Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Pauk
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Pauk » 23 apr 2013, 18:29

Licno volio bi ka vidjeti u Juventusu, ali problem je novac i to sto Dzeko nije trazena roba kao sto je bio prije 2-3 godine.

Definitivno treba da predje u neki veliki klub ali ne ogromni, kao Bayern, Real, Milan itd jer oni ga nece vise, i ako zeli da spasi karijeru mora pristati na manje novca.

Favoriti su trenutno sigurno Napoli i Dortmund jer im odlazi njihovi glavni napadaci Cavani i Lewandowski.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 23 apr 2013, 18:39

Dzeki je jedino realan korak naprijed Italija ili Spanija. EPL i BL je prekucao, narocito ovu drugu.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 apr 2013, 18:45

Pauk je napisao/la: Definitivno treba da predje u neki veliki klub ali ne ogromni, kao Bayern, Real, Milan itd jer oni ga nece vise, i ako zeli da spasi karijeru mora pristati na manje novca.
Edin bi i danas imao zagarantovano mjesto u prvih 11, u sva tri kluba koja si ti naveo.
Nisam samo siguran za Real, al' neb' ni tu definitivno ovol'ko vremena provodio na klupi.

Dok sam ti čitao ovaj post, pomislio sam da pišeš o Ševki Okiću, a ne o Edinu Džeki.
Kakvo podcjenjivanje Edina, za nepovjerovat'.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 23 apr 2013, 20:10

Ma dajte ljudi sta vam je, pa Edin kao "klupni igrac" je kolko se sjecam prvi strijelac man citya, bar je bio do prije par kola (nisam sad siguran). U kvalfikacijama za SP eurozona ne moram napominjat koje prvi strijalac. U sadasnjem klubu ne znam do kad mu vazi ugovor, ali pricat o nekom spasavanju karijere je stvarno neozbiljno..
Sve u svemu nek bere dobre pare dok moze, kad bude moro preci u neki manji klub uvijek ce imati mjesta u gotovo bilo koji klub engleske ili njemacke lige..

P.S Lako je meni za Dzeku i Ibisevica, briga mi je ovaj nas treci spic... a ko nam je treci spic :?:

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 23 apr 2013, 22:23

Nece Dzeko u Bayern , dobri mu menedzeri pravo :)

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 23 apr 2013, 22:43

sanji je napisao/la:Nece Dzeko u Bayern , dobri mu menedzeri pravo :)
Dzeko mogo u Bayern ovog proslog ljeta, ali nije mu nesto bilo do manje plate. Da je otiso u Bayern bio bi jedan od najvecih imena u Europskom fudbalu ovih dana. Kolko pare korumpiraju ljudsko bice to je cudo jedno, i kada ih ima vise nego sto ih se moze natrosit.

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 23 apr 2013, 22:49

steta sto nije edin presao u bajern

njegov menadzer ga s'yebo pravo htio je veci procent za sebe pa sve onda propalo,, g0vno od covjeka i najveca edinova prepreka

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 apr 2013, 22:52

ZgemboAdislic je napisao/la:
Dzeko mogo u Bayern ovog proslog ljeta, ali nije mu nesto bilo do manje plate. Da je otiso u Bayern bio bi jedan od najvecih imena u Europskom fudbalu ovih dana. Kolko pare korumpiraju ljudsko bice to je cudo jedno, i kada ih ima vise nego sto ih se moze natrosit.
Transfer je zapeo zato sto su njegovi menadzeri trazili previse para sebi. Tako barem tvrdi ugledni njemacki novinar Honigstein. Dovoljno govori sama cinjenica da ima vise menadzera.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 23 apr 2013, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 23 apr 2013, 22:52

ne on je bio zadovoljan za njegov dio plate, nego je njegov menadzer trazio vise za sebe pa sve propalo

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 23 apr 2013, 22:55

Cartman je napisao/la:
Transfer je zapeo zato sto su njegovi menadzeri trazili previse para sebi. Tako barem tvrdi ugledni njemacki novinar Honigstein. Dovoljno govori sama cinjenica da ima vise menadzera.
taj njegov menadzer mu unistava karijeru, on ga jedva i prodao city-u mogao je ici iz volfsburga vec nakon prve sezone i to bas u bajern

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 apr 2013, 01:37

Jos uvijek je rano nagadjati sta ce biti na ljeto. Svi bi mi zeljeli sada da Edin predje u klub gdje ce stalno igrati, ali treba sacekati kraj sezone. Jos se ne zna ni kakva ce situacija biti u Cityu na kraju sezone, jer sigurno je da seici nece biti zadovoljni sa tamo nekim kupom. Mozda Mancini dobije otkaz, jos neki igraci napuste klub...

