FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Prema pisanju SSNHD-a Gomez ima na stolu ugovor od strane Chelsea i ceka se samo njegova odluka hoce li isti potpisati ili ne...Takodjer neki spominju da ima ponudu iz Italije od strane Juventusa. Vidjecemo kako ce se ovo sve zavrsiti, ali ja mislim da ce on na kraju sezone napustiti Bayern i da ce Götze preuzeti tu njegovu ulogu u Pep-ovom sistemu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Evo jos par zanimljivih crtica iz zivota
* Prije 4 godine kad smo igrali protiv Barce na AA, tada je Barcu vodio Villanova (Pep suspendovan)
* Sa sinosnjom pobjedom, imamo niz od 12 pobjeda kod kuce od 14 odigranih utakmica u LP-u (tu se racuna i finale). U 20 utakmica protiv Spanaca, samo nas je Deportivo pobijedio kod kuce u sezoni 2002/03
* Prije sinosnjeg poraza, Barca je imala niz od 8 gostovanja bez poraza u Svabezilendu. Zadnji poraz im je nanio Bayer (3:1) u sezoni 2001/02.
* Ne racunajuci ovaj dvomec, Barca ima strasnu statistiku u nokaut fazama eurokupova protiv Njemaca 13-4, a Bayo protiv Spanaca 8-6
* Jupp je nakon dva poraza (2:3 i 0:3) kao trener Reala u sezoni 1997/98 konacno pobijedio Barcu
SUMA SUMARUM: Ako iko zasluzuje klempu, to smo MI i tragedija bi bila veca od grcke ako je ne pokupimo. Ali od toga nas dijeli jos 180 min igre... (minimalno)
* Prije 4 godine kad smo igrali protiv Barce na AA, tada je Barcu vodio Villanova (Pep suspendovan)
* Sa sinosnjom pobjedom, imamo niz od 12 pobjeda kod kuce od 14 odigranih utakmica u LP-u (tu se racuna i finale). U 20 utakmica protiv Spanaca, samo nas je Deportivo pobijedio kod kuce u sezoni 2002/03
* Prije sinosnjeg poraza, Barca je imala niz od 8 gostovanja bez poraza u Svabezilendu. Zadnji poraz im je nanio Bayer (3:1) u sezoni 2001/02.
* Ne racunajuci ovaj dvomec, Barca ima strasnu statistiku u nokaut fazama eurokupova protiv Njemaca 13-4, a Bayo protiv Spanaca 8-6
* Jupp je nakon dva poraza (2:3 i 0:3) kao trener Reala u sezoni 1997/98 konacno pobijedio Barcu
SUMA SUMARUM: Ako iko zasluzuje klempu, to smo MI i tragedija bi bila veca od grcke ako je ne pokupimo. Ali od toga nas dijeli jos 180 min igre... (minimalno)
Sent from my Philips Smart TV.
Hans Sarpei (ehemaliger Fußballprofi): "Pep Guradiola hat seinen Beziehungstatus mit dem FC Bayern von "werde Trainer" zu "ach, du scheisse, was soll ich da verbessern" geändert."
Kevin Prince čestitao bratu Jerome-u
Kevin Prince čestitao bratu Jerome-u
Suarez dobio 10 utakmica kazne, sto znaci da ga nema prvih 8 kola naredne sezone. Vise nego dobro za Bayern ukoliko ga zeli dovesti 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Thommy Muller defintivno NE SMIJE otići iz Bayerna. To je momak za velike stvari i turnire. Srušio je, zajedno s ostalim, Barcu k'o od šale i po ko zna koji put dokazao neupitnu borbenost i srčanost na terenu. Meni lično jedan od najdražih igrača Bayerna i Elfa općenito. Igrač po mom ukusu; trudi se, šuti i marljivo radi, a uz to u potpunosti vjeran svom klubu.
A ide ti ta matematika od ruke , valjda je jos 4 kola ostalo do kraja a ne 2 ... 6 utakmica nece igrati naredne sezoneneo je napisao/la:Suarez dobio 10 utakmica kazne, sto znaci da ga nema prvih 8 kola naredne sezone. Vise nego dobro za Bayern ukoliko ga zeli dovesti
-
thomashasler
- Kontakt:
Bavarci moji da vam cestitam vjerujem da ste sretni kao i ja danas, ponosan sam sto sam Bavarac nikad nisam okrenuo ledja klubu i kad nije islo i kad su nam se smijali i kad su igrali neki otl i lel sta znam
PRATIM BAYERN OD 98 I DISEM S TIM KLUBOM, sinoc nisam mogao da spavam od radosti zaista emocije su prevelike i ovo je konacno nase ako Bog da, samo treba ostat na zemlji i nastaviti ovako kako smo krenuli s pocetka jos ovih par koraka i to je to TROSTRUKA PO PRVI PUT U HISTORIJI KLUBA. Ja sam stalno govorio kako je izvucena Barca da cemo je lahko izbaciti meni se moja raja smije ko ja lud halo to je Barca jednostavno osjetio sam da je to taj trenutak i da ce ih igraci nasi samljeti jer su i oni svijesni da su JACI a i da pokazu vise da nisu odmah iza Barce, jer svi nas hvale al na kraju ALI Barca je uvjek stavljana iznad nas, mani te se rasprava oko ovih ko fole 3 neregularna gola zaista smijesno evo gledam sada pricaju ko stima se Bayernu da osvoji kakvu glupost sve ljudi nece izmisliti a ostat zivi, Braco moja izvinite zbog ovog dugog posta al morao sam malo emocije jos uvjek rade POZDRAV IZ SUNCANE ZENICE MA GDJE BILI
Mene samo interesuje, od 11 naših igrača sinoć koji su bili u prvoj postavi, koliko njih ne možemo okarekterisat sa svjetska klasa? Meni jedva 1-2 padnu na pamet...
Ali u ovom posmatranju, ne govorim o sinoćnjoj utakmici, nego govorim o cijeloj sezoni, pa za neke uzmimo i kriterij prethodnih sezona...U kadru imamo igrača koji nisu svjetska klasa, ali nemamo ni jednog za kojeg bi rekli da je goli prosjek i da je loš. Npr neki prosjek je bio prije Ottl, loš igrač je bio Lell (samo eto da pojasnim kriterije malo).
Znači u kadru nam nisu svi svjetska klasa, ali ko nam sinoć na terenu nije bio svjetska klasa, koga od igrača na terenu sinoć ne možemo na takav način okarekterisat? Ja koliko bi se god trudio malo razloga mogu naći za bilo kojeg igrača, ali kažem po nekog imam na umu.
Pa me interesuju mišljenja, a svoj stav mogu poslije obrazložit.
Ali u ovom posmatranju, ne govorim o sinoćnjoj utakmici, nego govorim o cijeloj sezoni, pa za neke uzmimo i kriterij prethodnih sezona...U kadru imamo igrača koji nisu svjetska klasa, ali nemamo ni jednog za kojeg bi rekli da je goli prosjek i da je loš. Npr neki prosjek je bio prije Ottl, loš igrač je bio Lell (samo eto da pojasnim kriterije malo).
Znači u kadru nam nisu svi svjetska klasa, ali ko nam sinoć na terenu nije bio svjetska klasa, koga od igrača na terenu sinoć ne možemo na takav način okarekterisat? Ja koliko bi se god trudio malo razloga mogu naći za bilo kojeg igrača, ali kažem po nekog imam na umu.
Pa me interesuju mišljenja, a svoj stav mogu poslije obrazložit.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ovakav psihopata ne treba Bayernu.neo je napisao/la:Suarez dobio 10 utakmica kazne, sto znaci da ga nema prvih 8 kola naredne sezone. Vise nego dobro za Bayern ukoliko ga zeli dovesti
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[youtube][/youtube]
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sto se tice velikih kambekova, samo su 3 ekipe u eurokupovima uspjele da stignu zaostatak od 4 gola. Krenimo redom:
1. sezona 1961/62. u Kupu pobjednika kupova portuglaski Leixoes je izbacio svicarskog La Chaux-de-Fondsom 5:0 nakon sto su u prvom mecu izgubili sa 6:2
2. sezona 1984/85 u Kupu UEFA je Partizan izbacio QPR sa 4:0, dok su prethodno na Highburyju izgubili sa 6:2
3. sezona 1985/86. opet u Kupu UEFA Real je deklasirao u drugoj utakmici Borussiju Monchengladbach 4:0 i time anulirao poraz od 5:1. Zanimljiva je cinjenica da je tada Borussiju vodio Don Juppko
To se jos nije desilo u LP-u i sve tri ekipe je spasavao gol na strani. Takav izuzetak necemo Don Juppku dozvoliti
1. sezona 1961/62. u Kupu pobjednika kupova portuglaski Leixoes je izbacio svicarskog La Chaux-de-Fondsom 5:0 nakon sto su u prvom mecu izgubili sa 6:2
2. sezona 1984/85 u Kupu UEFA je Partizan izbacio QPR sa 4:0, dok su prethodno na Highburyju izgubili sa 6:2
3. sezona 1985/86. opet u Kupu UEFA Real je deklasirao u drugoj utakmici Borussiju Monchengladbach 4:0 i time anulirao poraz od 5:1. Zanimljiva je cinjenica da je tada Borussiju vodio Don Juppko
To se jos nije desilo u LP-u i sve tri ekipe je spasavao gol na strani. Takav izuzetak necemo Don Juppku dozvoliti
Sent from my Philips Smart TV.
- rob do bagro
- Kontakt:
A sta je sa Milan-Deportivo ?
Prva tekma u Milanu 4:1, uzvrat 4:0.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Dante dominira
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
rob do bagro je napisao/la:A sta je sa Milan-Deportivo ?
ja ali mi metnusmo barci momacki cvrku a ne primismo gola
1. martinez. neozbiljno je da za igraca koji nepunu sezonu igra na najvisem nivou kazemo da je svjetska klasa.effe_sa je napisao/la:Mene samo interesuje, od 11 naših igrača sinoć koji su bili u prvoj postavi, koliko njih ne možemo okarekterisat sa svjetska klasa?
ako ovu formu ponovi i naredne sezone, a nadam se da hoce, onda mozemo reci da se radi o svjetskoj klasi.
2. dante. isti slucaj kao martinez. dakle, iako se radi o vrhunskoj klasi cije je znanje neupitno, ipak ne mozemo reci da se radi o svjetskoj klasi sve dok ne uveze barem 2 sezone na vrhunskom nivou.
3. za razliku od martineza i dantea koji ce sigurno, ali sigurno otici do kraja, boateng nikada nece biti svjetska klasa.
vrhunski stoper da, ali svjetska klasa ne. on ako hoce da zaigra na vecem nivou i ucvrsti svoju poziciju u prvom timu, pod moranje je da skine 5-6 kg.
4. nasi ´spicevi´ nisu svjetska klasa.
za ostale mozemo reci da su svjetska klasa i to za sve osim riberija.
misljenja sam da je grehota i ponizenje za samog bilala kada ga neko pokusa ocijeniti ili strpati u neku klasu.
covjek je svijet za sebe i neumoljivi vladar svih veznjaka koji trenutno hodaju zemaljskom kuglom.
mislim da je van pameti porediti ga sa drugim veznjacima.
ps.
kad smo vec kod riberija, ne razumijem zasto ga ludi hejnko nije odmarao
nadam se da ce odmoran otputovati u barcu, pa da ih izdominira u njihovom toru.
ps2.
--------------------gocinjo (jos uvijek zvuci nestvarno
king riberi---------sacir---------------tomas ´the man´ mu
atomska navala, atomskaaaaaaa
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- brzitesanj
- Kontakt:
Zdravo Bavarci, neko vrijeme me nije bilo obaveze i tako to.
Sinoć smo pokazali kako se igra fudbal momački i hrabro nista tika-taka, qurac-palac nista to.
Čuvena tika tak umalo sinoć petaka primi.

Šta više napisati poslije ovoga?
Ko bi ono najbolji tim na Svjetu?
Sinoć smo pokazali kako se igra fudbal momački i hrabro nista tika-taka, qurac-palac nista to.
Čuvena tika tak umalo sinoć petaka primi.

Šta više napisati poslije ovoga?
Ko bi ono najbolji tim na Svjetu?
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Bayern@heart
- Kontakt:
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 70636.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ga ozdravio i trebao bi mislim početi protiv frajburga
Evo ga ozdravio i trebao bi mislim početi protiv frajburga
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.