FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Neutral » 24 apr 2013, 23:58

GAL je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Jesmo bolji u to nema sumnje, no BvB nas je jedini namučio ove sezone :D

Gdje :? u kojoj tekmi ja se licno ne sjecam da smo imali problema sa domuyom ove sezone u svim tekmama koje smo igrali domuz je bio nadigran u svim segmentima ,ali sto lopta nije htjela vise puta uci u gol to je odredba svemoguceg. ;) 8-)

Nadigrali smo ih ove sezone, ali rezultatski je to izgledalo tijesno. Finale i jedna greška može odlučiti mnogo toga.

No ne želim još pričati o finalu ! Imamo uzvrat, a imaju i oni i nekako mi je draže da igramo s njima na Wembleyu (Englezi bi pustili suzu) nego sa Realom koji je neprevidljiv u jednoj utakmici.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 apr 2013, 00:04

Bilal je napisao/la:Ne treba se previse zanositi. Nadigrali smo i Celzi, ali ni njima nije htjela uci...

Kazem ako ima Boga i pravde ovaj klempo ce u minken dosta smo nosilit etiket peh ekipe kada najvise treba,a eventualno finale je za to prava prilika.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 apr 2013, 00:07

Neutral je napisao/la:
GAL je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Jesmo bolji u to nema sumnje, no BvB nas je jedini namučio ove sezone :D

Gdje :? u kojoj tekmi ja se licno ne sjecam da smo imali problema sa domuyom ove sezone u svim tekmama koje smo igrali domuz je bio nadigran u svim segmentima ,ali sto lopta nije htjela vise puta uci u gol to je odredba svemoguceg. ;) 8-)

Nadigrali smo ih ove sezone, ali rezultatski je to izgledalo tijesno. Finale i jedna greška može odlučiti mnogo toga.

No ne želim još pričati o finalu ! Imamo uzvrat, a imaju i oni i nekako mi je draže da igramo s njima na Wembleyu (Englezi bi pustili suzu) nego sa Realom koji je neprevidljiv u jednoj utakmici.

Sada sto lopta nije htjela u Gol par puta to je visa sila , sto ne znaci da u eventualnom finalu nece .

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 apr 2013, 00:40

Često i prečesto mi govorimo o sreći, pehovima i sudbini.....Ali stanimo tu malo na loptu.

Npr. Realovci kažu penali lutrija, mi samo na toj lutriji njih prošli prošle sezone......NETAČNO I FULA!!!!

Drugi primjer, mi govorimo protiv Chelsea peh, sudbina, nesreća........OPET SVE RELATIVNO, OPET FULA!!!

Za oba primjera ista stvar, u prvoj situaciji, mi svježija, odvažnija ekipa i takvi u penalima, sa sjajnim Neuerom i sjajnim izvođačima, naša ekipa psihički jaka.....

U finalu, Chelsea svježiji tokom izvođenja penala, odvažniji, bolji.....

A sve je u životu sudbina i sve je Bog odredio i zna šta će biti, jer je izvan vremena i prostora, a čovjekovo je da uradi sve od sebe. Znači nije naša ekipa tad sve uradila što je trebala. Bile su to čudne okolnosti, bilo je i sreće za Chelsea i u regularnom toku i u kompletnom duelu, ali mora se poći od vlastiti grešaka. Sve smo to pričali i sve smo prošli. Previše mi se to nešto potencira sreća, nesreća.....

Činjenica je da nam je ekipa dobra i da sad do kraja mora biti svježa, skoncentrisana u glavi i pucat svoju igru, zapet do kraja, kako cijelu sezonu zapinju. Ako tako nastave uzima se klempo i nema se tu šta dalje pričat.

A finale....Tu sam rekao želim njemačko finale, a činjenica je bilo BVB, bilo Real, to bi bilo extra teško finale, kako god okreneš. Nema tu kalkulacija, ovaj ovakav, ovaj onakav, pa i Mourinho nije gubio kao prvo finala, postavio bi se dobro. S druge strane Bvb potvrđuje da je super ekipa. Finale piše posebne priče i tu je skoncentriranost maksimalna potrebna do kraja. I to je to...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 apr 2013, 00:48

effe_sa je napisao/la:Često i prečesto mi govorimo o sreći, pehovima i sudbini.....Ali stanimo tu malo na loptu.

Npr. Realovci kažu penali lutrija, mi samo na toj lutriji njih prošli prošle sezone......NETAČNO I FULA!!!!

