FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ne znam kakva je ona Bologna u Italiji ali Inter je danas odlicno odigrao. pored tri gola imali su jos 5-6 odlicnih sansi i stalno su napadali. Ako Barsa bude ovako igrala u LP-a protiv Intera, nece na dobro izaci.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ne mogu igrati kada nemaju napadaca u ekipi, trebali su misliti na ovvo i dovesti rezervnog napadaca. 
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
- Stole iz Bora
- Kontakt:
J.biga, Bojan i Pedro se "vode" kao napadaci. Evo ulazi Henry a izlazi Xavi ..
AMAR OSIM
Mogu se oni voditi kao napadaci, ali oni to nisu. Da, je bio Zlatan danas dao bi 2 gola sigurno
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sve znam ali nije ga bilo i to je to ..alenpitar je napisao/la:Mogu se oni voditi kao napadaci, ali oni to nisu. Da, je bio Zlatan danas dao bi 2 gola sigurno
AMAR OSIM
- nidjo_barca
- Kontakt:
Dali go,povukli se,poceli se valjat za svaku sitnicu i fkt da ne mozes dat go. 
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Tako i bi ..Stole iz Bora je napisao/la:Ja ipak imam neki osjecaj da ce zavrsiti kako je i pocelo tj. nerjeseno!
AMAR OSIM
- nidjo_barca
- Kontakt:
Jbm ti fudbal i sve

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Slabo bgm je ovo sve. Nekoliko igraca Barce nisu u formi, i nije ni izbliza onako ubojita. Trebao je Henrya ranije ubaciti, a Krkic definitivno nije kvalitet za Barcu.
Hebem ti Chygrinskog zbog kloca sada smo drugi i imamo bod zaostatka. Hebiga Pep i ti malo pretjerujes s formisranjem njega vidis da ne moze skupa igrati s Piqueom i ti opet ga guras isto kao Ciro Ibricica. On i Marquez su nas kostali 4 boda, ljut sam isto kao da smo izgubili. I hebem ti vise tu srecu, stvaras prilike dominiras utakmicom, i na kraju opet ne pobjedis jer oni pridju jednom golu sto Chygrinsky ne skoci i uzmu bod.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
hehehhe...šega fakat...bod ljudi uzmu i raduju se ko mala djeca...idemo sad dvije naredne tekme koja ce nam odrediti sezonu...dokaz istine dolazi!!!
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Guardiola izgubio bodove...prvo zbog Puyola na klupi,forsiranje Cigre u paru sa Piqueom a vidi se odma da to nece ici,onda izmjene,ganja 2-1 i izbacuje Messija ulazio mrtvi Bojan...onda kad je najpotebrniji izbacuje Xavia ubacuje Henrya...
e sad neka te ne drugom mjestu,cekaj el clasico gledajuci Realu u ledje bem te ja
e sad neka te ne drugom mjestu,cekaj el clasico gledajuci Realu u ledje bem te ja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Jbt dominiras,stvaras prilike i opet ne pobjedis.Sta je ovo,,kolko puta nam se ovo vec desava u sezoni 
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
Messi povrijedjen,najvjerovatnije nece igrat protiv intera a mozda propusti i El Clasico

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
a jadan ti tito pa koce igratnidjo_barca je napisao/la:Messi povrijedjen,najvjerovatnije nece igrat protiv intera a mozda propusti i El Clasico![]()
a jes nas krenulo u pm
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
zasad se samo zna ko neceT-MAC je napisao/la:a jadan ti tito pa koce igratnidjo_barca je napisao/la:Messi povrijedjen,najvjerovatnije nece igrat protiv intera a mozda propusti i El Clasico![]()
a jes nas krenulo u pm
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Barca ce i sa drugim sastavom dobiti Real u punom 
Igrat ce vjerovatno i Messi i Ibra protiv Intera...nije sigurno ni da hoce ni da nece,jos je otvoreno sve...ako ih ne bude protiv Intera to ce znaciti da ih cuva za Real ali cini mi da je ova protiv Intera nekako vaznija,sve osim pobjede bi znacilo cao Liga prvaka 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Gerrard Pique
- Kontakt:
Dobra vijest ako ce igrat Ibra i Messi
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...
puno problema pred inter , ako se ne vrate messi i ibra bice veoma tesko da se prodje u drugi krug .
FORZA INTER
FORZA INTER
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.