Olahko shvatate BvB, no Mou je ozbiljan trener tako da će ovo uzeti sa velikom dozom opreza jer su ih u grupnom fazi nadigrali uveliko.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ne znam odakle vam ideja da Gotze neće igrati protiv Reala. Opaka provala ko je god to rekao
Olahko shvatate BvB, no Mou je ozbiljan trener tako da će ovo uzeti sa velikom dozom opreza jer su ih u grupnom fazi nadigrali uveliko.
Pa bolje da igra ako cemu zvizdati k´o Ronaldu..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Prva postava Real Madrida za sutra:
Di María no viajó con el equipo porque fue padre. D. López; Ramos, Varane, Pepe, Coentrao; Xabi, Khedira; Di María, Özil, Cristiano; e Higuaín, el once.
Di María no viajó con el equipo porque fue padre. D. López; Ramos, Varane, Pepe, Coentrao; Xabi, Khedira; Di María, Özil, Cristiano; e Higuaín, el once.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
navodno di maria postao babo , haj valjda proradi napokon 
- RealMoudrid
- Kontakt:
Nije navodno, nego jesgeoxx je napisao/la:navodno di maria postao babo , haj valjda proradi napokon
Nije doputovao sa ekipom u Dortmund zbog toga. Mou je potvrdio postavu kazavši kako će i Di Maria, ako stigne, biti u prvoj. Ne sviđa mi se nimalo.
2012/2013
Lijepo ja napisao ovdje kakva odbrana treba da bude protiv BvB-a, tj. sa Ramosom na beku, a neki uzvratiše sa tamo nekim Essienom na beku bla bla...neb' da igraju Bajramski turnir.
Ova odbrana duplo bolje izgleda, nego ona sa Arbeloa-om, barem na papiru, a sutra ćemo vidjet' kakvo je stanje sa istom na terenu.
Još da je Marcelo tu umjesto Coentrao-a, za kojeg mislim da je puno bolji od Portugalca, to bi izgledalo još bolje.
Ova odbrana duplo bolje izgleda, nego ona sa Arbeloa-om, barem na papiru, a sutra ćemo vidjet' kakvo je stanje sa istom na terenu.
Još da je Marcelo tu umjesto Coentrao-a, za kojeg mislim da je puno bolji od Portugalca, to bi izgledalo još bolje.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ostaje jedino nada da ce mali licit na mater.RealMoudrid je napisao/la:Nije navodno, nego jesgeoxx je napisao/la:navodno di maria postao babo , haj valjda proradi napokon)
Nije doputovao sa ekipom u Dortmund zbog toga. Mou je potvrdio postavu kazavši kako će i Di Maria, ako stigne, biti u prvoj. Ne sviđa mi se nimalo.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Lopez, koji ima 1. nastup za reprezentaciju Spanije, brani umjesto aktuelnog kapitena,svjetskog i evropskog prvaka.
- RealMoudrid
- Kontakt:
...brani umjesto aktuelnog kapitena,svjetskog i evropskog prvaka koji je par mjeseci bio van terena zbog povrede i koji nije u približnoj formi kao Lopez ove sezone i koji zna da nema smisla da ga se u samom kraju sezone ubaci u prvu postavu...PatrickBateman je napisao/la:Lopez, koji ima 1. nastup za reprezentaciju Spanije, brani umjesto aktuelnog kapitena,svjetskog i evropskog prvaka.
Što kaže i sam veliki RONALDO DA LIMA.
2012/2013
Naravno da je Lopez poceo branit kad je Iker bio povrijedjen , izgurao barcelona-barcelona-united fantasticno i maltene svaku utakmicu nakon toga..
20 minuta prije utakmice s bayernom on ovdje se solidarise s Ikerom
20 minuta prije utakmice s bayernom on ovdje se solidarise s Ikerom
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jadno.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ti izgleda nisi gledao pepea u zadnje vrijeme.Essien da moze igrati igrao bi sigurno u startnoj.mandraX je napisao/la:Lijepo ja napisao ovdje kakva odbrana treba da bude protiv BvB-a, tj. sa Ramosom na beku, a neki uzvratiše sa tamo nekim Essienom na beku bla bla...neb' da igraju Bajramski turnir.
Ali svejedno,ocekujem da se pepe konacno vrati u formu i da vrati mjesto u startnih 11,bas u sutrasnjem mecu,da abd pojede roberta.
Sretno zmajevi!!
momci sretno sutra protiv BVB ,aBd da se susretnemo u finalu ,da za narednih 20 nikad vise ne ponovi finale takvo naravno sve u pozitivnom smislu.zivili i sretno 
- anonymousHD
- Kontakt:
Bilo bi pametno sad poslat ponudu za Messija, mislim da je shvatio da više nema šanse da osvoji Ligu prvaka sa Barcelonom. 
Hvala druze.Cestitke vama na demonstraciji sile,al Real ako prodje nema sta traziti protiv ovakvog Bayerna.GAL je napisao/la:momci sretno sutra protiv BVB ,aBd da se susretnemo u finalu ,da za narednih 20 nikad vise ne ponovi finale takvo naravno sve u pozitivnom smislu.zivili i sretno
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- RealMoudrid
- Kontakt:
Čuj nema šta tražiti. Da smo Đerzelez imamo šta tražiti, kamoli kad smo Real.emir18 je napisao/la:Hvala druze.Cestitke vama na demonstraciji sile,al Real ako prodje nema sta traziti protiv ovakvog Bayerna.GAL je napisao/la:momci sretno sutra protiv BVB ,aBd da se susretnemo u finalu ,da za narednih 20 nikad vise ne ponovi finale takvo naravno sve u pozitivnom smislu.zivili i sretno
2012/2013
čuj nemamo sta traziti protiv bayerna u finalu,itekako imamo , bayo je bolja ekipa , to je sigurno al' ne pobjeđuje uvijek bolji , yebe mi se ocemol' to zasluzeno uzeti ,s lijepom igrom itd. ,uvalimo im frljoku i to je to
bitno je da se uzme la decima a nacin na koji ce se to odraditi iskreno me za to boli hadzo 
- JohnLennon
- Kontakt:
Brat bratu, Đerzelez se sad moze pohvaliti da igra kao BarcelonaRealMoudrid je napisao/la:Čuj nema šta tražiti. Da smo Đerzelez imamo šta tražiti, kamoli kad smo Real.
Sutra izvuc ako nista remi u Dortmundu, pa onda rijesit pitanje prolaska u Madridu. Idemo u to finale napokon!
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.