BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

kanarinac
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la kanarinac » 24 apr 2013, 15:19

kakav samo dan za navijace bajerna je juce bio ja se nadam da ce te vi danas imati bolji dan poslije jucerasnjeg teskog dana ja kao navijac bajerna sam uvijek govorio jedno iz dortmunda bi volio vijdtei u bajernu gotzea ali je to nemoguce kad juce mi jaran javlja inace navijac dortmunda preslo **** u bajern ocajan je a inace u njega se kleo..i zaista ovo je veoma nizak uderac bio i nadam se da su ovi shvatili da se ne trebaju sa bajernom hvatati u klinc..a i gotze normalno se vraca u grad gdje je rodjen ne treba te se toliko nervirati srce vuce
Samo Sarajevo

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 24 apr 2013, 15:36

Včrs je bitan klub, a ne pojedinac. Jučer bih ga ubio da mi je bio pri ruci, ali danas sam zaboravio na Govanceta i nadam se da će dobiti podršku sa tribina. :mrgreen: Naravno podršku zbog toga što naš BVB ima šansu da se plasira u finale LP-a i tome treba svi koji mogu da daju svoj doprinos. Včrs Gov*ecea zaboravljamo i bodrimo našu mašineriju iz Dortmunda.

"Für 90 Minuten geht es nicht darum, wo ein Spieler des BVB in der kommenden Saison spielt, sondern darum, was es bedeutet, in einem Champions League Halbfinale zu stehen".

Inače apeli za podršku Gotzeu stižu sa svih strana, da se ostavi po strani ono od juče i da se posvetimo onome šta bi moglo biti 25. maja. :)

Um zu gewinnen, müssen wir alle eine Mannschaft sein. ALLE! Das ist ein riesen Spiel, seid heut mit uns!... BVB!!! [Kuba] :D :D :D
[youtube][/youtube]
NUR DER BVB!
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 24 apr 2013, 16:17

Neutral je napisao/la:
Uli je kriv za sve probleme na ovom svijetu, jašta.
Jel to onaj Uli što je držao moralne prodike o financijama, a sam utajio porez? Jel no on i trkeljao o strahu od pada konkurentnosti BL, a onda pokupio Goetzea, vjerovatno Rodea i bacio udicu prema Draxleru? Pretpostavljam da i on nema šta lagati kao ni Kalle o glupim financijama i željama za jakom BL. :lol:

Čitam kako je ovaj Ginter iz Freiburga veliki navijač Borussije i kako mu je želja igrati za nas. Mislim da dečku treba uslišiti želju. Znači 15m za Eriksena, 15m za Sona, 15m za De Bruynea, 7m za Gintera i dovest Džeku ako Lewa ode. 8-)
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 24 apr 2013, 16:18

Uz vas smo veceras,samo hrabro i ostavite srce na terenu :!:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 24 apr 2013, 16:21

schweinsteiger je napisao/la:Drugoj najjacoj?A do juce su bili najbolja ekipa svih vremena...
Kako kome...
schweinsteiger je napisao/la:I zasto mnogi od vas ne zele Gotzea u sastavu veceras?

Zato sto ne vjerujem da jedan 20-ogodisnjak moze izdrzati sav taj pritisak...zamisli da se ponovi prvi mec sa Malagom kad je promasio 3-4 zicera a da pri tome Real pobjedi...neko ce ga bezveze udaviti poslije utakmice.

@semirbvb
I Reus je napisao jedan dosta dug tekst na ovu temu...naravno stao u odbranu Gotzea ali dole ispod jedan navijac Gladbacha dao odlican komentar...pokupio lajkove :D ...vrijedi procitati.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 apr 2013, 16:33

Goetze = prodana duša. Međutim, gledajte to s vedrije strane jer će mladići kao Bittencourt, Leitner... dobiti priliku da dođu u prvi plan, a od otkupnine se mogu praviti čuda. Da se pitam k'o što se ne pitam, ja bih doveo Džeku i Eriksena. Ybg, nije svako vođen ljubavlju prema fudbalu i ravnodušan prema novcu kao gospodin Jurgen Klopp. Sada je najbitnije da se kostur tima zadrži i da redom Reus, Hummels, Lewat, Weidi, Gundo, Schmelle, Pišonja, Kuba, Subotić/Santana, Sahin... ostanu na okupu. Sretno večeras protiv Reala. ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 apr 2013, 16:36

slika

Desavanja oko Götze-a su poruka navijacima BVB-a da ovog momka na slici malo vise trebaju cijeniti. Nije najbolji tehnicar, niti je najbolji igrac ekipe, ali ljubav i zalaganje prema BVB-u i njihovim navijacima niko mu ne moze osporiti, iako je nekad neopravdano popio kritike od strane navijaca.

Ja sam i dalje ubjedjen da ce Dortmund izaci iz ovoga jos jaci i ova me situacija donekle podsjeca na onu sa pocetka ovog stoljeca kada je Möller izdao BVB i otisao u Schalke, a svi znamo sta se nakon toga desilo. BVB izborio Evropu, igrao u finalu kupa UEFA, i osvojio titulu u Bundesligi.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 24 apr 2013, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 24 apr 2013, 16:37

BigBigBang je napisao/la: RVP je jedan od najvecih izdajica i hinja modernog fudbala tu odma ispred Figa a ipak iza novopecenog sampiona svih hinja Gecea.
RVP-u je odlazak u United najpametniji potez karijere, on je kao najbolji igrač EPL zadnjih par sezona igrao u klubu koji nije osvojio ništa od kad je on tu, najveći domet mu je bio finale LP gdje nije ni igrao kako treba.
Nakon jedne sezone u Unitedu je osvojio titulu i tako bar sebi opravdao odlazak.

Goetze je druga priča, on je igrao u ekipi koja je 2 puta zaredom osvojila ligu i kup i sad je na pragu finala LP.
Tako da njih dovojica ne mogu u istu rečenicu.

Razumijem gnjev navijača BvB-a, ali isto tako trebate biti ljuti na svoju upravu što je stavila glupu klauzulu u njegovom ugovoru. Bayern je samo to iskoristio, kao što bi to uradio svaki klub na njihovom mjestu.
Pa da li bi vi bili sretni da je neki igrač Bayerna imao takvu klauzulu i vi ga dovedete za manje para nego što vrijedi ?
Tek sad vidimo koliko vrijede igrači tipa Gerrarda, Tottia, Lamparda, odnosno koliko su to veliki ljudi.

Isto tako priča da je Bayern namjerno plasirao ovu informaciju pred tekme sa Realom su glupost, oni žele njemačko finale, jer će takvo finale puno toga donijeti njemačkom fudbalu, a samim time i Bayernu.
Ništa oni nemaju od toga. Na kraju krajeva imate i službeni demant na njihovoj stranici.
Nije vam na pamet palo da je ovo možda maslo Reala, ovakve informacije u krugovima fudbalskih agenata su svakodnevnica, a znamo daje Moruinho spreman na sve kako bi došao do cilja.

Molim navijače Reala da se ne pale bez razloga, ovo kažem tek tako.

Vama sretno večeras i od sveg srca ću navijati za vas :)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 24 apr 2013, 16:57

Semir bvb je napisao/la:Mislim da bi opet bilo pametno dovesti nekog napadača, jer ko će garantovat' da će Lewat znajući da odlazi biti isto dobar kao ove sezone.

Samo je vazno da on ranije ne potpise ugovor sa nekim drugim klubom jer ako ostane sljedeca sezona ce da odredi nastavak njegove karijere,tj. da li ce je nastaviti u Manchesteru ili Chelsea-ju ili nekom dosta manjem klubu.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 24 apr 2013, 17:22

Da sam na mjestu uprave bacio bi oko na SUAREZA !
-dobio je ponovo kaznu ( nece dugo igrati)
-na stalnoj je meti sudija u Premijer ligi
-Buntovnik je i neko ko bi uziva da prkosi
-Nije igrac kojem je samo zelja da igra za najveci klub
-Izrazio je zelju da igra LP svake sezone
-Veliki je borac i radnik ( uklopio bi se u nas sistem igre)
-Najinteligentniji igrac danasnjice...kako je Ronaldinho otisao iz Evrope
-Sto je najbitnije nije ckapi i sve bi dao za klub ...
-Ima svoje neke bubice koje ga cesto kostaju ,ali vjerujte pravi je igrac za BvB !!!
-Nije ga ne moguce kupiti od Liverpoola za 40-tak mill eura bio bi nas 100% !!!!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 apr 2013, 17:56

Celnici Borusije , nakon izvesnog odlaska hiljadu puta pomenutog igraca , opserviraju Son Heung-Mina . Ovu vest sam video na football press-u .

Samo hrabro veceras !
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 24 apr 2013, 18:05

Evo i Toni Kroos se spominje kao naše potencijalno pojačanje - http://www.n-tv.de/sport/fussball/Der-B ... 32361.html" onclick="window.open(this.href);return false; :lol: Osobno nikad ne bih dovodio igrača koji je ime izgradio u Bayernu, a mislim da je on i prespor za naš način igre.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 24 apr 2013, 18:37

Sorry. ;)

Ali i sami znate da je to oduvijek bio "Bayernov" igrač ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 24 apr 2013, 18:52

Ljudi hebo Gotzea,nek ide u p.m. ako hoce,veceras je najbitnija tekma ove sezone-do sad! ;)
Nadam se da nece ovaj odlazak chkapia uzdrmati ekipu i da ce veceras dati sve od sebe!Volio bih i da navijaci budu na nivou kakvom smo navikli-najbolji na planeti,a bice prilike da ga izvizde sljedece sezone kad budemo igrali protiv yaye! ;)
Pustite to,bayern kriv,Rumenko kriv...jedini koji je ispao pichka je Mario,ovi su samo iskoristili njegovu zelju za bayernom ili parama(boli me racku sta je u pitanju)i klepili ga!
Bicemo jos jaci,Doktor i co. ce dovesti adekvatna pojacanja vjerujte mi...BvB je kolektiv a ne jedan pojedinac pa makar se on zvao Mario Gotze...
Idemo veceras dati sve od sebe!

Echte Liebe BvB

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 24 apr 2013, 18:54

svi uz Gotzea veceras mu treba podrška sa trebina :D

Ako dadne pogodak ispod ima majicu gdje piše da prelazi u Bayern da to potrvrdi :lol:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 24 apr 2013, 18:58

HzBvB je napisao/la:Da sam na mjestu uprave bacio bi oko na SUAREZA !

-Nije ga ne moguce kupiti od Liverpoola za 40-tak mill eura bio bi nas 100% !!!!
Ma puno je to novca za njega...a vjerujem da bi trazio i veliku platu.

Sigurno igrac prve klase ali njegovo ponasanje mora uticati na njegovu financijsku vrijednost...sve u svemu,ne vjerujem da je Klopp uopste zainteresovan za njega.
anton 1983 je napisao/la:Sorry. ;)
Je l' ti to zao sto klub za kojeg navijas ne prati tvoje zelje o mega-jakoj Bundesligi :lol:

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 24 apr 2013, 19:18

Kako ce to odlazak Gotzea oslabiti Dortmund i Bundesligu? Ej covjece, 37 miliona ste dobili za njega. Mozete cuda napraviti. S druge strane Sahina i Kagawu ste prodali za sicu, pa opet niste bili nista losiji. A sa Gotzeom bi se svakako trebali oprostiti. Bio to Bayern ili neko drugi.
A Bayern je tu svakako napravio pravi potez za Bundesligu, zadrzavsi Gotzea u istoj. ;)

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 24 apr 2013, 19:21

Saurman je napisao/la:
Elubrylla je napisao/la:Vcrs se navija za Dortmund ;)
Baš me zaboli neka stvar za Domuzom.
zato se neskidas sa ove teme :lol:
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 24 apr 2013, 19:25

Damir_BvB je napisao/la: Dodje i ovaj dan kad se moramo pomirit s tim da smo izgubili igraca koji je mogao postat najbolji igrac BvBa ikad i mozda uzet barem jednom tiotulu za najboljeg igraca svijeta i to izgubit ga u pravcu bayerna ... Koji je ovo udarac ovo ce na dosta tog uticat i dugo bolit barem mene ne mogu ovo prezalit nikako tjesim sam sebe vec citav dan al uzalud ... Ovo je velik korak unazad za nas projekt BvB Echte Liebe ... Desilo se nesto sto se nije smjelo desit ako zelimo bit neko i nesto u evropskom fudbalu .. Ne moze se ovo prezalit halalit objasnit ovo barem u mojoj dusi i glavi ove emocije tuge, ne radi se o igracu kojeg smo izgubili zabi mu, nego se radi o nasem dragom klubu nasem uspjesnom projektu koji je danas dozivio veliku katastrofu ... Tesko ce bit u buducnosti zadrzat neke igrace, jer Gotze je otvorio svima put da sutra mogu lagano rec idem iz BvBa ... Ovaj transfer je ODLICAN za Bayern, ali KATASTROFALAN za nas BvB ... Opalili su nam samar bacili nas na pod i demonstrirali ogromnu SILU, bojim se rec mozda i nesto nedostizno je na danasnji dan se desilo ...
bravo damire
sta nam retard uradi
abd zavrsit ce kao i prosli jahrhundertalent deisler
Damir_BvB je napisao/la: Laku noc crno zuta braco i ne sikirajte se zbog ovog papka ... BvB je institucija koja iz dana u dan raste, ruku na srce danas smo dobili velik udarac i dobro se poljuljali ali dici cemo se mi iz ovog sranja i vratit jaci nego ikad bas u nasem stilu ... I jedina pozitivna stvar svega ovog jest 37 mio EURA ! Za te pare se mnogo tog finog moze cinit u ekipi i kombinovat, al sledece sezone cemo imat jaci roster nego ove siguran sam u to, a nama nas dragi Kloppo ce da izvuce maksimum iz tog jakog rostera ...

Nur der BvB ! Echte Liebe .
nada zadnja umire
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 24 apr 2013, 19:29

I Lewat ide kod nas :( Iako je on zelje Pepa nasa uprava NIJE SMJELA odbriti ovaj transfer :!: Nadam se da cete dovest vrhunskog napadaca i biti jos jaci:Moja a vjerujem i zelja vecine:Dzeko
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.