pa zar nece osvojiti ligu za 10ak dana ?LBJ MVP je napisao/la:Ma je.bo timske trofeje,zabiće midžet opet 100 golova Zaragozi,Levantetu i sličnim
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
ser del barça es el millor que hi ha !
nemojte o sucima jer nema potrebe.
bayern nas je izdominirao u svakom segmentu igre i kraj price.
bayern nas je izdominirao u svakom segmentu igre i kraj price.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Odavno nisam gledao ovako losu barcu
. Nadao sam se da ce bar biti 3:1 ili 2:1 da imate sanse u uzvratnoj utakmici, konto sam da ce te se probuditi u 2 poluvremenu, nazalost nije bilo tako. Bilo je dosta neprecizni pasova sa vase strane i ako ste imali veci posjed lopte, bayern je bio jednostavno odlucnji u dvobojima i pokazali su vecu volje za pobjedom. Steta.. 
- JohnLennon
- Kontakt:
Liga je nebitan trofej pored Kupa sampiona.Scof1eld je napisao/la:pa zar nece osvojiti ligu za 10ak dana ?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Kako će biti prekršaj ako si okrenut leđima i igrač se zabije u tebe.Da se nije možda trebao skloniti.Gol je čist moraš biti pošten i priznati.mandraX je napisao/la:Neću diskutovat' o tome, rekoh već gore, al' pogledaj ponovo snimak, Alba nije vidio Mullera uopšte.Saurman je napisao/la:Alba se jednostavno zabio u Mullera.
Taman i da ga je vidio, i da se namjerno zabio, to je opet prekršaj.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Muller je vidio Albu majstore, i namjerno mu složio onu blokadu.Saurman je napisao/la:
Kako će biti prekršaj ako si okrenut leđima i igrač se zabije u tebe.Da se nije možda trebao skloniti.Gol je čist moraš biti pošten i priznati.
Pa zar je teško naći klip i pogledat' jbt, ako se već ne sjećaš?
Pošten jesam, i priznajem da je Bayern zasluženo dobio, ma šta dobio, razbio Barcu, i da bi pored ovih "kikseva" sudije, našao način da zabije gol, al' opet nemogu prešutit' jbt kad napišeš da se Alba zabio u Mullera, namjerno.
Ono se nikada nece zaboraviti.A sad i sami osjetite.mandraX je napisao/la:Jbo majku, ovo spominju ima evo 4 godine, nakon svakog poraza Barce. Kako vam ne dosadi više?VahaCFC je napisao/la:Polako se vraca 2009 i polufinale protiv Chelsea.
Keep the Blue Flag Flying High !
bosna država sa hiljade sudija i trenera koji se bave svojim poslom na forumu...volontirajući 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- anelbavarac
- Kontakt:
hajd ba bice bolje,nedaj sevopi je napisao/la:Odavno nisam gledao ovako losu barcu. Nadao sam se da ce bar biti 3:1 ili 2:1 da imate sanse u uzvratnoj utakmici, konto sam da ce te se probuditi u 2 poluvremenu, nazalost nije bilo tako. Bilo je dosta neprecizni pasova sa vase strane i ako ste imali veci posjed lopte, bayern je bio jednostavno odlucnji u dvobojima i pokazali su vecu volje za pobjedom. Steta..
Znaš koja je razlika između nas i vas te 2009-e godine?VahaCFC je napisao/la:Ono se nikada nece zaboraviti.A sad i sami osjetite.mandraX je napisao/la:Jbo majku, ovo spominju ima evo 4 godine, nakon svakog poraza Barce. Kako vam ne dosadi više?VahaCFC je napisao/la:Polako se vraca 2009 i polufinale protiv Chelsea.
Mi ne plačemo, i ne planiramo plakat' naredih 5 godina zbog nekih sudijskih odluka večeras ili prethodnih mečeva (a bilo ih je, znaš i sam).
- Bayern@heart
- Kontakt:
a ovaj ćeloScof1eld je napisao/la:Ljudi dadnu 2. i 3. neregularan go, prelome utakmicu i opet se pise o pomoci barce. Koliko kompleksa boze sacuvaj.schweinsteiger je napisao/la:Sto je najgore,bila je pomoc.3 nedosudjena penala.Edin.- je napisao/la:Nema Uefine pomoci, nema prolaza. Surova realnost !

ili ovaj

- BayernMunchen31
- Kontakt:
Ti mora da osjecas bol u dubini supka zbog one PRESRETNE POBJEDE na Allianzu koja nije bila dovoljna pa ovoliko Najbolju Ekipu na Svijetu omalozavas ..Rockefeller je napisao/la:Arsenal ih je zamalo izbacio. Kad je Arsenalu malo falilo može i Barcelona. A ova mašina nije ništa posebno kad se uporedi sa Barceloninim najboljim fudbalom. Oni to uvijek mogu na Nou Campu.mandraX je napisao/la:Također sam mišljenja da su drugi i treći gol diskutabilni, mislim onaj blok Mullera jbt, kao da je košarka, zatim Gomez, mislim da je bio ofsajd.
Al' neću o tome da pišem, jer sam ubijeđen da bi Bayern i tako i tako došao do tih golova, ljudi su definitivno zaslužili ovaj rezultat, svojom igrom, presingom, taktikom itd itd.
Još mi nešto nije jasno, šta je Tito čekao sa izmjenama?
Ma kakvi jarane, nije ovo Milan, ovo je 17x jača ekipa.Rockefeller je napisao/la:Neozbiljno je Barcelonu otpisivati.
