Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

madridist
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la madridist » 25 apr 2013, 00:04

Semir bvb je napisao/la:@madridist šta reče ono za burek?! :mrgreen:

Zezam se ba. ;) Još nije gotovo, ali je pri kraju. :mrgreen:
Ponuda stoji.Ko će dočekat revanš.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 25 apr 2013, 00:07

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 25 apr 2013, 00:12

Opet kaze Mou se zahvaliti na tituli koju namje donio prosle sezone,to je veliki trener,gospodin al mora se i on pomiriti s tim da sa Realom nije uspio ( da ostane upisan kao terner koji je donjeo la decimu),Moja zelja je Jupp on nas je vec vodio i donjio na titulu CL zna znanje covjek,Njemac je drzi do discipline u timu,smiren je a usto preferira moderan napadacki nogomet,drugi covjek kojeg bi ja volio vidjeti je Ancelotti ali tesko ce ga se Parizani odreci.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 25 apr 2013, 00:14

ek0 je napisao/la:Daj neka tjeraju ovog navodnog strucnjaka vise u tri pizde materine. Ovo je bio skolski primjer timske igre na vrhunskom nivou sa jedne strane i totalno neuigrane ekipe koja ne moze spojiti vise od tri pasa sa druge strane. Ekipe koja tacno zna sta hoce sa jedne strane i ekipe koja ne zna zasto je dosla sa druge strane.
+1.
Zna momak znanje.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 25 apr 2013, 00:17

Najveci razlog je danas bio motivacija.

Vidjeli ste dortmund protiv malage, nije bio ovoliko motiviran, umalo ne ispadose. Ne moze se reci da je malaga bolja od reala ali eto dortmund odigra utakmicu 20x bolju protiv reala.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 apr 2013, 00:19

Ako nisu motivisani za polufinale LP onda nesto ozbiljno s njima nije uredu,.
pusti se te barcine spike da su ovi bili napaljeni i slicno
bolje ekipe dobile , fizicki,trkacki u svakom pogledu jace

a ja odo sanjat devetku Dortmunda.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Malterego
Kontakt:

Post Postao/la Malterego » 25 apr 2013, 00:21

Moram razočarat neke ljude i pojavit se(kao što sam i obećao).
Totalno sam uživao u igri Dortmunda i u rasulu koje je Mourinha spopalo.Očitana mu je bukvica kako se igra nogomet.
Sad mu ostaje da proba protiv rojiblancosa uzet taj trofejčić i da može otići u stilu. :mrgreen:

p.s. Pozz za 'legu Džona Lenona.
Samo deco ne ginite radi reda , sve je to partija šaha , armija pešaka strada za megdan.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 apr 2013, 00:22

Raul_64 je napisao/la:Ako nisu motivisani za polufinale LP onda nesto ozbiljno s njima nije uredu,.

Bravo ;)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 apr 2013, 00:24

Raul_64 je napisao/la:Ako nisu motivisani za polufinale LP onda nesto ozbiljno s njima nije uredu,.

ovaj vecerasnji real je toliko jadno igrao da sam siguran da bi izgubili sa ovakvom igrom od bilo koje ekipe,malo je reci jadno nezaiteresovanost ,tromost ,nedostatak koncetracije, lose kreiranje akcija itdd...,a sto se tice barce barca je pokusavala trudila se ,ali jednostavno bila takticki ubijena .

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 25 apr 2013, 00:29

M4kaveli je napisao/la:
ek0 je napisao/la:Daj neka tjeraju ovog navodnog strucnjaka vise u tri pizde materine. Ovo je bio skolski primjer timske igre na vrhunskom nivou sa jedne strane i totalno neuigrane ekipe koja ne moze spojiti vise od tri pasa sa druge strane. Ekipe koja tacno zna sta hoce sa jedne strane i ekipe koja ne zna zasto je dosla sa druge strane.
+1.
Zna momak znanje.
Zna i Barca znanje. Nisu pobijedili u bitnoj utakmici jos od prosle sezone. Ili ce biti pretprosle.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 apr 2013, 00:31

RealMoudrid je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:
+1.
Zna momak znanje.
Zna i Barca znanje. Nisu pobijedili u bitnoj utakmici jos od prosle sezone. Ili ce biti pretprosle.
Ma od bitke kod Kurska jarane.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 25 apr 2013, 00:36

M4kaveli je napisao/la:
+1.
Zna momak znanje.

