FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Nece nam valjda to uraditi, prodati ponajboljeg igraca ove sezone..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Nek nam posalju Sancheza i Songa i dobit ce ga ....mozda.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Inače,Moratti opet naglasio da Strama ostaje i iduće sezone.Puma je napisao/la:Evo im qrac.
Inače tako govori za svakog trenera pa ga sutne na kraju. Ne vjerujem ja njemu ništaSiamoNoi je napisao/la:Inače,Moratti opet naglasio da Strama ostaje i iduće sezone.Puma je napisao/la:Evo im qrac.
Nije ovo onaj stari Moratti.
Nadam se da ce poceti malo mozgom razmisljati a ne srce da mu odlucuje.
Nadam se da ce Leo zamijeniti Brancu, da ce se preispitati strucnost medicinskog tima, da nece prodati Handu, da ce kupiti 2-3 dobra igraca i da konacno nas trener pokaze onaj talenat i strucnost kakvu smo mislili da ima.
Btw. cini se da se ocekuje ponuda i za Guarina ovih dana.
Nadam se da ce Leo zamijeniti Brancu, da ce se preispitati strucnost medicinskog tima, da nece prodati Handu, da ce kupiti 2-3 dobra igraca i da konacno nas trener pokaze onaj talenat i strucnost kakvu smo mislili da ima.
Btw. cini se da se ocekuje ponuda i za Guarina ovih dana.
Eh stvarno, samo nam fali da prodamo Handu i Guarina..i ono valjano sto uspiju kupit prodaju..
ko je sledeci? Kovacic? Palacio? Juan?
nek se gone u onu stvar
ko je sledeci? Kovacic? Palacio? Juan?
nek se gone u onu stvar
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Bas kad pomislim da znaju sta rade oni me totalno demantuju. Mene zanima imaju li oni neki plan, ako je sve ovo dio nekog plana od kojeg ce kasnije biti ucinka onda je vecina stvari opravdana ali mislim da nikako ne bi trebali prodavati glavne igrace ako planiraju da se ne brukamo i sledece sezone. Nadam se da ce Morati pokazati koliko voli ovaj klub i da ce poceti praviti ozbiljnije poslove.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Kako te demantiraju?Pa nisu još nikog prodali
Ili si na nešto drugo mislio?
Ili si na nešto drugo mislio?
Govorilo se o ustedi novca, da ce se praviti stadion, da ce se mladi igraci "gurati" i dobro su odradili neke stvari.. rijesili smo se velikih plata nekih igraca i sve vise se radi na izgradnji stadiona ali nekako iz tradicije učeći mislim da ce prodati Handanovica i to mi se ne sviđa. Ne sviđa mi se ako odu oni igrači koji su glavni u timu, ali nadam se da ja mislim pogresno i da ce Inter ponovo krenuti da osvaja sve redom.. samo neka Branka i kondicioni treneri odu sve će biti bolje. 

Evo nasheg najjaceg pojacanja za iducu sezonu!
BTW mislim da Handa ne ide, ako mora nek dodaju Songa na cijenu i to je to, mi po Begu isti tip golmana!
Amar Osim selektor BiH
Imamo mi 2 vrhunska mlada golmana tako cak i ako izgubimo Handu nema straha,ALI kad bi ga prodali za 30 mil € onda te pare treba iskoristit za dovest jednog WC igraca (bubam Suarez) ili nekog tko je potencijalni WC (Isco).
Samo ako bi se te pare ulozile odma u ovom transfer roku bi se isplatilo u protivnom ce to bit jos jedan fail.
A ja sam misljenja da od prodaje Handanovica nece bit nista.
Samo ako bi se te pare ulozile odma u ovom transfer roku bi se isplatilo u protivnom ce to bit jos jedan fail.
A ja sam misljenja da od prodaje Handanovica nece bit nista.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Belec?
Sta je sa Vivianom ili tako nekako, onim sto su ga za najvecu nadu proglasavali jel nash igrac josh uvijek?
Sta je sa Vivianom ili tako nekako, onim sto su ga za najvecu nadu proglasavali jel nash igrac josh uvijek?
Amar Osim selektor BiH
Kada bi gurnuli Bardia umjesto Hande, a od njegovih para doveli kakvog mocnog napadaca pa i nekako, samo da ne bude Carizo na golu, a Diamanti u napadu i jos 16 talenata iz juzne amerike...
Jel ovaj Skeloto kod nas na posudbi ili smo ga kupili
Jel ovaj Skeloto kod nas na posudbi ili smo ga kupili
Ne Belec 
Bardi i Di Gennaro.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Inter je uvijek ima vrhunske golmane, tako da nema straha
Viviano je sad u Fiorentini, mislim da je u potpunosti njihov, poslije one ozljede kad je pauzira neko duze vrijeme mi smo polovicu njegovog ugovora dali Genoi za Kucku, a kasnije smo drugu polovicu prodali Fiorentini za 3 mil €. Sad je on u potpunosti u vlasnistvu Viola.
Na jednom od foruma procitah da ce Biraghi vrlo vjerojatno bit izabran za najboljeg lijevog beka u serie B, valjda ce i on iduce sezone natrag. Meni bi ovi nasi primaverci uvijek imali prednost ispred Perreire.
Bardi i Di Gennaro.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Inter je uvijek ima vrhunske golmane, tako da nema straha
Viviano je sad u Fiorentini, mislim da je u potpunosti njihov, poslije one ozljede kad je pauzira neko duze vrijeme mi smo polovicu njegovog ugovora dali Genoi za Kucku, a kasnije smo drugu polovicu prodali Fiorentini za 3 mil €. Sad je on u potpunosti u vlasnistvu Viola.
Na jednom od foruma procitah da ce Biraghi vrlo vjerojatno bit izabran za najboljeg lijevog beka u serie B, valjda ce i on iduce sezone natrag. Meni bi ovi nasi primaverci uvijek imali prednost ispred Perreire.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
nek nam daju Sancheza i Albu eto,mi ionako imamo vec golmana
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Treba Jupp Heynckesa kaparisat, ne mogu da vjerujem da ce debili pustit ovakvog trenera!!
Amar Osim selektor BiH
Kad mi naumpadne kako smo dvije sezone zaredom tukli Bayerna pogotovo ono nezaboravno finale i finte Milita a prije toga tri komada Barci sta reci a ne zaplakati

- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Skidaj ovog Hejnkesa sa gerijatrije Moratti kako znaš i umiješ, je.bo te ona pič.kica.
Nama je Željo svetinja jedina.
Zasto neInter are looking for new investors and Tuttosport claims they’ll include a billionaire from Kazakhstan. President Massimo Moratti has confirmed the club is considering new **** of revenue, including global investors. According to Tuttosport, the man who is most likely to pour money into the club coffers is Bulat Utemuratov. The 55-year-old is on the Forbes list of richest people in the world thanks to zinc mining, banking and hotels. Utemuratov is a huge tennis fan and is President of the Kazakh Tennis Federation. His wealth is estimated at $2.2bn. Tuttosport claims an emissary of the President of Kazakhstan, NursultanNazarbayev, has been spotted at the Appiano Gentile training ground several times in recent months for negotiations with Moratti.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.