S ovim se slazem 100%...druga je stvar sto Dzeki ne treba dati tih 7 miliona i tako napraviti pometnju u timu ali s druge strane cinjenica je da smo prije godinu dana Gotze-ovih 5 miliona gledali gledali kao nesto sto ce ostati maksimum dugo godina.amerosm je napisao/la:Evo sada citam na BILD-u da je prema njihovim informacijama BVB Lewandowskom ponudio novi ugovor po kojem bi zaradjivao 7 miliona € godisnje...Ova informacija treba da Vas raduje, jer kako god se zavrsi ova sapunica oko doticnog, poslata je jasna poruka da je BVB u stanju zadovoljiti apetite kvalitetnih igraca kada je njihova placa u pitanju - ukoliko bi Dzeko htio pristati na ova primanja mislim da se ne bi osjetio manjak kvaliteta kada je napad u pitanju, cak mislim da bi BVB sa Dzekom bio dosta jaci.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Kuba je starter i sljedece sezone...ne znam zasto je to uopste upitno.
Ma neradi se uopste o Dzeki. Mozes uzet i Negreda (lupam) umjesto njega. Jednostavno taj kvalitet ima svoju cijenu. Ako za TOP 5 igraca nepodignemo plate na stepen vise, napustit ce nas i hummy i reus i gündogan.KSIVLE je napisao/la:Lokos19 je napisao/la: Morate skinuti ružičaste naočale kad govorite o svojim igračima.![]()
Osobno sam protiv toga da se sad bacaju pare i na nove igrače i na plaće. 50-60m za 3-4 odlična igrača je više nego dovoljno, nikakvih 100m. Isto tako, nekih 5-6m je limit za plaće, i to za one koji zaduže klub tipa Reus ili Hummy. Ako je Džeki para tako bitna, nek ide u Zenit.
Ja sam prvi vjerovo u romantiku i bajku o 11 jarana, familija, svi za jednog jedan za sve i da mozemo ovim lihvarima i mogulima pokazat da ej fudbal SRCE. Al brate posle ovog sto nam je gece uradio ako nenaucimo nista i nastavimo dalje kao i do sad stagnacija nam negine a mozda cak i nazadovanje. Jednostavno nece nam se posrecit uvjek da izvucemo nekog zeca iz rukava. Mora se ugradit kvalitet s vana u ekipu.
Evo levatu sad nude 7 miliona? wtf? sta su cekali? sto nisu odma ponudili jer je prije godinu bas trazio takvu platu. Sad bi bili rahat.
A sto se prinova tice, sa miliona dva platu neces privuc nikog... pa ni igrace poput Dioufa ili Hermanna.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Bajern dementovao da uopste nema nikakav ugovor sa levatom. Auuuu @secer, jestel vec stigli zavrsit opkladu?
U isto vrijeme DailyStar javlja da Robert zeli u ManU.

Kod: Označi sve
Soeben hat der FC Bayern eine Pressemitteilung zum Thema Robert Lewandowski geschickt: "Der FC Bayern nimmt Bezug auf verschiedene Meldungen zum Spieler Robert Lewandowski und stellt diesbezüglich klar: Der FC Bayern hat entgegen diesen Meldungen keinen Vertrag mit Robert Lewandowski." So, endlich mal eine Ansage!Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Ako će se plafon za plaće dizati, pošteno je da to počme sa ovima koji su već zadužili klub, konkretno mislim na Reusa, Hummyja i Gunda. Bilo bi glupo sad dati Džeku ili Negredu recimo za 1-2m veću plaću od trenutno najplaćenijih igrača u klubu. Ali i to podizanje plaća je uvijek dvosjekli mač, jer nikad ne znaš kako će "pomoćna radna snaga" (da ih tako nazovem) reagirati. kako će jedan Schmelle ili Piszczek reagirati na činjenicu da će neki primati 5-6 puta veću lovu od njih, a oni deru guzove za klub možda i više od ovih talentiranijih; pogotovo jer svi oni realno drugdje mogu uzeti veću lovu.
