BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Hummelsu je mjesto u regionalnim ligama. A, kažete dobar stoper 
penal nije bio.. ono se ne sudi ni na centru igralista, a reus je sam zapeo..ne vjerujem da bi ga ni realu svirao jer je ovaj Kujpers odlican sudija..
i trebamo ocekivat dvomec sa puno golova.. bolje da je pao gol sad vec u 85 min.. suludo je igrat protiv reala na neke nule.. mi moramo radit ono sto najbolje znamo, a tj. napadat-napadat i samo napadat.. kiksevi odbrane nas uvijek prate i zato uvijek moramo ici na gol vise..
i trebamo ocekivat dvomec sa puno golova.. bolje da je pao gol sad vec u 85 min.. suludo je igrat protiv reala na neke nule.. mi moramo radit ono sto najbolje znamo, a tj. napadat-napadat i samo napadat.. kiksevi odbrane nas uvijek prate i zato uvijek moramo ici na gol vise..
- IlCapitano
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hummels, ti si Real odveo u finale. Treba ti Real na tom' cestitat.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bayern dominira i veceras.
Salim se naravno. BvB dosta bolji ali ovaj "gol Hummelsa" je bezbeze poremetio stvari. Pametno ste igrali, stisnuli na otvaranju i zabili gol. Real puca po savovima kada Dortmund krene onako kako zna naprijed, steta zaista sto onaj prodor Reusa nije zavrsio golom. Penal? Mozda je i mogao svirati, po meni bi bilo prestrogo i na kraju krajeva, rekao bih onako "povrsno", dobra odluka glavnog sudca.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Nije bas.BvB moze zmireci dati gol na SB tako da bi tamo moglo da se ide na produzetke il na neki remi sa +2 gola (barem sa strane gostiju tad)Unofficialpage je napisao/la:Hummels, ti si Real odveo u finale. Treba ti Real na tom' cestitat.![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
nije penal ali da je bilo na cristini svirao bi to 100% no nema veze idemo dalje...hummels je trebao ostat na klupi a santana igrat jer momak je zaslužio nakon svega no šta je tu je, nadajmo se najboljem
Ti vidio nema fajde od Liverpoola pa se okrenuo drugim solucijama a?Otelo je napisao/la:Nije bas.BvB moze zmireci dati gol na SB tako da bi tamo moglo da se ide na produzetke il na neki remi sa +2 gola (barem sa strane gostiju tad)
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj ih gol moze kostat prolaza u finale. Al' et' nadam se da nece. Moze im BvB dati gol i na SB, kao sto kazes.Otelo je napisao/la:Nije bas.BvB moze zmireci dati gol na SB tako da bi tamo moglo da se ide na produzetke il na neki remi sa +2 gola (barem sa strane gostiju tad)Unofficialpage je napisao/la:Hummels, ti si Real odveo u finale. Treba ti Real na tom' cestitat.![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
meni stvarno nije jasno zasto sudija nije sankcionisao rojsovo simulatorsko-prznicko ponasanje.Lillard je napisao/la:
dajte realno. di je ovdje penal yebote?
u ovoj situaciji je morao dobiti zuti karton.
inace, sve po planu. idemo iz nerijesenog u dvojku.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Penal se vidio sa zadnjih redova tribina,
Rojs prošao ispred ima loptu, a ovaj van ravnoteže poteže rukom i nehotice postavlja nogu.
I još nakon toga ovaj Real ala prebijeni magarac daje gol iz ničega, nikakve igre.
Utakmicu sam tu prestao gledati i sigurno neće nastaviti,
a sad mi svejedno, možda čak i draže da prođe Real, pa da ih onda pošteno nabijemo i naplatimo im za sve ove poklonjene stvari.
Odavno, odavno sudije kroz cijelo takmičenju ovako jednu ekipu nisu gurale,
bilo je poklona i Barci, ali ovo što se Realu sudi je prevršilo sve moguće mjere, iznova, iznova i iznova...
Rojs prošao ispred ima loptu, a ovaj van ravnoteže poteže rukom i nehotice postavlja nogu.
I još nakon toga ovaj Real ala prebijeni magarac daje gol iz ničega, nikakve igre.
Utakmicu sam tu prestao gledati i sigurno neće nastaviti,
a sad mi svejedno, možda čak i draže da prođe Real, pa da ih onda pošteno nabijemo i naplatimo im za sve ove poklonjene stvari.
Odavno, odavno sudije kroz cijelo takmičenju ovako jednu ekipu nisu gurale,
bilo je poklona i Barci, ali ovo što se Realu sudi je prevršilo sve moguće mjere, iznova, iznova i iznova...
Lewwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....ponovo
"My Favorite Ring is Always the Next One"
real je smiješan, šta im dječiji vrtić borussie radi...
ako kojim slučajem manekeni iz madrida prođu u finale, pojest će ih bajern...
ako kojim slučajem manekeni iz madrida prođu u finale, pojest će ih bajern...
Lewa je sigurno imao 5 iz geometrije jer preciznije postavljenje odavno vidio nisam
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 24 apr 2013, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Leeeeeewwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Hattrick
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
3:1 joojjjjjjjjjjjjj
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
TRPAJ!
- Neutralan88
- Kontakt:
bogami ovaj Lewandowski vrijedi mnogo para
Dajte ugovor Lewatu,ne treba nama niko drugi. 
Ipak ponovo gledam.
idemo, zainatili su se žuti, tu radi trka, Realu spasa nema, zreli su valahi za malo ozbiljnije golijade.
Ovim je Lewi cijena skočila za još 10 milja.
idemo, zainatili su se žuti, tu radi trka, Realu spasa nema, zreli su valahi za malo ozbiljnije golijade.
Ovim je Lewi cijena skočila za još 10 milja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.