakvo je sranje napravio i jos se buni sto navijaci ovako reaguju pa je.bem ti sve tvoje sta se pravis budala ne budi toliki papak budi gospodin izadji pred kamere imaj damu i kazi otisao sam ZBOG NOVCA ! Kakav Guardiola i qrac palac kakve titule halo ba otiso je zbog love izadji pi.cko pred kamere i kazi to ... S BvBom je uzeo 3 titule u zadnje 2 god ove sezone igra polufinale LP ... BvB je rame uz rame s Bayernom to pokaze svaki njihov medjusobni duel jer Bayern nas pobjedio sa 1 golom razlike, dobili smo ih 5 pu zaredom petardu im uvalili, znaci nije preso da bi sportski napredovao jbg nego radi novca 12 mio Eurica je upitanju . Sve ok al de budi covjek budi gospodin a ne PI.CKA izadji kazi ... Dragi moji navijaci IZVINITE otisao sam radi NOVCA i tacka .... Ruku na srce opet kazem Bayern jest ispred BvBa u svakom pogledu, ali da je ostao jedan Gotze i da se ekipa gradi oko njeg i Hummelsa mogli bi se nekako nosit s Bayernom dit tu negdje s njima, al to su dakle barem kako sad stvari stoje nijanse upitanju ... I on kaze otiso radi Pepa tike take . Pa je.bo ti svoju mater sto onda nisi otiso u Barcu pa igro tiku taku niko ti A ne bi reko a ne u Bayern ... Djubre jedno prokleto bezobrazno ker najveci i papak ...
Je.bo majku jos hoce nas navijace da kazni da uzme jos para malo mu je.bem ga prokleta pa koji seljak od covjeka kakvo je sranje napravio i jos se buni sto navijaci ovako reaguju pa je.bem ti sve tvoje sta se pravis budala ne budi toliki papak budi gospodin izadji pred kamere imaj damu i kazi otisao sam ZBOG NOVCA ! Kakav Guardiola i qrac palac kakve titule halo ba otiso je zbog love izadji pi.cko pred kamere i kazi to ... S BvBom je uzeo 3 titule u zadnje 2 god ove sezone igra polufinale LP ... BvB je rame uz rame s Bayernom to pokaze svaki njihov medjusobni duel jer Bayern nas pobjedio sa 1 golom razlike, dobili smo ih 5 pu zaredom petardu im uvalili, znaci nije preso da bi sportski napredovao jbg nego radi novca 12 mio Eurica je upitanju . Sve ok al de budi covjek budi gospodin a ne PI.CKA izadji kazi ... Dragi moji navijaci IZVINITE otisao sam radi NOVCA i tacka .... Ruku na srce opet kazem Bayern jest ispred BvBa u svakom pogledu, ali da je ostao jedan Gotze i da se ekipa gradi oko njeg i Hummelsa mogli bi se nekako nosit s Bayernom dit tu negdje s njima, al to su dakle barem kako sad stvari stoje nijanse upitanju ... I on kaze otiso radi Pepa tike take . Pa je.bo ti svoju mater sto onda nisi otiso u Barcu pa igro tiku taku niko ti A ne bi reko a ne u Bayern ... Djubre jedno prokleto bezobrazno ker najveci i papak ...
BvB Echte Liebe !!!

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Znači jedan više u banovićima danasDamir_BvB je napisao/la:Anwalt: Götze-Beleidigungen im Internet können teuer werden ...