Što se tiče novaka, mislim da bi se Eriksen zadovoljio sa neka 4m, Son, De Bruyne i Herman sa 2,5-3... Uostalom, malo nogometaša u svijetu ima 7+m plaće od kluba. Ovo za Lewu je jednostavno način da se uprava opere pred navijačima.
Što se tiče novaka, mislim da bi se Eriksen zadovoljio sa neka 4m, Son, De Bruyne i Herman sa 2,5-3... Uostalom, malo nogometaša u svijetu ima 7+m plaće od kluba. Ovo za Lewu je jednostavno način da se uprava opere pred navijačima.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Prodajte ga nama, `ta ce u Bavarskoj bezze?
Malo previse 38 miliona FUNTI za igraca u zadnjoj godini ugovora ali nebih se bunio da SAF i odrijesi kesu sto ce i morati uciniti ako ga zeli, moras pobijediti konkurenciju jbga.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ne vjerujem da je baš toliko para u pitanju, ali bi trebalo biti negdje oko 30-35 mil. eura. Kako sam sinoć čitao ponuda Bauerna od 25 mil. eura je odbijena, tako da ako ManUtd zaista ponudi 30+ mil. onda sam siguran da bi vrlo lako mogao tamo i otići.
Mada izgleda da ga i Mou hoće za sebe.
Nego sutra s "izmiješanim" sastavom kod Fortune. Nadam se da će odmoriti važnije igrače. Real igra važnu utakmicu kod gradskog rivala Atletica u borbi za drugo mjesto gdje bi se trebali dodatno "potrošiti".
Nego sutra s "izmiješanim" sastavom kod Fortune. Nadam se da će odmoriti važnije igrače. Real igra važnu utakmicu kod gradskog rivala Atletica u borbi za drugo mjesto gdje bi se trebali dodatno "potrošiti".
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Izgleda da si pogodioSemir bvb je napisao/la:Ne vjerujem da je baš toliko para u pitanju, ali bi trebalo biti negdje oko 30-35 mil. eura. Kako sam sinoć čitao ponuda Bauerna od 25 mil. eura je odbijena, tako da ako ManUtd zaista ponudi 30+ mil. onda sam siguran da bi vrlo lako mogao tamo i otići.Mada izgleda da ga i Mou hoće za sebe.
![]()
Sir priprema valjda ponudu od 33 miliona
Izgleda Cristina povrijedjna? Propusta Atletico a mozda i uzvratnu protiv nasSemir bvb je napisao/la:Nego sutra s "izmiješanim" sastavom kod Fortune. Nadam se da će odmoriti važnije igrače. Real igra važnu utakmicu kod gradskog rivala Atletica u borbi za drugo mjesto gdje bi se trebali dodatno "potrošiti".
@ksivle brate,
slazem se, treba i ostalim TOP igracima povisit platu, stim da se produze ugovori do 17te 18te i bez ikakvih klauzula
Trebalo je uvest tri kategorije plata:
BEST (4-5 igraca) po 6-7 mil. €
Mats, Reus, Lewat, Gece, Illy
TOP (5-6 igrca) po 3,5-5 mil. €
Subota, Pisonja, Manni, Kuba, Smelle, Sahin
GOOD (5-6 igraca) po 1,5-3 mil. €
Kehl, Weidi, Grossonja, Tele, Leitner, Sibonja
Talenti i ostala buranija do 1 mil. €
Nemogu nikako svi igraci imati isto, ili priblizno isto. A i nove igrace nemozes poredit sa zaslugama postojecih. I sam Gece je sad u startu proso pola prve ekipe Bayern po visini plate
slazem se, treba i ostalim TOP igracima povisit platu, stim da se produze ugovori do 17te 18te i bez ikakvih klauzula
Trebalo je uvest tri kategorije plata:
BEST (4-5 igraca) po 6-7 mil. €
TOP (5-6 igrca) po 3,5-5 mil. €
GOOD (5-6 igraca) po 1,5-3 mil. €
Talenti i ostala buranija do 1 mil. €
Nemogu nikako svi igraci imati isto, ili priblizno isto. A i nove igrace nemozes poredit sa zaslugama postojecih. I sam Gece je sad u startu proso pola prve ekipe Bayern po visini plate
Fino da se ovako pise redovno, ubijamo svi malo vrjeme
, a stanje je turbulentno.