Jesam li ja dobro skont'o da ovdje neki porede Barcu ( najbolji tim svih vremena ) sa Realom koji je ulozio milijarde i jos uvijek nema ni traga klempi a tolike su godine prosle. :?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 25 apr 2013, 01:27

ovim uefaloninim navijacima draze sto je real izdubio 4-1,nego da je barca osvojila trofej. :lol: :lol:
oni kao da zaboravljaju da su sinoc popili 4 komada
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 25 apr 2013, 01:33

M4kaveli je napisao/la:
+1.
Zna momak znanje.
gdje ti izvuce barcu odjednom iz ovog sto je lik napiso cc.nidje veze
al nek je i real dobijao vazne utakmice,toliko je dobijao vaznih utakmica da su ostali samo u igri za pisljivi kup kralja ,bravo za specijalnog ,kakvu titulu donosi u madrid (a i to je veliko pitanje :mrgreen: )

zna i real znanje ,nisu vidili klempe koliko ,negdje 12 godina ,nezz vise ni sam :) ,a bgm i specijalni zna znanje ,bas je u rangu specijalnog procito borusiju bas onako kako ste i predvidjali ovih dana :lol:
prije tekme "we trust in mourinho" i te furke ,poslije zatisje

al neka ostaje vam kup kralja.eto prilike za osvajanje velikog trofeja :D :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 25 apr 2013, 01:37

Niste ni vi nista bolji prosle sezone bili

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 25 apr 2013, 01:58

soxx je napisao/la:Niste ni vi nista bolji prosle sezone bili
pa nismo,niko nije ni govorio da jesmo bili ,nije rijec o prosloj sezoni,bila i prosla
ja govotim o sadasnjosti i ovoj sezoni i tom jakom realu sto dobija sve redom super jake utakmice a na kraju ostaju u borbi za kup kralja :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 25 apr 2013, 02:35

Sve sto vise razmisljam to mi je manje jasno zato je Mou onako ofanzivno postavio ekipu,jeste da je kritikovan sto je ziheras i to al Luka i Ozil u spicu protiv Svaba koji trce ko ludi uz to tromi Khedira i Xabi ,mada sam i ja mislio da ce ova odbrana mnogo bolje odigrati.misljenja sam da bi Pepe mnogo bolje odigrao na zadnjem veznom.
Po meni to je trebalo vako izgledati i sigurno bi puno bolji rezultat izvukli.
D.Lopez
Ramo-Vrane-Albiol-Coentrao
Pepe
Khedira Xabi
Ozil Ronaldo
Gonzalo

Mada ovog bi Khediru mjenajo i za Lassa kako je los!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 25 apr 2013, 04:13

Realno i sasvim normalno gledajuci,Real jeste u krizi,veceras samo udarili pecat na to !
Nebi bas znao tacno objasniti zbog cega,al neki mi osjecaj govori da onom portugalskom saneru na klupi ovo fakat stima,i da samo zeli ukaljat reputaciju i ime Real Madrid,prije nego sto se (normalno) ispali iz prijestolnice,ybga sto bi reko nas narod "Nije mu mrzak njegov belay,a kamoli tudji" !!!
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 25 apr 2013, 08:40

katastrofa
ali jbg. ide se dalje (ne mislim u finale :lol: ) pokusat osvojit kup
uzvrat ce biti samo formalnost jer ako Real kojim slucajem zabije 3 gola ova granitna obrana ce ih primit jos bar toliko

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 25 apr 2013, 09:09

M4kaveli je napisao/la:

Jesam li ja dobro skont'o da ovdje neki porede Barcu ( najbolji tim svih vremena ) sa Realom koji je ulozio milijarde i jos uvijek nema ni traga klempi a tolike su godine prosle. :?
Samo pošteno,yebo svaku titulu koju sudije donesu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []