FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

GAL
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la GAL » 24 apr 2013, 13:53

ljudi pre svega morate da shvatite da je pep doveden ponajvise iz marketinskih razloga da se probije ta dugogodisnja barijera neprivlacnosti dovodjenja zvucnijih imena u BL ,a uz to i da se proba napraviti kakav rezultat ,i meni je doista zao sto ovakak strucnjak desert fox odlazi ,ali uli i kompanija gledaju prema buducnost i ja to podrzavm,nihova politika nas je dovela gdje smo sad ,istina bilo je i nekada igranje zivaca ali bez toga ne bi bili danas ovdje gdje smo .

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 24 apr 2013, 13:59

http://****/istaknuto/pep-kako- ... ko-skypea/" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen: :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 apr 2013, 14:03

sta je neprocjenjivo?
vidzet kak barca nakon nekih 70-ak min. povlaci rucnu i pokusava sacuvat 0:3 :lol:
da, vidjelo se da su strahovali da ne zavrse ko hamburg. :lol:

kladim se da cemo ih pobjedit i u njihovom kokosarniku.
smije l neko?

nego, vidim mnogi navijaci bayerna pisu kak ce navijat za domuzare :)
ste vi normalni :?:
domuzari vise mrze bayern neg jehudije hitlera, a vi cete otic da ih podrzite :lol:
onaj ko podrzi domuz nije pravi navijac baye tj. nas voljeni bay mu je rezervni klub.

onaj ko voli domuz, voli i fekalije :twisted:
onaj ko simpatise domuz, simpatise i groskoca, izdajnika humelsa i najvatrenijeg domuzovog navijaca - paju.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Klare

Post Postao/la Klare » 24 apr 2013, 14:06

Otkud vam pravo da osporavate kvalitet Gvardiole? :x

Čovjek je preuzeo Barcu u teškom, potrošenom stanju,
a odmah prve godine stvorio daleko najbolju ekipu evrope koja je naprosto dominirala fudbalom.

Oko Jupa je bilo povuci-potegni, a kada se otvorila mogućnost Gvardiola nije se puno razmišljalo,
ljudi su u njemu vidjeli čovjeka koji se uklapa, koji zna, koji hoće i koji može povesti Bajern u nove pobjede.

Ne sumnjam u njegov kvalitet, a Zamer uz njega mi daje još veću sigurnost da će to ići u najboljem mogućem smjeru... ;)

@effe, to što je rekao Gulit to svako zna,
samo ne trebaš biti baš puno pametan i znati da se takvi stvari ne pričaju javno,
takve izjave su odvratne. :oops:
Kao čita Gvardioline misli, i za drugog čovjeka sa apsolutnom sigurnošću kaže šta on misli.

Znamo i mi da bi Gvardiola više volio da on bude taj koji će prvi u novoj eri Bayernu donijeti trofej, kao što znamo da je i Barca njegov tim, ali otkud nama pravo da govorimo za drugog, iako nismo skroz sigurni. ;)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 apr 2013, 14:12

Klare je napisao/la:Otkud vam pravo da osporavate kvalitet Gvardiole? :x

Čovjek je preuzeo Barcu u teškom, potrošenom stanju,
a odmah prve godine stvorio daleko najbolju ekipu evrope koja je naprosto dominirala fudbalom.

Oko Jupa je bilo povuci-potegni, a kada se otvorila mogućnost Gvardiola nije se puno razmišljalo,
ljudi su u njemu vidjeli čovjeka koji se uklapa, koji zna, koji hoće i koji može povesti Bajern u nove pobjede.

Ne sumnjam u njegov kvalitet, a Zamer uz njega mi daje još veću sigurnost da će to ići u najboljem mogućem smjeru... ;)

@effe, to što je rekao Gulit to svako zna,
samo ne trebaš biti baš puno pametan i znati da se takvi stvari ne pričaju javno,
takve izjave su odvratne. :oops:
Kao čita Gvardioline misli, i za drugog čovjeka sa apsolutnom sigurnošću kaže šta on misli.

