Kevin je napisao/la:
ma nije ono crveni po meni.pustio je prednost za izglednu šansu ali je ovaj fulao.a isto tako nije dao crveni Suljiću jer je Roskama dok je trčao udario bez lopte..dao mu je samo žuti..udaranje igrača bez lopte i to namjerno je crveni...
Kordićeva ruka nema šanse da se vidi na TV, samo oni koji su tamo na sjeveru pored Škripara i Škripari su mogli vidjeti situaciju te onih par igrača okolo..ja sam sjedio na sjeveru po meni ruka nije bila.objašnjavao sam već nekoliko puta, a i igrači sarajeva nisu protestirali osim Bandovića koji je zasrao..
i još je bila jedna sumnjiva situacija u 16m Roskam oboren isto nije ništa svirao, a spomenut cu i mislim Dupovac s 2 noge s leđa u Wagnera bez kartona..
imao je grešaka i vjerojatno je zato suspendiran, a još ako se vuče nešto i od prije..
kako si ti dosadan lik. Subjektivan si previse.
Vukasovic je direktno uticao a rezultat utakmice. Nije dosudio igranje rukom prije drugg vaseg gola. A evo ti i dodatna informacija. Vukasovicu je signalizirao pritiskom na onaj "biper" onaj sudija u petercu. Vukasovic je bio 4 metra iza igraca, znaci morao je vidjeti..ao nije vidio, zasto onda nije odreagovao na signalizaciju svoga pomocnika??
Znaci sve je sasvim jasno. Radikalna greska koja je direktno uticala na rezultat.
Isto tako, nije dao crveni karton na drakonski faul nad Suljicem. Suljic je gurnuo loptu u for, vas igrac ej isao na IGRACA ne an loptu, i to je isao da ga likvidira a ne faulira. Cist crveni, i ne pisi gluposti da se zbog pustanja prednosti ne moez dati crveni karton. Hajde prvo provjeri fudbalska pravila pa komentarisi.
Vi jeste bili bolji, vec dio utakmice. U par intervala i Sarajevo je bilo nesto bolje. Ali sudija je direktno uticao na rezultat, zato je i kaznjen.
Postajes paglativan tim svojim pisanjima, ne znam sta ti tu nije jasno.