HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

remistarmo
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la remistarmo » 21 nov 2009, 21:13

Union Olimpija-Široki HT Eronet 86 82

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 21 nov 2009, 21:28

shit,bilo bi lipo cut da smo dobili olimpiju u gostima,al ni ovo nije lose kad pogledas ;) :cry:

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 22 nov 2009, 01:28

Imp je napisao/la:shit,bilo bi lipo cut da smo dobili olimpiju u gostima,al ni ovo nije lose kad pogledas ;) :cry:
nije lose nimalo ali opet kad znas da si tako bio blizu pobjede žao ti jbte... ali nema veze idemo dalje utakmicu po utakmciu...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 nov 2009, 01:46

Steta, zaista nisam ocekivao da im se moze pruziti ovakav otpor, al bili smo na korak do velike pobjede, iako bi vecina vjerujem potpisala unaprijed ovaj rezultat protiv momcadi kakvu ima Olimpija. Svejedno, bude ti zao kad vidis koliko si prilika imao da rijesis, dobijes taj susret, kad si vodio i recimo razbio tu istu Olimpiju sa 17-6 u jednoj cetvrtini. Steta loseg ulaska u susret, mora se to ispraviti, to nam uvijek bude problem na gostovanjima, nemamo se stvarno koga bojati u gostima kad nam je prva momcad na parketu. Na kraju ipak jest presudilo ono sto rekoh, to sto imaju duzu klupu i zaista prejake igrace za ove uvjete, iako se obistinilo i da im mozemo parirati sa prvim sastavom. Steta, ali momcima svaka cast, tako se igra i bori za svoj klub. Veceras recimo samo da je Stemberger bio iole raspolozeniji, da je pogodio tricu ili dvije, vracali bi se kuci pjevajuci. Al i ovako je dobro, vidi se da se moze, i bitno je nastaviti sa pobjedama vec protiv Radnickog, to zaista moramo dobiti, iako ce biti dosta tesko vjerujem, ali ova momcad to moze. Bravo Široki.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 nov 2009, 11:43

ŠB_Fidelis je napisao/la:Steta, zaista nisam ocekivao da im se moze pruziti ovakav otpor, al bili smo na korak do velike pobjede, iako bi vecina vjerujem potpisala unaprijed ovaj rezultat protiv momcadi kakvu ima Olimpija. Svejedno, bude ti zao kad vidis koliko si prilika imao da rijesis, dobijes taj susret, kad si vodio i recimo razbio tu istu Olimpiju sa 17-6 u jednoj cetvrtini. Steta loseg ulaska u susret, mora se to ispraviti, to nam uvijek bude problem na gostovanjima, nemamo se stvarno koga bojati u gostima kad nam je prva momcad na parketu. Na kraju ipak jest presudilo ono sto rekoh, to sto imaju duzu klupu i zaista prejake igrace za ove uvjete, iako se obistinilo i da im mozemo parirati sa prvim sastavom. Steta, ali momcima svaka cast, tako se igra i bori za svoj klub. Veceras recimo samo da je Stemberger bio iole raspolozeniji, da je pogodio tricu ili dvije, vracali bi se kuci pjevajuci. Al i ovako je dobro, vidi se da se moze, i bitno je nastaviti sa pobjedama vec protiv Radnickog, to zaista moramo dobiti, iako ce biti dosta tesko vjerujem, ali ova momcad to moze. Bravo Široki.
ko ga j...e ..bar se Planinić naigrao, ta vidite da je Grgat samo 10tak minuta igrao!

Planinić pravo iskoristio priiku, ovo sam nsao na jednom forumu neki slovenac napisao:

Bio je vrlo dobar protiv Olimpije, gladko se je bez problema borio sa Vidmarjem, Golubovićem, Slokarjem, na trenutke bio je i bolji... ima dobar osječaj za skok, dobro igra u obrani, vrlo jak... ako još malo napreduje, ja mislim, da ako stane da radi... on će bit jedan odličan "oldschool" centar tipa Peković...

Široki je dobro odigrao i ne bi bilo iznenadujoće ako bi pobjedili u toj utekmici... Olimpija je ima više iskusne igraće tipa Bečirović koji je sam u zadnjoj minuti podaljška odlućijo pobjednika.
8-) 8-)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 22 nov 2009, 11:55

Siroki je porazen u LJubljani ,ali je igra bila za svaku pohvalu ,jer malo ce ko odnijeti bodove iz LJubljane..