Ja bi volio kad bi se odlucili oko tih napadaca bar narednog mjeseca. Drago bi mi bilo kad bi dzeko nosio dres bvb-a, jer po anketi ljudi isto tako misle
, gomez mu moze biti back up, jedino bi ga tako prihvatio, ali mislim da ce to u vezi gomeza drugcije izgledati. Spominje se dosta imena koja se povezuju sa nama, znaci ima dosta opcija.
Dati nekom novom igracu platu iznad ostali moze predstavljati problem i ako smo financiski jaci ne treba se zaboraviti odakle smo dosli, na to bi se trebali podsjetiti sa vremena na vrjeme. Ali ovo je i zasigurno vrjeme za nas gdje ce se pokazati kojim putem cemo ici, ili cemo korak napred ili nazad, ovisno od toga koga cemo dovesti i kako cemo poslovati oko transfera i upravo oko tih plata, koje ce ostali igraci traziti u narednim pregovorima oko ugovora ako sad neko dobije 7-8 mill. god. da nebi bilo prevse za nas budzet, jer jos odplacujemo nase dugove, sad nisam informisan kako stojimo sa dugovima? Mada mislim da cemo i mi morati napraviti taj korak sa godisnjim placama ako zelimo igrati u vrhu sa ostalim velikanima, samo sa dozom opreza i trebamo znati nase granice.
Kako stvari stoje i lewa ode, samo da on bude jedini pored go-vneta ali mislim da cemo ostale gledati i naredni sezona. Igraci koji ce doci bice zeljni dokazivanja i osvjezice momcad. Ja sam se jednim djelom pomirio sa go*netom, ko ga hebe moze bvb i bez njega.
Ja bi volio kad bi se odlucili oko tih napadaca bar narednog mjeseca. Drago bi mi bilo kad bi dzeko nosio dres bvb-a, jer po anketi ljudi isto tako misle
Dati nekom novom igracu platu iznad ostali moze predstavljati problem i ako smo financiski jaci ne treba se zaboraviti odakle smo dosli, na to bi se trebali podsjetiti sa vremena na vrjeme. Ali ovo je i zasigurno vrjeme za nas gdje ce se pokazati kojim putem cemo ici, ili cemo korak napred ili nazad, ovisno od toga koga cemo dovesti i kako cemo poslovati oko transfera i upravo oko tih plata, koje ce ostali igraci traziti u narednim pregovorima oko ugovora ako sad neko dobije 7-8 mill. god. da nebi bilo prevse za nas budzet, jer jos odplacujemo nase dugove, sad nisam informisan kako stojimo sa dugovima? Mada mislim da cemo i mi morati napraviti taj korak sa godisnjim placama ako zelimo igrati u vrhu sa ostalim velikanima, samo sa dozom opreza i trebamo znati nase granice.
Kako stvari stoje i lewa ode, samo da on bude jedini pored go-vneta ali mislim da cemo ostale gledati i naredni sezona. Igraci koji ce doci bice zeljni dokazivanja i osvjezice momcad. Ja sam se jednim djelom pomirio sa go*netom, ko ga hebe moze bvb i bez njega.
Zadnja izmjena: vopi, dana/u 26 apr 2013, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Navodno je ronaldo kritican za utorak..
http://www.ruhrnachrichten.de/sport/bvb ... 35,1983428" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ruhrnachrichten.de/sport/bvb ... 35,1983428" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: vopi, dana/u 26 apr 2013, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
@Lokos slažem se s ovim platežnim rangovima. I ja bi ih tako podjelio, samo bi malo spustio te raspone.
A što se tiče novih igrača i njihovih plaća, pošto nitko od ovih što se spominju kao potencijalna pojačanja nije bolji od naših glavnih igrača, mislim da je u redu da nemaju ni veće plaće. Da dovodimo Messija ili Falcaoa, e to bi bila druga priča.
