Ma naveo je samo startne petorke...RajKoothrappali je napisao/la:amerosm je napisao/la:Nikako covjek ne moze biti pametan kada je ova utakmica u pitanju...Nash+Blake+Gasol+MWP+DH=41REB+15ASST+69PTS
Green+Parker+Duncan+Leonard+Splitter=32REB+15ASST+51PTS
a đe Đinobili?![]()
Ne mogu im ništa posebno prigovorit', trudili su se, što jest jest, ali nam je šut bio katastrofa. Niko iz vana apsolutno nije mogao pogoditi. Gasol dobar all-around učinak, pored činjenice da nije mogao namjestit ruku, što je donekle i očekivano, jer mislim da smo ubjedljivo najumornija ekipa u play-offu.
Vidjelo se sinoć koliko su ipak ispred nas,iako su odigrali prosječnu utakmicu, tako da su moja očekivanja dodatno opala, ali unatoč svemu nema predaje!
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: LA Lakers
sinoc Manu uleti,ubaci nekoliko poena i prelomi utakmicu,ako on bude u formi SAS mogu daleko
[youtube][/youtube]
Mislim da je sve receno u ovome videu...
Mislim da je sve receno u ovome videu...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Klovnovi. Ali moze se probrati koja dobra poenta u svom tom buckurishu.
Postovanje treba zaraditi.
-
sundancekid
- Kontakt:
Moze se probrat to da je D'antoni fakat kreten sa tom izjavom. Koliki idiot moras bit da Kobea nazoves fanom. Pa on je u invalidskim kolicima i dok vegetira bitniji za Lakerse od D'antonija...
Ova dvojcia jesu klauni, ali komentar je na mjestu realno, nakon sto covjeku pukne ahilova tetiva jer ga forsiras 48 minuta po utakmici da igra, i nakon sto se vrati i zabije slobodna na nogama, izadje s terena, ti takvog igraca koji bi pogino za ekipu nazoves "fan", da ne govorim sta Kobe znaci za Lakerse.On nece bit fan ni kad bude imo 80 godina...
D'antoni je fakat kreten ispo.
Ova dvojcia jesu klauni, ali komentar je na mjestu realno, nakon sto covjeku pukne ahilova tetiva jer ga forsiras 48 minuta po utakmici da igra, i nakon sto se vrati i zabije slobodna na nogama, izadje s terena, ti takvog igraca koji bi pogino za ekipu nazoves "fan", da ne govorim sta Kobe znaci za Lakerse.On nece bit fan ni kad bude imo 80 godina...
D'antoni je fakat kreten ispo.
- adriano_leite
- Kontakt:
@Amerosm, mozes li mi brate reci, kakvu je kod vas funkciju obavljao Kyle Triggs, posto je Brown njega doveo sa sobom u Cavse. Takodjer ce izgleda i Bernie doci u Cavse, a za njega znam da je dobar trener.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- elninho_resTO
- Kontakt:
Some good news on the injury front for the Lakers this afternoon, Jordan Hill has been cleared to play in Game 2.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Bio je Basketball Operation`s Asisstant, i ovo sto ja znam pretezno je radio sa igracima koji su se vracali nakon povreda - posebno sa Howardom u protekloj offseason.adriano_leite je napisao/la:@Amerosm, mozes li mi brate reci, kakvu je kod vas funkciju obavljao Kyle Triggs, posto je Brown njega doveo sa sobom u Cavse. Takodjer ce izgleda i Bernie doci u Cavse, a za njega znam da je dobar trener.
@ elninho_resTO
nece Hill igrati u ovoj seriji, ukoliko D`Antoni nije promjenio svoje misljenje o njemu. Bar je tako rekao pred utakmicu u Nedjelju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
mogli bi i mi uzet pobjedu u gostima veceras vala 
hit you with so many rights you gonna beg for a left
Hill ima dozvolu da igra, ali koliko bi bilo pametno da on igra, s obzirom da se tek oporavio od povrede iako su mu prognozirali jos 3 mjeseca odsustva..
ser del barça es el millor que hi ha !
AferimXConTroL7 je napisao/la:mogli bi i mi uzet pobjedu u gostima veceras vala
SI AMO CONte!!!
Steve Blake didn’t wait for the team buses, he got here before everyone to get early work in on the Spurs floor.
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5079_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5079_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
U jednoj minuti upropastise sve, slicno kao i proslu tekmu.. 