Oni su u stanju Bayernu održati duplo bolju lekciju na Nou Campu. Za njih nije ništa dati četri gola, ozbiljno ovo kažem.
PS. Sretno u uzvratu
Čak sam poslije tekme ovom jaranu rekao da će ih Bayern dobit' i u revanšu, tako mi moćno djeluju.![]()
FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
Ovaj mucki provokator Sarma kaze da je Muller slucajno stao u kosarkaski bolk Albi
Nema potrebe provocirati , zasluzeno ste ubili hljeb u Barci i to je to.Dokazali ste da ste najjaci
I dalje ne mogu da vjerujem da pojedinci ovdje pisu da je Pique prevara od igraca.Jedini igrac koji je bio na nivou.Necu reci da je doktorski odigrao kada pogledamo 4 primljena pogotka ali da su mu kolege bile makar na pribliznom nivou ovo bi bila druga prica.Kupio je sve sto se moglo pokupiti , igrao u par navrata i kao organizator jer su mu kolege bile staticne vise nego one furde sa modnih revija.Pique je WC bez dileme i drago mi je sto ima jedan takav kompletan stoper u Barceloni ali ostatak ekipe je bio ocajan.Nevjerovatno koliko je ocajna odbrana i vezna linija, za napad se znalo da sem rovitog Messija niko nista ne moze napraviti.Martinez sazvakao sve sto mu se naslo na putu.Covjek je tenk.Leti po terenu !
Ne mozes dozvoliti u polufinalu LP da te protivnik pretrci.Bayern je pretrcao 6 kilometara vise od Barcinih igraca.
Barca prosjecno trci 110 do 113 kilometara po utakmici.Koiko su bili u elementu goviri da su u ovakoj vaznoj utakmici pretrcali 106 kilometara
Nema potrebe provocirati , zasluzeno ste ubili hljeb u Barci i to je to.Dokazali ste da ste najjaci
I dalje ne mogu da vjerujem da pojedinci ovdje pisu da je Pique prevara od igraca.Jedini igrac koji je bio na nivou.Necu reci da je doktorski odigrao kada pogledamo 4 primljena pogotka ali da su mu kolege bile makar na pribliznom nivou ovo bi bila druga prica.Kupio je sve sto se moglo pokupiti , igrao u par navrata i kao organizator jer su mu kolege bile staticne vise nego one furde sa modnih revija.Pique je WC bez dileme i drago mi je sto ima jedan takav kompletan stoper u Barceloni ali ostatak ekipe je bio ocajan.Nevjerovatno koliko je ocajna odbrana i vezna linija, za napad se znalo da sem rovitog Messija niko nista ne moze napraviti.Martinez sazvakao sve sto mu se naslo na putu.Covjek je tenk.Leti po terenu !
Ne mozes dozvoliti u polufinalu LP da te protivnik pretrci.Bayern je pretrcao 6 kilometara vise od Barcinih igraca.
Barca prosjecno trci 110 do 113 kilometara po utakmici.Koiko su bili u elementu goviri da su u ovakoj vaznoj utakmici pretrcali 106 kilometara
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- JohnLennon
- Kontakt:
Pogrijesio simandraX je napisao/la:Mi ne plačemo, i ne planiramo plakat' naredih 5 godina zbog nekih sudijskih odluka večeras ili prethodnih mečeva (a bilo ih je, znaš i sam).
Prelistaj zadnjih par stranica ovdje i poslusaj izjavu Roure
Nije igrao veceras. Kako da ti objasnim?ko je midzet ? hvala.
Shaquiri pretrcao vise od Midzeta, cujem.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Nije igrao veceras. Kako da ti objasnim?
jos kad bi rekao ko je,fkt ne navijam za barcu,pa nezz !
jos kad bi rekao ko je,fkt ne navijam za barcu,pa nezz !
Saraj'vo će biti,sve drugo ce proći.1946 <3
poraz gore, dole boli vas taki. Ako nista drugo, vi i dalje imate castnog forumasa, kojeg postuje legenda Barbarez. ha ya
- Cautinho
- Kontakt:
Znaci,valjda Abidal u revansu na lijevom krilu.Valjda i Puyol bude spreman,nadam mu se i za vikend u prvenstvu.Bayern vec ugovorio transfere,red je i sa nase strane neka bomba da padne.
Keep walking.
Ma ne trebam ja ništa listat', uvijek se nađe neko dijete kao onaj @Vandenešto, pa da pametuje, plače itd itd...dobro se zna ko su odrasli, normalni forumaši ovdje, čitaj njihove postove, vidjet' ćeš razliku.JohnLennon je napisao/la:Pogrijesio simandraX je napisao/la:Mi ne plačemo, i ne planiramo plakat' naredih 5 godina zbog nekih sudijskih odluka večeras ili prethodnih mečeva (a bilo ih je, znaš i sam).![]()
Prelistaj zadnjih par stranica ovdje i poslusaj izjavu Roure
Nije igrao veceras. Kako da ti objasnim?ko je midzet ? hvala.
A šta ovo pokušavaš sa ovom pričom o Messiju večeras? Ono nešto kao hajmo ponavljat' stalno, na svakoj stranici 2-3 puta, pa ću možda i ubijedit' nekoga u ovu priču, neko će mi i povjerovat'?
Messi je povrijeđen večeras igrao, i pored toga je opet pokušavao nešto da uradi, al' jbg, ne može sam.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/rummeni ... man/103406
- schweinsteiger
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.