BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

BigBigBang
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la BigBigBang » 24 apr 2013, 12:49

xGGMU je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:cuj ti ove periferske suplje, bio je nasmijan hahahahahahahah pa placem. Mozes se kladiti da ce i Gece biti nasmijan svakog trenutka u Bayernu pa je opet hinja, izdajica i placenik kao Van Pussy samo malo jos gore. Van Pussy je ostavio 2 godine u Arsenalu bezuspjesne ostalih 6 je vrlo uspjesno provodio vecinu u bolnici.
Zato sad godinu dana konstantnog igranja i titula EPL, a sledeće utakmice Gaurd of Honor od svih "uspješnih" igrača Arsenala, znači čut ćemo se ;)
Pod nasmijan, mislim da je čovjek sretan i to je očigledno. Gotze je tinejdžer, neko ko ima potencijal svjetske klase, dok je Robin igrač svjetske klase, već formiran. Ti to vjerovatno ne bi razumio ni da ti se nacrta, pa nemoj uletat bezveze. Nije mu para nedostajalo, nedostajala mu je slava i titule, ovaj je to imao i u Dortmundu. Robin za parama je mogao otić i u City koji ga je tražio. Gotze je mogao otić u bilo koji veći svjetski tim, a otišao je monopol Bayernu i direktnom rivalu i konkurentu Dortmunda.
Nije mu para nedostajalo pa je zato uzeo vise od duplo vece plate, hahahah periferskoj mitomaniji nema kraja...

RVP je jedan od najvecih izdajica i hinja modernog fudbala tu odma ispred Figa a ipak iza novopecenog sampiona svih hinja Gecea.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 apr 2013, 12:50

Elubrylla je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Elubrylla je napisao/la:Vcrs se navija za Dortmund ;)
Baš me zaboli neka stvar za Domuzom.
Svak ima svoje :P Draze mi je da Dortmund ode u finale nego smrdljivi Real :lol:

Želim Real u finalu. :twisted:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 apr 2013, 13:01

Ono sto sada Dortmundu treba je jedan pozitivan sok. To bi pokazalo igracima da ovo nije klub koji sluzi kao odskocna daska fudbalerima nego klub kokji ce se boriti za najvece ciljeve. Ako se bude skrtarilo onda ce svima (Reus, Hummels, Kuba, Gundogan, Lewandowski....) biti jasno da im je Dortmund samo prolazna stanica do veceg kluba. Pokazala se pristojna doza neozbiljnosti kod prodaje Gotzea a sada trebate pokazati snagu.

Ima igraca, itekako, koji bi mogli biti zanimljivi. Naravno da je prvi Isco. Price o Dzeki treba slusati jedino ako prodate Lewata sto bi u istom prelaznom roku kao odlazak Gotzea bilo samoubistvo (nisam upoznat jel` mu OVO zadnja godina ugovora ili ima jos jednu).

Ali ima tu jos zanimljivih igraca. QPR ce ispasti u Engleskoj iz lige, najvjerovatnije, a Remy-u se recimo ugovor automatski raskida ako ispadnu. Dobra prilika da ugrabite za dzaba odlicnog napadaca. Plata njegova bi bila problem, mozda, Dortmundu jer zaradjuje 100.000 funti sedmicno u QPR-u. De Bruyne je sigurno zanimljiv igrac, koliko znam on je u Werderu na pozajmici iz Chelsea, tesko da se u "Plavcima" moze izboriti za mjesto u timu tako da bi njega mogli uzeti za pristojan novac. Dosta interesantnih igraca jos ima, necemo lupetati o Mati, Silvi i slicnima, pokusajmo realno. Eno United prodaje Nanija, bujrum. :mrgreen: Ilicic iz Palerma takodjer zanimljiv igrac, Lamela takodjer, Ljajic je procvjetao u Fiorentini ove godine, Muniain ili Herrera iz Baskije, Cabella, Belhanda, Ben Yedder ili Viktor Fischer bi vam legli k`o budali samar (dovedes odlicnog igraca + posaljes jasnu poruku da imas dobre ambicije), Wijnaldum, Yarmolenko, Mkhitaryan bi bio vjerovatno najbolji izbor ali, vjerujem, i najskuplji od svih, Dzagoev ili Honda iz CSKA takodjer.

