BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
4
50%
2) Dobar je za ovaj klub
4
50%

Ukupno glasova: 8

Lokos19
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Lokos19 » 23 apr 2013, 18:01

Greivis je napisao/la:Gdje nestade ona medjusobna ljubav i navijanje jednih za druge? Uvijek za njemacki klub, zar ne?
u moru nekih 37 miliona razloga :mrgreen:
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 23 apr 2013, 18:02

Greivis je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:
Neutralan88 je napisao/la: tipican bošnjo navija dok se osvajaju titule, po toj slici još da promjeniš sliku profila i eto ga opet si u pobjednickom timu ne sikiraj mi se ;)
Dečko navijam včrs protiv Bauerna. O čemu ti?
Gdje nestade ona medjusobna ljubav i navijanje jednih za druge? Uvijek za njemacki klub, zar ne?
Ja nisam to izjavljiv'o. Mnoge njemačke klubove podržavam kada igraju u euro takmičenjima. ;) Nisu me se nikad doticali rezultati Bauerna. Čak sam pisao da me boli k*ta hoće li proći ili pobijediti ili ne u LP, te da mi je svejedno. ;) Ali včrs im više nego ikad želim da ispuše. ;)

EDIT:
Sad se sjetih da je govorio da hoće da pravi kuću u Dortmundu i da to pokazuje da planira da ostane dugo u BVB-u. Šta drugo reći no SMRAD! ;)
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 23 apr 2013, 18:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 23 apr 2013, 18:08

Lokos19 je napisao/la:sta zabranjeno psovat boga?
koliko znam vazi "sloboda govora"
ne brukaj se, ziv bio.
ovdje se radi o vrijedjanju na vjerskoj (iz nj. postova mozemo izvuci par citata koji idu u kat. vrijedjanje na rasnoj i nac. osnovi) osnovi, a to ti je, druskane, kaznjivo djelo.
sad, uzmemo li u obzir da vecina forumasa pripada nekom ´toru´(dakle, malac vrijedja veliku vecinu forumasa), kako ti to iz svog neznanja prikazujes, ostaje nam da zakljucimo da je doticni psujuci Boga prekrsio jedno od forumskih pravila sto ce mu raskrciti put ka banovicima.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 23 apr 2013, 18:11

Raja zna li iko šta je sa Schurrleom, koliko ja znam nije ništa potpisano sa plavcima, zašto njega se ne gleda kao opciju za pojačanja, fenomenalan igrač.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 23 apr 2013, 18:11

Sta veli Jurgo, hoce li Gofance sutra poceti? Kako prodje trening, je li bilo kakvog belaja? :mrgreen:

Jbte, iscakijace ga neko veceras. :lol: Dakle od danas imamo i sluzbeno najmrzeg igraca i najmrzi klub na planeti. Nice feeling. Tek sad vidim da nije ni lose ovim hejterima. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 23 apr 2013, 18:15

Semir bvb je napisao/la: Ja nisam to izjavljiv'o. Mnoge njemačke klubove podržavam. ;) Nisu me se nikad doticali rezultati Bauerna. Čak sam pisao da me boli k*ta hoće li proći ili pobijediti ili ne u LP, te da mi je svejedno. ;) Ali včrs im više nego ikad želim da ispuše. ;)

EDIT:
Sad se sjetih da je govorio da hoće da pravi kuću u Dortmundu i da to pokazuje da planira da ostane dugo u BVB-u. Šta drugo reći no SMRAD! ;)
a jesi ti covjece zapeo za momka...covjek presao i tacka...tvoje vrijedjanje nema smisla...bit ce novih igraca, mozda cak i boljih od Gotze-a..