Druga opcija je prelazak u neku drugu ligu, Bundesku ili Seriu A. Dortmund ima dobru ekipu i lijepo igraju, te je sigurno da bi se Edin nadavao golova kod njih. Medjutim, pitanje je sta ce biti i kod njih na kraju sezone, jer evo Goetzea su vec prodali. Nekako ne vjerujem da ce preci u Napoli, jer puno vise izgleda ima da to budu Inter ili Juventus.

Postoji i treca opcija (meni najdraza), a to je ostanak u EPL, ali u nekom drugom klubu. Najvise bi volio da to budu Tottenham, koji ce igrati sve bolje pod vodstvom AVB-a ili Arsenal gdje bi Dzeko sigurno davao 20+ golova po sezoni.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 24 apr 2013, 06:16

Pa sta ako dobije otkaz,zar smo realni...
Tevezbi Aguero su klase i tu je kraj price
.Fan sam Edinov al treba biti realan,jos ima srece da je Aguero imao i neke povrede.Jaka konkurecija,prejaka

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 apr 2013, 13:48

Nije do konkurencije nego do postavke igre koju forsira Mancini. Da hoće, mogao bi itekako naći mjesta Edinu u prvih 11, al Edinove kretnje, shvatanje nogometne igre, predispozicije za druge taktike ga trenutno drže na klupi.

P.S. špekulacije o Edinovom nastavku karijere u BvB - u se nastavljaju, pojavila se cifra od 22 mil funti koju je navodno BvB ponudio za prelazak Edina iz City - a u Dortmund.

To be continued ....
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 apr 2013, 13:55

zizu1991 je napisao/la: P.S. špekulacije o Edinovom nastavku karijere u BvB - u se nastavljaju, pojavila se cifra od 22 mil funti koju je navodno BvB ponudio za prelazak Edina iz City - a u Dortmund.

To be continued ....
Recu ti i izvor: Slavni i ''pouzdani'' goal.com :lol: :lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 apr 2013, 13:56

Zato se i nazivaju špekulacijama, logično.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 apr 2013, 13:57

eno i Bild prenio za Goetze pa bjese istina, mozda imaju nesto ljudi. Mada mislim da Dortmund ne bi izvalio toliko love za jednog igraca iako su prodali Geotzea i vjerovatno Lewandovskog, ali ostaje da vidimo, nije jos ni poceo transfer period kako treba :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 apr 2013, 14:22

Ma sve ovisi kako Dortmund odluci o Lewandowskom. Ili on ide ove sezone, za fine pare, ili ce ga sljedece sezone pustiti dzabe. U ovom prvom slucaju, otvoren je put da dovedu Dzeku ili Negreda, u ovom drugom slucaju, ako zadrze Lewu, mislim tesko da ce dovoditi Edina. Mada, sve su ovo spekulacije, niko se nije nadao da ce Götze u Bayern, tako da me i ne bi ovo iznenadilo ;)

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 24 apr 2013, 22:10

Goalgetter je napisao/la:Ma sve ovisi kako Dortmund odluci o Lewandowskom.
Ja mislim da rukovodstvo Dortmunda jedva cekaju da ga se otarase poslje ova cetri gola protiv malog kluba Real Madrida. A da su dobili erekciju kada su vidili Dzekinih nekoliko zadnjih utakmica, pogotovo ovu zadnju protiv Tottenhama. Dakle nema diskusije = Dzeko u Dortmundu 100% sljedece sezone.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 apr 2013, 22:12

gdje su oni što pljuvaše Lewandowskog kako nije neki napadač? rekao sam da su Edin i on u 10 deka ;)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 24 apr 2013, 22:15

JTS je napisao/la:gdje su oni što pljuvaše Lewandowskog kako nije neki napadač? rekao sam da su Edin i on u 10 deka ;)
jedina stvar u kojoj je Edin jaci od Roberta je skok igra i igra glavom ... u svemu ostalom
su ili isti ili Levat bolji ;)
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], RaZuti i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []