Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

reds
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la reds » 11 nov 2009, 07:19

antipolitika2 je napisao/la:Ovaj Man Utd nije sposoban za titulu,sta ce gigs,njemu svaka cast al godine su godine i kad vidim onog fletchera da igra u prvom sastavu smuci mi se,niti jednu sansu nisu imali protiv chelsea sto je zabrinjavajuce,ova godina im je definitivno godina bez trofeja!
pa vise je imao manu sansi nego chelsea :?
FK Pjetlovi

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 11 nov 2009, 20:36

Iskreno, tipična engleska tekma, sa šansi sa obodvije strane i možda sa boljim šansama man utd-a al više volim što je chelsea pobjedio jer man utd je jedini rival arsenalu tako da... Nemojte me pogrešno shvatiti, mislim na predhodnih 15-tak godina, ta dva kluba se najviše bore za titulu...

Svaki poraz manchestera je za mene uspjeh :) al moram priznat da ferguson je drugi najbolji trener svih vremena, poslije Wengera ;) :D hehe...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 11 nov 2009, 23:32

GunnerS je napisao/la:Iskreno, tipična engleska tekma, sa šansi sa obodvije strane i možda sa boljim šansama man utd-a al više volim što je chelsea pobjedio jer man utd je jedini rival arsenalu tako da... Nemojte me pogrešno shvatiti, mislim na predhodnih 15-tak godina, ta dva kluba se najviše bore za titulu...

Svaki poraz manchestera je za mene uspjeh :) al moram priznat da ferguson je drugi najbolji trener svih vremena, poslije Wengera ;) :D hehe...
za mene arsenal i liverpool nisu rivali, postoji neki mali rivalitet ali nista posebno, i vecina navijaca liverpoola gotivi arsenal, ja ne zbog nekih razloga ali ne mrzim arsenal, draze mi je da oni osvoje nego man utd ili celzi
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 12 nov 2009, 00:29

Vjerovao ili ne tako je i kod mene. Liverpool mi je uvjek draži bio nego Man utd i Chelsea, ne znam što al eto, nekako ne pobjeđuju na sreću, bar nisu :D

I ako bih birao između tri zla sigurno bi izabrao Liverpool da osvoji a ne ova dva druga...ako već ne može Arsenal :)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 15 nov 2009, 09:33

Tabloidi sele Eduarda na Anfield

Prema pisanju nekih engleskih tabloida, hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva nezadovoljan je u Arsenalu, a Rafael Benitez želi ga vidjeti u dresu Liverpoola...

Englezima za vrijeme reprezentativne stanke nedostaje klupski nogomet, a tamošnji se žuti tisak u subotu odlučio pozabaviti pričom o Eduardu da Silvi. Srećom, ostavili su ga na miru zbog opjevanog jedanaesterca protiv Celtica, ali sada tvrde da nije sretan u Arsenalu.

Premda naš reprezentativac ničime ne odaje znakove nezadovoljstva svojim statusom kod Arsenea Wengera, navodno Rafael Benitez želi iskoristiti takvu situaciju s hrvatskim nogometašem i dovesti ga u redove svoje ekipe, na legendarni Anfield.

Tamo bi ga španjolski trener na klupi Liverpoola pridružio Fernandu Torresu u vrhu napada, a kao cijena se navodi okruglih deset milijuna funti.

Uz tu se priču pojavila i još jedna vezana uz Liverpool. Rafael Benitez bi sredstva za kupnju Eduarda, ali i Eljera Elije iz HSV-a, namaknuo prodajom Dossene i Babela, koji se ne mogu pohvaliti velikom minutažom u dresu Redsa.

:cry:
FK Pjetlovi

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 nov 2009, 14:36

E fakat je ovaj Arsenal peh ekipa...pa to nema nigdje u svijetu...Nakon starta Chielini-ja u prijateljskoj utakmici sinoc Van Persie-ju su potrgani ligamenti sto znaci 2-3 mjeseca pauze...cak je moguce da je doslo i do puknuca zgloba sto bi znacilo kraj sezone za ponajboljeg igraca arsenala ove sezone...nadam se sreci u nesreci...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 15 nov 2009, 16:37

e jbg... ja čim sa to jutros sazno pokvarilo mi je dan. Jbg.nas mora u sezoni počet povrede hebavat i nebi Arsenal bio Arsenal kada nebi imao problema sa ozljedama... :(

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 15 nov 2009, 18:16

**** van persi a baš ste ove godine mogli osvojit isto je bilo prije dvije sezone i rosicki se povrijedi vi na treće sa prvog
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 nov 2009, 13:10

jbg... Zato očekujem u januaru nekoga ko će da zamjeni Van Persia jer Nikolas je ozlijeđen, Dudu jedini ostaje kao napadač... :(

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 16 nov 2009, 13:59

GunnerS je napisao/la:jbg... Zato očekujem u januaru nekoga ko će da zamjeni Van Persia jer Nikolas je ozlijeđen, Dudu jedini ostaje kao napadač... :(

Evo ipak stizu bolje vijesti...Van Persie je "out" od 4 do 6 sedmica sto je ipak dobro kako su prvo najavljivali...

P.S.Zaboravio si Velu u napadu

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 nov 2009, 17:09

jbg... to su minimalno 2 mjeseca da se RVP vrati u formu u kojoj je bio :( A Vela je meni više za sredine, lijevo krilo...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 nov 2009, 22:38

Nogomet
Aršavin: Arsenalovi navijači mogu učiti od Liverpoolovih
Ruski nogometni reprezentativac i napadač londonskog Arsenala Andrej Aršavin ugrozio je svoje ''akcije'' kod navijača ''topnika'' zbog navodne izjave u kojoj se divi simpatizerima - Liverpoola.