Edit: 'LEWANDOWSKI JE PRIJE PET GODINA BIO - DRVO!' (Bivši poljski izbornik Smuda o napadaču) Možda je Kloppo stvarno čudotvorac.
A možda i Mamić nije jedini na izravnoj liniji sa Svevišnjim. 
Čovjek objasnio.vopi je napisao/la:Dati nekom novom igracu platu iznad ostali moze predstavljati problem i ako smo financiski jaci ne treba se zaboraviti odakle smo dosli, na to bi se trebali podsjetiti sa vremena na vrjeme. Ali ovo je i zasigurno vrjeme za nas gdje ce se pokazati kojim putem cemo ici, ili cemo korak napred ili nazad, ovisno od toga koga cemo dovesti i kako cemo poslovati oko transfera i upravo oko tih plata
Edit: 'LEWANDOWSKI JE PRIJE PET GODINA BIO - DRVO!' (Bivši poljski izbornik Smuda o napadaču) Možda je Kloppo stvarno čudotvorac.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Tako je i amar osim prije jednom reko za dzeku, er ist wie ein klotz, wie eine stange
MA KLOP TATA- bez njega nema nista, zbog njega smo tu gdje jesmo. Kao sto je prije ovde neko napiso, dok je kloppa ne treba se brinuti
MA KLOP TATA- bez njega nema nista, zbog njega smo tu gdje jesmo. Kao sto je prije ovde neko napiso, dok je kloppa ne treba se brinuti
Sportske novinare s ovih prostora smatram dnom dna, ali ovo je odličan članak o Borussiji. Alene Orliću svaka ti čast!!!
Dortmundska Borussia ima ono nešto što imaju samo najveći klubovi na svijetu , a to je strast i fanatizam njezinih navijača. To je nešto što se ne može kupiti novcima, ne ovisi o broju pobjeda i poraza, to je zapisano u genetskom kodu kluba i osjeća se na svakom koraku.
Istina, ovdje gradske fasade nisu prošarane grafitima u slavu BVB-a, ali to je samo zato što su Nijemci uredni, ali ćete zato na svakom koraku zamijetiti Borussijine zastave i klupske postere u izlozima trgovina, kafića, restorana. Čak i kad nije nogometni dan, ulicama se šetaju mladići i djevojke odjeveni u crno-žute dresove.
Dortmund - grad od pola milijuna stanovnika poznat je kao zelena metropola Sjeverne Rajne-Vestfalije - u nogometnom smislu jako podsjeća na Split, a ogleda se to u strasti i temperamentu ljudi za koje je njihov klub veći od života. - Za druge klubove se navija, a mi za Borussiju živimo - kazat će navijači u Dortmundu.
‘Echte Liebe’, u prijevodu ‘Prava ljubav’, tako glasi moto kluba koji je osnovan 1909. i jedan je od dva najveća njemačka kluba, uz Bayern, s osvojenih osam naslova prvaka, tri njemačka kupa, jednim Kupom pobjednika kupova i naslovom prvaka Europe iz 1997. Ali, kao što rekosmo, nisu trofeji ono što čini Borussiju velikim klubom. To je strast koja ga prati i koja se ogleda u činjenici da klub s najvećim stadionom u Njemačkoj - Westfalen s kapacitetom od 80.720 mjesta - ima i najveći prosjek gledatelja u Europi i za svaku utakmicu je rasprodan.
Ako će vam biti lakše za razumjeti, to vam je Hajduk s puno novca, ali i sa stoput pametnijim upravljanjem, to je mediteranska strast i njemačka odgovornost u jednom, bezgranična ljubav i veliki rad uklopljeni u klubu koji je imao boljih i lošijih trenutaka, ali je uvijek bio velik.
A da bi nogometni klub bio velik, mora imati i ljutog rivala. Najveći rival Bourssije je Schalke iz Gelsenkirchena, oni su susjedi i to rivalstvo traje oduvijek, ali u zadnjih 20-ak godina sve se više žeste na Bayern, čak se promoviraju kao “anti-Bayern” klub jer žele biti ono što Bayern nije. Na živce im ide bavarska arogancija, kao i ostatku Njemačke gdje se Bayern titulira FC Hollywoodom.