Svi nabrojani su igraci koji se mogu dovesti za 20-25 miliona, manje-vise. Ostane ti para sa strane da ih platis nekim solidnim 4-godisnjim ugovorom. Jednostavno Dortmund mora poslati poruku da nije Bayernova filijala kao ostatak Njemacke te pokazati ostalim igracim u svojim redovima da ste ozbiljna klub.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 apr 2013, 13:02

raphael honigstein ‏@honigstein 11h

Just been told by a well-informed colleague that "Götze to Bayern" leak to @Bild came from someone in the Dortmund team, not Hoeness.
Toliko o tome da je Bayern kriv za objavu transfera - a na TM-u jedan od najvecih Insider-a tamo tvrdi da ce za pra dana biti poznato koje ovu informaciju objavio medijima i da ce to biti klasicni Autogol za BVB.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 apr 2013, 13:09

amerosm je napisao/la:
raphael honigstein ‏@honigstein 11h

Just been told by a well-informed colleague that "Götze to Bayern" leak to @Bild came from someone in the Dortmund team, not Hoeness.
Toliko o tome da je Bayern kriv za objavu transfera - a na TM-u jedan od najvecih Insider-a tamo tvrdi da ce za pra dana biti poznato koje ovu informaciju objavio medijima i da ce to biti klasicni Autogol za BVB.

Ma znalo se od prvog dana da niko iz Bayerna to nije uradio.Nego ovdje za sve nedaće traže krivce u Bayernu. :)

Neko im ga je pravo zavukao iz njihovog tabora.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 apr 2013, 13:10

Inace ovome veoma povjerljivom izvoru pretpostavljam sa twittera nema sanse da se ne vjeruje :mrgreen: Znam ja honigsteina ne bi slago lik u dzamiju ide...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Klare

Post Postao/la Klare » 24 apr 2013, 13:15

effe_sa je napisao/la:Tebi Damire znaju nekad kablovi pregorit, ali kad ovako napišeš neki post , s dozom velike emocije i ljubavi prema klubu
Ma Damir od mene odavno respect ima,
s uživanjem čitam te emocije,
a čovjek je čvrsto na zemlji što se ovog kluba tiče i krajnje je realan. ;)

Također uživam kad Ulija počne častiti :lol: ,
pa i kada nama uputi pokoju ružnu,
nije to strašno, sve u navijačkom tonu... :)

E jedino protiv čega sam maksimalno jesu psovke. ;)
Tu ipak treba da se ima bar malo poštovanja, jer lako ćemo mi preboliti to đubre, smradu, paćeniku...,
to daje određenu dozu one pozitivne prgavosti što kažeš :) , tu se obraća nama kao navijačima, a ne ljudima što smo 'vamo,
ako me shvatate, ali psovka je direktna uvreda svima,
protiv toga se treba boriti, ne samo na forumu, daleko od toga, nego u društvu inače.

Da je prava i zakona kako treba za to bi trebale biti uvedene drakonske kazne kao i za rasizam što ti ga spada u istu grupu.
----------------------------------------------------------------------------------
effe_sa je napisao/la:onda mi skoro i bude žao što smo doveli Goetzea i što je otišao iz vaših redova..... ;)
E meni nije. :D
Ne samo iz razloga što je Bayern puno jači, nego sam siguran da će i Borusija biti još jača. ;)

Navijači ne treba da zaborave otkud su došli, i to za nevjerovatno kratko vrijeme,
treba da shvate da još nisu u stanju davati potrebne plate, a samim tim i zadržavati velike zvijezde.

Prsiljeni su na klauzule, a ni to nije loše, jer te iste iz godine u godine sve više rastu.
37 mil. je ogromna para, tu govora nema,
da su mogli dobiti više smatram i da nisu.

