Romariooo je napisao/la:zanimljiv ce biti revans na kamp nou nas protiv bayerna, mogla bi barca urraditi strasan posao za dortmund, koliko sam skontao kako se pise, Lahm,Dante, Martinez, Gustavo, Sweinsteiger imaju opasnost da ne igraju finale ako dobiju zuti
ako barca odigra kako treba i messi bude spreman, ocekujte da cemo vam olaksati posao jer dvojica-trojica od ovih ce sigurno dobiti kartone ako barca bude napadala, ako ispadnu iz stroja lahm,dante ili svinjogojac, onda je je posao borusiji puno puno laksi
Bravo Romario uvuci se malo u guzicu Dortmundovim navijačima, obećaj im da će Biskvit odraditi najmanje trojicu
Ja se izvinjavam što pišem na temi Dortmunda ali zapao mi ovaj komentar Romaria, koja je to uvlakuša majko mila

Sad bi se tebi Romario trebali zahvaliti mozda, sto ce Barcelona odraditi posao za Dortmund, BRAVO
Znam da se potajno nadaš prolasku Barcelone, glupo bi bilo da se kao navijač i ne nadaš, ali ovo što pišeš u zadnje vrijeme odaje tvoje unutrasnje stanje, poderan si ko Barcelona

Ohani malo, ako i kojim slučajem ostanemo bez vaznih igraca u finalu, to nece biti zasluga Barcelone,
Eh sad, ja lično da napišem svoje mišljenje, volio bih da Dortmund prođe u finale, jer prije svega, Real mi je najomraženiji klub, a po nekom nepisanom pravilu navijam za Njemačke klubove u Evropi, pa ako i Dortmund osvoji, to neće biti zbog toga što će nama faliti eventualno, 2, 3,4 standardna igrača, jer sami su krivi što su se doveli u tu situaciju.
Da zaključim vidimo se na wembley-u akoBogda

Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju