BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Rooney88
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Rooney88 » 23 apr 2013, 19:48

Ja komedije u PM. Ne volim Bayern sekunde tako da po istoj liniji gotivim Dortmund, posebno zadnjih godina, ali Bavarcima se ovdje nema sta prigovoriti. Krivica se moze podijeliti na hejbet strana ali samo 37 miliona za najveceg Njemackog talenta? :shock: Siguran sam da bi Levy, recimo, za Gotzea uzeo hladno 60 miliona. Zbog toga nikako da svarim transfer. Bayern je ipak dosta ispred Dortmunda, to se pokazalo na ovom transferu. Tuzno kada gledas iz te perspektive jer je Dortmund, pomalo i apsurdno sada zvuci, jedini konkurent Bayernu. Bundesliga ovim transferom dramaticno gubi, svi gube osim Bayerna i Gotzea. Prvi su dobili vanserijskog fudbalera dok je drugi zaradio ogroman novac. Manite se prica o izdajama i slicno, davno se fudbal prestao igrati iz ljubavi. ;)

Ono sto nekako bode oci su zelje pojedinih forumasa. Isco i Dzeko mogu u paketu doci jedino ako se proda Lewandowski. Kostali bi zajedno nekih 45 miliona (Isco 25, Dzeko 20) a plus ih moras platiti, nece oni igrati za sitnis sigurno.

Steta sto se ovako poklopilo, bas pred Real Madrid. Do ovoga sam nekako bio siguran da cete proci Spanjolce. Nakon ovoga danas - bas i ne. :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 apr 2013, 19:52

bas me zanima sta mu sada suigraci misle o svemu tome. kako su reagirali i slicno.

ali mislim da nema sanse da izostane protiv reala.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 apr 2013, 19:54

Fudbal se ne igra iz ljubavi, ali postoje neke granice. Ako zelis ici, pa idi negdje van drzave, nije Bayern jedini klub.

U potpunosti razumijem navijace Borussije :) I samo se smije kriviti Gotze i niko drugi. Bayern je uradio to, ali opet koji klub ne bi. Jest da stete ligi ovako, ali eto.
Celik!3,2,2.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 23 apr 2013, 19:58

Pazi izjave Sammera: "Da smo mi htjeli obznaniti transfer Gotzea, uradili bi to sutra na dan utakmice BVB-a.". :evil:

Koji krembil *ebo mater svoju. :evil: :roll:

Evo sastava Reala za sutra:
slika

Biće zanimljivo šta će Klopp odlučiti nakon svega što se dešavalo danas. :roll: '
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 23 apr 2013, 20:03

Želim vam brz oporavak od afere Gotzea, klasični cunt ili ti ga pizda je ispao, stvarno nestvaran potez mladića, u najmanju ruku bi ga u kolicima odvezli sa treninga da sam mu ja suigrač pa mu ti svi milioni za liječenje potrebni bili. Stvarno se nadam da će se BVB kao tim uspijet oporavit, i stvorit konkurentan tim za ligu a i ligu prvaka, jedni od najboljih navijača na svijetu to i zaslužuju. Drag ste mi tim, pa reko da komentarišem..

Jel' bilo kakvih izjava sa njegove strane, ne znam kako ikog u klubu smije u oči pogledat, tek se smijat.. fuj.
valjda se pristojno pojačate za narednu sezonu i sezone..
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 23 apr 2013, 20:06

xGGMU je napisao/la:Želim vam brz oporavak od afere Gotzea, klasični cunt ili ti ga pizda je ispao, stvarno nestvaran potez mladića, u najmanju ruku bi ga u kolicima odvezli sa treninga da sam mu ja suigrač pa mu ti svi milioni za liječenje potrebni bili. Stvarno se nadam da će se BVB kao tim uspijet oporavit, i stvorit konkurentan tim za ligu a i ligu prvaka, jedni od najboljih navijača na svijetu to i zaslužuju. Drag ste mi tim, pa reko da komentarišem..