Je.bo majku jos hoce nas navijace da kazni da uzme jos para malo mu je.bem ga prokleta pa koji seljak od covjeka kakvo je sranje napravio i jos se buni sto navijaci ovako reaguju pa je.bem ti sve tvoje sta se pravis budala ne budi toliki papak budi gospodin izadji pred kamere imaj damu i kazi otisao sam ZBOG NOVCA ! Kakav Guardiola i qrac palac kakve titule halo ba otiso je zbog love izadji pi.cko pred kamere i kazi to ... S BvBom je uzeo 3 titule u zadnje 2 god ove sezone igra polufinale LP ... BvB je rame uz rame s Bayernom to pokaze svaki njihov medjusobni duel jer Bayern nas pobjedio sa 1 golom razlike, dobili smo ih 5 pu zaredom petardu im uvalili, znaci nije preso da bi sportski napredovao jbg nego radi novca 12 mio Eurica je upitanju . Sve ok al de budi covjek budi gospodin a ne PI.CKA izadji kazi ... Dragi moji navijaci IZVINITE otisao sam radi NOVCA i tacka .... Ruku na srce opet kazem Bayern jest ispred BvBa u svakom pogledu, ali da je ostao jedan Gotze i da se ekipa gradi oko njeg i Hummelsa mogli bi se nekako nosit s Bayernom dit tu negdje s njima, al to su dakle barem kako sad stvari stoje nijanse upitanju ... I on kaze otiso radi Pepa tike take . Pa je.bo ti bog mater sto onda nisi otiso u Barcu pa igro tiku taku niko ti A ne bi reko a ne u Bayern ... Djubre jedno prokleto bezobrazno ker najveci i papak ...
zasto? vrijedja geca a ne druge forumase licno kao sto ti radis sa "svojom istinom"Bademluk je napisao/la:Znači jedan više u banovićima danas
prije si ti zasluzio ljetovanje
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Uvrijedio je par milijardi ljudi ali očigledno nisi pročitao sveLokos19 je napisao/la:zasto? vrijedja geca a ne druge forumase licno kao sto ti radis sa "svojom istinom"Bademluk je napisao/la:Znači jedan više u banovićima danas
Mislim da Goteze nece nastupiti protiv Reala, totalno los potez i najgore vrijeme za objavu transfera.
mozel citat?Neutral je napisao/la:Uvrijedio je par milijardi ljudi ali očigledno nisi pročitao sveLokos19 je napisao/la:zasto? vrijedja geca a ne druge forumase licno kao sto ti radis sa "svojom istinom"Bademluk je napisao/la:Znači jedan više u banovićima danas
ps: da nisam profulo sta u pravilniku foruma gdje stoji "strogo zabranjeno vrijedjanje bajerna i javnih licnosti" ?
- Neutralan88
- Kontakt:
zamisli sutra taj momak hladno zabije RealuKSIVLE je napisao/la:
Dobra stvar da je Klopp saznao davno još za odlazak Gotzea, tacnije 24 sata piše nakon izbacivanja Malage
Čuj kako bi mogli, pa pokazali interes za njega i raspitali se i tad neko rekao da je ovaj sve završio s Bayernom, da se ne nadaju ničemu. Eto, prosto ko pasulj. A ja koliko sam mogao pročitat po netu, Klopp je sam rekao da Bayernova uprava nije plasirala ovu informaciju. Preskonferenciju nisam pratio, potrudit ću se da je baš pogledam, a vidjet ćemo u narednim danima pravu istinu. Znat će se od prilike koje sve plasirao.adnan24 je napisao/la: Kako bi molim te iz Reala mogli znati da je transfer dogovoren ?
Ocigledno je prica pustena iz Munchena iz razloga da se odvuce paznja od skandala koji je zadesio onog vaseg ljaksea iz uprave.
Kao prvo Bild je ovo objavio, informaciju je mogao dobiti od bilo kojeg insidera iz oba kluba.
Pa ovo čak ne odgovara ni Bayernu da se ova informacija danas plasira, par naših igrača isto može o ovom transferu razmišljat, pogotovo oni kojima bi mjesto moglo biti uzdrmano.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Pa ja sam to bas i pomenuo na temi Bayerna. Konkurencija ionako velika, a posle ovog, mislim da vec danas pojedinci razmisljaju kako nisu u Guardiolinim planovimaeffe_sa je napisao/la:Pa ovo čak ne odgovara ni Bayernu da se ova informacija danas plasira, par naših igrača isto može o ovom transferu razmišljat, pogotovo oni kojima bi mjesto moglo biti uzdrmano.
