Upravo to. Nagrada je "kriva" za ove šuteveJericho je napisao/la:J.R. budalooooooooo![]()
u kakvoj je samo formi to nisu istine.... nagrada za 6th Man mu je izgleda zakucala samopouzdanje
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- SheldonCooper
- Kontakt:
Za sad solidna igra, bit će ovo teška bitka sudeći po ovim dosadašnjim minutama. Teško se stiže do poena.
Bacio sam malo pogled i na NHL, Islandersi gube kao i Jetsi ali je problem što i Rangersi gube
EDIT: Krenu Celticse sve 11:0 napraviše
Bacio sam malo pogled i na NHL, Islandersi gube kao i Jetsi ali je problem što i Rangersi gube
EDIT: Krenu Celticse sve 11:0 napraviše
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ista priča k'o i neki dan. Nadam se da će bit' isti i ishod.
Puno turnovera, mislim previše. Promašujemo šuteve u reketu, a to se ne smije dešavati.
Idemo naprijed.
Idemo naprijed.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Tranzicija u odbranu je za živi *urac, 4-5 puta se već Celticsi nalaze u poziciji 2 na 1. U napadu se ne igra timski,dosta se ide na solo akcije.
U drugom poluvremenu promjeniti i omjer TO i ukradenih lopti i zaigrat malo čvršće a ne bi bilo loše ni koristit malo visočiju postavu
EDIT: Melo se dva napada zaredom zabija pod koš među 3-4 igrača Bostona i fula naravno
ne shvata da ne može igrat tako
U drugom poluvremenu promjeniti i omjer TO i ukradenih lopti i zaigrat malo čvršće a ne bi bilo loše ni koristit malo visočiju postavu
EDIT: Melo se dva napada zaredom zabija pod koš među 3-4 igrača Bostona i fula naravno
Fulamo slobodna, loša odbrana poslije promašenih slobodnih bacanja i poslije postignutih poena. Melo forsira kao i u prošloj.
Mora se igrati puno bolje ukoliko želimo pobjedu.
Mora se igrati puno bolje ukoliko želimo pobjedu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Melo FG 3/11, forsira. Dobro ispade ovo zadnje pola minute. Mora se puno bolje, slažem se, pogotov u paintu, mislim da smo truba sa skokovima, nisam vidio statistiku.
Na kraju se dobro završiše dva zadnja napada.
Igramo mlako u odbrani. Primiti 28 poena za četvrtinu je previše, ako Bog da pojačat ćemo to u drugom poluvremenu.
Melo mora pogađati šuteve ili prestati forsirati.
Igramo mlako u odbrani. Primiti 28 poena za četvrtinu je previše, ako Bog da pojačat ćemo to u drugom poluvremenu.
Melo mora pogađati šuteve ili prestati forsirati.
To je to. Nema izolacija i forsiranja, IMA POENA! Odličan početak drugog poluvremena. Posebno su pomogle dvije trice Shumpa i odlična odbrana. Samo treba ovako nastaviti.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Furioznih 6 minuta odličnih Knicksa, fantastična igra na oba djela parketa
Cestitke,bolji ste bili vecras,nas amaterski ponovo odigraju jednu cetvrtinu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- SheldonCooper
- Kontakt:
Četvrtina za rastavljanje na proste faktore Celticsa, odbrana odlična napad fenomenalan. Još malo odigrati ovako i onda ući u mirnu završnicu, Melo uništava sa svih pozicija 
Odlična treća četvrtina, još bolja odbrana.
32-11 u trećoj četvrtini, veoma, veoma dobro.
Melo pogodio zadnjih 5 šuteva.
Polahko, nije još gotovo
32-11 u trećoj četvrtini, veoma, veoma dobro.
Melo pogodio zadnjih 5 šuteva.
Polahko, nije još gotovo
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nisam vidio ništa od Q3 i zezno sam se dobro, vidim da smo objasnili neke stvari, ugledah samo zakucavanje Mela, presječenu Kidda i klizeći Smitha. Pošto su gotovi i Rangersi i Yanksi sad mogu rahat da uživam u rapsodiji do kraja.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
A šta je ovom Novaku čovječe
Par lopti ispadne iz koša, njihovih par teških uđe i odma druga priča, psihologija je zeznuta stvar.
Par lopti ispadne iz koša, njihovih par teških uđe i odma druga priča, psihologija je zeznuta stvar.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Kako se u sekundi situacija mjenja, umjesto da onu kontru JR završi asistencijom i Knicksi odu na +16 on se zabija pod koš i Pierce pogađa trojku + Novak baci granatu na koš i sad je samo +9 
Idemo lagano po brzinsku seriju poslije time-outa.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.