Jel' bilo kakvih izjava sa njegove strane, ne znam kako ikog u klubu smije u oči pogledat, tek se smijat.. fuj.
jel tako mislis i za Persija :D
Rođen s tobom da budem

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 23 apr 2013, 20:07

Faraon iz Visokog je napisao/la:
xGGMU je napisao/la:Želim vam brz oporavak od afere Gotzea, klasični cunt ili ti ga pizda je ispao, stvarno nestvaran potez mladića, u najmanju ruku bi ga u kolicima odvezli sa treninga da sam mu ja suigrač pa mu ti svi milioni za liječenje potrebni bili. Stvarno se nadam da će se BVB kao tim uspijet oporavit, i stvorit konkurentan tim za ligu a i ligu prvaka, jedni od najboljih navijača na svijetu to i zaslužuju. Drag ste mi tim, pa reko da komentarišem..

Ovaj je gori cak i od Persia ispao. ;)
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 23 apr 2013, 20:17

Faraon iz Visokog je napisao/la:

Predpostavio sam da će se pronaći neki padobranac pa nešto tako i napisat, naravno da ne mislim.
Da ti probam objasnit ovako, Robin Van Perise, sa svojih 28 (sad 29) godina je napravio transfer u Manchester United, kao već dokazan i stvoren igrač svjetske klase. Znači promišljen potez, ostavio je kapitensku traku u Arsenalu, ostavio je osam bezuspješnih godina u Arsenalu, i evo u prvoj sezoni u Manchester Unitedu je donio i osvojio EPL trofej. Nije otišao u rivalski klub, ne u klub koji je konkurent za titulu, kao što je to ovdje slučaj.
"It's weird, I had to wait for so long for my first title. It's a great feeling. It is a fantastic team & fantastic set of players. This championship is for every single one of them. The staff, managers & physios. Let me enjoy this moment, next game is against Arsenal, but let me enjoy this moment." -RVP
Bez nekog naslađivanja, od kad je došao u United svakog trenutka je bio nasmijan, al' svakakog, niko sretniji od njega na proslavi titule sinoć. Tako da poredit ovaj potez Gotzea koji je tinejdžer još uvjek i RVP-a nema smisla..

itd. itd. razumno zamislit i skontat će se stvari, ne bi da kvarim temu ljudima ;)
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 23 apr 2013, 20:20

Koliko sam sretan zbog dolaska u Bayern toliko sam i tuzan zbog toga sto je otisao iz Dortmunda.Ali upamtite sto vam ja kazem a ja kad nesto kazem uvijek tako bude:Dok god imate Kloppa nemojte se previse brinuti ;) Podrska svima vama sa zeljom i uvjerenjem da stvorite jos jacu momcad :!:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 23 apr 2013, 20:22

Semir bvb je napisao/la:Pazi izjave Sammera: "Da smo mi htjeli obznaniti transfer Gotzea, uradili bi to sutra na dan utakmice BVB-a.". :evil:
Treba shvatiti 'rdjavog rahiticara, vjerovatno ga i sad svrbi Niebaumova spicoka. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 23 apr 2013, 20:23

cuj ti ove periferske suplje, bio je nasmijan hahahahahahahah pa placem. Mozes se kladiti da ce i Gece biti nasmijan svakog trenutka u Bayernu pa je opet hinja, izdajica i placenik kao Van Pussy samo malo jos gore. Van Pussy je ostavio 2 godine u Arsenalu bezuspjesne ostalih 6 je vrlo uspjesno provodio vecinu u bolnici.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 23 apr 2013, 20:29

BigBigBang je napisao/la:cuj ti ove periferske suplje, bio je nasmijan hahahahahahahah pa placem. Mozes se kladiti da ce i Gece biti nasmijan svakog trenutka u Bayernu pa je opet hinja, izdajica i placenik kao Van Pussy samo malo jos gore. Van Pussy je ostavio 2 godine u Arsenalu bezuspjesne ostalih 6 je vrlo uspjesno provodio vecinu u bolnici.
Zato sad godinu dana konstantnog igranja i titula EPL, a sledeće utakmice Gaurd of Honor od svih "uspješnih" igrača Arsenala, znači čut ćemo se ;)
Pod nasmijan, mislim da je čovjek sretan i to je očigledno. Gotze je tinejdžer, neko ko ima potencijal svjetske klase, dok je Robin igrač svjetske klase, već formiran. Ti to vjerovatno ne bi razumio ni da ti se nacrta, pa nemoj uletat bezveze. Nije mu para nedostajalo, nedostajala mu je slava i titule, ovaj je to imao i u Dortmundu. Robin za parama je mogao otić i u City koji ga je tražio. Gotze je mogao otić u bilo koji veći svjetski tim, a otišao je monopol Bayernu i direktnom rivalu i konkurentu Dortmunda.
MUFC - It's a religion!