Ali, da ne bi bilo zabune - nije Borussia siromah iz provincije, nego baš naprotiv, radi se o klubu koji je drugi najbogatiji u Njemačkoj i jedanaesti u Europi s prometom od skoro 200 milijuna eura u 2012. godini.
Antagonizam prema Bayernu - kojem su dvije godine uzastopce uzeli naslov prvaka - ogleda se u činjenici da Bavarci kupuju njihove najbolje igrače, uzeli su “njemačkog Messija” Maria Götzea, a htjeli bi i Roberta Lewandowskog. Kad govorimo o navijačkoj strasti onda ne iznenađuje što u Dortmundu Götzeve dresove spaljuju na lomači nazivajući ga izdajicom. Tek toliko da znate da takve stvari nisu rezervirane samo za uzavreli temperament Mediterana.
Borussia Dortmund danas je supermoderni klub u kojem su primijenjena sva vrhunska znanja iz ekonomije i sporta, što je dovelo do toga da su se vratili u sam vrh europskog nogometa.
To vam postane jasno čim prođete vrata trening kampa u Brackelu, industrijskoj periferiji Dortmunda. Tamo vas neće dočekati luksuz, ali je sve praktično, moderno i podređeno nogometašima koji imaju optimalne uvjete. U primjeni znanstvenih metoda Borussia je daleko odmakla, pa su bili prvi klub na svijetu koji je imao takozvani “Foot-robot”, spravu vrijednu milijun eura, koja služi za unaprijeđenje tehničkih sposobnosti nogometaša. - Čim je saznao da smo dobili tu spravu, Arsene Wenger je doletio u Dortmund da vidi o čemu se radi - ispričao nam je Ivan Perišić, koji je donedavno bio u Borussiji.
Kad se odlučio za Borussiju, Perišić je to učinio zbog dva razloga. Zbog njihove politike forsiranja mladih igrača i nevjerojatnih navijača. - Kad sam prvi put istrčao na travnjak Westfalena nisam se mogao ni na što koncentrirati, samo sam gledao tribine. Osjećaj je nevjerojatan kad se nađete ispod tog ‘žutog zida’ na kojem je načičkano 20 tisuća navijača - ispričao nam je Perišić.
Trener Jürgen Klopp je ‘njemački Mourinho’, iako mi je priznao da mu se više sviđa Barcelonin stil igre. Čak i Borussia igra poput Barcelone, samo puno brže. Klopp mi je kazao da cijeni Guardiolu kao najboljeg nogometnog trenera na svijetu: - Kada čujem da me uspoređuju s Mourinhom, to doživljavam kao izniman kompliment. Portugalac je jedan od najuspješnijih trenera u povijesti, ali moj favorit je Guardiola - kazao mi je Klopp. Razgovarali smo prošlog proljeća, taman prije nego što će s Borussijom uzeti dvostruku krunu. Vjerojatno nije mogao ni sanjati da će 12 mjeseci kasnije deklasirati Mourinha i Real. Iako se ne bih mogao zakleti - jer kad sam ga pitao: Kako uspijevate odoljeti pozivima Chelseaja i sličnih?, Klopp mi je kazao: - Osjećam da još uvijek nisam postigao maksimum s Borussijom. U Njemačkoj smo osvojili sve, ali u Ligi prvaka možemo puno više. Uspjeh u Ligi prvaka, to je cilj koji želim ostvariti prije no što odem iz Dortmunda.
Osvajanje Lige prvaka s Borussijom bio bi vrhunac Kloppove karijere i još jedan korak koji bi ga približio njegovom idolu Guardioli kojeg je, nije to slučajnost, kupio upravo Bayern...
Dortmundska Borussia ima ono nešto što imaju samo najveći klubovi na svijetu , a to je strast i fanatizam njezinih navijača. To je nešto što se ne može kupiti novcima, ne ovisi o broju pobjeda i poraza, to je zapisano u genetskom kodu kluba i osjeća se na svakom koraku.
