Lizanje je u modi.Principatus je napisao/la:Kralju onda sebi nekako nabavi te ovlasti, jer ovaj dio foruma tone i to jace.
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
93,4 % " !!!
- NoName
- Kontakt:
Pošto onda nema nijednog moderatora: Ambrozija, marš u tri **** materine!ambrozija je napisao/la:Lizanje je u modi.Principatus je napisao/la:Kralju onda sebi nekako nabavi te ovlasti, jer ovaj dio foruma tone i to jace.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Principatus
- Kontakt:
Knele moj svemocni care, beze, banu, imperatore, Kaiseru, svjetlo sunce, faraonu, poduzmi nesto protiv ovih maloumnih.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ironija misu, ironija.......ali haj helem nejse.cole-ch je napisao/la:Ti si jedan od vecih. Kada bi se ovakve spekulacije dokazale istinitim u normalnim drzavama akter istog bi na stub srama i citavog bi zivota bio MIS, kao sto si Ti!Adinjo je napisao/la:Jaa svakvih miseva ima na ovome forumu Boze dragi. Sad je Miske drzavni neprijatelj br.1. Dajte ga na vjesala pod hitno.![]()
P.S. Za administraciju,
Ovo je isto vredjanje, banujte me!
LJudi moji, meni nije jasna jedna stvar. Svi mi znao sta je u tom truhlom Savezu.
Ali isto tako i igraci znaju svi redom, sve do jednog zna sve zivo. Mene samo interesuje, ZASTO niko od ovih nasih igraca, ne izadje na Tv i kaze sta se tu dogadja. Sve ovo izjave po nekim novinama ili portalima, nisu dovolje. Znaci, fino brate, nadjes neki TV kucu, dogovoris se sve sto treba, zakazes vrijeme i SVE kazes sto imas na srcu. Ja mislim da je to jedini nacim da se ova banda otjera. igraci imaju veliko postovanje medju navijacima i mislim da bi ovaj potez dosta toga pokrenuo. ALi bas sve, sve sto ima znaci od A do Z. Bilo je onda sa Barbom nesto, ali slabo je to, nista nije konkretno rekao, i tesko je ljudi moji, kad se namaju pravi dokazi. Igraci su ti koji nam samo mogu pomoci. Ali meni djeluje isto kao da se igraci necega plase, pa jednostavno to izbjegavaju, ili nerado govore o tome.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ibrakadabra
- Kontakt:
Cim su u utorak javili da mozda miske nece igrati,odmah sam rekao da nije povreda u pitanju.
Da sam na njegovom mjestu nikada se vise nebi odazvao na selektorov poziv.
Svaki trener treba da stoji iza svojih igraca i u pobijedi i u porazu.
Nakon Lisabona cirohito je izjavio da je Miske bio naj losiji na terenu i da smu nasi kljucni igraci poslije njegovih izgubljenih lopti bili prinudjeni da prave zute.A isti supak je kad smo dobili estoniju sa 7-0 izjavio "Pitajte momke da sam im danas za ruckom rekao da cemo zabiti 5 komada,tad nije spominjao misketa.
Miske je napravio sve sam i bez icije pomoci,njemu netrebaju pare o prodaje utakmica.On je jedan gospodin koji ima svoje "JA".Tek ce sad neki da shvate zasto vise Hasan ne igra za nas.
Ljudi veliki su to hostapleri i petljanci tesko je sa njima izaci na kraj.
A Ciro se taman uklopio u bratiju,on je samo jedan lozionicar ko braco gumena glava.
Nama niko netreba mi smo sami sebi najveci dusmani.
Da sam na njegovom mjestu nikada se vise nebi odazvao na selektorov poziv.
Svaki trener treba da stoji iza svojih igraca i u pobijedi i u porazu.
Nakon Lisabona cirohito je izjavio da je Miske bio naj losiji na terenu i da smu nasi kljucni igraci poslije njegovih izgubljenih lopti bili prinudjeni da prave zute.A isti supak je kad smo dobili estoniju sa 7-0 izjavio "Pitajte momke da sam im danas za ruckom rekao da cemo zabiti 5 komada,tad nije spominjao misketa.
Miske je napravio sve sam i bez icije pomoci,njemu netrebaju pare o prodaje utakmica.On je jedan gospodin koji ima svoje "JA".Tek ce sad neki da shvate zasto vise Hasan ne igra za nas.
Ljudi veliki su to hostapleri i petljanci tesko je sa njima izaci na kraj.
A Ciro se taman uklopio u bratiju,on je samo jedan lozionicar ko braco gumena glava.
Nama niko netreba mi smo sami sebi najveci dusmani.
Ništa, mogu da gledam i poput tebe kunjem i proklinjem, nadam se boljem. Bez brige, neko će to ujutro već sve da počisit.Principatus je napisao/la:Knele moj svemocni care, beze, banu, imperatore, Kaiseru, svjetlo sunce, faraonu, poduzmi nesto protiv ovih maloumnih.
NoName, ne bih volio da dobiješ ban zbog "diota", jer si jedan od onih iz malog postotka razumnih forumaša.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Edo, 14, sta sam ti rekoNoName je napisao/la:Pošto onda nema nijednog moderatora: Ambrozija, marš u tri **** materine!ambrozija je napisao/la:Lizanje je u modi.Principatus je napisao/la:Kralju onda sebi nekako nabavi te ovlasti, jer ovaj dio foruma tone i to jace.