Znamo i mi da bi Gvardiola više volio da on bude taj koji će prvi u novoj eri Bayernu donijeti trofej, kao što znamo da je i Barca njegov tim, ali otkud nama pravo da govorimo za drugog, iako nismo skroz sigurni. ;)

U slucaju triple krune jupa ,od pepa se ocekuje isto za novu sezonu,domaca titula ,kup i naravno odbrana titule LP sto nikome u dosadasnjoj eri LP nije uspjelo tako da mu nece nedostajati motiva.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 apr 2013, 14:14

secer je napisao/la:nego, vidim mnogi navijaci bayerna pisu kak ce navijat za domuzare :)
ste vi normalni :?:
domuzari vise mrze bayern neg jehudije hitlera, a vi cete otic da ih podrzite :lol:
onaj ko podrzi domuz nije pravi navijac baye tj. nas voljeni bay mu je rezervni klub.

onaj ko voli domuz, voli i fekalije :twisted:
onaj ko simpatise domuz, simpatise i groskoca, izdajnika humelsa i najvatrenijeg domuzovog navijaca - paju.

Amidza postpisujem 8-) .

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 24 apr 2013, 14:15

Moze li netko napisati kojim nasim igracima prijeti opasnost od zutog kartona u uzvratu i propustanju finala? Ako se ne varam tu su Lahm,Dante i Gustavo.Jos netko?
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 24 apr 2013, 14:23

Zar ima onih koji ce navijati za smecare domuzare? :?

Za one koji planiraju navijati za domuz neka procesljaju njihovo pisanje od sinoc o Bayernu,pa ce im biti sve jasno ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 apr 2013, 14:25

gerdmuller je napisao/la:Moze li netko napisati kojim nasim igracima prijeti opasnost od zutog kartona u uzvratu i propustanju finala? Ako se ne varam tu su Lahm,Dante i Gustavo.Jos netko?

Napisao sam, samo listaj temu. Ne znam za Gustava.

Ekipa se zove Borussia Dortmund, a kakvo je omaložavanje sa pogrdnim nazivima. Ne budimo kao oni nego gospodski sve.

Zar ne bi bilo ljepše naplatiti konačni ceh za protekle dvije sezone na Wembleyu protiv BvB-a ;)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 apr 2013, 14:27

Neutral je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Moze li netko napisati kojim nasim igracima prijeti opasnost od zutog kartona u uzvratu i propustanju finala? Ako se ne varam tu su Lahm,Dante i Gustavo.Jos netko?

Napisao sam, samo listaj temu. Ne znam za Gustava.

Ekipa se zove Borussia Dortmund, a kakvo je omaložavanje sa pogrdnim nazivima. Ne budimo kao oni nego gospodski sve.

Zar ne bi bilo ljepše naplatiti konačni ceh za protekle dvije sezone na Wembleyu protiv BvB-a ;)

NE! mi smo uzvisena rasa od njih u finale ide samo najveci a to su bayern i real def. 8-)

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 apr 2013, 14:33

Ljudi koji vam je ba???

Pa logicno da treba podrzati BvB u odnosu na Real!!! Sta imamo od Reala??? Koliko god rivalstvo bilo izmedju nas i netrpeljivost, trebamo svi navijati za njih veceras!!!

Znam da oni za nas ne bi, i nece sigurno, ali mi smo veci i trebamo pokazati svoju velicinu!!!
Stern des Südens

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 24 apr 2013, 14:36

http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 08579.html" onclick="window.open(this.href);return false;

evo ovako kaže da suspenzija igraču ide kad zaradi tri žuta kartona prvi put, a kasnije svaki drugi žuti je suspenzija, a to znači da npr.Javi i Bastian imaju sad ukupno 4 žuta ove sezone i sljedeći peti je suspenzija,a Luiz , Philip, Mario i Dante imaju po dva kartona tako da za njih vrijedi prvo pravilo suspenzija poslije trećeg kartona

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 24 apr 2013, 14:38

Mozda bi Guardiola mogao i unistiti Bayern sa svojim nekom igrom i taktikama,Bayernu se ne treba nista apsolutno mijenjati,najbolje je da ovako igraju i sve ce biti OK.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 apr 2013, 14:41

proFCB je napisao/la:Ljudi koji vam je ba???