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 22 nov 2009, 12:13

CP3 je napisao/la:Siroki je porazen u LJubljani ,ali je igra bila za svaku pohvalu ,jer malo ce ko odnijeti bodove iz LJubljane..
jbga grgat je igrao skroz malo, ali eto zato je planinic pokazao da ga se pomalo treba uvoditi u igru i pruzati mu priliku... al žao mii jbte kad smo tako blizu bili :(
19 - ђ - 11

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 nov 2009, 00:33

A sta se moze, nitko nije ni toliko ocekivao, ja prvi, al vratiti ce se i to negdje, samo treba uci maksimalno u svaku utakmicu, snaga kolektiva, a ne pojedinca.
Bolje da je Grgat bio na klupi kad je Planinic dobro igrao, i to protiv Olimpije, ta i ja bi ga ostavio u igri, ne vadi se igrac u tom momentu, a i rekoh vec ovdje (ja mislim) da ce sigurno dobivati on (primarno) prilike u dolazecim utakmicama, pa evo to se i pokazalo. Lijepo bi bilo malo i Ramljaka vidjeti, a vidim i Siriscevic se vratio, sad i tu jos imamo prostora jer je dobar suter, valja ga ubaciti umjesto Puljka il Stembergera kad im steka sut, nista se ne gubi time.

Sad Radnicki, jedna od najbitnijih utakmica dosad, po meni, vrlo neugodan protivnik, narocito u gostima gdje su vec dobili Hemofarm i Zvezdu, sto je jako bitno za istaknuti, tako da ocekujem veliku borbu, ali nadam se isto tako da cemo i prelomiti to i uci u zavrsnicu bez gubljenja zivaca jednom. Veliki posao bi napravili pobjedom tu, otisli na 5-5, njima nanijeli poraz i malo se distancirali, a pogledah raspored, izgoriti ce 19. i 22. slijedeceg mjeseca kad na Pecaru dolaze Partizan pa Cibona...
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 23 nov 2009, 00:46

ŠB_Fidelis je napisao/la:A sta se moze, nitko nije ni toliko ocekivao, ja prvi, al vratiti ce se i to negdje, samo treba uci maksimalno u svaku utakmicu, snaga kolektiva, a ne pojedinca.
Bolje da je Grgat bio na klupi kad je Planinic dobro igrao, i to protiv Olimpije, ta i ja bi ga ostavio u igri, ne vadi se igrac u tom momentu, a i rekoh vec ovdje (ja mislim) da ce sigurno dobivati on (primarno) prilike u dolazecim utakmicama, pa evo to se i pokazalo. Lijepo bi bilo malo i Ramljaka vidjeti, a vidim i Siriscevic se vratio, sad i tu jos imamo prostora jer je dobar suter, valja ga ubaciti umjesto Puljka il Stembergera kad im steka sut, nista se ne gubi time.

Sad Radnicki, jedna od najbitnijih utakmica dosad, po meni, vrlo neugodan protivnik, narocito u gostima gdje su vec dobili Hemofarm i Zvezdu, sto je jako bitno za istaknuti, tako da ocekujem veliku borbu, ali nadam se isto tako da cemo i prelomiti to i uci u zavrsnicu bez gubljenja zivaca jednom. Veliki posao bi napravili pobjedom tu, otisli na 5-5, njima nanijeli poraz i malo se distancirali, a pogledah raspored, izgoriti ce 19. i 22. slijedeceg mjeseca kad na Pecaru dolaze Partizan pa Cibona...
znaci sad dolazi radnicki, pa dvije gostujuce ja mislim FMP i cedevita (ja mislim od ove tri, da bi se dvije mogle pobijediti) i onda partizan pa cibona...
19 - ђ - 11

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 nov 2009, 00:59

Ne znam, mozda, bitno je dobiti Radnicki pa onda o tome razmisljati. Valjalo bi dobiti jednu od te dvije momcadi, lijepo bi bilo npr. Cedevitu dobiti, iritiraju me nesto. A onda bi bio to spektakl protiv Partizana i Cibone. Mislim bit ce svakako, neovisno o rezultatima te tri utakmice prije toga, al docekati te dvije ekipe u pozitivnom ozracju kakvo vlada i punom dvoranom, svaasta se tu moze desiti.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 23 nov 2009, 01:04

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne znam, mozda, bitno je dobiti Radnicki pa onda o tome razmisljati. Valjalo bi dobiti jednu od te dvije momcadi, lijepo bi bilo npr. Cedevitu dobiti, iritiraju me nesto. A onda bi bio to spektakl protiv Partizana i Cibone. Mislim bit ce svakako, neovisno o rezultatima te tri utakmice prije toga, al docekati te dvije ekipe u pozitivnom ozracju kakvo vlada i punom dvoranom, svaasta se tu moze desiti.
normala utakmicu po utakmicu ali ovako kad gledam ja mislim da bi prije mogli dobiti Fmp nego cedevitu, jer cedevita ima extra igrače, jedan žižić, rudež pa opačak...
19 - ђ - 11

