FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
Niko ne kaze da ko nas cveta cvece...poenta price je o drzavnom proteziranju i guranju sudija,a ako negde trebate da cutite to je tu(barem moje misljenje).
Pametno sto ne odgovaras jer svako ima svoje i ne bi odstupali od istoga.
Izvinjavam se sto vas prekidam, ali ovo vredi da se nadje ovde...

"Najviše bih voleo da ostane četiri boda razlike, pa da u derbiju slavimo! Bio bi to šlag na tortu. Ne potcenjujem Zvezdu, ali želimo revanš za nesrećni poraz od jesenas. U direktnom duelu sa večitim rivalom hoćemo da pokažemo da smo bolji. Mnogo smo bliži tituli, ne mogu slabijih desetak dana da izbrišu sve one sjajne igre tokom sezone" naglasio je Milan Smiljanić.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Najjaca mu je prva recenica!
Nije mi jasno, ako je vec toliko ubijedjen u trijumf, zasto ne bi volio da bude 2 razlike pred derbi, pa bi im pobjeda u derbiju bila jos sladja, jer bi opet otisli na + 5 i odlucili titulu...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Partizan-Radnicki Nis ipak 2.maja od 18:30.
Sta sada imas reci @DANTES ?
- alan_kardec
- Kontakt:
sasagmp je napisao/la:Razumem ja vasu spin internet masineriju u tome ste svetski sampioni,ali ljudi imajte malo obraza da makar precutite neke stvari.
Vama su svi krivi i Partizan i Tole i Tadic....sudije nama pomazu,vama odmazu i slicno,a onda bacimo 3,4 klipova gde su skandalozne odluke donosene u vasu korist i to je "slucajnost","nema namere","nije protivnik ostecen" i slicno.
Imam najbolje drugare koji su cigani i vec dugi niz godina su na severu,ali momci znaju i da priznaju kada se pogurate. Vas ovde ni Sv. Ilija ne bi mogao da natera da kazete koju protiv Zvezde,neprejebivi ste u svakom smislu.
sasagmp je napisao/la:Sta je izvrnuto?Imas pravo da demantujes i potkrepis cinjenicama...
Sloboda govora je dozvoljena...nemoj da te plasi cika sa tvoga avatara-njegov si saborac.
sasagmp je napisao/la:poenta price je o drzavnom proteziranju i guranju sudija,a ako negde trebate da cutite to je tu(barem moje misljenje).
licemjerje je dobra osobina kad se nema bolje.
Devil je napisao/la:Izvinjavam se sto vas prekidam, ali ovo vredi da se nadje ovde...
"Najviše bih voleo da ostane četiri boda razlike, pa da u derbiju slavimo! Bio bi to šlag na tortu. Ne potcenjujem Zvezdu, ali želimo revanš za nesrećni poraz od jesenas. U direktnom duelu sa večitim rivalom hoćemo da pokažemo da smo bolji. Mnogo smo bliži tituli, ne mogu slabijih desetak dana da izbrišu sve one sjajne igre tokom sezone" naglasio je Milan Smiljanić.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bolnici u Humskoj 1. hitno potreban psihijatar.
Šifra: "Lola".
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Licemerje bla bla bla....cool si momak,uzivaj.
Sto se tice izjave Lole...-sezona nije sjajna zbog neuspeha u Evropi,ali realno gledano prvi deo u domacici je bio dobar.
Pobediti 3:0 Vosu u NS-u,Slobodu 5-0 na JNA,OFK 3-1,Radnicki u Nisu 4:0 , BSK 7-0 i jos brdo pobeda od po 2:0 i onih minimalnih nije nesto cemu se moze smejati. Tako da niti je on totalno u pravu kada ovo prica,niti ste vi u pravu kada se ovako podsmevate.
Sto se tice izjave Lole...-sezona nije sjajna zbog neuspeha u Evropi,ali realno gledano prvi deo u domacici je bio dobar.
Pobediti 3:0 Vosu u NS-u,Slobodu 5-0 na JNA,OFK 3-1,Radnicki u Nisu 4:0 , BSK 7-0 i jos brdo pobeda od po 2:0 i onih minimalnih nije nesto cemu se moze smejati. Tako da niti je on totalno u pravu kada ovo prica,niti ste vi u pravu kada se ovako podsmevate.
Hajde mi jos samo objasni kako si ti uspeo da Zvezdu ubacis u celu ovu pricu ?
Covece,samo budala moze reci da 10 dana ne moze da izbrise sjajne partije tokom sezone. Koje sjajne partije ? Niti jedna utakmica ove sezone nije ni izbliza odigrana kao neke iz prosle sezone, iz onih prethodnih kada je Partizan bio i vise nego dominantan ne treba ni spominjati. Ali ove sezone Partizan ima vise lose odigranih utakmica nego sto ima dobrih,to je cinjenica. To je cinjenica sa kojom se slazu i navijaci Partizana,jer da je Partizan igrao sjajno nikako se ne bi zahtevala smena Vermezovica radi tih 10-ak dana.
Covece,samo budala moze reci da 10 dana ne moze da izbrise sjajne partije tokom sezone. Koje sjajne partije ? Niti jedna utakmica ove sezone nije ni izbliza odigrana kao neke iz prosle sezone, iz onih prethodnih kada je Partizan bio i vise nego dominantan ne treba ni spominjati. Ali ove sezone Partizan ima vise lose odigranih utakmica nego sto ima dobrih,to je cinjenica. To je cinjenica sa kojom se slazu i navijaci Partizana,jer da je Partizan igrao sjajno nikako se ne bi zahtevala smena Vermezovica radi tih 10-ak dana.
Ja ubacio Zvezdu? Ako mislis na Lolu verovatno mu je postavljeno pitanje i lepo je odgovorio da zeli revans.U cemu je problem ne sme vas pomenuti?
Sto se tice losih i dobrih partija ja sam ti napisao za prvi deo. Tebi ako nisu sjajne nabrojane pobede onda imas prevelike apetite,a na cemu su zasnovani stvarno ne znam.
Ja Vermeza bi oterao zbog trenutne krize,zbog ziherastva i zato sto znam da moze bolje.
Sto se tice losih i dobrih partija ja sam ti napisao za prvi deo. Tebi ako nisu sjajne nabrojane pobede onda imas prevelike apetite,a na cemu su zasnovani stvarno ne znam.
Ja Vermeza bi oterao zbog trenutne krize,zbog ziherastva i zato sto znam da moze bolje.
Cek kojih 3:1 protiv OFK. Nije valjda da mislis na onu utakmicu sa nevidjeno smesnim golovima i jos tuznijim OFK Beogradom. Ako si gledao tu utakmicu uzivo a nadam se da jesi onda meni nije cudno kako ti nju ubroja u dobro odigrane utakmice u jesenjem delu jer je to bila izuzetno losa utakmica Partizana.
Svakako da je bilo dobrih utakmica,naravno. Ekipa koja nema dobrih utakmica ne moze niti zasluzuje da se bori za prvaka,ali ne moze dobro biti sinonim za sjajno. Sjajno je nesta iznad prosecno,nesto sto ne dozvoljava da se prica o losem a ja toga ne vidim ove sezone. Da je rekao desetak dana ne moze da ponisti sve dobre utakmice tokom sezone,pa hajde covek i da ga razume. Ali onako lupiti glupost pa reci da su to bile sjajne utakmice,a sjajnog u jednocifrenom procentu je boze sacuvaj.
Svakako da je bilo dobrih utakmica,naravno. Ekipa koja nema dobrih utakmica ne moze niti zasluzuje da se bori za prvaka,ali ne moze dobro biti sinonim za sjajno. Sjajno je nesta iznad prosecno,nesto sto ne dozvoljava da se prica o losem a ja toga ne vidim ove sezone. Da je rekao desetak dana ne moze da ponisti sve dobre utakmice tokom sezone,pa hajde covek i da ga razume. Ali onako lupiti glupost pa reci da su to bile sjajne utakmice,a sjajnog u jednocifrenom procentu je boze sacuvaj.