Pa logicno da treba podrzati BvB u odnosu na Real!!! Sta imamo od Reala??? Koliko god rivalstvo bilo izmedju nas i netrpeljivost, trebamo svi navijati za njih veceras!!!

Znam da oni za nas ne bi, i nece sigurno, ali mi smo veci i trebamo pokazati svoju velicinu!!!

A sta mi imamo od BVB :? ,ako mislis za napredak BL i tako slicno ,meni nevazno zaista, mene interesuje samo bayern njegov uspjeh i nista vise u BL .

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 apr 2013, 14:42

Napokon riješena ta dilema 8-)

Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger, Javi Martinez, Dante, Luiz Gustavo i Mario Gomez.

Da li ovo znači da možemo očekivati Ukrajinca u uzvratu ?

Bayern igra agresivno, pogotovo vezni red koji riskira mnogo toga sa klizećim startovima, sve u žaru borbe i onda dođe jedan od najiskunijih Švajni i napravi žuti karton što ne bi neko dijete od 5 godina, kao da je amater :roll:

Svako će se naravno čuvati ali to znači veći prostor za Barcu a znamo kako oni to kažnjavaju. Imam osjećaj da će se Luis žrtvovati i pod cijenu da ne igra finale.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 apr 2013, 14:47

Neutral je napisao/la:Napokon riješena ta dilema 8-)

Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger, Javi Martinez, Dante, Luiz Gustavo i Mario Gomez.

Da li ovo znači da možemo očekivati Ukrajinca u uzvratu ?

Bayern igra agresivno, pogotovo vezni red koji riskira mnogo toga sa klizećim startovima, sve u žaru borbe i onda dođe jedan od najiskunijih Švajni i napravi žuti karton što ne bi neko dijete od 5 godina, kao da je amater :roll:

Svako će se naravno čuvati ali to znači veći prostor za Barcu a znamo kako oni to kažnjavaju. Imam osjećaj da će se Luis žrtvovati i pod cijenu da ne igra finale.
ako bi dosli u diobu da se bira iymedju javia i guste u slucaju eventualnog prolaska u finale ,te real prodje u to finale volio bih vis gustu ,on je za real postao dr.gusta ,a i kojim slucajem da i domuz prodje isto cisto zato sto je on rodjen za najvece tekme.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 apr 2013, 14:49

@GAL
a de mi reci sta imas od Reala????

Eto recimo nemas nista od BvB da udju u finale... a sta imas od ovih???
Stern des Südens

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 apr 2013, 14:52

Neka niko ne dobiji žuti osim Mandžukića koji to mora dobiti i nema problema :mrgreen:

Lahm i Dante ne smiju dobiti ni pod razno žuti !

Toni Kroos se vraća treningu 15 maja ;) Veoma je moguće da bude spreman za finale aBd (ako prođemo a proći ćemo aBd :) )

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 apr 2013, 14:58

proFCB je napisao/la:@GAL
a de mi reci sta imas od Reala????

Eto recimo nemas nista od BvB da udju u finale... a sta imas od ovih???
Imam gledati klasik lige prvaka ,sudar titana dva ljuta riva u evropsom nogometu ,koji redovno pruzaju ono sto rijetki dueli to mogu ,dortmud je dmomaci ekipa kojoj su se neke kockice poklopile u zadnje dve sezone postigli kao neki uspjeh sigruno da jeste kada pauyiras skoro deset godina bez trofeja ,pa evo sada su nekako dosli do tog polufinala ,geldajuci iz zadnjeg meca sa malgom nekom pukom srecom ali eto imaju sansu da odu u finaleali protiv ovoga rela tesko ,zaista je ne uporedivo ovaj rela i real iz grupne faze ovaj real je u puno boljoj formi pa i situaciji ,a ne sumnjam da ce dr.Mog po meni najveci trener dingospo u punom smilsu nesto smiksati da se domuz izbaci ,sto se mene licno tice ja veceras za real navijam. 8-)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 apr 2013, 15:10

@GAL dominira. 8-)
sto se tice ovih ostalih, teska srca priznajemo da se radi o petokolonasima. :(

edit.:
na listu odabranih dodajemo i @anelbavarac za kojeg mozemo reci da je prvi navijac minhenskog giganta.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []