R rrrrrrrrr obert
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
[youtube][/youtube]
R rrrrrrrrr obert
.
R rrrrrrrrr obert
ne znam jesam dobro vidio no zakazana je PK za 16.00h sad ne znam je li tema Lewandowski ili to sa sponzorom
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Watzke (BVB CEO): Wir wollen, dass Lewandowski noch eine Saison bleibt, aber die Bayern haben uns ein sehr großzügiges Angebot gemacht!zgmiky je napisao/la:ne znam jesam dobro vidio no zakazana je PK za 16.00h sad ne znam je li tema Lewandowski ili to sa sponzorom
Sponzor je razlog!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
ne znam možda je i neki igrač u pitanju ma da ne vjerujem, a Watzke je najavio razgovor sa Lewom oko produženja ugovora, možda bude nešto od toga ajde bar da se nadamo maloFRANK RIBERY je napisao/la:Watzke (BVB CEO): Wir wollen, dass Lewandowski noch eine Saison bleibt, aber die Bayern haben uns ein sehr großzügiges Angebot gemacht!zgmiky je napisao/la:ne znam jesam dobro vidio no zakazana je PK za 16.00h sad ne znam je li tema Lewandowski ili to sa sponzorom![]()
Sponzor je razlog!
dje ovo iskopa?FRANK RIBERY je napisao/la:BVB dobio novog sponzora. Najveća svijetska avio kompanija Turkish Airlines potpisat će trogodišnji ugovor sa žutaćima. Mislim da je u pitanju 10 mil eura po sezoni (brojka nije potvrđena).
ako je istina, bilo bi extrica
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Vijest je potvrđena na sluzbenoj stranici avio kompanije. Brojke se ne znaju, ali bild objavljuje 10 mil eura (pretpostavljam po sezoni).Lokos19 je napisao/la:dje ovo iskopa?FRANK RIBERY je napisao/la:BVB dobio novog sponzora. Najveća svijetska avio kompanija Turkish Airlines potpisat će trogodišnji ugovor sa žutaćima. Mislim da je u pitanju 10 mil eura po sezoni (brojka nije potvrđena).
ako je istina, bilo bi extrica
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ovo za Turkish Airlines je fenomenalna vijest. Još jedan veliki sponzor samo potvrđuje da smo se vratili na velika vrata u sami vrh evropskog fudbala. 
Ovo za Lewata čisto sumnjam da će u Bauern. Nisu naši toliko ludi da nakon Gotzea i njega tamo pošalju. Zainteresovnih ima više no ikad zato mi to ne bi bilo logično. Ovaj njegov menadžer kaže da će se ispuniti svi zahtjevi BVB-a. Dakle, 30 + mil.
Ali ima i ova izjava Watzkea gdje kaže da ostaje u BVB-u.
"Es ist mein expliziter Wunsch, dass Robert auch in der kommenden Saison bei uns spielt. Dafür verzichten wir auch auf eine Ablösesumme. Bis jetzt sind eine ganze Menge Wünsche in meinem Leben wahr geworden.“
@Lokos19
Ima to za Turkish Airlines i na BVB stranici.

Ovo za Lewata čisto sumnjam da će u Bauern. Nisu naši toliko ludi da nakon Gotzea i njega tamo pošalju. Zainteresovnih ima više no ikad zato mi to ne bi bilo logično. Ovaj njegov menadžer kaže da će se ispuniti svi zahtjevi BVB-a. Dakle, 30 + mil.
Ali ima i ova izjava Watzkea gdje kaže da ostaje u BVB-u.
"Es ist mein expliziter Wunsch, dass Robert auch in der kommenden Saison bei uns spielt. Dafür verzichten wir auch auf eine Ablösesumme. Bis jetzt sind eine ganze Menge Wünsche in meinem Leben wahr geworden.“
@Lokos19
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- gerdmuller
- Kontakt:
Vama se u svakom pogledu divim i neopisivo sam sretan sto cemo(uvjeren sam) gledati finale kakvo je Bundesliga zasluzila 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
iako sam žestoki bayernovac, borussia je drugi klub, koji gotivim, i čestitam vam na gaženju kluba u koji je uloženo skoro 1 milijarda maraka, a rezultata nigdje...izgleda da robert neće nigdje, opržili ste se kod goetze-a...sada su se opametili...Semir bvb je napisao/la:Ovo za Turkish Airlines je fenomenalna vijest. Još jedan veliki sponzor samo potvrđuje da smo se vratili na velika vrata u sami vrh evropskog fudbala.
Ali ima i ova izjava Watzkea gdje kaže da ostaje u BVB-u.![]()
@Lokos19
![]()
![]()
![]()
@ semir i frank
hvala
haman sam prespavo
sto se tice levata,
bio sam ubijedjen da ce otic u bauern za nekih 25+ milioncica
ali sad posle ovog sa gecom nevjerujem da ce fatzke to dozvolit
u tom kontekstu treba i onaj intervju sky-u gledat
ko prvo kaze "da je njegova ZELJA da levat ostane jos godinu"
a ko drugo "da ce pricat sa levatom"
kontam da je bio dogovor da ide u bajern, a da se fatzke sad predomislio jer je mozda uletio manu, arsenal, city sa istom ponudom
kako god sve izglednije... DZEKO
jos dva ofanzivna tipa Isco, Schürrle, deBruyne, Erikksen (biraj te hehe)
zamjena za teleta te jedan pouzdan lijevi bek i dobar backup iza dzeke
i opet smo kolko tolko zadrzali nivo
hvala
haman sam prespavo
sto se tice levata,
bio sam ubijedjen da ce otic u bauern za nekih 25+ milioncica
ali sad posle ovog sa gecom nevjerujem da ce fatzke to dozvolit
u tom kontekstu treba i onaj intervju sky-u gledat
ko prvo kaze "da je njegova ZELJA da levat ostane jos godinu"
a ko drugo "da ce pricat sa levatom"
kontam da je bio dogovor da ide u bajern, a da se fatzke sad predomislio jer je mozda uletio manu, arsenal, city sa istom ponudom
kako god sve izglednije... DZEKO
jos dva ofanzivna tipa Isco, Schürrle, deBruyne, Erikksen (biraj te hehe)
zamjena za teleta te jedan pouzdan lijevi bek i dobar backup iza dzeke
i opet smo kolko tolko zadrzali nivo
Prdo na fbMario Götze
...turbulente Tage für Euch, den Verein und mich.