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 23 apr 2013, 18:16

secer je napisao/la:
ne brukaj se, ziv bio.
ovdje se radi o vrijedjanju na vjerskoj (iz nj. postova mozemo izvuci par citata koji idu u kat. vrijedjanje na rasnoj i nac. osnovi) osnovi, a to ti je, druskane, kaznjivo djelo.
sad, uzmemo li u obzir da vecina forumasa pripada nekom ´toru´(dakle, malac vrijedja veliku vecinu forumasa), kako ti to iz svog neznanja prikazujes, ostaje nam da zakljucimo da je doticni psujuci Boga prekrsio jedno od forumskih pravila sto ce mu raskrciti put ka banovicima.

opsovao je boga onako općenito, a nekom direktno. psovanje boga ne možeš nikako svrstati u vrijeđanje po nacionalnoj ili rasnoj osnovi, a ovdje o vjeri nije bilo spomena.

i ja sam u nekoliko navrata ovdje na forumu boga psovao no niko se nije obazirao na to, ne znam sad čemu se sad neko toga lovi kad ima mali milijun stvari na koje se moglo osvrnuti u postu.
Agieren statt reagieren

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 apr 2013, 18:17

Sretno sutra momci, biće teško ali volio bih da vaši dignu ''klempu'' 8-)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 23 apr 2013, 18:18

Pisajmo ga, ovo jest udarac za nas ali ne i knockout. Sranje se desilo, sad trebaju pametno uloziti taj novac koji su zaradili u LP i transfera, bez koje kakvi klauzula i te politeke. Bitno je isto da nam pored lewata i gofneta, jos koji ne ode. Zato moraju dovesti pokojeg dobrog kalibra da ljudi vide da imaju sanse i iduce sezone u prevenstvu i LP, a nije vrjeme za nabrajanje ko bi mogao doci.

Samo znam da ce sutra biti svega i sigurno ce gofno igrati, a volio bi vidjeti vise grosskreutza nego gofno, jer ce nam vise on biti od koristi nego to gofno, psihicki ce ovo uticati na gofno, toliko da ce se gofno izgubiti i to nam ne treba,a i nebi gofno ni htjeo gledati.

Veceras gledam laganini utakmicu sa jaranom koji navija za barcu, a to cu i ja uraditi i ako sam do sad u LP navijao za jajarce. Jer vjest nije procurila od nas, prije je neki indijanac njihov zaslusan za ovo, stim da se i to nezna bas ali prije bi to rekao da nas zele destabilizovati, uglavnom neko je imao te planove i ospjelo mu je.
Zadnja izmjena: vopi, dana/u 23 apr 2013, 18:27, ukupno mijenjano 2 puta.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 23 apr 2013, 18:19

Pale_Companion je napisao/la:]

opsovao je boga onako općenito, a nekom direktno. psovanje boga ne možeš nikako svrstati u vrijeđanje po nacionalnoj ili rasnoj osnovi, a ovdje o vjeri nije bilo spomena.

i ja sam u nekoliko navrata ovdje na forumu boga psovao no niko se nije obazirao na to, ne znam sad čemu se sad neko toga lovi kad ima mali milijun stvari na koje se moglo osvrnuti u postu.

nemojte ba Boga....

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 apr 2013, 18:19

ramiral je napisao/la:Sretno sutra momci, biće teško ali volio bih da vaši dignu ''klempu'' 8-)
E to bi tek valjalo gledat'. :mrgreen:
Klopp i ostali ljubakaju, grle klempu na Wembleyu, a Gotze ispred TV-a gleda, k'o siroče. :lol:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 apr 2013, 18:20

Joj teme i cirkusa :lol: :lol:
Hare_BvB je napisao/la: Dakle od danas imamo i sluzbeno najmrzeg igraca i najmrzi klub na planeti. Nice feeling. Tek sad vidim da nije ni lose ovim hejterima. :lol:
:lol: :lol: Al fkt. nikad nisam nekog ovako zamrzio na sportskom planu...ukljucujuci sve sportove :lol:

Koji je to kreten kad je uspio postati 1000x omrazeniji od Lewandowskog iako ce obojica sljedece ljeto nositi dres nekog drugog kluba.