- Naši navijači trebaju se učiti od fanova ostalih engleskih klubova, a naročito onih Liverpoolovih - kaže Aršavin, koji je u Arsenal stigao iz ruskog Zenita u januaru ove godine, a londonski klub je za njega platio odštetu od 16.5 miliona funti.

Na početku smo spomenuli da je izjava ''navodna'', budući da je prenijeta s - Liverpoolove službene stranice.

Prema tom izboru, Aršavin je ponudio i zgodnu informaciju kako je njegov suigrač u ruskoj reprezentaciji Juri Žirkov, koji je prošlog ljeta pojačao Chelsea, ''napunio gaće'' od navijača Manchester Uniteda kada je sa svojim bivšim klubom CSKA-om gostovao na Old Traffordu.

- Uplašio se navijača Manchester Uniteda, ali samo zato što još nije igrao protiv Liverpoola!

Aršavin, pak, ima odlične uspomene na Anfield. Kada je prvi puta igrao za Arsenal na tom kultnom stadionu, zabio je četiri gola u prvenstvenom dvoboju prošle sezone koji je završio rezultatom 4-4.

:mrgreen: :mrgreen:
FK Pjetlovi

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 nov 2009, 09:29

Daleko od toga da navijači Liverpool-a nisu najbolji u EPL ali Arsenal-voi igrači su bili puno bučniji na Higbury-u i ovaj prelazak na puno veći stadion ih je malo omeo, al nadam se i njihovom oporavku ;)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 20 nov 2009, 13:17

reds je napisao/la:Nogomet
Aršavin: Arsenalovi navijači mogu učiti od Liverpoolovih
Ruski nogometni reprezentativac i napadač londonskog Arsenala Andrej Aršavin ugrozio je svoje ''akcije'' kod navijača ''topnika'' zbog navodne izjave u kojoj se divi simpatizerima - Liverpoola.

- Naši navijači trebaju se učiti od fanova ostalih engleskih klubova, a naročito onih Liverpoolovih - kaže Aršavin, koji je u Arsenal stigao iz ruskog Zenita u januaru ove godine, a londonski klub je za njega platio odštetu od 16.5 miliona funti.

Na početku smo spomenuli da je izjava ''navodna'', budući da je prenijeta s - Liverpoolove službene stranice.

Prema tom izboru, Aršavin je ponudio i zgodnu informaciju kako je njegov suigrač u ruskoj reprezentaciji Juri Žirkov, koji je prošlog ljeta pojačao Chelsea, ''napunio gaće'' od navijača Manchester Uniteda kada je sa svojim bivšim klubom CSKA-om gostovao na Old Traffordu.

- Uplašio se navijača Manchester Uniteda, ali samo zato što još nije igrao protiv Liverpoola!

Aršavin, pak, ima odlične uspomene na Anfield. Kada je prvi puta igrao za Arsenal na tom kultnom stadionu, zabio je četiri gola u prvenstvenom dvoboju prošle sezone koji je završio rezultatom 4-4.

:mrgreen: :mrgreen:

hahah :mrgreen: :D :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 nov 2009, 17:56

Gdje su oni sto su zajebava** kada je Sunderland dobio Liverpool ?? 8-) A Liverpool bio bez 5 standardnih , ajmo javljajte se 1 po 1 :lol:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 21 nov 2009, 20:35

cikcanga je napisao/la:Chiellini, you fucking cunt!

Ko onom debelom dade da sudi?
Nisu se ni udostojili da prikazu cist penal nad Velom.Fuck!

Medutim, znamo mi zbog cega se ovo desilo.
Ovo je izrezirano kako bi se Irci malo smirili.
Sram i stid da vas bude, prokleti FA!

Boj te se, kukavice iz Rusije!
sad su i sudije krive :o :shock: :? :roll: :| :?: nije vam niko kriv sto ne znate da igrate :mrgreen:
FK Pjetlovi

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 21 nov 2009, 20:40

cikcanga je napisao/la:Chiellini, you fucking cunt!

Ko onom debelom dade da sudi?
Nisu se ni udostojili da prikazu cist penal nad Velom.Fuck!

Medutim, znamo mi zbog cega se ovo desilo.
Ovo je izrezirano kako bi se Irci malo smirili.
Sram i stid da vas bude, prokleti FA!

Boj te se, kukavice iz Rusije!
Zato nemoj da te puca paranojaaaa
[youtube][/youtube]
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 nov 2009, 21:36

reds je napisao/la:[

sad su i sudije krive :o :shock: :? :roll: :| :?: nije vam niko kriv sto ne znate da igrate :mrgreen:

Ma pustite njega...zar vam nije vise dosadilo citirati njegove gluposti...
Arsenal odigrao vjerovatno najslabiji mec ove sezone...itekako se osjetilo neigranje Van Persie-ja...Eduardo nije bio ni blizu dostojne zamjene...slijedi mec sa plavcima...raduje povratak Walcott-a koji ce se prikljuciti Eduardu u napadu...Arshavin je u totalno losoj formi...od njega treba ocekivati bolje partije u sljedecim partijama...

Dr.Hannibal
Kontakt:

Post Postao/la Dr.Hannibal » 21 nov 2009, 21:39

Arsenal rules!!!tek ce da se osjeti nedostatak van persija,al dobro bi bilo da dodje pazzini :D
Only God Can Judge Me!!!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 21 nov 2009, 21:53

jednostavno kao i liverpoolu i arsenalu nedostaje ta sirina na klupi kao i u liverpoolu tako i u arsenalu ako nema torresa ili gerrarda nista od redsa a ovamo ako nema fabregasa ili van presia :(
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.