93,4 % " !!!
jel ima ovdje moderatora, admina ??? ovdje svako moze da radi sta hoce 

- NoName
- Kontakt:
Zato sam stavio zvjezdiceKnele je napisao/la:Ništa, mogu da gledam i poput tebe kunjem i proklinjem, nadam se boljem. Bez brige, neko će to ujutro već sve da počisit.Principatus je napisao/la:Knele moj svemocni care, beze, banu, imperatore, Kaiseru, svjetlo sunce, faraonu, poduzmi nesto protiv ovih maloumnih.
NoName, ne bih volio da dobiješ ban zbog "diota", jer si jedan od onih iz malog postotka razumnih forumaša.

ZAKLJUČAJTE TEMU MOLIM VAS
kakve se gluposti pišu o jednom majstoru-zamjeniku kapite B I H
sram vas bilo sada nakon neuspjeha iznosi se prvljavi veš,a do juče zmajevi idemo u afriku
najlakše je biti general poslie bitke

Skoro, nije lijepo starije nazivati idiotima,Knele je napisao/la:Ništa, mogu da gledam i poput tebe kunjem i proklinjem, nadam se boljem. Bez brige, neko će to ujutro već sve da počisit.Principatus je napisao/la:Knele moj svemocni care, beze, banu, imperatore, Kaiseru, svjetlo sunce, faraonu, poduzmi nesto protiv ovih maloumnih.

93,4 % " !!!
Kako ti bolan ne dosadi provocirati??
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Miske je bio povrijedjen u srijedu!!!
Povrijedio ga je Ciro osudjujuci ga da je on kriv za poraz u Lisabonu!!!
Povrijedio ga je Ciro osudjujuci ga da je on kriv za poraz u Lisabonu!!!
- NoName
- Kontakt:
Ako ambrozija raste pojedinačno, treba je iščupati zajedno s korijenom. Za veće površine preporučuje se košnja prije negoli biljka počne cvjetati, i to plitka, nekoliko centimetara od tla. Ako je potrebno, mogu se upotrijebiti i kemijska sredstva.
U nekim gradovima postoje službe koje se bave borbom za sprječavanje ambrozije, pa bi bilo dobro obavijestiti ih o prisustvu biljke u vašem susjedstvu i zajedno s njima aktivno sudjelovati u njezinu uklanjanju.
U nekim gradovima postoje službe koje se bave borbom za sprječavanje ambrozije, pa bi bilo dobro obavijestiti ih o prisustvu biljke u vašem susjedstvu i zajedno s njima aktivno sudjelovati u njezinu uklanjanju.
Djebazapelo?
Jel to sve sto imate reci, konju, idiotu, balavcu, diras nam misketa, njegove asistencije, diras nam najboljeg igraca, diras nam i Ciru, moderatori dje ste, psuje reprezentativce, mars u tri ... itd, itd...? Jel to sve sto imate, imal jos sta, na vulgarnosti i psovke od forumasa nikad ne odgovaram, iz respekta prema samom sebi, jer ne zelim tim "argumentom" nekome poturati i braniti soj stav. Hajd sad po jedano kinder jaje u spajz i opet nastavite...
Jel to sve sto imate reci, konju, idiotu, balavcu, diras nam misketa, njegove asistencije, diras nam najboljeg igraca, diras nam i Ciru, moderatori dje ste, psuje reprezentativce, mars u tri ... itd, itd...? Jel to sve sto imate, imal jos sta, na vulgarnosti i psovke od forumasa nikad ne odgovaram, iz respekta prema samom sebi, jer ne zelim tim "argumentom" nekome poturati i braniti soj stav. Hajd sad po jedano kinder jaje u spajz i opet nastavite...
93,4 % " !!!
- NoName
- Kontakt:
Nije to nego nam se ne diskutuje sa maloumnim ljudima. Ipak sebe smatramo malo pametnijim od tebe, što i nije teško, gledajući po tvojim komentarima.ambrozija je napisao/la:Djebazapelo?
One tri pishke materine si zaslužio jer jednog igrača nazivaš izdajnikom i vrijeđaš.
Koliko puta si kliknuo "Refresh" čekajuči da ti neko odgovori da bi imao šta da razglabaš?
ooo, pa ti znaš i za riječ "argument". Aferim, sinko!
Niko me ziv ne moze ubjedit da je moguce da neko ne moze odigrat ni minutu u srijedu navecer, a da je u subotu taj isti covjek 100% spreman. Ovdje je Ciro nesto zayebo. Znam da cu ja uvjek bit na strani Misketa pa taman da se sa Dzekom posvadja, a vjerujem da to vazi i za vecinu navijaca. Opet je Misimovic pokazao koliki je covjek kad nije javno htio rec sta je bilo. Ali ovdje definitivno nesto ne stima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Rat, glad, tudji grad,NoName je napisao/la: Nije to nego nam se ne diskutuje sa maloumnim ljudima. Ipak sebe smatramo malo pametnijim od tebe, što i nije teško, gledajući po tvojim komentarima.
ja izbjeglica lud i mlad...
Lahku noc... Odoh ako krenem ovim tempom brzo cu stici do 700 postova

