Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

insider
Moderator
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la insider » 22 nov 2009, 00:34

EKSKLUZIVNO!

Ćiru foto reporeteri uhvatili kako jede 'Šaporo' čokoladu, iako ga ugovor sa Mikadom veže do 2014. godine. Ne mogu da vjerujem, šta sve ovaj starac nije spreman napraviti.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 22 nov 2009, 00:35

soko je napisao/la:
Eki je napisao/la:Nek bude halilhodzic selektor nase reprezentacije, sta mislite?
Bilo bi to super, samo ja mislim da nema sanse.
dobro bi bilo,al nemoguca misija..al ne vjerujem da ce obala slonovace nesto napraviti na SP

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 nov 2009, 00:36

Knele je napisao/la:EKSKLUZIVNO!

Ćiru foto reporeteri uhvatili kako jede 'Šaporo' čokoladu, iako ga ugovor sa Mikadom veže do 2014. godine. Ne mogu da vjerujem, šta sve ovaj starac nije spreman napraviti.

hahaah. Kralju
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 nov 2009, 00:42

celikjecelik je napisao/la:
Eki je napisao/la:Nek bude halilhodzic selektor nase reprezentacije, sta mislite?
Vise sam ja povezan za Obalom Slonovace nego on sa Bosnom....
Ma najlakse je pametovat sa strane, a Vaha je ekspert sto se toga tice.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 nov 2009, 00:49

Jackie_Chan je napisao/la:
Zar nije bio ovdje neki tip koji je imao kontakt sa Sinanom Sinanovicem?
Nisam taj, al' taj sam! :mrgreen:
Eh ako Ciro ostane selektor treba ga malo stisanti sto se tice scoutinga i nek malo razmisli o ovim formacijama, koje nisu od velikih fudbalskih strucnjaka, ali i nisu bas ni lose. Sinanovic ga je dobro usmjerio sto se tice Medunjanina, jer ja mislim da je to vise njegovo maslo, pa nek nastavi sa tim. Posebno za ove "Svicarce", ne samo govoriti nego ih osigurati. E to je sve. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 22 nov 2009, 01:04

Kad ce se donjet odluka da li ostaje ili ide :?:
× Plava krv ispod koze ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 nov 2009, 01:08

Cartman je napisao/la:
Vise sam ja povezan za Obalom Slonovace nego on sa Bosnom....
Ma najlakse je pametovat sa strane, a Vaha je ekspert sto se toga tice.
Ekspert ali prije ce Capelo u BIH biti selektor nego ovaj.
Vaha bi guzce za marku dao.
A kod nas je tanko,tako da od toga nema nista.
Inace uvijek prije ,,bure i poslije bure,, pametuje sta se trebalo uraditi,jadnicak. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 22 nov 2009, 01:11

MaliMemo je napisao/la:Kad ce se donjet odluka da li ostaje ili ide :?:
Cim se Usanovic otrijezni...
100% sportski i krajnje opušten potpis

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 22 nov 2009, 01:17

celikjecelik je napisao/la:Ciru ostaviti kao selektora...

Otjerati Usanovica, Ceku, i Ilju krmka...Dovesti Ivicu Osima kao predsjednika saveza i dva pomocnika, npr Barbareza i jos nekog iskusnijeg, npr Muzurovica....Osima ne zamarati mnogo zbog zdravlja ali koristii njegov autoritet....Dalje u savez dovesti i Bolica i Kodru i dati im neke druge nize funkcije.....dovesti u administraciju par momaka sto se razumiju u fudbal i sto profesionalno znaju engleski i jos neki jezik.....
To je san svakog Bosanca i Hercegovca i skoro pa nemoguće ostvariv. Nabrojanu gamad koja sjedi u Savezu se ne može istjerati, bar ne još uvijek.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 22 nov 2009, 01:21

Otjerati Usanovica, Ceku, i Ilju krmka...Dovesti Ivicu Osima kao predsjednika saveza i dva pomocnika, npr Barbareza i jos nekog iskusnijeg, npr Muzurovica....Osima ne zamarati mnogo zbog zdravlja ali koristii njegov autoritet....Dalje u savez dovesti i Bolica i Kodru i dati im neke druge nize funkcije.....dovesti u administraciju par momaka sto se razumiju u fudbal i sto profesionalno znaju engleski i jos neki jezik.....
to sve sto si napiso to je super al ja nebi ivicu osima ni blizu reprezentacije pa gdje je bio prije sad kako je repka pocela da i nesto valja on se poceo pojavljivat njemu svaka cast za kvalitete njegove al daleko mu nasa kuca
Zadnja izmjena: bossna, dana/u 22 nov 2009, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 22 nov 2009, 01:22

A Izvrsni Odbor neka ostane kakav jeste, pa ce smjeniti i Osima i Barbareza i Bolica i Kodru .... :arrow:
100% sportski i krajnje opušten potpis

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 22 nov 2009, 01:29

haha cuj ovih ..... pa IVICA poslije raspada bivse drzave nikada nije htio biti trener ili bilo sta u bilo kojem ex yu klubu ili reprezentaciji....eto tamam ce sad da preuzme bih...covjek je uputio par saveta i to je to...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 22 nov 2009, 01:30

bossna je napisao/la:

to sve sto si napiso to je super al ja nebi ivicu osima ni blizu reprezentacije pa gdje je bio prije sad kako je repka pocela da i nesto valja on se poceo pojavljivat njemu svaka cast za kvalitete njegove al daleko mu nasa kuca
Ostavio bi jedino Colakovica, nije on toliko neposten, sumnjam da neko posteniji moze doci.....

A jelde da se Ivica Osim uvlaci?? Ko lisica u onoj prici kad je gavranu izmudrila sir..... :D :D :D

A sta je sa Kemalom Hafizovicem, je li on gdje trenutno angazovan??
ja bi eku stavio umjesto colakovica a titulajku umjesto usanovica pa covjece mi bi bili naj jaci u europi

nisimm
Kontakt:

Post Postao/la nisimm » 22 nov 2009, 01:32

Dobro si ti to rek'o, samo je to nemoguce uraditi. Mi samo pricamo o tome, a nikad nista.
Od tog svega ja ne bih Ciru ostavljao kao selektora. U svim normalnim drzavama jedan selektor dobija otkaz kad se ne napravi cilj koji mu je dat. Ciro mozda jest psiholog, motivator i sve ostalo, al' nesto sad sumnjam u njegove takticke sposobnosti. Napravio je nekoliko kardinalnih taktickih gresaka, pogotovo sad protiv Portugala. Vi sad mozete pravdati Ciru sa tim: "On je napravio najvise". Ciro je iskusni lisac, on ne bi uzeo ovu reprezentaciju da nije znao da moze minimalno do baraza. A ko ne bi mogao sa ovakvim igracima? Misimovic, Salihovic, Dzeko, Ibisevic, Spahic...itd. To su sve vrsni igraci, sto svakodnevno dokazuju u svojim klubovima. Jednostavno izrasla nam je jedna generacija izvanrednih igraca i Ciro je to osjetio i prihvatio se tog posla. Neki ce onda braniti Ciru sa argumentom "Bio je treci u svijetu sa Hrvatskom". Sad da opet ne nabrajam igrace koji su u to vrijeme igrali za Hrvatsku...S takvim igracima je trebao osvojiti svjetsko prvenstvo i sva ostala na koja se pojavio s njima. To ja mislim o Ciri, mozda se varam.

Kod nas je najveci problem Nogometni savez. To je jedna mafijasko lopovska institucija i ne znam, i sumnjam da iko zna, kako se njih moze smjenit. Izgleda nikako! Vjerovatno su podpomognuti i sa politicarima (garant jesu), pa je tako i savez kao i kompletna vlast kriminaliziran i sumnjam da se ikako moze to promjenit...

Nadat je se boljim danima...

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 22 nov 2009, 01:33

LIvada je napisao/la:haha cuj ovih ..... pa IVICA poslije raspada bivse drzave nikada nije htio biti trener ili bilo sta u bilo kojem ex yu klubu ili reprezentaciji....eto tamam ce sad da preuzme bih...covjek je uputio par saveta i to je to...
cim je on poceo davat ciri savjete mi smo poceli i gubit dok se on nije pojavljivo mi smo sve redom derali ;)

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 22 nov 2009, 01:35

bossna je napisao/la:
LIvada je napisao/la:haha cuj ovih ..... pa IVICA poslije raspada bivse drzave nikada nije htio biti trener ili bilo sta u bilo kojem ex yu klubu ili reprezentaciji....eto tamam ce sad da preuzme bih...covjek je uputio par saveta i to je to...
cim je on poceo davat ciri savjete mi smo poceli i gubit dok se on nije pojavljivo mi smo sve redom derali ;)
jah eto zbog ivice igramo 7 1 2 ....ivica je kriv sto se kartoni nisu ocistili protiv estonije....

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 22 nov 2009, 01:37

LIvada je napisao/la:
bossna je napisao/la:
jah eto zbog ivice igramo 7 1 2 ....ivica je kriv sto se kartoni nisu ocistili protiv estonije....
ako nije kriv ivica onda je marica ehheheheheeh :D :D

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 22 nov 2009, 01:40

ajd bjez ba mene si naso zahebavat.... :D :D

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 22 nov 2009, 01:43

celikjecelik je napisao/la:Ivica Osim je dao Ciri neke savjete prije Portugala i zbog toga ni gola nismo dali....Provjereno, bilo na 5. stranici u casopisu SAN...

Bit ce to u ponedeljak na 60. minuta..Ciro javno priznao da je morao uraditi kako Osim kaze jer su Osima podrzavali svi autoriteti u drzavi i u BH fudbalu...Nakon sto se Ciro nalajao na Ivicu Osima, ispred zgrade RTV-a saceko ga je Amar Osim i htio se verbalno obracunati sa Cirom..
i ja sam isto to cuo i da je ciro puko mikado cokoladom amara po glavi i onda mu dali 20000 eura za reklamu posto je bilo vise od 36 tv kuca sto stranih sto domacih kazu bila super reklama za mikado cokolade :D :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 nov 2009, 03:33

Ovdje je H1N1 zavladio niste vi dobro :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

odo menagera sa Zeljom da nastavim :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.