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 23 apr 2013, 20:30

Sad ce Paja xGGMU odrat' krzno kad procita da RVP nije izdajnik :lol:
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 23 apr 2013, 20:33

jedini BvB-ovac koji veceras srcem navija za Bayern je Gotze :lol:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 23 apr 2013, 20:39

KSIVLE je napisao/la:netko provalio da borussia dovodi balea i to se proširilo među rajom ko eruptivni požar. :lol: a navodno imamo i oko 100 milja na raspolaganju za pojačavanje. 8-)
Bale navodno ide u Bayern

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 23 apr 2013, 21:52

Klopp: Mit Blick auf Madrid ist das für uns eine ganz klare Jetzt-erst-recht-Situation: Wir wollen dafür sorgen, dass wer immer auch wollte, dass wir gestört werden in der Vorbereitung auf dieses Spiel, keinen Erfolg hat.

Ovako treba, legenda nasa 8-)

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 23 apr 2013, 22:41

Semir bvb je napisao/la:slika
slika
nadam se da ste uživali u prestavi Barcelone za koju ste navijali ;)

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 23 apr 2013, 22:45

Ne može niko ovom Bayernu stat na rep osim nas. slika Ipak ćemo morat izbaciti Reala da finale ne bi izgubilo na neizvjesnosti. slika
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 23 apr 2013, 22:45

Damir_BvB je napisao/la:
Valencia je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/watzke- ... ale/103371

E moj Vacke, nije Bajern kriv sto si ti nesposoban. Bajern je samo iskoristio tvoju nesposobnost. Kao da ti ne bi uradio isto da si na njihovom mjestu. Niko ne bi propustio uzeti ovakvog igraca za sicu koju si mu ti stavio u ugovor.

Koji beskicmenjak...

Klop koji nista nije kriv preuzima krivicu na sebe, a ovaj debil trazi krivca u drugome.
Druze uz tvoje duzno postovanje pricas neke stvari koje nisu uredu ... Shvati nije Watzke kriv nije Zorc kriv, momak kad je produzavao ugovor htio je tu klauzulu u svom ugovoru i Klopp je rekao na presici da bez te klauzule taada MG ne bi ni produzio ugovor ... Dakle Watzkeu je stavljen pistolj na glavu i bilo je il ovako il nikako shvatas me sta zelim rec ... I vjerovatno jje MG i manju klauzulu trazio pa se Watzke uspio izborit za vecu ... je.bo ga ti pa nije niko glup do te mjere da tak nest ucini znaci mi laici koji uopste neamo pojma kako tu neke stvari funkcionisu bi stavili sto vecu klauzulu tako da bi jedan covjek poput Aki Watzkea sigurno stavio i 100 mio al dzaba kad MG nije zelio ostat vjecno u klubu i ogradi se na takav nacin, ocito je da mu je BvB bio samo oskocna daska ;) ... Tak da nemoj pljuvat po kreatoru ove mocne Borussie ...
halo ba
treba pristat na ucjene?
ako vec nece bez klauzula produzit onda ga se trebalo odma kutarisat
pa zar ti to nijr najveci znak da igrac te nesmatra ozbiljno ako trazi takve ustupke
hebem ga ja, koje veci klub ili taj igrac?
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 23 apr 2013, 22:53

KSIVLE je napisao/la:Ne može niko ovom Bayernu stat na rep osim nas. slika Ipak ćemo morat izbaciti Reala da finale ne bi izgubilo na neizvjesnosti. slika
Znaju to i oni pa zato je ova vijest oko Gotzea danas objavljena da nas uzdrmaju i tako Realu povećaju šanse za prolazak, da bi na kraju oni lakše uzeli klempu. ;)

Bauern je mašina neviđena i včrs je demonstrir'o silu. Svaka im čast na deranju Barce. :|
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.