Istina, ovdje gradske fasade nisu prošarane grafitima u slavu BVB-a, ali to je samo zato što su Nijemci uredni, ali ćete zato na svakom koraku zamijetiti Borussijine zastave i klupske postere u izlozima trgovina, kafića, restorana. Čak i kad nije nogometni dan, ulicama se šetaju mladići i djevojke odjeveni u crno-žute dresove.
Dortmund - grad od pola milijuna stanovnika poznat je kao zelena metropola Sjeverne Rajne-Vestfalije - u nogometnom smislu jako podsjeća na Split, a ogleda se to u strasti i temperamentu ljudi za koje je njihov klub veći od života. - Za druge klubove se navija, a mi za Borussiju živimo - kazat će navijači u Dortmundu.
‘Echte Liebe’, u prijevodu ‘Prava ljubav’, tako glasi moto kluba koji je osnovan 1909. i jedan je od dva najveća njemačka kluba, uz Bayern, s osvojenih osam naslova prvaka, tri njemačka kupa, jednim Kupom pobjednika kupova i naslovom prvaka Europe iz 1997. Ali, kao što rekosmo, nisu trofeji ono što čini Borussiju velikim klubom. To je strast koja ga prati i koja se ogleda u činjenici da klub s najvećim stadionom u Njemačkoj - Westfalen s kapacitetom od 80.720 mjesta - ima i najveći prosjek gledatelja u Europi i za svaku utakmicu je rasprodan.
Ako će vam biti lakše za razumjeti, to vam je Hajduk s puno novca, ali i sa stoput pametnijim upravljanjem, to je mediteranska strast i njemačka odgovornost u jednom, bezgranična ljubav i veliki rad uklopljeni u klubu koji je imao boljih i lošijih trenutaka, ali je uvijek bio velik.
A da bi nogometni klub bio velik, mora imati i ljutog rivala. Najveći rival Bourssije je Schalke iz Gelsenkirchena, oni su susjedi i to rivalstvo traje oduvijek, ali u zadnjih 20-ak godina sve se više žeste na Bayern, čak se promoviraju kao “anti-Bayern” klub jer žele biti ono što Bayern nije. Na živce im ide bavarska arogancija, kao i ostatku Njemačke gdje se Bayern titulira FC Hollywoodom.
Ali, da ne bi bilo zabune - nije Borussia siromah iz provincije, nego baš naprotiv, radi se o klubu koji je drugi najbogatiji u Njemačkoj i jedanaesti u Europi s prometom od skoro 200 milijuna eura u 2012. godini.
Antagonizam prema Bayernu - kojem su dvije godine uzastopce uzeli naslov prvaka - ogleda se u činjenici da Bavarci kupuju njihove najbolje igrače, uzeli su “njemačkog Messija” Maria Götzea, a htjeli bi i Roberta Lewandowskog. Kad govorimo o navijačkoj strasti onda ne iznenađuje što u Dortmundu Götzeve dresove spaljuju na lomači nazivajući ga izdajicom. Tek toliko da znate da takve stvari nisu rezervirane samo za uzavreli temperament Mediterana.
Borussia Dortmund danas je supermoderni klub u kojem su primijenjena sva vrhunska znanja iz ekonomije i sporta, što je dovelo do toga da su se vratili u sam vrh europskog nogometa.
To vam postane jasno čim prođete vrata trening kampa u Brackelu, industrijskoj periferiji Dortmunda. Tamo vas neće dočekati luksuz, ali je sve praktično, moderno i podređeno nogometašima koji imaju optimalne uvjete. U primjeni znanstvenih metoda Borussia je daleko odmakla, pa su bili prvi klub na svijetu koji je imao takozvani “Foot-robot”, spravu vrijednu milijun eura, koja služi za unaprijeđenje tehničkih sposobnosti nogometaša. - Čim je saznao da smo dobili tu spravu, Arsene Wenger je doletio u Dortmund da vidi o čemu se radi - ispričao nam je Ivan Perišić, koji je donedavno bio u Borussiji.