Ok nisi mi odgovorio na prvo pitanje,no nema veze.
Kao drugo rekao sam da je istina negde izmedju. Niti je on u pravu sa izjavom,niti vi sa podsmevanjem.
Kao drugo rekao sam da je istina negde izmedju. Niti je on u pravu sa izjavom,niti vi sa podsmevanjem.
Ma nesta sam ja okrenuo za prvo pitanje sorry. Jos ne mogu da verujem da smo u EL pa sam pod utiscima. 
čekam da skupite dovoljno dozu i kažete Tole lopove!!!Devil je napisao/la:Partizan-Radnicki Nis ipak 2.maja od 18:30.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
sasagmp je napisao/la:Licemerje bla bla bla....cool si momak,uzivaj.
@objektivnorealnoiskrenisamokritični, bolje da ništa nisi odgovorio.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
polako... to može još da se preokrene... ne vjerujem ja ništa bordu LigeDevil je napisao/la:Ma nesta sam ja okrenuo za prvo pitanje sorry. Jos ne mogu da verujem da smo u EL pa sam pod utiscima.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
To je skoro pa gotovo.DANTES je napisao/la:polako... to može još da se preokrene... ne vjerujem ja ništa bordu LigeDevil je napisao/la:Ma nesta sam ja okrenuo za prvo pitanje sorry. Jos ne mogu da verujem da smo u EL pa sam pod utiscima.
Ne veruj medijima koji se iz sekunde u sekundu takmice ko ce vise dezinformacija u jednom tekstu da napise oko ABA lige.
No nebitno,svakako nije tema.
Vazi,sledeci put cu tebe pitati da li da odgovaram ili nealan_kardec je napisao/la:sasagmp je napisao/la:Licemerje bla bla bla....cool si momak,uzivaj.
@objektivnorealnoiskrenisamokritični, bolje da ništa nisi odgovorio.
znači Vermezovicu slobodno se pravi iz Raške zaputi u Južnu Afriku... ne vraćaj se slučajno.... trener koji u finalu sezone prospe 9 bodova je idiot....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Morao sam danas da ispostujem Zemun protiv PKB-a kada sam vec nasao vremena tako da nisam gledao mec u Novom Pazaru,ali bice snimak svakako. Cujem da je bilo poprilicno tuzno gledati ovu utakmicu i da Partizan nista nije uspeo da uradi. Tek sada i prljavi ves izlazi na videlo. Vidim tek danas se pise o sukobu Scepovica i Mitrovica.
Smiljanic poslao Stojkovica u pm. Boze sacuvaj.
Jos povrh svega Vermezovic rece da on sam odlucuje o svojoj sudbini. Mogao bi on da postane Zvezdina legenda do kraja sezone.
Usput red je da se Novi Pazar kazni bar do kraja sezone bez publike,gledam neke slike ono je sramota.
Jos povrh svega Vermezovic rece da on sam odlucuje o svojoj sudbini. Mogao bi on da postane Zvezdina legenda do kraja sezone.
Usput red je da se Novi Pazar kazni bar do kraja sezone bez publike,gledam neke slike ono je sramota.
jbt svi se prave ludi niko ništa kao kriza, kao nesuglasice... kriza nakon 11+ nakon pauze, svi krimosi uhapšeni, samo Đura na slobodi, slučajnost. a opet niko nema damu javno reći o čemu se radi... vermezovic da je 10 dio čovjek kakvim sebe smatra javno bi izašao i rekao, ne bi bio ničiji psic, ali jbg nije on Stanojević, nema on integritet, nema ponos, nema prkos...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Vuk Rašović, u Partizanu od malih nogu
29.04.2013. 14:51
Podsetite se (ili se upoznajte) sa biografijom novog trenera crno-belih.