Danke für Eure Unterstützung gestern....
//
...turbulent days for you, the club an me.
Thanks a lot for your support yesterday...
Mislim da je stvar oko Lewe 90% riješena, prelazak u Minken sve više izvjestan za cifru 25-30 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Cautinho
- Kontakt:
A jest ovaj Bayern udario na Dortmundove igrače,zasto im to treba..?Borussia Munchen.
Keep walking.
Ako Watzke pristane na to skalpirat' će ga navijači. Sad baš može da bira gdje da ga proda, ali po njegovoj izjavi teško da će ga se odreć' uopšte. Posebno ne prema Bavarskoj.Saurman je napisao/la:Mislim da je stvar oko Lewe 90% riješena, prelazak u Minken sve više izvjestan za cifru 25-30 mil.
Sljedeća želja im je stadion i navijači. Hoće sve da pokupuju...Cautinho je napisao/la:A jest ovaj Bayern udario na Dortmundove igrače,zasto im to treba..?Borussia Munchen.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Nema boga, nakon Gotzea i ovog sinoc da ga oni puste u Bayern? Do sinoc se i moglo progutati da dva od tri najbolja igraca Dortmunda zavrse u Bayernu ali nakon 4 gola Realu u polufinalu sam siguran da ga uprava BvB-a nece pustiti u Bayern, ispali bi smijesni i navijaci bi ih lincovali. Gotze je definitivno granica do koje ce ici. Bolje za United sto je tako, navodno SAF vec spremio 30 miliona funti za Poljaka mada sam nekako uvjeren da ce ga, makar i toljagomSaurman je napisao/la:Mislim da je stvar oko Lewe 90% riješena, prelazak u Minken sve više izvjestan za cifru 25-30 mil.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 25 apr 2013, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
sve u korist jacanje lige... zato se naprimjer raspituju i za schürrleaCautinho je napisao/la:A jest ovaj Bayern udario na Dortmundove igrače,zasto im to treba..?Borussia Munchen.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Mislim da mu jedino Bayern moze i hoće dati te pare za Lewu, a na kraju se pita i igrač gdje hoće da ide. Svakako da bi prodaja u Bayern dodatno razbjesnila navijače, ali treba se gledati i interes. Prihvatas ponudu od onog ko ponudi najvise novca. Uprava moze smiriti navijače, ako recimo u narednih 10 dana objavi da je dovela Dzeku i jos jednog klasnog veznog igrača. Tad bi opet izgradila povjerenje sa navijačima. Reusa su doveli prije kraja sezone, to trebaju pokusati i sa nekim od spomenutih igrača.Semir bvb je napisao/la:Ako Watzke pristane na to skalpirat' će ga navijači. Sad baš može da bira gdje da ga proda, ali po njegovoj izjavi teško da će ga se odreć' uopšte. Posebno ne prema Bavarskoj.Saurman je napisao/la:Mislim da je stvar oko Lewe 90% riješena, prelazak u Minken sve više izvjestan za cifru 25-30 mil.
Sljedeća želja im je stadion i navijači. Hoće sve da pokupuju...Cautinho je napisao/la:A jest ovaj Bayern udario na Dortmundove igrače,zasto im to treba..?Borussia Munchen.Neće da može!
Semir bvb je napisao/la:Ako Watzke pristane na to skalpirat' će ga navijači. Sad baš može da bira gdje da ga proda, ali po njegovoj izjavi teško da će ga se odreć' uopšte. Posebno ne prema Bavarskoj.Saurman je napisao/la:Mislim da je stvar oko Lewe 90% riješena, prelazak u Minken sve više izvjestan za cifru 25-30 mil.)
Kao što je napisao @Franck Ribery odluka je na Lewandowskom a nešto mi govori da je on već odabrao Bayern.
Iskreno nisam se nadao da će Guardiola biti ovoliki mamac za druge igrače.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ima logike to što kažeš, ali odlaskom Goteza sve se mijenja i to je skoro pa Nemoguća misija 5 da ga puste dole. Prije tog transfera Gotzea moguće da su i bili neki pregovori, ali sada to sve pada u vodu.FRANK RIBERY je napisao/la:Mislim da mu jedino Bayern moze i hoće dati te pare za Lewu, a na kraju se pita i igrač gdje hoće da ide. Svakako da bi prodaja u Bayern dodatno razbjesnila navijače, ali treba se gledati i interes. Prihvatas ponudu od onog ko ponudi najvise novca. Uprava moze smiriti navijače, ako recimo u narednih 10 dana objavi da je dovela Dzeku i jos jednog klasnog veznog igrača. Tad bi opet izgradila povjerenje sa navijačima. Reusa su doveli prije kraja sezone, to trebaju pokusati i sa nekim od spomenutih igrača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.