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 23 apr 2013, 18:23

secer je napisao/la:
ne brukaj se, ziv bio.
a kome je to licno opsovao?
zar je to zabranjeno na ulici psovat boga napr.? ...onako u setnji?

znaci ako ja sad ovdje opsujem krompir, a nadje se neko da voli krompir ili se osjeca pripadnikom krompirske sekte, trebam fasovat ban? :lol:

ccc svasta
haman religije treba staviti pod unesco, hebo pingvine i polove :mrgreen:
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 apr 2013, 18:25

mandraX je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Sretno sutra momci, biće teško ali volio bih da vaši dignu ''klempu'' 8-)
E to bi tek valjalo gledat'. :mrgreen:
Klopp i ostali ljubakaju, grle klempu na Wembleyu, a Gotze ispred TV-a gleda, k'o siroče. :lol:
Ma neće se on ''izgubiti'' ove dvije tekme... mislim da će dati sve od sebe da se navijačima pokaže...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 apr 2013, 18:28

Lokos19 je napisao/la:
znaci ako ja sad ovdje opsujem krompir, a nadje se neko da voli krompir ili se osjeca pripadnikom krompirske sekte, trebam fasovat ban? :lol:
I to što si naveo, porediš sa psovanjem Boga?

slika
ramiral je napisao/la: Ma neće se on ''izgubiti'' ove dvije tekme... mislim da će dati sve od sebe da se navijačima pokaže...
Da sam na mjestu Kloppa, neb' mu dao na TV-u da gleda BvB, a kamoli da zaigra u prvih 11.
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 23 apr 2013, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 23 apr 2013, 18:29

Ako bude uopšte igr´o :mrgreen: ,transfer je objavljen u nevakat i prevelik bi to pritisak bio al´ viJEćemo.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 23 apr 2013, 18:30

Momci,od danas smo rodjaci,.

Nadam se da ce ta prodana pic,ketina biti izostavljena u narednim utakmicama i da BVB bez njega dize klempu i to da Bavarske smecare koji i znaju samo kupovati od komsija i tako sebi cistiti put dobijete u finalu..

1909
Kontakt:

Post Postao/la 1909 » 23 apr 2013, 18:34

sad bez obzira na tu klauzulu jel ovaj mali smrdljivac mogao sve to prekinuti ili ne?
ja jos ne vjerujem i jos uvijek mi ovo nestvarno zvuci :x
tek kad ga vidim u drugom dresu i ja cu po religijama krenut rafalat :lol:
sad dzeko nek povuce pjanica za sobom u dortmund i onda ce me bolit k...c i za gotzea i za njemacki ponos u klubu :D :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 23 apr 2013, 18:36

chily-rz je napisao/la:Momci,od danas smo rodjaci,.
:lol: :lol:

Ma ajde yebat ga. Bilo i prolazi. :lol: Oporavljali smo se mi i od gorih stvari.

Treba se okrenut sutrasnjem okrsaju i historijskoj sansi koja nam se ukazala. Imam odlican osjecaj da bi ekipa mogla brutalno dobro reagovati nakon ovog cirkusa. Sigurno je da su svi u ekipi znali za ovo ranije. ;) A fakat mi je i bilo cudno da gofance masi onoliko zicera u poslijednjih mjesec dana, inace je jedan od najhladnokrvnijih igarca pred protivnickim golom. :twisted:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 23 apr 2013, 18:36

1909 je napisao/la:sad bez obzira na tu klauzulu jel ovaj mali smrdljivac mogao sve to prekinuti ili ne?
ja jos ne vjerujem i jos uvijek mi ovo nestvarno zvuci :x
tek kad ga vidim u drugom dresu i ja cu po religijama krenut rafalat :lol:
sad dzeko nek povuce pjanica za sobom u dortmund i onda ce me bolit k...c i za gotzea i za njemacki ponos u klubu :D :D
pa mogao je...da je odbio da pregovara oko ugovora sa Bayernom, ne bi bilo nista od ovog...ocito je on imao zelju da igra za FCB...

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.