Drugi primjer, mi govorimo protiv Chelsea peh, sudbina, nesreća........OPET SVE RELATIVNO, OPET FULA!!!

Za oba primjera ista stvar, u prvoj situaciji, mi svježija, odvažnija ekipa i takvi u penalima, sa sjajnim Neuerom i sjajnim izvođačima, naša ekipa psihički jaka.....

U finalu, Chelsea svježiji tokom izvođenja penala, odvažniji, bolji.....

A sve je u životu sudbina i sve je Bog odredio i zna šta će biti, jer je izvan vremena i prostora, a čovjekovo je da uradi sve od sebe. Znači nije naša ekipa tad sve uradila što je trebala. Bile su to čudne okolnosti, bilo je i sreće za Chelsea i u regularnom toku i u kompletnom duelu, ali mora se poći od vlastiti grešaka. Sve smo to pričali i sve smo prošli. Previše mi se to nešto potencira sreća, nesreća.....

Činjenica je da nam je ekipa dobra i da sad do kraja mora biti svježa, skoncentrisana u glavi i pucat svoju igru, zapet do kraja, kako cijelu sezonu zapinju. Ako tako nastave uzima se klempo i nema se tu šta dalje pričat.

A finale....Tu sam rekao želim njemačko finale, a činjenica je bilo BVB, bilo Real, to bi bilo extra teško finale, kako god okreneš. Nema tu kalkulacija, ovaj ovakav, ovaj onakav, pa i Mourinho nije gubio kao prvo finala, postavio bi se dobro. S druge strane Bvb potvrđuje da je super ekipa. Finale piše posebne priče i tu je skoncentriranost maksimalna potrebna do kraja. I to je to...

Znas kako ono vele ono sto te ne ubije to te ojaca ,sjeti se finale celzija i mance ,ono se celziju moralo vratiti kad tad,nazlost sudbina je bila da mi bas budemo ti ,preko cijih ledja ce se to dogoditi u nasoj kuci tako je bilo sudjeno da se odigra .Sudbina je zajebana stvar. 8-)

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 25 apr 2013, 01:23

Ako je ovo za levata istina, onda stvarno ja vise svijet ne razumijem!!!

Pa koji ce nam kurrac krasni on???
Stern des Südens

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 25 apr 2013, 02:04

Nešto ne vjerujem da je ovo istina za Lewandovskog, ali ako jest, to znači da Gomez odlazi.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 25 apr 2013, 03:56

Bravo za pojedine navijace Bayerna koji su osli da se uvlace u pakas domuzovcima ;)

Nije mi jasno kako mozete ici i pisati kako ste uz zutalje,a navijate za Bayern??

Tuzno i Zalosno,nista vise poslije najgorih pljuvanja po Bayernu i svim navijacima vi odete i navijate za gofna :?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 apr 2013, 04:15

Valjda zato što su mi draži i od Reala i od Barcelone. Uvijek će mi biti draži klub iz Bundeslige nego neki van granica Njemačke. Omaložavana je Bundesliga kao niti jedna druga liga godinama, i evo sada svi plaćaju ceh radi toga. I da, ovo je samo igra, samo sport i prepucavanje koje na kraju krajeva nema smisla. Završi sezona, počinje nova i onda sve ispočetka i tako u krug.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 apr 2013, 10:30

anelbavarac je napisao/la:Bravo za pojedine navijace Bayerna koji su osli da se uvlace u pakas domuzovcima ;)

Nije mi jasno kako mozete ici i pisati kako ste uz zutalje,a navijate za Bayern??

Tuzno i Zalosno,nista vise poslije najgorih pljuvanja po Bayernu i svim navijacima vi odete i navijate za gofna :?

zato sto je malo pravih navijaca na ovoj temi bayerna ,zato sto je mnogo novokomponvanih navijaca bayerna najvise tinejdzeri djeca ,ili djeca koja su se rodila u svabiji jedan dio zivota zivjeli pa vole sve svabskog,ovdje ima sve par momaka koje cjenim na prvom mjetu Amidza legenda@,Stefan efenberg@,Effe sa@,anel bavarac@,Klare@i FRANK RIBERY@,jos par da ne nabrajam ,a ovo sve cisit prosjek nazalost . 8-)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 apr 2013, 10:36

