NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Mog Bratstva iz Gracanice ?
Na ovog prije sam mislio, ne na tebe, moja pogreška što sam citirao tvoj post......tropic je napisao/la:Mog Bratstva iz Gracanice ?

Prvak Prve lige BIH i prvi klub iz BIH koji je prosao pretkolo evropskog takmicenja od osamostaljenja ! za vecinu klubova smo institucija pogotovo za vase doticne nazovi klubove iz provincija iz kojih se javljate bez uvredestudeni je napisao/la:Čuj ovog likaInterista je napisao/la:Ovaj fan82 ocito ima komplekse od Jedinstva i Bihaca uopsteno i prije je pisao protiv Jedinstva momak ustani kada spominjes ime Jedinstvo i ne lupaj gluposti na ovoj temi zavuci se u svoju selendru i budi sretan sto si dobio internet u mahalu![]()
Jbt kao da govori o Juventusu a ne o nekakvom klubu bez trofeja

- TzBulevar87
- Kontakt:
PotpisujemInterista je napisao/la:Prvak Prve lige BIH i prvi klub iz BIH koji je prosao pretkolo evropskog takmicenja od osamostaljenja ! za vecinu klubova smo institucija pogotovo za vase doticne nazovi klubove iz provincija iz kojih se javljate bez uvredestudeni je napisao/la:Čuj ovog likaInterista je napisao/la:Ovaj fan82 ocito ima komplekse od Jedinstva i Bihaca uopsteno i prije je pisao protiv Jedinstva momak ustani kada spominjes ime Jedinstvo i ne lupaj gluposti na ovoj temi zavuci se u svoju selendru i budi sretan sto si dobio internet u mahalu![]()
Jbt kao da govori o Juventusu a ne o nekakvom klubu bez trofeja

075
Meni stvarno nije jasno zasto se pojedinci zamaraju Jedinstvom i pokusavaju na sve nacine da ocrne sve sto je vezano za Jedinstvo i Bihać. Ako vec ne mozete napisati nesto normalno u duhu sporta, onda se nemojte ni javljati, ostavite nas da brinemo o buducnosti Jedinstva. Shvatam ja da se pojedinci ne mogu pomiriti da ce Jedinstvo kad tad doci do Premier lige, da ce na stadionu biti 5000 ljudi, da ce Sila Nebeska pokazati svoju vrijednost, a pojedincima ce to ostati vjecno nedosanjani san. A i da udju u Premier ligu nema tu neke drazi, jer samim ovim pricama o drugim klubovima pored svog pokazuju ko su i sta su.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Sretno danas Jedinstvu protiv Viteza i nadam se da ce te pobijedit, i da izborite opstanak.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Kako stvari stoje puno će vam značiti naša utakmica, kada Sloboda bude gostovala. Vidim da imate i domačinstvo Radničkom. Zaista težak raspored za vas, sportski prijatelji iz Bihaća 

tuzlanska Sloboda
Danas nismo uspjeli doci do sva tri boda, Vitez je bukvalno jednom osutao na gol i to je odmah bilo 0-1, poslije toga uveliko posjed lopte na nasoj strani i inicijativa, dolazimo do izjednacenja 1-1, ali poslije toga prakticno bez nekih velikih prilika. Jedinstvo je na svu srecu jos uvijek u igri, srecom ostali rezultati su isli u nasu korist, tako da smo i sa ovim bodom skocili na tabeli.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Biscani
nadam se da ce te pobijedit u Gracanici i tako vjerovatno i osigurati opstanak u ligi.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Hvala ti brate, i mi se nadamo da ćemo doći nekako do pobjede,pa sad vidjećemo i ako ne dodjemo,nece sve biti gotovo.
A i vama sretno da budu sve pobjede do kraja,osim ove kod nas

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ISn96 je napisao/la:Hvala ti brate, i mi se nadamo da ćemo doći nekako do pobjede,pa sad vidjećemo i ako ne dodjemo,nece sve biti gotovo.
De vi obezbjedite ovih bodova do nase tekme pa cemo mi lahko

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Bihac slobodno upisite tri boda iz Gracanice! Vjerovatno cete u subotu igrat protiv podmladenog sastava a jos ako date koju banku imate 6 bodova a u najgorem cetiri protiv Bratstva.Sve ovo je zalosno ali eto tako je stalno....bem ti politiku kad se mjesa gdje joj nije mjesto.Sretno u daljem dijelu sezone i da izborite ostanak i da usja sunce u Bihacu i da se vratitie u P.L. !pozzz 

www.nkbratstvogracanica.com
Pa kod nas su rekli da nema kupovine utakmica i idu po tome, pa sad ne vjerujem da će biti nešto tamo osim da će pokušati igrači sami da osvoje koji bod. Vidjećemo,valjda ćemo za 2 kola biti sigurni 

Nogometaši Jedinstva danas odradili trening na stadionu Jošik u Lukavcu 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Lijepo vas je vidjeti po Lukavcu kako se šetate, malo se kladite i tako hehehe, drago mi je što ste pred utakmicu u Gračanici sutra došli u Lukavac na noćenje, eto i trenirali ste na Jošiku, želim vam sreću sutra i da ostvarite dobar rezultat pa se vidimo naredne subote akobogda.......

-
- Kontakt:
Hvala Vam jos jednom sto ste nam ustupili stadion za treniranje !
Hahahah 8 Benjamin Dizdaric " onclick="window.open(this.href);return false; 6:19 pogledaj gol
Hahahah 8 Benjamin Dizdaric " onclick="window.open(this.href);return false; 6:19 pogledaj gol

-
- Kontakt:
Sta ces brate. Stvarno me bude nekada sramota kada vidim kakvi izrodi zive u ovoj carsiji. A kladim se da nikad nije uzeo u ruke ''Gracanicki Glasnik'' da procita historiju nekog kluba iz GR.sodagrad je napisao/la:
De nam ti napiši historiju tvog Bratstva iz Gračanice kad tako znaš o Jedinstvu...

Pozdrav i sretno Jedinstvu, nadam se da nece ispasti :/
Izgleda,hahah Evo 0-2 već. Samo da nam ostane ovako 

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila, VivaLaStella i 13 gostiju.