nego gledaj sta ti je rec fudbal

sad, nist se nemre poredit s onim sto ocekuje malu borusiju.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Ma amidZa TITANEsecer je napisao/la:mene naso zayebavat cojk kojem spanu gace prije negoli sudac pozove igrace da izadju na teren.
nego gledaj sta ti je rec fudbal![]()
sad, nist se nemre poredit s onim sto ocekuje malu borusiju.

Hare_BvB je napisao/la:
Ali joj sta cemo vam pociniti u finalu, ne mozete od sudbine pobjeci.
Kod nas je Kagawa igrao iskljucivo poziciju iza napadaca, dakle poluspic...FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Moram da priupitam nešto samo vas koji ste više od mene pratili vaš tim prošle godine..
Je li ovaj Kagawa kod vas igrao isključivo AMF-a, ili je pak bio CM/AM ?

P.S. – und das ist kein Scherz: Mario Gomez soll am Donnerstag beim Medizincheck in Dortmund gesehen worden sein…
Slazem se...samo sto ne smiju dozvoliti da se igra ispred samo jednog gola..moraju traziti i posjed lopte a ne kontru po svaku cijenu.Znamo sta se desilo u Leverkusenu kad smo napravili slicnu gresku...ljudi su nam u 10 minuta dali 2 gola i imali jos 2-3 100% sanse.Semir bvb je napisao/la:Real se od početka mora otvoriti i napasti. Tražit' će rani gol. To je ono što nama najviše godi, jer su nam polukontre jača strana. Biće prostora k'o u priči.
danke, ismijavanja smijesnih likova su uvijek nesto sto pametan covjek shvati kao kompliment. romariooo je expert koji se ne obazire na neizivljenu djecu koja nemaju pojma o zivotu i fudbalu, niti jedan normalan forumas nikada nije imo nikakav problem sa romariooom, niti jedan navijac bilo kojeg kluba, razlika u misljenju bude, al treba argumentirano pricati, a ne kao npr kobasicarska balavurdija u coporu djelovati bez argumenataSemir bvb je napisao/la:@Romariooo znam da te mnogi ismijavaju, ali imao sam priliku da čitam tvoje postove kako s ove teme tako i sa drugih i moram reći da si stvarno mnogo realan i objektivan lik koji svaku moguću najasnoću u svome tekstu dodatno pojasni uz gomilu realnih činjenica. Malo je takvih na forumu. Većinom se svodi na dječije podsmijavanje i provociranje, ali pokazuješ iznova da si daleko iznad toga. Samo nastavi, jer uživanje je čitati tvoje postove.
Radovati se pobjedi nekog tima,ok,ali radovati se s tolikim entuzijazmom porazu,za to treba biti posebno...Valencia je napisao/la:Hare
Sta mislis imam li na zidu ovu fotku!?
Nadam se da ces i ti imati slican zid. Sto sokantniji poraz, to bolje!

Od kad ja vec velim da je 100 miliona pripremljenoSemir bvb je napisao/la:120 Millionen für neue Stars: BVB auf Shopping-Tour
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 09551.html" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
Kasno Marko na kosovo stize ...amerosm je napisao/la:Evo sada citam na BILD-u da je prema njihovim informacijama BVB Lewandowskom ponudio novi ugovor po kojem bi zaradjivao 7 miliona € godisnje...Ova informacija treba da Vas raduje, jer kako god se zavrsi ova sapunica oko doticnog, poslata je jasna poruka da je BVB u stanju zadovoljiti apetite kvalitetnih igraca kada je njihova placa u pitanju - ukoliko bi Dzeko htio pristati na ova primanja mislim da se ne bi osjetio manjak kvaliteta kada je napad u pitanju, cak mislim da bi BVB sa Dzekom bio dosta jaci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.