GAL je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:Bravo za pojedine navijace Bayerna koji su osli da se uvlace u pakas domuzovcima ;)

zato sto je malo pravih navijaca na ovoj temi bayerna ,zato sto je mnogo novokomponvanih navijaca bayerna najvise tinejdzeri djeca ,ili djeca koja su se rodila u svabiji jedan dio zivota zivjeli pa vole sve svabskog,ovdje ima sve par momaka koje cjenim na prvom mjetu Amidza legenda@,Stefan efenberg@,Effe sa@,anel bavarac@,Klare@i FRANK RIBERY@,jos par da ne nabrajam ,a ovo sve cisit prosjek nazalost . 8-)
Samo ti si ultra nema sta..org jos i tucu izmedju vas i nas jbt.. :roll: :roll: negdje na Poljinama gore... :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 25 apr 2013, 10:42

:?
potpis. ne treba nama vaša utjeha, a vama ne treba naše oproštenje zbog transfera goetzea. naslađujte se i uživajte, jasno bez nekog ekstremnog vrijeđanja.

p.s. i hvala što si obrisao komentar s našeg topica da ovog na avataru ti ne moram gledat. 8-)
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 apr 2013, 10:44

mma_hz je napisao/la:
GAL je napisao/la:

Samo ti si ultra nema sta..org jos i tucu izmedju vas i nas jbt.. :roll: :roll: negdje na Poljinama gore... :?

To ostvaljam drugima na ocjenu ,to je moje misljenje i zdravo,ako nekome ne pase sta cu mu ja. 8-)

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 25 apr 2013, 11:09

BvB je teži prtivnik u finalu to je jasno, ali ne zaboravimo da smo ove sezone odlično igrali protiv njih i da se stvarno nemamo čega da bojimo. Još znamo kako je igrat finala ovih zadnjih godina, a oni će da se upišaju od straha kad osjete atmosferu finala. Al opet mi je drago što je došlo vrijeme da Švabo osvoji LP, nadam se oni u crvenom :D

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 25 apr 2013, 11:13

ljudi nemojmo se previse okretat tom finalu ima jos jedna tekma nedaj boze da nesto lose krene iovako sam slabog srca ajmo to odradit pa onda svi skupa slavit finale i klempu donijet tamo gdje mu je mjesto u minhen naravno ako iko to zasluzuje to su ovi momci koji jednostavno ginu za svaku loptu trebali ste pogledati robena kad je dao kako se radovao mislim da su mu suze krenule cak mia san mia
joj hamo vidi mu glave

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 25 apr 2013, 11:13

SPORT BILD exklusiv
"Robert möchte diesen Sommer wechseln"
Robert Lewandowski möchte diesen Sommer wechseln – zu Bayern München. Erstmals bestätigt dies seine Beraterseite. Zu SPORT BILD sagt Maik Barthel: "Wir sind uns mit einem Verein einig und haben vor, diesen Sommer zu wechseln. Alle Forderungen des BVB`s werden erfüllt."

Klare

Post Postao/la Klare » 25 apr 2013, 11:20

Ma nisu oni mislili onako kako su pisali, prenijelo ih, jbga dešava se svakom. :)

Kada Dortmund ovako razvali najveću ekipu svih vremena, onda onih 20 bodova dolazi do jednog posebnog izražaja što se nas tiče,
iako je tolika bodovna razlika više niko ne može reći da Bundesliga nije interesantna, da je to liga sa jednim klubom, da je istu lakše osvojiti nego li Premieršip ili Primeru.

Ipak na kraju krajeva ne volimo iz godine u godinu gledati nezanimljivo prvenstvo, a da nije bilo ovako jakog Dortmunda, nije baš sigurno, ali postojala je velika mogućnost da Bayern ne bi došao tu gdje je sad.

Nama je liga najvažnija, zato nije ni nama u interesu da Dortmund oslabi, Gecea smo ugrabili prije drugih,
to je bio veći udarac za ostale velikane Evropskog fudbala i ostale lige, nego li za Dortmund,
shvatiće brzo i oni to.

Problem kod njih je što na taj transfer skroz pogrešno gledaju...

Da bi Bayern bio jak, potrebna je jaka konkurencija, jaka liga,
još da se tu Šalke priključi(a ima uslove), e onda će to biti okršaji i godine za pamćenje.

