Postao/la sundancekid » 28 apr 2013, 00:56
Ma iskreno, ja se nadam nekom ludom potezu uprave. LA ima tradiciju da iz nicega dobije kvalitetnog igraca, izrotira se nesto, neko se prevari, neko izlevati, i puf ,eto igraca. Takav rasplet bi bio idealan, a kako rekoh, ne bi bilo prvi put da podvalimo nekome "levata" i nesto dobro ispadne iz svega toga.
Sto se tice te price o promjeni trenera, meni je to totalno sekundarna stvar. Nisam ja lud, naravno da znam vaznost kvalitetnog trenera, dobrog sistema, rada sa igracima itd., ali ljudi moji, mi smo ove godine mogli imat Philla, i da mu pomocnici budu Pop i Sloan, bilo bi nesto bolje, ali daleko od dobrog. Uz sve povrede, ovaj roster, godine igraca, manjak brzine, talenta, opet bi nas pregazili. Mozda ne bi bila metla, ali nista to znacajno drugacije ne bi bilo. Po mom sudu, previse je tu price bilo o treneru, jer na kraju krajeva, trener ne igra na terenu vec igraci. Vec sam pisao, zna se kakav je LA, zna se kakve su zvijezde, koliko vremena treba za hemiju izmedju egoisticnih igraca, koliko treba vremena da se igraci prilagode Kobeu...itd.. Slazem se da D'antonijev sistem nema ni glavu ni rep, ali ne mislim da su on i Brown toliko losi treneri, da su nesposobni od all star igraca napravit iole normalnu ekipu. Jednostavno, roster se mora mijenjati...