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 nov 2009, 01:09

Znam, al oni me iritiraju, stoga trebamo njih dobiti. :p
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 23 nov 2009, 01:13

hehe ma mozemo oboje i dobar ;)
19 - ђ - 11

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 24 nov 2009, 23:06

ajde, sretno protiv radničkog, mada nešto mi izgleda da bi široki mogao imati jedan pad lagani i zijanit...al' hajde, nadam se da sam u krivu...

nego, imam 2 pitanja - ovaj mileković mali, odakle je on došao, je li dijete širokog ili iz nekog drugog kluba zap.hercegovine? (jako mi se sviđa, moglo bi biti nešto od njega)

i

jozo brkić?
sjeća li ga se više iko :mrgreen:
šta bi s njim? čupo je bio potencijal (ja mislio roker neki, pa mi rekoše da voli cajke :mrgreen: )
čak se pričalo da real bio zainteresovan...znao je finih tekmi odigrat, onako po periodima...a, uvijek mi nekako djelovao nezainteresovano, onak kao naš zimić možda :mrgreen: i, kasnije opet čujem da je tatin sin, da mu stari jedna od najbogatijih likova u hercegovini, i otud mi jasno što jožu bolila neka stvar za karijerom :mrgreen:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 nov 2009, 23:51

frenki je napisao/la:ajde, sretno protiv radničkog, mada nešto mi izgleda da bi široki mogao imati jedan pad lagani i zijanit...al' hajde, nadam se da sam u krivu...

nego, imam 2 pitanja - ovaj mileković mali, odakle je on došao, je li dijete širokog ili iz nekog drugog kluba zap.hercegovine? (jako mi se sviđa, moglo bi biti nešto od njega)

i

jozo brkić?
sjeća li ga se više iko :mrgreen:
šta bi s njim? čupo je bio potencijal (ja mislio roker neki, pa mi rekoše da voli cajke :mrgreen: )
čak se pričalo da real bio zainteresovan...znao je finih tekmi odigrat, onako po periodima...a, uvijek mi nekako djelovao nezainteresovano, onak kao naš zimić možda :mrgreen: i, kasnije opet čujem da je tatin sin, da mu stari jedna od najbogatijih likova u hercegovini, i otud mi jasno što jožu bolila neka stvar za karijerom :mrgreen:
Mileković je iz Zrinjevca koliko znam...

Brkić je iz Metkovića, sad igra u Čapljini

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 nov 2009, 10:51

da se malo prisjetimo, iako smo najjača skakačka momčad NLB lige zamislite još da imamo Thomasa i dalje u ekipi..

sad igra u Ukrajini, dobre statistike ima:
27.4 min 17.3 koša i (naravno) 10.9 skokova

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 25 nov 2009, 12:43

Kevin je napisao/la:da se malo prisjetimo, iako smo najjača skakačka momčad NLB lige zamislite još da imamo Thomasa i dalje u ekipi..

sad igra u Ukrajini, dobre statistike ima:
27.4 min 17.3 koša i (naravno) 10.9 skokova
najveca greska kk širokog odkad postoji nas klub, onakog igraca pustiti samo tko ce znati mozda je on trazio vise para kao i mason pa su se odlucili za jednog od njih dvojice, ali je steta stvarno... nikad ga necu prezaliti :(
19 - ђ - 11

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 nov 2009, 13:58

Steta je Thomasa, bio sam za da ostane, pa da pokaze koliko moze, a ne unaprijed reci moze li ili ne moze u jacem natjecanju. Osobno smatram da bi uspio, u najmanju ruku imao bi te skokove i fanaticnost, a zajedno s Masonom je cinio pravi dinamic duo, bilo bi tu zakucavanja i spektakla na utakmicama.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la Barney Stinson » 26 nov 2009, 02:36

Kevin je napisao/la:KK Siroki Eronet signed Chester Mason :shock:
ovaj post ide u anale ove teme :D :D
19 - ђ - 11

Kevin
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la Kevin » 26 nov 2009, 09:51

Barney Stinson je napisao/la:
Kevin je napisao/la:KK Siroki Eronet signed Chester Mason :shock:
ovaj post ide u anale ove teme :D :D
što?

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Maestro^^ i 4 gosta.