FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
tika-taka umalo Barsa primi petaka. Sutra očekujem novi transfer. Da ova sedmica bude sedmica poklona. 
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:
Gol Gomeza nije bio offsajd jer je Alves bio najbliži Valdesu.![]()
Robbenov gol je majstorija a Alba se ko muha bez glave zabio u leđa Mullera.![]()
Penal Piquea čist, ostali - jok.
Bayernova pobjeda čista k'o suza neovisno o greškama Kassaija. Na kraju, Barcelona je i zaslužila da bude nagu*ena zbog ovakve partije, a s druge strane je Bayern zaslužio biti nagrađen zbog svega što su napravili u ovih 90 minuta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Samo da se zna da se ZUTI KARTONI brisu poslije polufinala!!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Ali kako Bastian dobi bez veze žuti karton kao da je neki amater![]()
Ponavljam, Lahm, Dante, Javi, Bastian, Gomez (mislim da je to to) prijeti opasnost neigranja u finalu ako prođemo (aBd hoćemo). 4 igrača bez kojih se skoro pa ne može. Luis Gustavu respekt, ali Javi je bolji.
Stvarno bezveze Bastian dobi karton,mozda da Jupp razmisli da ove igrace kojima prijeti suspenzija ne stavljau prvih 11 u revansu.
Zasto ne probati Gustava umjesto Bastiana,Lahm je nezamjenjiv,mogao bi i Tymo zaigrati zasto ne,mislim da bi bilo pogubno kada bi ostali bez ovih igraca kojima prijeti suspenzija
Čestitke, mi smo jedina ekipa koja vas je dobila kući
Arsenal vam je mogao sjebat sve, osvojite LP, sve najbolje..
Lucryler je napisao/la:Samo da se zna da se ZUTI KARTONI brisu poslije polufinala!!!
okle information
- Bayern@heart
- Kontakt:

preljepo FC BAYERN
- schweinsteiger
- Kontakt:
A gdje su oni postovi sto si sakupljao da nam polijepis nakon utakmice?Cautinho je napisao/la:Iskrene cestitke.Koja predstava Bayerna.Barcelona prepustila primat najbolje momcadi.
#miasanmia
Bayern@heart je napisao/la:
preljepo FC BAYERN
ovo satisfakcija mandzi so ne igra aaa
Samo da vam čestitam, momci, ovaj Bayern je nevjerovatan. Večeras sam navijao za Barcelonu, jer sam se vodio logikom, bolje Barca u finalu, ako Real prođe, nego ovakav Bayern.
Iskreno, iako mi nije lako da to priznam, bojim se da Real Madrid u tom eventualnom finalu nema riješenje za Bavarce. Jednostavno ste prejaki i ako Bayern sa ovim igračkim kadrom dočeka to finale, samo luda sreća, trenutak genijalnosti Ronalda, ili sudac mogu donijeti Realu la Decimu.
A ovako, u normalnim uslovima, Bayern je jednostavno prejak.
Još jednom, čestitam i vidimo se na Wembleyu, ako Bog da.
Iskreno, iako mi nije lako da to priznam, bojim se da Real Madrid u tom eventualnom finalu nema riješenje za Bavarce. Jednostavno ste prejaki i ako Bayern sa ovim igračkim kadrom dočeka to finale, samo luda sreća, trenutak genijalnosti Ronalda, ili sudac mogu donijeti Realu la Decimu.
A ovako, u normalnim uslovima, Bayern je jednostavno prejak.
Još jednom, čestitam i vidimo se na Wembleyu, ako Bog da.
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
Da li neko zna tačne informacije za ove kartone ?
- Bayern@heart
- Kontakt:
Miralem čestitao
https://www.facebook.com/pages/Miralem- ... ion=stream" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/pages/Miralem- ... ion=stream" onclick="window.open(this.href);return false;
- legenda reala
- Kontakt:
Saurman je napisao/la: Robbenov gol je majstorija a Alba se ko muha bez glave zabio u leđa Mullera.
Sarma kralj si Alaha mi
Ma neka nije ono Kasai svirao, Pique i Puyol svaku utakmicu prave ovakeve blokove kad idu naprijed(kod kornera) i nikad im se ne svira, sad se malo njima vratilo
Ma brišu se poslije prve utakmice polufinala, da glavni igrači ne bi propuštali finalaNeutral je napisao/la:Da li neko zna tačne informacije za ove kartone ?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- amel10071988
- Kontakt:
cuj posle polufinala se brisu znaci u finalu se smije dobiti zuti, nema opasnosti da propustis meč sledece sezoneLucryler je napisao/la:Samo da se zna da se ZUTI KARTONI brisu poslije polufinala!!!
Jedino ako si mislio posle druge utakmice polufinala, sto bi znacilo da vise niko u Bayernu nije u opasnosti da igra finale bez obzira da li u Barceloni dobili karton
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- TheGreatest10
- Kontakt:

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
ja mislim da jesu. tj. siguran sam. znam da je poslije onog finala bayerna i intera promijenilo se pravilo sta li vec. kad je ribery izostao zbog kartona u finalu.Neutral je napisao/la:Da li neko zna tačne informacije za ove kartone ?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Monolog je napisao/la:Saurman je napisao/la:
Gol Gomeza nije bio offsajd jer je Alves bio najbliži Valdesu.![]()
Robbenov gol je majstorija a Alba se ko muha bez glave zabio u leđa Mullera.![]()
Jbg sad.
Ne treba pretjerivati. Pa valjda si i sam vidio neke stvari.
Jbg i sad.
Ono bi se i u košarci svirao kao faul u napadu - Muller se kretao u bloku.
Penal Piquea čist, ostali - jok.
Bayernova pobjeda čista k'o suza neovisno o greškama Kassaija. Na kraju, Barcelona je i zaslužila da bude nagu*ena zbog ovakve partije, a s druge strane je Bayern zaslužio biti nagrađen zbog svega što su napravili u ovih 90 minuta.
Pa jedino da se Muller skloni na centar da bi Alba mogao stići Robbena mislim.Čovjek stoji i okreće leđa a ovaj ko sivonja pravo u Mullera i traži lafo prekršaj.Ako si gledao ponovljeni snimak gola Gomeza ( ne mislim na snimak sa centra terena) nego kamera iza kornera jasno se vidi da u trenutku kad Muller spušta loptu Gomezu Alves ( već u padu ) je najbliži golmanu.
Majka mu stara to se jasno moglo vidjeti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Lillard je napisao/la:ja mislim da jesu. tj. siguran sam. znam da je poslije onog finala bayerna i intera promijenilo se pravilo sta li vec. kad je ribery izostao zbog kartona u finalu.Neutral je napisao/la:Da li neko zna tačne informacije za ove kartone ?
ne bi da izgleda da nekoga ruzim ali nemojte siriti neke stvari za koje niste sigurni da su provjerene nemojte kvariti ovo velicanstvenu noc ovu idilu
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 23 apr 2013, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.