hordas_Bec je napisao/la:Danas ce ih BAYERN UBITI!!!! igrajte keca, bice kec cist ko suza djecija!!!!!!
Samo ne'oj svršit..
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hordas_Bec je napisao/la:Danas ce ih BAYERN UBITI!!!! igrajte keca, bice kec cist ko suza djecija!!!!!!
Hvala bratearsengunner je napisao/la:@EmirSioux 89
Odlicne prognoze i analizeUspio sam prepisati dva para
Moram se ukljuciti u ovu temu aktivno
Dje si tebra???arsengunner je napisao/la:@EmirSioux 89
Odlicne prognoze i analizeUspio sam prepisati dva para
Moram se ukljuciti u ovu temu aktivno
ADIER je napisao/la:Pozdrav ..![]()
~ Za danas od mene, ništa drugo nego čista "sigurica!"
#Andreozzi G. (Arg) - Setkic A. (Bih)- 1
#Dutra Da Silva R. (Bra) - Trungelliti M. (Arg)- 1
#Kapfenberg - Horn- 1
#Giessen - Oldenburg(-30,5+)- h2
#Ramos A. (Esp) - Struff J-L. (Ger)- 1 @ Ovo sam dodao jer mi ovaj "Dutra Da Silva R. " -traži 5 parova, pa sam odigrao čisto onako
#Ukupni koef: 7,26
@Sretno !
EmirSioux89 je napisao/la: Bravo ja
1.60 u premierusubcoccinela je napisao/la:Atletico Madrid - Aragon (-2.5) 2 Kv: 1,85
EmirSioux89 je napisao/la:Belucci - Careno Busta/zg-1.set (9,5) - Over (1,70)
Belluci u očajnoj formi dok je Carreno u jako dobroj formi.Belluci je tip igrača koji sigurno može odigrati sjajan meč ali u ovom meču po meni nije favorit iako po kladionicama je.Carreno jest igrač za klasu slabiji te igra slabije turnire protiv slabijih protivnika te zbog toga je uspješan ali ovdje dolazi 10 gemova
brate ovo ide u tri seta po meni, 2-1 za beluccija bi moglo al tri seta mislimMilanista92 je napisao/la:EmirSioux89 je napisao/la:Belucci - Careno Busta/zg-1.set (9,5) - Over (1,70)
Belluci u očajnoj formi dok je Carreno u jako dobroj formi.Belluci je tip igrača koji sigurno može odigrati sjajan meč ali u ovom meču po meni nije favorit iako po kladionicama je.Carreno jest igrač za klasu slabiji te igra slabije turnire protiv slabijih protivnika te zbog toga je uspješan ali ovdje dolazi 10 gemova
nemoj ba do druzecekam under za neku sicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.