FK Slavija

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Devil » 24 apr 2013, 18:42

E moj Seslija. :roll: :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 24 apr 2013, 19:33

Slavija igrala otvoreno,mozda cak i previse s obzirom da je igrala u gostima...momci vezu po terenu od noge do noge,ali ne šutaju na gol...A nema gola bez šuta na gol :D 200 pasova ste imali,al šut 0 :D Dva šuta u gol što su išla od vaših igraca bio je gol i prečka...Sudija predobar,puštao pravu mušku igru kao da je iz Engleske,svaka mu cast...Ne znam zašto vam navijaci nisu dosli,a vecinom su dolazili u Zenicu...Teren predobar i omogucava prave tekme i uzitke...šteta što svaki premijerligaš nema ovakav teren...fudbal bi nam bio bolji sigurno za 40%...momak broj 24 nije vam loš,visok,čvrst,žestok...Puno srece u nastavku prvenstva...
::::SAMO ČELIK::::

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 25 apr 2013, 15:46

zamorano je napisao/la:Slavija igrala otvoreno,mozda cak i previse s obzirom da je igrala u gostima...momci vezu po terenu od noge do noge,ali ne šutaju na gol...A nema gola bez šuta na gol :D 200 pasova ste imali,al šut 0 :D Dva šuta u gol što su išla od vaših igraca bio je gol i prečka...Sudija predobar,puštao pravu mušku igru kao da je iz Engleske,svaka mu cast...Ne znam zašto vam navijaci nisu dosli,a vecinom su dolazili u Zenicu...Teren predobar i omogucava prave tekme i uzitke...šteta što svaki premijerligaš nema ovakav teren...fudbal bi nam bio bolji sigurno z
a 40%...momak broj 24 nije vam loš,visok,čvrst,žestok...Puno srece u nastavku prvenstva...
Danas sam pricao sa jednim igracem Slavije i on kaze da su uslovi za igranje perverzija za ovu nasu ligu a ovi nasi se uvjek zale na nedostatak srece kaze da je ona usla Raseviceva za 2-2 bilo bi guravo do kraja ali smo izgleda negdje se opasno zavadili sa srecnom zvjezdom!!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 apr 2013, 16:28

" Svadja" sa srecom je kada jednom eventualno dva puta padnes u nastavku utakmice ili ne postignes gol u drugom poluvremenu. Ali kada ti od pocetka polusezone padas u nastavku utakmice, kada jos uvek ne postignes gol u drugom poluvremenu u ovom delu sezone e to vec ne treba da se prica o nesreci nego o nekim drugim problemima. ;)
Je li Momcilovic jos u klubu, on je dobar strucnjak nije mi jasno da dozvoljava da igraci ovako fizicki padaju u nastavku meca ? :roll:
Po meni jedan od kljucnih problema svega ovoga jeste Seslija,jer ovo je fakticki ista ekipa kao jesenas kada je vodio Capljic,niko me ne moze ubediti da su toliku prevagu na terenu pravili Vidic,Fazlagic i Papaz kojih sada nema u timu. :roll:

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 25 apr 2013, 16:51

Sve to kralju sto si naveo je tacno!!!Momcilovic je dobar stucnjak ali u ekipi imamo 2-3 relativno brza igraca ostali su osrednjih motorickih sposobnosti pa nemozes od Dude ili Benovica napraviti Karl Luisa ali eto u ovoj ligi i oni su dobri!!!Momci se bore to im se nemoze osporiti ali fali to nesto sto Seslija nema a kod Vlade se to moglo primjetiti na kilometar a to je da Vlado galami na njih da igraju naprijed da grizu,ujedaju ma igraj za gol vise!!!Zanemari taktiku igraj srcem!!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 apr 2013, 20:06

lovcen16 je napisao/la:Sve to kralju sto si naveo je tacno!!!Momcilovic je dobar stucnjak ali u ekipi imamo 2-3 relativno brza igraca ostali su osrednjih motorickih sposobnosti pa nemozes od Dude ili Benovica napraviti Karl Luisa ali eto u ovoj ligi i oni su dobri!!!Momci se bore to im se nemoze osporiti ali fali to nesto sto Seslija nema a kod Vlade se to moglo primjetiti na kilometar a to je da Vlado galami na njih da igraju naprijed da grizu,ujedaju ma igraj za gol vise!!!Zanemari taktiku igraj srcem!!!!!
Za kondiciju nije potrebna brzina. Mozes ti i od ultrasporih igraca napraviti izdrzljive ljude. Nije ni Popovic nesta narocito brz igrac ali je pre otprilike dve sezone bio jedan od najspremnijih igraca lige, dok je sada poprilicno nespreman.
Sve je to do treninga, Momcilovic je radio jedno vreme i u inostranstvu tako da sigurno zna kako treba postupati sa igracima i ako je jos uvek u klubu onda me ovo poprilicno negativno iznenadjuje.
Za sada sam itekako razocaran Seslijom,ocekivao sam dosta vise od njega,ali od njega trenutno osim igre u prvih 20-ak-30 minuta nista nisam video.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 26 apr 2013, 17:09