Kad se odlučio za Borussiju, Perišić je to učinio zbog dva razloga. Zbog njihove politike forsiranja mladih igrača i nevjerojatnih navijača. - Kad sam prvi put istrčao na travnjak Westfalena nisam se mogao ni na što koncentrirati, samo sam gledao tribine. Osjećaj je nevjerojatan kad se nađete ispod tog ‘žutog zida’ na kojem je načičkano 20 tisuća navijača - ispričao nam je Perišić.
Trener Jürgen Klopp je ‘njemački Mourinho’, iako mi je priznao da mu se više sviđa Barcelonin stil igre. Čak i Borussia igra poput Barcelone, samo puno brže. Klopp mi je kazao da cijeni Guardiolu kao najboljeg nogometnog trenera na svijetu: - Kada čujem da me uspoređuju s Mourinhom, to doživljavam kao izniman kompliment. Portugalac je jedan od najuspješnijih trenera u povijesti, ali moj favorit je Guardiola - kazao mi je Klopp. Razgovarali smo prošlog proljeća, taman prije nego što će s Borussijom uzeti dvostruku krunu. Vjerojatno nije mogao ni sanjati da će 12 mjeseci kasnije deklasirati Mourinha i Real. Iako se ne bih mogao zakleti - jer kad sam ga pitao: Kako uspijevate odoljeti pozivima Chelseaja i sličnih?, Klopp mi je kazao: - Osjećam da još uvijek nisam postigao maksimum s Borussijom. U Njemačkoj smo osvojili sve, ali u Ligi prvaka možemo puno više. Uspjeh u Ligi prvaka, to je cilj koji želim ostvariti prije no što odem iz Dortmunda.
Osvajanje Lige prvaka s Borussijom bio bi vrhunac Kloppove karijere i još jedan korak koji bi ga približio njegovom idolu Guardioli kojeg je, nije to slučajnost, kupio upravo Bayern...
KSIVLE je napisao/la:@Lokos slažem se s ovim platežnim rangovima. I ja bi ih tako podjelio, samo bi malo spustio te raspone.![]()
znaci razlikujemo se samo u spremnosti na rizik
Dzeku smatram najmanje u rangu levata, kad ima los dan, inace je stepenicu iznad. Pa hebote mos' mislit sta bi Doktor od njeg napravio kad je od onakvog smote napravio masinu
Evo citam da je Elia suspendovan kod Bremena. Mislim da bi se on mogo jeftino ulovit a bio bi super backup za krilo. Mlad, jak, brz, extra tehnicar... samo mu fali neko da ga opameti i objasni neke stvar. "Herr Doktor übernehmen Sie"
KSIVLE je napisao/la: 'LEWANDOWSKI JE PRIJE PET GODINA BIO - DRVO!' (Bivši poljski izbornik Smuda o napadaču)
2008-09. drvo
@Lokos19
Nemoj Eliu, jer nisu mu sve na broju
Što se tiče plaća igrača, ne postoji veći i ozbiljniji klub da mu svi igrači imaju približne plate. Uvijek ima njih 3-4 koji odskaču od ostalih po tom pitanju. Tako je i kod nas, ako već nije onda će biti, jer to tako mora.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
HAHA ma znam da je budaletina. Ali Doktor je utamburio i Princa, a ovaj se valjda isfuro do sad, pa kontam da bi njega Klopp vratio medju ziveSemir bvb je napisao/la:@Lokos19
Nemoj Eliu, jer nisu mu sve na broju. Nije čudo što su njega i Arnautovića supendovali. Našle se dvije budale. Imao je potencijala da postane vrh, ali zbog karaktera neće postići ništa. Bio bi rizik dovesti takvu budaletinu među fine momke.
Sa sportske strane lego bi nam pra'oooo
Iz Dortmundove perspektive, Junajted je najbolji kupac. Nema igraca kojeg nisu debelo platili, dosta vise nego bi platio neko drugi. Jedino su Persija dobili dzabaluka. Al to moze napraviti samo Arsenalova uprava koja je po gluposti tu negdje sa Dortmundovom
.
Ferdinand, Berbatov, Anderson, Nani, Kerik, Veron, Valensia, Nistelroj,... Svi ovi i mnogi drugi igraci su placeni jako puno s obzirom na okolnosti koje su prethodile transferima.