93,4 % " !!!
drug noj ja vjerujem jer moze se desiti da si sjeban s nogom i da te bol prestane za 2-3 dana. ali aferim, svi mislite da su teorije urote ili svadje i li nesta treca. Bavio sam se košarkom i dešavalo se meni da mi koljeno natekene i boli prejako da nemogu na noge satti i nakon dva tri dana prodje. ali ocito za one koji se bave sportom mogu razumjeti da se to stvrano moze desiti. Garat je misketu bilo drago gledati mec sa tribina, covjeku kojem moramo biti zahvalni zbog cega smo mi i dosli do baraza i naravno džeko. ali neka sad treba misketa objesiti sto jeigrao danas. nek mi neko obajsni kako to se moze desiti nekom lampradu rooney ili messiju ali misketu ne. Svaka cast svima koji pljujete po covjeku bez razloga! Samo cu reci fuj !Cartman je napisao/la:Niko me ziv ne moze ubjedit da je moguce da neko ne moze odigrat ni minutu u srijedu navecer, a da je u subotu taj isti covjek 100% spreman. Ovdje je Ciro nesto zayebo. Znam da cu ja uvjek bit na strani Misketa pa taman da se sa Dzekom posvadja, a vjerujem da to vazi i za vecinu navijaca. Opet je Misimovic pokazao koliki je covjek kad nije javno htio rec sta je bilo. Ali ovdje definitivno nesto ne stima.
slazem se u potpunosti....miske je kraljmoze pricat ko sta hocenisimm je napisao/la:Zvjezdan Misimovic je veliki igrac. Svaka teorija zavjere bez argumenata i dokaza je glupa. Jer on je profesionalac i cisto sumnjam da bi ikakvu prevaru uradio.
Ali postoje neke cinjenice koje mene nerviraju. Svi govore da je Misimovic "zakazao" u Lisabonu. Ljudi, jeste li gledali vi utakmicu? Pa covjek je bio udvojen, cuvao ga je jedan od najboljih odbranbenih igraca svijeta Pepe. Non stop mu je visio za vratom i kad bi primio loptu osim Pepeta, jos minimalno jedan je prilazio da mu pomogne. Ciro isto kaze Misimovic je direktan krivac. Pa moj Ciro, kako mozes reci nesto takvo za svog najboljeg igraca? Pa ti si moj Ciro kriv, sto te onaj levat od Portugalskog trenera takticki nadumdrio. Cak je covjek i skaute angazov'o i znao je svakog naseg igraca u dusu. A znao je moj Ciro i ko je najbolji igrac i od cije igre najvise zavisi hocemo li zabiti gol. Od Misketa i njegovih asistencija i bravura! Jednostavno je dao zadatak svojoj odbrani, nedajte mu da dise, i nisu mu dali da dise. Ne glumim ja sad nekog trenera, al' mislim da je Ciro to mogao vrlo lako rjesiti sa malim preturanjem formacije i nekim izmjenama, ali nije to uradio, nego je svu krivicu bacio na Misketa. I sad kao cudno ako se Miske malo naljutio...pa posteno govoreci, koliko god volio reprezentaciju i ja bih se naljutio. Ni kriv ni duzan a najveci krivac. A vjerujem da je on i osjetljiv bas zbog takvih stvari, sto je dao toliko toga i onda ga se proglasi glavnim krivcem. I vidite sta je covjek izjavio, da mu vise sve ide na k. i savez i organizacija i ciganluk. I da nije htio namjerno igrati, shvatam ga...I molim Boga da ponovo bude s nama, jer je veliki igrac.
Hvala!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.