Objava vijesti bas danas, ne odgovara ni Bayernu
Koje goffno
sa oficijelnog websajta od shuppka
*bljak
netreba mu vise dozvoliti da ikad vise vidi Süd, a kamoli da zaigra ispred nje
dabogda dozivio sudbinu dajslera
sa oficijelnog websajta od shuppka
lafo, djeciji san mu se ostvario. bvb klub njegovog srca, nema nista vec za njega nego igrati ispred SÜDMit dem Meistertitel 2010/2011 im Trikot von Borussia Dortmund ging für mich ein Kindheitstraum in Erfüllung. Der BVB ist der Verein meines Herzens, bereits seit meinem neunten Lebensjahr spiele ich für die Borussia! Es gibt nichts Größeres für mich, als vor dieser gigantischen schwarz-gelben Wand und den fantastischen Dortmunder Fans Fußball zu spielen!
*bljak
netreba mu vise dozvoliti da ikad vise vidi Süd, a kamoli da zaigra ispred nje
dabogda dozivio sudbinu dajslera

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- moustapha
- Kontakt:
Pa lik hladno boga opsova, a ti kao nisi vidio?Lokos19 je napisao/la:mozel citat?Neutral je napisao/la: Uvrijedio je par milijardi ljudi ali očigledno nisi pročitao sve
ps: da nisam profulo sta u pravilniku foruma gdje stoji "strogo zabranjeno vrijedjanje bajerna i javnih licnosti" ?
Zadnja izmjena: moustapha, dana/u 23 apr 2013, 17:46, ukupno mijenjano 2 puta.
#divovi
- Neutralan88
- Kontakt:
Semir bvb je napisao/la:
tipican bošnjo navija dok se osvajaju titule, po toj slici još da promjeniš sliku profila i eto ga opet si u pobjednickom timu ne sikiraj mi se
Dečko navijam včrs protiv Bauerna. O čemu ti?Neutralan88 je napisao/la: tipican bošnjo navija dok se osvajaju titule, po toj slici još da promjeniš sliku profila i eto ga opet si u pobjednickom timu ne sikiraj mi se
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Gdje nestade ona medjusobna ljubav i navijanje jednih za druge? Uvijek za njemacki klub, zar ne?Semir bvb je napisao/la:Dečko navijam včrs protiv Bauerna. O čemu ti?Neutralan88 je napisao/la: tipican bošnjo navija dok se osvajaju titule, po toj slici još da promjeniš sliku profila i eto ga opet si u pobjednickom timu ne sikiraj mi se
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
kako bgt svi najbolji...o cemu pricas ti?? najbolji primjer ti je Reus...Bayern ga nije mogao dovesti..posljednje sezone za Gladbach, Reus je bio najbolji igrac BL...druga je prica sto su bavarci novcano nadmocniji, ali polako...i Dortmund ce malo po malo biti imucniji...a ovo je jedan od nacina kako se klub moze brzo obogatiti...kupis jeftino a prodas skupo...vjeruj da je Dortmund u mogucnosti oni ne bi dozvolili da ih bilo koji igrac koji je od velikog znacaja tako lahko napusti...za sve je potrebno vrijeme..inace ne sumnjam da ce milioneri naredne sezone biti jos jaci...sretno sutra protiv RealaBigBigBang je napisao/la: Nemoj biti smiejsan, ne moze biti najbolja liga ako siv najbolji igraci igraju u jednoj ekipi, umij se ba i razmisli malo.
sta zabranjeno psovat boga?moustapha je napisao/la:Pa lik hladno boga opsova, a ti kao nisi vidio?
koliko znam vazi "sloboda govora", ako se on nesmatra pripadnikom nekog tora njegova stvar
u pravilniku isto nije zabranjeno, tako da...
ma navijaj ko ti brani..ja znam da bih volio Borussiju vidjeti u finalu...i bilo bi sasvim zasluzenoSemir bvb je napisao/la:Dečko navijam včrs protiv Bauerna. O čemu ti?Neutralan88 je napisao/la: tipican bošnjo navija dok se osvajaju titule, po toj slici još da promjeniš sliku profila i eto ga opet si u pobjednickom timu ne sikiraj mi se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.