Samo da ne ode u Bajern. To bi bilo bas jadno
. Zamisli, igras finale protiv ekipe u kojoj su ti dva ponajbolja igraca 'strani elementi'
. To bi bio totalni uzas... Ne vjerujem da su u upravi Dortmunda toooliiikeeeeeeee budale.
Ferdinand, Berbatov, Anderson, Nani, Kerik, Veron, Valensia, Nistelroj,... Svi ovi i mnogi drugi igraci su placeni jako puno s obzirom na okolnosti koje su prethodile transferima.
Samo da ne ode u Bajern. To bi bilo bas jadno
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Evo i eriksen se oglasio povodom bvb-ovog interesovanja za njega.
Eriksen: "Es ist schön, dass sie mich mit solch einem guten Verein in Verbindung bringen"
http://www.goal.com/de/news/968/transfe ... ortmund-in" onclick="window.open(this.href);return false;
Eriksen: "Es ist schön, dass sie mich mit solch einem guten Verein in Verbindung bringen"
http://www.goal.com/de/news/968/transfe ... ortmund-in" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: vopi, dana/u 27 apr 2013, 03:36, ukupno mijenjano 1 put.
Iako sam ga osporavao Eriksen je odličan igrač, taman za Kloppov sistem.
Kakav bi to bombastičan transfer bio, uh. Inače momak je tako čvrst da nije nikada imao neku povredu.
Mislim da će također oboriti rekord u nastupima za repku.
Kakav bi to bombastičan transfer bio, uh. Inače momak je tako čvrst da nije nikada imao neku povredu.
Mislim da će također oboriti rekord u nastupima za repku.
Od Manche bi mogli dobre pare uzeti za Lewu i nekako mi se to cini kao najrealnija opcija,realnija nego njegov prelazak u bayu!To je moje misljenje e sad...mislili smo i za pichketinu da nece u bayu pa...
Uzmemo za Lewu 30-35milki,i onda u shoping!Po meni idealno bi bilo dovesti Dzeksona na mjesto Lewe,Eriksena umjesto chkapia,prodati Schibi-a i dovesti Birama ili Aubameyanga(sto je manje realno),Gintera(ako Santana napusti klub),i zamjene za bekove!Skromno od mene nema sta ali tu smo da trabunjamo o mogucnostima!Ovo sto sam naveo nije ni toliko nemoguce,imat cemo kesha i ne treba previse skrtariti
Odrijesiti kesu kad smo vec prodali dva bitna igraca(ako i Lewa ode) i dovesti adekvatna pojacanja,jer ne bih volio da postanemo fabrika igraca i odskocna daska-kao sto smo donekle i bili.Nadam se da ce se to promjeniti i da ce igracima biti cast igrati za ovaj klub!To se prvenstveno pocinje tako sto cemo kupiti vec neke afirmisane igrace da svi vide da mozemo i da svaki dan postajemo sve jaci i jaci!
Opet kazem,vjerujem u Doktora i co. da nece dozvoliti ono sto nam se ne tako davno desilo!Moze otici bilo koji igrac,nek im je sa srecom,imamo Klopp-a koji u svakom trenutku moze pronaci zamjenu,da i ne osjetimo gubitak,i da budemo samo JOS JACI!
Uzmemo za Lewu 30-35milki,i onda u shoping!Po meni idealno bi bilo dovesti Dzeksona na mjesto Lewe,Eriksena umjesto chkapia,prodati Schibi-a i dovesti Birama ili Aubameyanga(sto je manje realno),Gintera(ako Santana napusti klub),i zamjene za bekove!Skromno od mene nema sta ali tu smo da trabunjamo o mogucnostima!Ovo sto sam naveo nije ni toliko nemoguce,imat cemo kesha i ne treba previse skrtariti
Opet kazem,vjerujem u Doktora i co. da nece dozvoliti ono sto nam se ne tako davno desilo!Moze otici bilo koji igrac,nek im je sa srecom,imamo Klopp-a koji u svakom trenutku moze pronaci zamjenu,da i ne osjetimo gubitak,i da budemo samo JOS JACI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.