Vuk Rašović (40) tesno je povezan sa Partizanom od kada je bio dete. Sin je klupske legende Branka Rašovića.
Prošao je mlađe kategorije kluba i prvi put bio registrovan za seniorski tim u sezoni 1992/1993. Odigrao je samo jednu utakmicu pre nego što je otišao u Rad i na Banjici proveo četiri godine.
Tokom sezone 1997/1998. prvi put je zaigrao u inostranstvu. Preselio se u Sofiju i u dresu tamošnje Slavije nastupio 24 puta i postigao dva gola. Već naredne takmičarske godine ponovo je zaigrao u Humskoj.
Posle četvorogodišnjeg boravka u matičnom klubu, 209 odigranih utakmica i 12 golova, opet je otišao u inostranstvu i opet na Istok. Sezonu 2002/03 proveo je u klubu Krila Sovjetov, za koji je odigrao 11 utakmica i postigao šest golova.
Karijeru je, 2004. godine, završio u Americi, nastupajući za Kanzas siti.
Za reprezentaciju Savezne republike Jugoslavije odigrao je pet utakmica.
Odmah posle odlaska u fudbalsku penziju počeo je da se bavi trenerskim poslom. I u tome mu je prvu šansu pružio Partizan.
Zanat je učio kao pomoćnik Slaviše Jokanovića, Gorana Stevanovića i Aleksandra Stanojevića. Od 2011. godine počeo je i samostalno da radi, na klupi Teleoptika, člana Prve lige Srbije i filijale Partizana.
"Tu sam, radim u klubu i želim mu svu sreću ko god da je trener prvog tima. Ako nešto mora da se desi u životu - dogodiće se", izjavio je za MONDO u novogodišnjem intervjuu, upitan za mogućnost da baš on bude naslednik Vladimira Vermezovića.
Crno-beli će pod njegovim vođstvom zaigrati već u četvrtak, na stadionu u Humskoj, protiv Radničkog iz Niša.
29.04.2013. 14:51
Podsetite se (ili se upoznajte) sa biografijom novog trenera crno-belih.
Vuk Rašović (40) tesno je povezan sa Partizanom od kada je bio dete. Sin je klupske legende Branka Rašovića.
Prošao je mlađe kategorije kluba i prvi put bio registrovan za seniorski tim u sezoni 1992/1993. Odigrao je samo jednu utakmicu pre nego što je otišao u Rad i na Banjici proveo četiri godine.
Tokom sezone 1997/1998. prvi put je zaigrao u inostranstvu. Preselio se u Sofiju i u dresu tamošnje Slavije nastupio 24 puta i postigao dva gola. Već naredne takmičarske godine ponovo je zaigrao u Humskoj.
Posle četvorogodišnjeg boravka u matičnom klubu, 209 odigranih utakmica i 12 golova, opet je otišao u inostranstvu i opet na Istok. Sezonu 2002/03 proveo je u klubu Krila Sovjetov, za koji je odigrao 11 utakmica i postigao šest golova.
Karijeru je, 2004. godine, završio u Americi, nastupajući za Kanzas siti.
Za reprezentaciju Savezne republike Jugoslavije odigrao je pet utakmica.
Odmah posle odlaska u fudbalsku penziju počeo je da se bavi trenerskim poslom. I u tome mu je prvu šansu pružio Partizan.
Zanat je učio kao pomoćnik Slaviše Jokanovića, Gorana Stevanovića i Aleksandra Stanojevića. Od 2011. godine počeo je i samostalno da radi, na klupi Teleoptika, člana Prve lige Srbije i filijale Partizana.
"Tu sam, radim u klubu i želim mu svu sreću ko god da je trener prvog tima. Ako nešto mora da se desi u životu - dogodiće se", izjavio je za MONDO u novogodišnjem intervjuu, upitan za mogućnost da baš on bude naslednik Vladimira Vermezovića.
Crno-beli će pod njegovim vođstvom zaigrati već u četvrtak, na stadionu u Humskoj, protiv Radničkog iz Niša.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.