FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ovo neki što piše članke na ss.ba ponižaje barcu kao da je fk gradina jbt piše o greškama sudija da su oštetili bayern a nije ni barca bolje prošla...ali ipak je bayern zaslužio pobjedu
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Steta, bas steta. Takve zalihe Barcinih dresova djecijih velicina imam i sad mi to sve propade. Ne mogu vjerovat, silne pare sam dao, stand na pijaci uplatio i sad djeca vise nece navijat za Barcu, prelaze na Bayern. Nece postena covjeka 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa kad se dva gola odbiju koja su nisu zasluzena odnosno po pravilimalumani je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Realno ovo je trebalo biti 2-0 a ne 4-0 jer kad se dva gola poniste o zbog ofsajda, sto zbog faula. Bayern unistio Barcu uz pomoc sudaca. Nisam racunao 1-2 penala jer to ne znaci da je i gol.
2-0![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nisam se ovako osjecao jos od finala 1994, nemam sta drugo reci...
neznam kako ti ne dosadiSignore je napisao/la:Steta, bas steta. Takve zalihe Barcinih dresova djecijih velicina imam i sad mi to sve propade. Ne mogu vjerovat, silne pare sam dao, stand na pijaci uplatio i sad djeca vise nece navijat za Barcu, prelaze na Bayern. Nece postena covjeka

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ne znam je li smijesnija Barca u kojoj se jedino Pique trudio ili sudija kojem je body check normalna pojava u fudbalu.
Ove sezone je previse podijeljena ekipa na napad i odbranu,nije sklad kao prije.Pola tima ne vrsi obe funkcije. Na kraju krajeva, dobro smo i prosli. Nadam se opet,da mogu ponoviti onu utakmicu kao protiv Milana.
Ove sezone je previse podijeljena ekipa na napad i odbranu,nije sklad kao prije.Pola tima ne vrsi obe funkcije. Na kraju krajeva, dobro smo i prosli. Nadam se opet,da mogu ponoviti onu utakmicu kao protiv Milana.
ali nije mi krivo radi ispadanja. kad te netko ovako razbije, onda se moras poklonit
na greskama se uci, a barcelona treba podhitno se pojacati.

na greskama se uci, a barcelona treba podhitno se pojacati.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Umro je TIKI-TAKA!!!! Hahahahaha
Cas fudbala ,cas borbenosti , cas taktike i cas timskog duha od strane Bayerna.
Cestitam im i od srca zelim da konacno dignu klempu.Najjaca su ekipa zadnje dvije godine !
Jedini koji je ostavio pozitivan dojam na mene je Pique.Ginuo je na terenu,sam je igrao odbranu protiv Bayernove masine.
Cestitam im i od srca zelim da konacno dignu klempu.Najjaca su ekipa zadnje dvije godine !
Jedini koji je ostavio pozitivan dojam na mene je Pique.Ginuo je na terenu,sam je igrao odbranu protiv Bayernove masine.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa, znam da Pique ne moze sam, ali svejedno, prema Romariju tu su jos i Alba i Alves, najbolji igraci svijeta na svojim pozicijama, Bartri se nema sta zamjeriti upao je u ovako bitnu utakmicu, samo mi nije jasno kako on sa 22 godine ima samo 11 nastupa u ligi, a Puyol onoliko bio povrijedjen. Pa ako je talenat daj mu utakmica da igra.
Celik!3,2,2.
A jebbote, šta ovo bi.
Pratim Barcu evo već nekih 11-12 godina, nikad, ali baš nikad nisam upratio da ih je neko ovako nadigrao, auhhh.
Jest 4:0 velik rezultat, ogroman, možda smiješno zvuči, al' taj rezultat protiv ovakvog Bayerna nije sramota!
Kakva dominacija svih 90 minuta, nevjerovatno jbt.
Od ovakvog tima nije sramota ispast' u LP.
Bit' će velika nepravda ukoliko ne osvoje ligu prvaka na kraju.
Svaka čast!
Barca mora pravit' neke promjene, podhitno. Nisam jedan od onih koji bi sad mjenjali čitav tim, od uprave, trenera pa sve do vodonoše jbt.
Stoper, golman, napadač. To je sve što treba ovoj Barci da se opet vrati u vrh.

Pratim Barcu evo već nekih 11-12 godina, nikad, ali baš nikad nisam upratio da ih je neko ovako nadigrao, auhhh.
Jest 4:0 velik rezultat, ogroman, možda smiješno zvuči, al' taj rezultat protiv ovakvog Bayerna nije sramota!
Svaka čast!
Barca mora pravit' neke promjene, podhitno. Nisam jedan od onih koji bi sad mjenjali čitav tim, od uprave, trenera pa sve do vodonoše jbt.
Sta?adisice je napisao/la:neznam kako ti ne dosadiSignore je napisao/la:Steta, bas steta. Takve zalihe Barcinih dresova djecijih velicina imam i sad mi to sve propade. Ne mogu vjerovat, silne pare sam dao, stand na pijaci uplatio i sad djeca vise nece navijat za Barcu, prelaze na Bayern. Nece postena covjeka

Gary Lineker: "Only one of these sides needs Guardiola and it's not Bayern Munich."
FORZA MARŠAL !!!
- JohnLennon
- Kontakt:
Brat bratu. Gerard Pique je najprecjenjeniji igrac u povijesti nogometa.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
-
- Kontakt:
Sta vas briga imali se posjed! 

- JohnLennon
- Kontakt:
Najbolje sto bi mogli izvuc od svega je neke kartone i eventualne suspenzije, da nama bude lakse u finalu sa Bajanom. Osim ako ovi ne izvedu drugi tim 

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Ući na podforum Primera i pročitati temu "Barcelona - kraj dominacije?! od znalca @Valencie, sve je pogodio što je napisao 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
mandraX je napisao/la:A jebbote, šta ovo bi.![]()
Svaka čast!

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Da vam sudija nije oprostio dva penala legla bi šestica a ovako.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nemoj zezat' @Portillo, ako je iko večeras odigrao dobro u Barci, onda je to Pique.JohnLennon je napisao/la:Brat bratu. Gerard Pique je najprecjenjeniji igrac u povijesti nogometa.
Jedini se borio, što jest jest.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.