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 25 apr 2013, 11:25

Obicno ko navija za Bayern navija i za repku Njemacke...a repka je vecim dijelom bayern-dortmund + Ozil :D a nakon utakmice Bayerna i Dortmunda ces vidjeti uvijek da se fino pozdravljaju kako poslije utakmice tako i prije utakmice igraci...a pogledaj samo reala i barse poslije 90min i uvijek crveni kartoni..i ja sam sinoc navijao za BvB kao i predhodnih kola za Schalke u LP

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 apr 2013, 11:26

Ja sam prvi otišao i uvijek ću otići i uvijek ću biti za Borussiju Dortmund u evropskim utakmicama, kao i za druge njemačke klubove, izuzev ako igraju protiv Bayerna.

Već smo više puta pisali o ovome, al eto ja ću još jednom ponovit, čisto onako da se zna, iako ne bi ni morao. A očigledno su neki u velikoj zabludi. U Njemačkoj kad se navija za jedan klub, drugi se klub ne mrzi, čak i navijači Schalkea u evropskim utakmicama znaju biti za BVB. Rivalstva postoje, ali eto i onaj koji nije bio u Njemačkoj nikad, može samo malo da pogleda forume i da vidi da kod Nijemaca prevladava patriotizam i uvijek svi najvijaju za njemački klub. Ima nekih uvijek 10 % navijača Bayerna koji Dortmundu žele sve najgore u Evropi, a isto tako i kod BVB-ovaca 10 % koji žele Bayernu sve najgore. Ali naspram drugih zemala u Njemačkoj nema mržnje, nego vlada rivalstvo i radi se o zdravom podbadanju i prcanju jedni drugih, a ne o nekoj mržnji.

I sad bi mi na jednom znači bh.forumu trebali izmislit toplu vodu, pa gajit mržnju prema BVB-u i posebno navijačima koji su ovde na forumu. Znači treba se ugledat na one negativne stvari i negativna rivalstva iz pojedinih zemalja. I ne znam kakva opšte mržnja, šta su mi ovi ovde navijači BVB-a uradili da ja njih mrzim. Ovo je forum, razonoda, zabava, kakva crna mržnja..... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 apr 2013, 11:36

effe_sa je napisao/la:

Ja sam prvi otišao i uvijek ću otići i uvijek ću biti za Borussiju Dortmund u evropskim utakmicama, kao i za druge njemačke klubove, izuzev ako igraju protiv Bayerna.

Već smo više puta pisali o ovome, al eto ja ću još jednom ponovit, čisto onako da se zna, iako ne bi ni morao. A očigledno su neki u velikoj zabludi. U Njemačkoj kad se navija za jedan klub, drugi se klub ne mrzi, čak i navijači Schalkea u evropskim utakmicama znaju biti za BVB. Rivalstva postoje, ali eto i onaj koji nije bio u Njemačkoj nikad, može samo malo da pogleda forume i da vidi da kod Nijemaca prevladava patriotizam i uvijek svi najvijaju za njemački klub. Ima nekih uvijek 10 % navijača Bayerna koji Dortmundu žele sve najgore u Evropi, a isto tako i kod BVB-ovaca 10 % koji žele Bayernu sve najgore. Ali naspram drugih zemala u Njemačkoj nema mržnje, nego vlada rivalstvo i radi se o zdravom podbadanju i prcanju jedni drugih, a ne o nekoj mržnji.

I sad bi mi na jednom znači bh.forumu trebali izmislit toplu vodu, pa gajit mržnju prema BVB-u i posebno navijačima koji su ovde na forumu. Znači treba se ugledat na one negativne stvari i negativna rivalstva iz pojedinih zemalja. I ne znam kakva opšte mržnja, šta su mi ovi ovde navijači BVB-a uradili da ja njih mrzim. Ovo je forum, razonoda, zabava, kakva crna mržnja..... ;)

prije svega mi nismo njemci ,ja razumijem da je dosta raje bilo kao djeca u svabiji izbjeglistvo itd.. okusili svabskog zivota i sada hoce sve da je svabsko,mi smo dr.narod to sto neko voli neki njemacki klub ne znaci da voli i njemacku repku,ili nogomet, ja ne vidim da neko ispoljava mrznju prema nekom klubu u ovom slucaju protiv BVB ,ovo sto anel bavarac@ napisao je cisto sa strane rivaliteta i to je to ,ako kazem primera radi da navijam za real jer mi je draga momcad u dboboju sa BVB ne znaci da mrzim borusiju ,osoba sam koja nije sklona mrznji u bilo kom pogledu,pa tako ni u sportskom rivalstvu , ja licno ne simpatisem dortmund ,ali ne mrzim klub ,i nemojte neke stvari pisati i govoriti o nekakvoj nepostojecoj mrznji .
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 25 apr 2013, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []