FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
http://www.goal.com/es/news/21/fichajes ... seg%C3%BAn" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako prenosi Goal.com agent Juppa je potvrdio da je Lewat od naredne sezone naš igrač.
Ako je ovo istina ja stvarno ne znam šta ovi naši rade,da li su oni normalni? Prije svega nije nam potreban napadač,a još manje igrač Borussie,jer ovim umanjujemo sebi konkurenciju,što ne valja,jer kao što je jedan član ovog foruma rekao,jaka Borussia znači i jak Bayern.
Kako prenosi Goal.com agent Juppa je potvrdio da je Lewat od naredne sezone naš igrač.
Ako je ovo istina ja stvarno ne znam šta ovi naši rade,da li su oni normalni? Prije svega nije nam potreban napadač,a još manje igrač Borussie,jer ovim umanjujemo sebi konkurenciju,što ne valja,jer kao što je jedan član ovog foruma rekao,jaka Borussia znači i jak Bayern.

King RIBERY
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Bez veze napadač, nadam se da ovo nije istina. Pa imamo Gomeza koja zna promašivati zicere, ne treba nam još jedan napadač koji iz 5 prilika zabije 1 gol.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dijelim @šećerovo mišljenje. Mada, u svim mogućim i nemogućim diskusijama koje vodismo na ovom forumu, još uvijek nismo došli do te univezralne definicije igrača svjetske klase.
Kada se dogovorimo oko toga, onda ću iznijeti vlastiti stav o svakom igraču ponaosob. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nisi ni ti meni trebao odgovarati, jer nisam tebi odgovarao, nego nekom nenoralnom simpatizeru.M4kaveli je napisao/la:Sto ne volim ovakve likove, al' nikako.Bilal je napisao/la:Ajde ceribasa razguli. Idi placi tamo u svojoj temi...
Jedini koji je veceras ostecen je Bayern. Za barem 2 penala. Kako je smijesno ono sto je marca napisala. Cuj faul Dantea?Gomez nije bio u ofsajdu! Jedino ostaje onaj potez Mullera, koji jest pomalo prljav, ali je Robben svakako vec bio proso...
Lazes sam sebe momak.
I ne nemoj mi nista odgovarati, cestit'o sam vam i rekao da je zasluzeno kao i svaki normalan simpatizer Barcelone.
Samo sto ti ides iz krajnosti u krajnost ..
A o ostecenosti Barce koju taj nenormalni simpatizer navodi. Ma da, Barca je ostecena zestoko. Bilo je 4:0, a trebalo je biti 6:0, odnosno diskac.
Navodni Faul Dantea? O tome je smijesno i govoriti.
Ovo nije vidjelo ofsajda:

Pogledaj ovog igraca ispod Mullera koliko je bio odaljen od linije, a koliko Gomez.
S druge strane, cista 2 penala za Bayern nisu svirana.
Svaki dodir sa Xavijem, Iniestom i Messijem je sviro faul i davao kartone, a tamo Alves lomi li lomi i njemu nista...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Treb'o si uraditi ps kad je lopta već bila u golu. To bi bilo barem malo vjerodostojnije. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- BavaracZenica
- Kontakt:
Slazem se da nam Lewandowski ne treba, iako on sigurno odlazi na kraju sezone iz Dortmunda.
Ima on strasan bilans i u Dortmundu i u Poznanu gdje je vec bio, jak igrac zaista, no imamo Gomeza, sad opet pitanje da li ce on ostat.
Bilo kako bilo, maznuli smo Goetzea tako daaa mislim da ne treba vise ulazit u roster Dortmunda hehe, takodjer i Draxlera ne treba dirat , ovaj nas sastav za sljedecu sezonu strasno opet izgleda, sa pojacanjima u odbrani, et dosao je taj Kirchoff mislim treba doci i vjerovatno Buyto odlazi kao i Tymo i Contento, dovest zamjenu za Alabu, za Lahma je vec zamjena Rafinha, mozda jos jedan dobar stoper ma da i ne treba... Boa, Dante, Badstuber, Kirchoff
Sredina nemam sta reci
samo je pitanje da li ce Robben ostat, sve ostalo je cool ...
i napad pitanje da li ce dovest spica il odlazi Gomez, i da li Pizzaro nastavlja ili i on odlazi, e sad ak dodje do toga da Pizzaro ode zavrsi karijeru il sta vec, a dodje Lewandowski-Gomez-Mandzo
sta da ti pricam 
Ima on strasan bilans i u Dortmundu i u Poznanu gdje je vec bio, jak igrac zaista, no imamo Gomeza, sad opet pitanje da li ce on ostat.
Bilo kako bilo, maznuli smo Goetzea tako daaa mislim da ne treba vise ulazit u roster Dortmunda hehe, takodjer i Draxlera ne treba dirat , ovaj nas sastav za sljedecu sezonu strasno opet izgleda, sa pojacanjima u odbrani, et dosao je taj Kirchoff mislim treba doci i vjerovatno Buyto odlazi kao i Tymo i Contento, dovest zamjenu za Alabu, za Lahma je vec zamjena Rafinha, mozda jos jedan dobar stoper ma da i ne treba... Boa, Dante, Badstuber, Kirchoff
Sredina nemam sta reci
i napad pitanje da li ce dovest spica il odlazi Gomez, i da li Pizzaro nastavlja ili i on odlazi, e sad ak dodje do toga da Pizzaro ode zavrsi karijeru il sta vec, a dodje Lewandowski-Gomez-Mandzo
FC Bayern !!!!!
Evo i Jupp je potvrdio za radio COPE da je Lewat od naredne sezone naš.
E do kurca,ovo nam nije trebalo.
E do kurca,ovo nam nije trebalo.
kupite jos hummelsa i dortmund u drugu ligu 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- anelbavarac
- Kontakt:
Mislim da je to patka,posto mu ugovor istice 2014 a domuzari traze 20-25mil. nema sanse da to nasi plate
Logicnije bi bilo da dodje kao slobodan igrac,za godinu dana ako ga vec namjeravamo dovesti.
Logicnije bi bilo da dodje kao slobodan igrac,za godinu dana ako ga vec namjeravamo dovesti.
Molim? Pa ovo je neku stotinku nakon sto je Muller udario loptu. a kako je vrijeme odmicalo, Gomez je taj koji je bio sve blize gol liniji. A u trenutku upucivanja lopte nema govora o ofsajdu. Ma ne znam sta uopste komentiram. Nastavi se ti baviti lingvistikom. Vidim da o fudbalu jos uvijek nemas pojma.Monolog je napisao/la:Treb'o si uraditi ps kad je lopta već bila u golu. To bi bilo barem malo vjerodostojnije.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nemam, no mlad sam i spreman učiti.Bilal je napisao/la:Vidim da o fudbalu jos uvijek nemas pojma.
Što se tiče utakmice, evo i sada je Beusan rekao sve kako jeste - ali vjerujem da ni on nema pojma o fudbalu i suđenju. Dakle, 2 neregularna gola Bayerna (ofsajd Gomeza + faul Mullera) i jedan penal za Bayern kada je Piquea pogodila lopta u ruku.
Al' ne znamo mi, nepismeni Bilal zna.
Ti nikako da ohladiš,Neutral je napisao/la:Pa imamo Gomeza...
što se Mariana tiče živiš u nekom dalekom prošlom vremenu,
pusti nas s tim, ti ga ne voliš, i nije potrebno da u svakom postu osporavaš njegovo znanje.
Što se Poljaka tiče, evo izvori govore da to baš i nije sigurno kako se činilo proteklih mjeseci.
Nemojte njega, nemojte mi učiniti da Marion mora ići, nemojte to...
I meni je prirasto za srceKlare je napisao/la:Nemojte njega, nemojte mi učiniti da Marion mora ići, nemojte to...
Kupio me je sa onim golom Leverkusenu za sva vremena

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jest, tako je.Bilal je napisao/la:Molim? Pa ovo je neku stotinku nakon sto je Muller udario loptu. a kako je vrijeme odmicalo, Gomez je taj koji je bio sve blize gol liniji. A u trenutku upucivanja lopte nema govora o ofsajdu. Ma ne znam sta uopste komentiram. Nastavi se ti baviti lingvistikom. Vidim da o fudbalu jos uvijek nemas pojma.Monolog je napisao/la:Treb'o si uraditi ps kad je lopta već bila u golu. To bi bilo barem malo vjerodostojnije.
- anelbavarac
- Kontakt:
SemaFCBM je napisao/la:http://www.goal.com/es/news/21/fichajes ... seg%C3%BAn
E jak ti izvor nema govora
Nista od tog ba,patka najobicnija za igraca koji ima ugovor jos godinu dana Bayern bi morao platiti 20-25 mil.a to se naravno nece desiti
Ako ovu informacuju objavi Bild,ili Sky,Tz, eh onda se nesto desava a ovako suplja je to sigurno
Boli me qrac sta kaze neki coravi starkelja. O faulu Mullera bi se moglo govorit. a dva cista penala su trebala biti za Bayern. Oba puta ruka ni blizu tijela. Vidim da taj starkelja sa HRT-a nije ni to vidio...Monolog je napisao/la:Nemam, no mlad sam i spreman učiti.Bilal je napisao/la:Vidim da o fudbalu jos uvijek nemas pojma.![]()
Što se tiče utakmice, evo i sada je Beusan rekao sve kako jeste - ali vjerujem da ni on nema pojma o fudbalu i suđenju. Dakle, 2 neregularna gola Bayerna (ofsajd Gomeza + faul Mullera) i jedan penal za Bayern kada je Piquea pogodila lopta u ruku.
Al' ne znamo mi, nepismeni Bilal zna.
A za ovo "nepismeni" odmah bi te prijavio. Ali znam da od toga nema nikakve koristi, jer ko ce banovati svemocnog Monologa. Za to i jes ovaj forum u qrcu.
- brzitesanj
- Kontakt:
Čisto sumljam da dolazi i Lewandovski, jer stvarno ne vidim svrhu njegovog dolaska imamo 2 Marija i starog lisca Pizzara a ako se nas Claudio odluči da ide onda treba po meni vratiti onog malog Petersena iz Bremena koji dosta dobro izgleda ove sezone 11 golova do sada u Bundesligi.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Cuj 45 miliona za Vidala 
vacke se qrci i govori kako nece pustiti levata jer zna da bayern nema namjeru pregovarati.
levandovski dolazi bez obestecenja tj. kad mu istekne ugovor.
dakle, gomez odlazi. jjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nadam se da nj. odlazak znaci i karetova odjava sa foruma.
ps.
koji je ono od vas prizivo humelsa
koji flop i pacer, u pm
pps.
domuz cupaju nasi igraci: gocinjo i levat dominiraju nad slabasnom vezom spanskog polukluba.
levandovski dolazi bez obestecenja tj. kad mu istekne ugovor.
dakle, gomez odlazi. jjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nadam se da nj. odlazak znaci i karetova odjava sa foruma.
ps.
koji je ono od vas prizivo humelsa
koji flop i pacer, u pm
pps.
domuz cupaju nasi igraci: gocinjo i levat dominiraju nad slabasnom vezom spanskog polukluba.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 3 gosta.