Najveca zelja za stopera Silva,posto je to malo moguce,Hummels.U napadu mislim da Neymar dolazi i sto se mene tice,super.Momak je sila,to ce i dokazati cim dodje u Evropu.A golman,nemam pojma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Vjeruj mi da sam i ja razmisljao o tome.Doktor bi leg'o Barci strasno.Samo sto znamo da ce Tito ostati sigurno i sljedecu sezonu.Ovu je debelo zaj.ebo zajedno sa svojim pomocnicima.Barcu u velikim utakmicama je bilo mucno gledati,barem meni.Romariooo je napisao/la:prije svega treba dovesti doktora pelegrinija, pa tek onda neymara,stopera i golmana
To sam sinoc rekao i bio sam upravu.Mada su kao ekipa odigrali katastrofalno,ali svejedno.nidjo_barca je napisao/la:Messi znaci uopste nije jos spreman igrati.Ne znam,mozda bi bolje bilo da ne igra,umjesto njega na poziciju lazne devetke staviti Fabregasa.Ako bude igrao,to ce biti veliki rizik,sigurno ga niko nece stediti od strane Bavaraca,a i on sam nece previse rizikovati kao inace,tako da nece ni biti na svom nivou.
Nema sanse.Ovo je gotovo i revans je formalnost,realno.PatrickBateman je napisao/la:Znam da je smijesno, ali ne otpisujem nas jos. Logicno je da ce Messi biti statican, ovo mu je prva utakmica nakon povrede,i to odmah derbi. Ako uspiju ponoviti igru kao protiv Milana, ima sanse. Ali za to treba dosta zalaganja,presinga od citave ekipe a ne samo od pojedinaca.
Ma realno je trebalo biti 2:0, ali sta je tu je.PatrickBateman je napisao/la:Ovo me je podsjetilo na onaj poraz protiv Reala 4-1. Isto tako su 3 gola primljena iz sumnjivih pozicija, ali ne negira cinjenicu da je rezultat sasvim realan. (veceras smo i dobro prosli,brat bratu)
Znam da je smijesno, ali ne otpisujem nas jos. Logicno je da ce Messi biti statican, ovo mu je prva utakmica nakon povrede,i to odmah derbi. Ako uspiju ponoviti igru kao protiv Milana, ima sanse. Ali za to treba dosta zalaganja,presinga od citave ekipe a ne samo od pojedinaca.
Sreća pa se ti ne pitaš ništa.Rockefeller je napisao/la:Moje mišljenje, al' ono iskreno... Ja bih sve ovakve igrače k'o što je Robben pošamar'o i pobac'o. Ova lopta nije bila ni izbliza jaka koliko je on složio grimasu.JohnLennon je napisao/la:
Koji cigo.
Makar bio igrač Arsenala, ne govorim samo o Bayernu.
...tako je, pa sta je trebao uraditi, nasmijati mu se, bila je dovoljno jaka da osjeti jace vibracije u nosuceze je napisao/la:Sreća pa se ti ne pitaš ništa.Rockefeller je napisao/la:Moje mišljenje, al' ono iskreno... Ja bih sve ovakve igrače k'o što je Robben pošamar'o i pobac'o. Ova lopta nije bila ni izbliza jaka koliko je on složio grimasu.JohnLennon je napisao/la:
Koji cigo.
Makar bio igrač Arsenala, ne govorim samo o Bayernu.
Ti si stvarno smjesan , jel ti stvarno mislis da iako barsa dadne tih 5 golova a pri tome Bayern ne postigne bar jedan ?YaSSaL je napisao/la:Nema govora da idemo u Finale...
Prolaz protiv Milana i PSG nam je samo zamazao oci, jer prva utakmica u Milanu i revans sa PSG-om su bile preslikane utakmice od sinoc. Samo je stvar sto Milan i PSG nisu bili Bayern, pa nismo tada razbijeni...
Ja sam se nadao da su to sve bile trenutne krize i padovi forme, ali sinoc se pokazalo da je nesto dublje u pitanju i da stvari u klubu ne stimaju. Na predsjednistvu i upravi je da analiziraju desavanja i poduzmu adekvatne korake za narednu sezonu, jer ako im sinoc Bayern nije otvorio oci i dosuo kap koja je prelila casu, onda smo u velikim problemima...
Ja sam odmah rekao cim je guardiola otisao da je "pobjegao" u pravo vrijeme...pa bio je prosle sezone i nije nista osvojio, izuzev mizernog kupa, a ove sezone da je ostao, ne bi nista bio bolji od tita...sad je jednostavno jaca konkurencija, prije 3,4 godine kad ste osvajali i nije bilo nekih timova aman zaman..barca_87 je napisao/la:prvo svaka cast bayernu na ovakvoj partiji,dugo nisam vidio barcu ovako nemocnu ,ma nisam je nikad vidio ovako nemocnu bolje recod 98. godine ,bar sto se sjecam
![]()
...
lijepi pep guardiola,bog ,otac .i kad kazu pep onako vodio ekipu ,sami igraci igrali ccc
u velikim utakmicama se vidi koliko fali pep i koliki je strateg bio ,kako je znao procitati igru protivnika
jos jednom cestitke bayernu i zelim im da osvoje LP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.