Nemojte spominjati Pastorea, Hulka, Vitsela, Agera...,
to s ovim apsolutno nikakve veze nema,
mogli su to dobiti od Zenita, Parisa, Citya ali pored Bayerna Gece tamo ni za živu glavu ne bi.

Bayern je skoro svakom Njemcu potajno u srcu i to ravnodušno treba da se prihvati.

Odlaskom Lewe biće novaca i za Džeku, Diufa, Brujnea, Eriksena, Dragovića(ovaj bi treba da bude pod moranjem, pošto nije ni skup, a odličan maldi perspektivni stoper)...

Ovim novcima od prodaje i ostale zarade Borusija je nevjerovatno ojačala,
a ključ njihovog uspjeha je prvo u komplet stručnom štabu, a onda u igračima.

a Arsenalovaca, Unajtedovaca, Madriđana i ostale gamadi :mrgreen: što se stvoriše da morališu,
zbog čega li, zbog čega li.

Evropa je dobila još jedan šamar, ma kakvi, šamarčinu. 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 apr 2013, 13:33

Dobar je Damir, ali fakat, mada ima kratak fitilj i brzo poludi sto na kraju predje u vrijedjanje, ali opcenito momak je zadrti navijac BvB i takvi navijace se najvise cijene. ;)

Veceras za zute puno srece, da naprave posao slican onom kakav je napravio Bayern. Da jos jednom ponize Real i posalju ih kuci uplakane.
Nadam se da ce Gotze biti priseban i da nece podlegnuti pritisku sa tribina, jer definitivno ce biti puno negodovanja.

Sretno jos jednom.

PS: http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 70255.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Dzebiga, haman za Goconjom svi krenuse. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 24 apr 2013, 13:38

Omerbavarac je napisao/la:PS: http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 70255.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Dzebiga, haman za Goconjom svi krenuse. :D
Evo ti odmah demant! ;)

http://www.fussballtransfers.com/bundes ... dran_36136" onclick="window.open(this.href);return false;

„Da ist nichts dran“, stellt sein Vater und Berater Hermann Hummels klar, „mein Sohn hat in Dortmund einen Vertrag bis 2017.“

Jedino ako je smrad kao Gotze onda može uraditi suprotno od onog što priča. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 apr 2013, 13:40

Semir bvb je napisao/la: Evo ti odmah demant! ;)
Ma nisam ja ni rekao da je on nas, nego sam naletio na clanak i ironicno se nasalio. ;)
Inace, Hummy Bayernu svakako nije potreban a ja licno ne bih volio da jos jedan glavni igrac napusti BvB, bilo bi previse.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 24 apr 2013, 13:42

Omerbavarac je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la: Evo ti odmah demant! ;)
Ma nisam ja ni rekao da je on nas, nego sam naletio na clanak i ironicno se nasalio. ;)
Inace, Hummy Bayernu svakako nije potreban a ja licno ne bih volio da jos jedan glavni igrac napusti BvB, bilo bi previse.
Haman da neće više niko ići. 8-) :roll: Čak je Watzke rek'o da ne želi ni Roberta da pusti na ljeto, jer ne želi da 2 važna igrača napuste BVB u jednoj sezoni. Možete ga dobiti džabe na ljeto 2014. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 24 apr 2013, 13:43

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/navija ... 74357.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Bas nam je unistio snove,umjesto praznika gledacemo utakmicu sa nekim skroz drugim razmisljanjima...

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 24 apr 2013, 13:51

samir1909 je napisao/la: Bas nam je unistio snove,umjesto praznika gledacemo utakmicu sa nekim skroz drugim razmisljanjima...
Jašta će, eto Klopp nije dovoljno dobar stručnjak i motivator da mobiliše ekipu za Madriđane. Ovaj transfer će dati motiva još više igračima večeras, jer sam siguran da će dati i zadnji atom snage na terenu da pokazu Mariu da griješi što prelazi u Bayern. Ovo nikako neće uzdrmati ekipu pred ovaj dvoboj, čak štaviše dati će im jednu totalno novu dimenziju, ali dugotrajno to bi mogao da bude veliki udarac.

