Atleti :Courtois Juanfran Miranda Godín Filipe Mario Gabi Koke Raúl.G Costa y Falcao
Trampas -Diego López, Essien, Carvalho, Albiol, Nacho, Pepe, Khedira, Kaká, Di María, Benzema y Morata
Nekako sve govori da je Ateltico favorit. Sve ide nama u korist,cak na kladionici je manja kvota na Atleti

.
Ne svidja mi se to previse . Znam da ce na kraju biti nerijeseno ili pobjeda Reala . Iako se potajno nadam da je bas u ovoj utakmici dosao kraj toj neugodnoj seriji jer ,Atletico je odmoran i ovaj susret docekuej u odlicnoj formi .
Dok Real dolazi u ne bas najboljem trenutku nakon ubjedljivog poraza od Dortmunda.Sigurno da im moral nije bas na vrhuncu . Usto,Ronaldo je povrijeden,kao i jos neki igraci poput Marcela ii Ramosa . A Ozila i Modrica Mou ce cuvati za Dortmund .
Ocekujem najvise od D Coste . Lik je u stanju odigrati najbolje i najgore. Mislim da je Costa kljuc za stvaranje prostora za Falcaa koji ce pokusati uraditi ono sto je Lewandowski prije tri dana.

Nasuprot je Pepe, koji po meni u ovom trenutku ne moze cuvati Diega . Ako ostane hladne glave,bice junak utakmice. Vazna utakmica i sa psihiloskog aspekta,jer dosta je vazna da recimo razbijes taj kompleks pred duel u Cupu . Ako se sada ne pobijedi,onda nece nikada . Idemo po tri boda

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