Kralju svi su razocarani Seslijom ali eto ima Ujic,Savija oni ce nas izvesti iz krize!!!!Oni sve znaju oni su nasi mudraci!!!!Tacno mi nekad zao onih momaka kad vidim stoku koja im kroji sudbinu!!!!!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 28 apr 2013, 20:45

Fina tekma danas treci gol malog Maketa extra od precku!!!!!!Nije mi jasno kako je Rudar ovako lose plasiran meni je danas dijelovao bas organizovana ekipa.Vidi se da ih Vlado tjera da igraju naprijed i da se ne plase igre jedan na jedan!!!Ovi nasi rastrcani bas ih je bilo lijepo gledati!!!Capljic dobio aplauz sve raje na stadionu ukratko svi koji su dosli na stadion imali su priliku da provedu lijepo poslijepodne!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 apr 2013, 00:06

Drago mi je prvenstveno zbog cinjenice da su pale u vodu teorije da ce Slavija pustiti Rudara da pobedi. To je cak i do mene ovamo stiglo a vidim i do kladionica. :roll:

Vidim po izvestaju da je mali Berjan ponovo dobio sansu,a tu je i Gigovic. Pretpostavljam da se radi o momku iz juniora koga sam zapazio kada sam ih gledao. Vrlo pametan fudbaler moglo bi biti nesta od njega. To mi se ako nista drugo svidja kod Seslije, daje polako priliku klincima koji znaju igrati i od kojih bi moglo nesta da postane,a ne da im mesto zauzimaju tuzni Djordjevic i jos tuzniji Urosevic. 8-)

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 29 apr 2013, 16:02

E to sto uvodi djecu mu svi skidaju kapu!!!Dao je sansu Lemezu evo momak dva kola starter igra za deset,polako uvodi Berjana ,Gigovica pa i malog Urtu cak mislim da je uvodio i onog malog Armana.Mislim da bi trebao da ostavi Tomovica da brani do kraja sezone da i on stekne rutine jer mislim da ima stofa od Tombe!!!!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 04 maj 2013, 19:00

Evo sad sa tekme juniora Slavije protiv Celika nemogu da vjerujem da ova djeca pokusavaju petama da daju golove pa niste MESI ili RONALDO umjesto da vodimo dva,tri nula ovi momci iz Celika preokrenu na 2-1 za njih pa onda tarapana jedva izjednacimo!!!Realno ima materijala i kod Celika i kod nasih,kod Celika mi se svidjela 8,10 i kapiten 5 kod nasih 10,9,18 i 7 ostali prosjek.

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 05 maj 2013, 08:27

" &!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 05 maj 2013, 10:15

Bijeljina055 je napisao/la:" &!
Voistinu Voskrese!!!!Sve najbolje brate!!!!

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 05 maj 2013, 10:19

" &!
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 05 maj 2013, 13:54

Grad je nas DS je napisao/la:" &!
Voistinu voskrese!!!Sve najbolje brate!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 maj 2013, 21:56

Tek po dolasku u Sarajevo saznah da Capljic trazi da mu se isplate dugovanja koja mu sleduju po ugovoru iako je on samovoljno otisao sa klupe Slavije. :roll:
I da zbog toga Slavija nije dobila licencu za sledecu sezonu,mada nadaju se da ce ona doci nakon drugostepene komisije i tuzbe ili zalbe cega vec zbog Capljica.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 08 maj 2013, 18:59

Mogu samo zamisliti kakvo je sudjenje danas na Lukavici kad je trener zbog prigovora pocrvenio :S don gracic sve kupio :S
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 maj 2013, 20:31

koliko li je gracić platio, da mi je znat? kako je ovo bilo ofirno, auu. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 08 maj 2013, 20:56

Ma jašta je. Ovaj Olimpic sve pokupova :lol: :lol: :lol: :lol:

A tek sudija, osam penala vam nije svirao, sedam 100 posto šansi vam je prekinuo zbog navodnog ofsajda i 9 crvenih nije dosudio igračima Olimpica.

Sretno.

Next.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 maj 2013, 22:32

delko je napisao/la:Mogu samo zamisliti kakvo je sudjenje danas na Lukavici kad je trener zbog prigovora pocrvenio :S don gracic sve kupio :S
GLUPOST-KVALITET JE POBJEDIO

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.