~ Nisam bio aktivan nekoliko dana, pa evo večeras da probamo nešto iskombinovati i poigrati se sa ponudom. Odma da kažem ovo ne predlažem da neko isprati, jer je odigrano večeras čisto na sreću, a i iskreno inspiracije večeras nema ..

@Sretno !
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
zgmiky je napisao/la:Heerenveen-AZ Alkmaar over 3.5 2.25
od pet zadnjih tri puta prošlo i to dva puta debelo po 6 komada i mislim da i danas idu preko tri gola
Volendam-Maastricht 1.pol. over 1.5 2.00
Volendam efikasna ekipa, pogotovo kod kuće, dva gola do poluvremena bi morala proći
Paris-Asvel 1.pol. 2 2.30, pol.kraj 2/1 6.00
domaćin treba pobjedu za play off, no gosti su bolja momčad, mislim da Asvel uzima poluvrijeme a u nastavku bi moglo doći do preokreta
Olympiacos-Efes Anadolu 1.pol. 2 3.00, pol.kraj 2/2 4.00
mnogi tipuju na grke no ja mislim da turci idu na FF, možda se varam no mislim da mogu do pobjede, ovaj par je i supertip u mnogim kladionicama i moglo bi doći do iznenađenja
sretno ako netko isprati nešto od ovoga
hvala i nema na čemu, pozzmasteRofPoker je napisao/la:Bravo majstore i hvala.zgmiky je napisao/la:Heerenveen-AZ Alkmaar over 3.5 2.25
2/3 0:4Elda je napisao/la:Minnesota - Edmonton 1 Pobjeda domaćina 27.04.2013. 02:00
Minnesota pobjedom osigurava playoff prije zadnjeg kola
Ponovo susret ekipa koje su u sasvim različitim stanjima i situacijama. Domaća Minnesota se bori za playoff i nema prava na kiks, dok je Edmonton s druge strane otpisan i sutra će odigrati svoju zadnju utakmicu sezone.
Minnesota je u situaciji da pobjedom može osigurati playoff prije zadnjeg kola. Imaju bod više od Columbusa, ali i utakmicu manje. Naravno izgube li dovesti će se u neugodnu situaciju pred zadnje kolo koje igraju u gostima gdje ipak nisu toliko jaki kao kod kuće. Zanimljivo Minnesota je tukla Edmonton u sva tri ovosezonska susreta što bi im trebalo dati itekakvu psihološku prednost.
U zadnjem kolu nakon dva poraza sabrali su se i pobijedili jer da nisu voda bi bila do grla. No i sada je, nemaju baš previše izbora. Na gostovanju kod Kingsa sve su riješili u 16 sekundi tokom 16. minute prve trećine kada zabijaju dva pogotka. Podsjetili su tamo na veliku ekipu kakva zapravo i jesu i lijepa je ovo šansa za njih za dobar rezultat. Igrali su s Edmontonom prije samo desetak dana u gostima pa su ih uvjerljivo pobijedili u gostima.
Sa Minnesotom ove sezone nisu imali previše sreće, gubili su tri puta uvijek sa 2 razlike i šanse ovdje u ovakvoj situaciji su im minimalne.
opa drug samo tako
Nije lose ..Matador je napisao/la:Lille - Sochaux oba daju go
Curry preko 25.5 poena
Curry preko 7.5 asistencija
Jeff Green preko 14.5 poena
7 km , dobitak 79 km
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.