Ma ja sto bi iskoristili faul to give, kad mozes pustiti manua da ubode tricu
Ma ja sto bi iskoristili faul to give, kad mozes pustiti manua da ubode tricu
Ono kako mi samo znamo da upropastimo u jednoj minuti cijelu utakmicu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Da se ne ponavljam, ali MWP mora sto manje igrati u ovoj seriji , Clark sad samo na 12 min , Meeks nije igrao
Pringles se bas pogubio , opet premalo lopti na post-u , valjda se sad inati zato sto je Kobe twitao : "post, post..."
SA nije puno kvalitetniji , sa Phillom i Bryantom ovo bi bilo rjeseno , ovako kao sta sam i prognozirao 4-1 na zalost
btw. navijati i pratiti Lakerse sa i bez Bryanta u timu bas tesko , jer sad znam koliko je frajer primao odgovornosti , pa samo njega krivili za mnogo stvari , ovako ostaje klishe da psujem treneru ili poremecenom MWP ili Blakek-u, sto nije to ......
Pringles se bas pogubio , opet premalo lopti na post-u , valjda se sad inati zato sto je Kobe twitao : "post, post..."
SA nije puno kvalitetniji , sa Phillom i Bryantom ovo bi bilo rjeseno , ovako kao sta sam i prognozirao 4-1 na zalost
btw. navijati i pratiti Lakerse sa i bez Bryanta u timu bas tesko , jer sad znam koliko je frajer primao odgovornosti , pa samo njega krivili za mnogo stvari , ovako ostaje klishe da psujem treneru ili poremecenom MWP ili Blakek-u, sto nije to ......
Realno ne mozemo trenutno nista ocekivati... Kobe out, Meeks out, Nash po svemu sudeci out. To su tri najbolja beka u ekipi... Nema rostera koji to moze nadoknaditi, kamo li jos protiv fantasticnih Spursa.
SI AMO CONte!!!
i suta ko kobe kako se ovaj povrijediokad_kako je napisao/la:To on popunjava Kobe-ijev termin.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Još jedna lagana pobjeda za Spurse, jednostavno nemate šta da tražite ovdje.
I ponovo, osim Howarda i Stevea Blakea, niko ne može ništa da uradi, a sad se i Blake nešto ozljedio, Nash je jedva nekako trčao, vidi se da ozljeđen ali nije želio da odustane, i ja lično nisam siguran da li je on još sposoban za 2 godine da odigra, pošto je već ovo sad jako bolno za gledanje.
Manu i Bonner su vas sahranili standardno, Leonard je također fantastično odigrao i Parker u 3/4 - 12 vezanih poena postigao.
A tek sad poslije PO slijedi show sa ovim Howardom i njegovom odlukom, čeka vas jako dugo ljeto...
I, btw; evo update Blakeove ozljede:
I ponovo, osim Howarda i Stevea Blakea, niko ne može ništa da uradi, a sad se i Blake nešto ozljedio, Nash je jedva nekako trčao, vidi se da ozljeđen ali nije želio da odustane, i ja lično nisam siguran da li je on još sposoban za 2 godine da odigra, pošto je već ovo sad jako bolno za gledanje.
Manu i Bonner su vas sahranili standardno, Leonard je također fantastično odigrao i Parker u 3/4 - 12 vezanih poena postigao.
A tek sad poslije PO slijedi show sa ovim Howardom i njegovom odlukom, čeka vas jako dugo ljeto...
I, btw; evo update Blakeove ozljede:
@EricPincus
So Steve Blake is out with a strained hamstring - no not Nash - Blake - him too
#RunningOfTheBulls #90sEra #ThisIsWhyWePlay
Ne ceka Lakerse nikakvo dugo ljeto. Nije to ni Miami, ni Cleveland ni neki drugi klub od jucer. To su Lakersi, najbolje mjesto na svijetu za igranje kosarke. Tako da ukoliko je plan da se Howard zadrzi (a mislim da jeste), nema ni najmanje teoretske sanse da ide negdje drugo.
Sto se tice ostalih igraca, ja bi licno volio da se sastav malo podmladi. Bilo bi fantasticno kad bi umjesto Mette i Nasha mogli dovesti Derozana i l
Bledsoea. Nasha svejedno zele Raptorsi vec duze vrijeme a Metta bi se mogao amnestirati i onda pokusati na mid level exc dovesti Bledsoa.
Sto se tice ostalih igraca, ja bi licno volio da se sastav malo podmladi. Bilo bi fantasticno kad bi umjesto Mette i Nasha mogli dovesti Derozana i l
Bledsoea. Nasha svejedno zele Raptorsi vec duze vrijeme a Metta bi se mogao amnestirati i onda pokusati na mid level exc dovesti Bledsoa.
SI AMO CONte!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.