Ne fascinira te Urdinov ?? Ozbiljno ?? Kao u ovoj ekipi ima neko da te fascinira. Ja sam razocaran ovom utakmicom, a jos vise sam razocaran koliko mi imamo lose igrace. To mislim na ove sto sad igraju ne uzimajuci dvije najvece nade i najbolja igraca Zelje Josipa i Nermina.boccaccio je napisao/la:Dobro je ovo bilo,solidno,taman koliko je trebalo,toliko smo i igrali.Poslije treceg gola smo prestali igrati i ja im to ne zamjeram ni najmanje,bolje da se cuvaju,nego da bez veze lete kada je pobjeda vec osigurana.
Rudar je,vidi se,dobro oslabljen i nisu imali snage da pruze bilo kakav otpor.Ovo je bila cista rutinska utakmica u kojoj smo dobili sa nesto vise od pola snage.Drago mi je jer ne mislim da smo se nesto istrosili,igramo rasporedno tezak ritam,a jos smo dosli do vitalno vaznih bodova.
Antolovic jako dobar danas,meni je i Kerla bio skroz ok i Tomic mi se izdvojio mirnocom.Svraka dva gola,dva puta se nasao na pravom mjestu i to je ipak ono sto se trazi,bez obzira sto je po meni odigrao ispod svakog nivoa na terenu,ipak je postigao dva gola i rijesio pitanje pobjednika,i svaka mu cast na tome.Stanic bezvoljan,Adilovic ninasta nalik,ali dovoljno da jednom onako uradi i da pogodi i mozes uvijek reci da je njegova utakmica bila uspjesna i za njega i za cijeli tim.Selimovic blijed,Urdinov me nimalo ne fascinira kao igrac,ali dobro.
Sve u svemu jedna lijepa pobjeda i novi dobar korak ka tituli.
Cestitam igracima i strucnom stabu sto nam rezultatski daju ovoliko zadovoljstva.Svaka cast!
Ova ekipa ce biti prvak vjerovatno, ali oni ne zasluzuju nista. Nazalost. Razocaran sam.