Mada budimo realni i bez Gotzea Bayern bi dominirao iduce godine. Ovako su se dobile odlične pare (možete pričati šta hoćete, ali 37 miliona za 20-godisnjaka bez obziri koliki talenat bio je jako dobra svota) i BvB može dovesti 2-3 dobra pojačanja za te novce.

Još kad su izvučeni parovi prognoozirao sam njemačko finale, vjerujem da će i bit tako. Sretno navijačima BvB večeras!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 apr 2013, 13:51

secer je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Malopre na TV gleda i pitaju na ulicama navijače Borussije zašto sad ovaj transfer, zašto je prešao i svi govore radi Ulija.
nista toooooo, nego je klop proturio info kak bi dodatno motiviso igrace za sudar sa realom.
ja sam honigstein 8-) :lol:
PS: http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern" onclick="window.open(this.href);return false; ... 70255.html

Dzebiga, haman za Goconjom svi krenuse.
kojeg ce na qrca humels? jedino ak mu ne bi smetalo da sjedi na klupi.
ps.
svim srcem uz murinja i njegovu druzinu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 24 apr 2013, 14:22

Demnach sei "ein Kontaktmann von Uli Hoeneß am Montagabend an die Redaktion von 'Bild' München herangetreten, um den Scoop anzubieten." Ein gezieltes Manöver, um von Hoeneß abzulenken? :roll:

O ovome se priča. ;) 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 apr 2013, 14:23

Laž.

Rummenige je jučer izjavio da izvor nije iz Bayerna. Draže bi i njemu bilo da je ta vijesti izašla u četvrtak.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 24 apr 2013, 14:27

Neutral je napisao/la:Laž.

Rummenige je jučer izjavio da izvor nije iz Bayerna. Draže bi i njemu bilo da je ta vijesti izašla u četvrtak.
A ti radiš u Bayernu pa znaš sve? Sve su ovo špekulacije, nikada pravu istinu nećeš saznati, ali svi će i dalje da misle da je ovo maslo Ulija. ;)

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 apr 2013, 14:29

Nisam dosao da se nasladjujem niti bilo sta slicno! Iskreno koliko mi je drago sto smo maznuli Götze-a toliko i nije jer se liga kao prvo slabi, a kao drugo ne bi se ni ja lijepo osjecao da nam je Real one neke davne godine maznuo Ribery-a

Inace to je bio zadnji pokusaj nekog veceg evropskog kluba da nam otme igraca, prije toga je to Chelsea uradio sa Balackom.

Ovo vam govorim samo da vidite da i tu postoji rijesenje, i da smo mi na kraju dosli na ovo mjesto gdje jesmo, a to je da se sa Barcelonom poigravamo!!!

Vama veceras zelim svu srecu i ako Bog da. da se razjebe spansko finale koje je bilo toliko ocito stimano.

PS: Nezz je li neko napisao, ali jutros su Mourinha razljutili pitanjem da li ce branit Lopez ili Casilas, na sta im je on rekao pa mogao bih vam sad odati citav sastav, sto je na kraju i ucinio...

Evo nesto se kuha oko Dzeke...
Stern des Südens

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 24 apr 2013, 14:30

Ne kažem je li istina ili ne, ali da ima logike :arrow: ima.

Normalno da niko iz Bauerna neće nešto slično priznat' pa da ih cijela Njmeačka razapne. ;) Juče sam bio ubjeđenja da je stvarno to sve procurilo iz FCB-a, ali danas nisam 100 % siguran bez obzira šta se piše po medijima. :? Možda jest, možda nije. Nije više ni bitno. Gotovo je sad. ;)

Važno je da se včrs pobijedi! 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 apr 2013, 14:31

anonymousHD je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Laž.

A ti radiš u Bayernu pa znaš sve? Sve su ovo špekulacije, nikada pravu istinu nećeš saznati, ali svi će i dalje da misle da je ovo maslo Ulija. ;)

Naravno da ne radim, no vjerujem izjavi Rummenigea koji nije neko dijete da bi lagao o običnom transferu ;)

Uli je kriv za sve probleme na ovom svijetu, jašta.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.